Kullanıcı mesaj:SAİT71/2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, SAİT71 isimli kullanıcının 2016 yılına ait mesaj arşivi sayfasıdır...

Slav Thomas maddesi kaliteli madde adayı. Burada yer alan tartışmaya katılmak ister misin diye yazıyorum. Teşekkürler.Yzkoc (mesaj) 11:01, 8 Ocak 2016 (UTC)

Harry Potter'daki büyülü nesneler listesi seçkin madde adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba SAİT71,

Sayfaya bıraktığınız yorum için öncelikle çok teşekkür ederim. Aslında sayfayla ilgili meseleyi yorumunuzun altına yazmam gerekirdi ancak bir konu hakkında danışmak için buraya yazıyorum. B/C kategorisinden kastınızı anlamadım. B-sınıfı maddeleri mi kastediyorsunuz? Yoksa çok daha farklı bir şey mi? Madde adı meselesinde de aslında sayfayı ilk çevirirken adı "Büyülü Nesneler (Harry Potter)" idi. Sonrasında ilgili tartışma sonucu bu haline taşındı. Bigilendireyim dedim. Tabii adının tartışılmaya açık olduğu da bir gerçeklik.

Tekrar teşekkürler. İyi günler.--Narsilien (mesaj) 19:02, 9 Ocak 2016 (UTC)

Selamlar, madde bana göre kaliteli madde statüsüne hemen hemen yakın bir seviyede. Bir çok başlıkta kapsamlı bir içerik sunmakta. B/C sınıfı naçizane kendi fikrim. {{Sınıflandırma sistemi}} madde sınıfları hakkında bilgi verebilir size. Kolay gelsin.Sait71 19:32, 9 Ocak 2016 (UTC)
Merhaba Sait71,
Mesajınızı çok geç gördüm, gecikme için özür dilerim. Sınıflandırma şablonunu inceledim. Kaynak için çok teşekkürler. Açıkçası madde adayı durumu için bir şey diyemeyeceğim. Ben önce Kaliteli Madde adayı için sayfayı aday göstermiştim. Ancak Rapsar, bence haklı olarak, sayfayı Seçkin Liste adayı olarak buraya taşıdı. İkincisi, daha önce yazdığım gibi maddenin ilk adında liste yoktu, ama madde liste olarak düzenlenmiş olduğu için liste ifadesi eklendi. Benzer bir örnek durum "Orta Dünya savaş aletleri" başlığında. Türkçe Vikipedi'de liste ifadesi yok ancak İngilizce sayfada "list" kelimesi var. Sayfanın kaliteli olması içinse elimden geleni yaparım. Tekrar gözden geçirdim de İngilizce sayfa daha fazla bilgi ve kaynak içeriyor. Bunları ekleyebilirim.
Bu yorumları sayfaya da ekleyeceğim ancak önceden, konuşmaya devam olarak ve teşekkür için buraya yazmayı uygun gördüm.
İyi günler. Esenlikler.--Narsilien (mesaj) 19:02, 10 Ocak 2016 (UTC)

Puan tabloları[kaynağı değiştir]

Selamlar, daha önce konuştuğumuz yeni puan tabloları sistemini tüm Türkiye ligleri için uyguladım. Biraz zaman aldı excel tablolarımı değiştirmem ama başardım sanırım. Senden ricam modülün tartışma sayfasında belirttiğim konuda bir şey yapabilir miyiz? Ş harfini girmeyi başaramadım Türkçe karakter olduğu için sanırım. Bir fikrin veya yapabileceğin bir şey olursa sevinirim. Sevgi ve saygılar. --Teacher0691 (mesaj) 22:42, 17 Ocak 2016 (UTC)

Selamlar, birde ben bakayım tabi. Bu modül ile oluşturduğum 2015-16 Bölgesel Amatör Lig sayfasındaki tabloları da incelemeni istiyorum. Modül harika bir şey. Sadece galibiyet, beraberlik, yenilgi, attığı gol ve yediği golü giriyorum kendisi averajı, oynadığı maç sayısını ve puanı topluyor. Eğer eksi puan cezası alan varsa parametre ile yazınca kaç puansa o kadarını da düşüyor. Dediğin şeye bakacağım :)Sait71 21:14, 18 Ocak 2016 (UTC)
Tekrar selam, ben kullanıyorum zaten tabloyu eksi puan cezasını da kullandım Kadınlar Basketbol Liginde. Ben sana daha başka bişey diyeyim o zaman, ben sadece maç sonucunu giriyorum excel'e diğer her şey (maç sonuçları, haftalık sıralama, haftalık performans] otomatik geliyor. Sonrası sadece kopyala yapıştır. Sevinirim bakabilirsen. --Teacher0691 (mesaj) 21:24, 18 Ocak 2016 (UTC)

Stadyum oturma düzeni[kaynağı değiştir]

Selam Sait. Şu çalışmana denk geldim de ona istinaden sormak istedim. Aynısının şuna da uygulanması mümkün mü? --cobija 14:06, 7 Şubat 2016 (UTC)

Selamlar, çalışmaya başladım. Yaklaşık 1 saate hazır ederim, ancak verdiğin fotoğraf biraz küçük ve çizim için çok net değil, yine de ortaya anlaşılır bir görsel çıkaracak kadar yeterli.Sait71 14:47, 7 Şubat 2016 (UTC)
  • Çalışma bitti. Kaynak kısmına bana gönderdiğin stadyum planının bağlantısını ekleyebilir misin? Sait71 15:53, 7 Şubat 2016 (UTC)

Harikasın, mükemmel olmuş. Passo'da takım seçip bilet al dediğinde oturma düzeni karşına çıkıyor, oradan almıştım görseli ancak stadyuma özel bağlantı olmadığı için takım sayfasını ekliyorum. --cobija 16:06, 7 Şubat 2016 (UTC)

Ya bir şey söyleyeceğim ama biraz mahcubum. Passo'da bütün stadyumlar tek bir plan üzerine çizilmiş. Tek farkları sahanın tribünlere uzaklığı ve tribün sayıları. Stadyumun daha gerçekçi bir oturma planını arayıp Biletix'te buldum. Şuradaki plan stadyumun mimari yapısını çok daha iyi yansıtıyor, Passo'dakinin aksine neredeyse kare değil olması gerektiği gibi dikdörtgen olarak çizilmiş stadyum. Bir de kuzey tarafa doğru bakıldığında Belediye Evleri tarafı doğuda kalıyor, o yönden de doğru bu plan. Maratonun da çift katlı olması daha iyi yansıtılmış vs. Mevcut dosyayı bununla günceller misin ricacı olsam? Güncellemesen de gönül koyamam zira benim hatam nedeniyle fazladan uğraşmış olacaksın.

Bir de File:תכנית כרכמיש.svg dosyasındaki metin orijinal rengi, boyutu vs. korunarak değiştirilebilir mi? Şöyle bir göz attım ama pek SVG'den anlamadığımdan yapamadım. Olmuyorsa PNG olarak çekip üstüne yazmayı düşünüyorum. --cobija 19:06, 7 Şubat 2016 (UTC)

Kolay iş, yapabilirim sanırsam ancak sen bunu png olarak çevirebilir misin? Ben o fotoya göre düzenleyeyim. Çünkü alfabeyi felan hiç bilmiyorum. :)Sait71 20:46, 7 Şubat 2016 (UTC)

Şu şekilde mi? (Su kapısı nehir kapısı da olabilir bilemedim.) --cobija 21:54, 7 Şubat 2016 (UTC)

Aynen, :) Stad mesajını atlamışım olmadı onuda yeniden çizelim :) Sait71 21:55, 7 Şubat 2016 (UTC)

Valla çok makbule geçer uğraşırsan. --cobija 21:56, 7 Şubat 2016 (UTC)

Ben stada başlıyorum, diğeri ne zamana lazım. :) Sait71 21:57, 7 Şubat 2016 (UTC)

Karkamış (antik kent) maddesine eklemek için istiyorum, ne zaman yaparsan :) --cobija 22:11, 7 Şubat 2016 (UTC)

Stadyum bitti, küçük haldeyken biraz düzensi görünüyo ancak tam ekrana geçince sorunsuz, çözemedim :). Diğer görseli de yarın felan hazırlarım inşallah :) Sait71 23:34, 7 Şubat 2016 (UTC)

Muazzam olmuş, çoook teşekkür ederim. --cobija 23:39, 7 Şubat 2016 (UTC)

Tekrar selam Sait. Sanırım bu aralar biraz meşgulsün ama yine bir sorayım dedim. Rica ettiğim harita konusunda bir gelişme var mı acaba? --cobija 12:16, 4 Nisan 2016 (UTC)

WMTR - GoogleGroups & Hangouts[kaynağı değiştir]

WMTR'nin Google Grubu ve Hangouts Chat odasına kaydınızın yapılması için Gmail hesabınızı göndermeniz rica olunur. Sevgiler. --WikiBronze [M] 16:07, 21 Şubat 2016 (UTC)

Google Groups ve Hangouts Chat uygulaması[kaynağı değiştir]

Merhaba SAİT71 , gmail adresinizi biran önce göndermeniz önemle rica olunur. --WikiBronze [M] 08:21, 3 Mart 2016 (UTC)

WMTR toplantı çağrısı[kaynağı değiştir]

Sevgili WMTR üyesi,

Wikimedia Community User Group Turkey
Wikimedia Community User Group Turkey

12 Mart 2016 Cumartesi saat 19:30'da başlayacak WMTR çevrimiçi toplantıya (WMTR09Ç/TP12032016) katılımınız önemle rica olunur. Ayrıntılı bilgiye WMTR GoGro'dan ulaşabilirsiniz. --WikiBronze [M] 00:04, 12 Mart 2016 (UTC)

WMTR toplantı çağrısı[kaynağı değiştir]

Sevgili WMTR üyesi,

Wikimedia Community User Group Turkey
Wikimedia Community User Group Turkey

12 Mart 2016 Cumartesi saat 19:30'da başlayacak WMTR çevrimiçi toplantıya (WMTR09Ç/TP12032016) katılımınız önemle rica olunur. Ayrıntılı bilgiye WMTR GoGro'dan ulaşabilirsiniz. --WikiBronze [M] 00:05, 12 Mart 2016 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa 2016 Bahar Yarışmasına davet[kaynağı değiştir]

Bahar geldi, yarışma başladı!
Merhaba SAİT71!
Orta ve Doğu Avrupa Vikipedistleri tarafından organize edilen Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bahar 2016 yarışması başladı! 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada amaç, üye ülkeler ve onların kültürleri, insanları ile ilgili maddeler oluşturmak. Madde listeleri hazır! (sayfadaki bayraklara tıklayınız). Siz de yarışa hazırsanız hemen adınızı proje sayfasına ekleyin.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Başak (mesaj) 13:41, 29 Mart 2016 (UTC)

VikiPera: Vikimaraton[kaynağı değiştir]


VikiPera: Vikimaraton
13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:30-17:00, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü

VikiPera: VikiKarekod Projesinin ilk ayağı olan ödüllü yarışma VikiPera İBP tamamlanmak üzere. Pera Müzesi’nin 2 sergisinde yer alan 32 tablo hakkında birer Vikipedi maddesi oluşturulması ve geliştirilmesi için düzenlenen yarışmada, tablolar ve ressamları hakkında el birliğiyle yeni içerik ürettik. Hepimizin eline sağlık!

Projenin ikinci aşaması, karekodların müzeye yerleştirilmesi olarak planlanmıştı. Bu konuda da hazırlıklar tamam. Ancak şimdilik bu ilk GLAM deneyiminden öğrendiğimiz önemli bir şey oldu: Maddelerin müzede karekodla kamuoyu ile paylaşılacak duruma gelmesi için yarışma sürecindeki üretim yeterli değil; ek bir çalışma daha gerekli.

Maddelerin daha kaliteli hale getirilmesi ve kayda değerlik sorunlarının çözülmesi için bir Vikimaraton yapılması planlanıyor. Pera Müzesi, eserler hakkında internetten ulaşılamayan bazı kaynakları İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi’nde (Tepebaşı’nda Pera Müzesi’ne 1 dk. yürüme mesafesinde) bulmanın mümkün olduğu ancak dışarıya ödünç kitap verilemediği bilgisini paylaştı. Bu sebeple, kaynakların proje dahilindeki maddelerin geliştirilmesinde kullanılması için vikipedistleri bir vikimaraton etkinliği kapsamında misafir etmeyi teklif etti.

Katılabilecek deneyimli vikipedistler ile kütüphanede buluşup maddelere son halini vermek üzere ikinci bir çalışma yapacağız. Cumartesi sabah 10.30'da başlayacak olan çalışmamız akşam 17.00'ye kadar sürecektir. İstanbul'da olan her yazarımızın, ilgi duyan herkesin etkinliğe katılmasını ve maddelerin gelişimine katkıda bulunmasını istiyoruz.

Gelecek olan vikipedistlerin aşağıda bir isim listesi oluşturmasını rica ederiz. Bu sayı Pera Müzesi'ne bildirilerek gerekli düzen sağlanacaktır.

Gelecek olan vikipedistlerin taşınabilir bilgisayarlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Vikimaraton kapsamında yapılacak tüm değişiklikler VikiPera İBP yarışmasındaki puanlamanın dışında tutulacaktır.

Katılımınızı bekliyoruz! Sevgiler. --Wikimedia TKG Türkiye

Katılmak için etkinlik sayfasına kaydolun!
Bu duyuru mesajı size Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye üyesi olduğunuz için gönderilmiştir.

Modül isteği[kaynağı değiştir]

Selamlar Sait, nasılsın? Senden bir ricam var. önceki modülleride sen yapmışsın. şunuda yapabilir misin? iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:59, 17 Eylül 2016 (UTC)

Selamlar, fırsat buldukça düzenleyip bitirmeye çalışarım.Sait71 19:18, 19 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 11:04, 6 Kasım 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

İstenen Maddeler[kaynağı değiştir]

VikiProje: Futbol kapsamında istediğimiz maddeleri kendimiz mi yazacağız şablona yoksa size mi söyleyeceğiz? ----Tomassonmesaj ♫ 11:23, 18 Aralık 2016 (UTC)