Kullanıcı mesaj:Colcsky

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Théoden ileti 15:20, 18 Eylül 2013 (UTC)


Sayfanın silinmesi[kaynağı değiştir]

Brid OS bir işletim sistemi projesidir. Proje ilerledikçe proje ile ilgili bilgiler ve resimler devamlı eklenecektir.Vikipedi'de birçok açık kaynak projeleriyle ilgili sayfalar bulunmaktadır. Projenin neden ansiklopedik içerik ve kayda değer kabul edilmediği hakkında bilgi verir misiniz?--Colcsky (mesaj) 15:28, 18 Eylül 2013 (UTC)

Selamlar, Vikipedi'ye eklenen içeriklerin kayda değer olması beklenmektedir. Sizinde bahsettiğiniz gibi henüz çok yeni bir projeden bahsediyoruz ve bu proje kayda değerlik standartlarımızı karşılamıyor. "İleride bu standartları sağlayacaktır" düşüncesiyle de hareket edemiyoruz. İçeriği tekrar oluşturmayacağınıza inanıyor, anlayışınıza teşekkür ediyorum. --Théoden ileti 15:34, 18 Eylül 2013 (UTC)