Kullanıcı mesaj:Noone/Mesaj Arşiv Kayıt-Mart 2010

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız!
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır!
Bu sayfa Noone/Mesaj Arşiv Kayıt-Mart 2010 adında bir mesaj arşiv sayfasıdır.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip edin!

Hoşgeldiniz Nooneas![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da alttaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Kemal K.ileti 17:12, 12 Nisan 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
CnkALTDSmesaj/message 21:03, 14 Şubat 2010 (UTC)


Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, yapmış olduğunuz olumlu değişiklikleri gördüm. Tüm bu uğraşlarınız için size bir teşekkür etmek istedim. Bir de ufak bir bilgi; eğer ekranınızın hemen üstündeki tercihlerim menüsünde bulunan küçük araçlar içerisinde yer alan tüm araçları işaretleyip kaydederseniz düzeltme işlemleriniz biraz daha kolaylaşabilir. (Mesela görüntü pencereleri) Bir deneyin isterseniz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 00:40, 21 Şubat 2010 (UTC)

Merhabalar,

Tartışma sayfasındada cevap vermiştim ancak görülmemesi olasılığına karşılık burayada yazıyım dedim :) Sayfayı ilk olarak ölümsüz olarak açmayı düşündüm ancak asla öldürülemeyen gibi bir anlam ortaya çıkacaktı. Oysa ki en bilinen olduğu için örnek vermek gerekirse vampirlerin kalbine tahta kazık sapladığınızda ölürler. Aslında haklısınız çünkü ölmeyen kelimeside tam olarak anlatılan kavramı karşılamıyor. Aslında kavramın tam karşılığı ingilizcedeki "undead" onunda türkçe karşılığı ölü olmayan yada ona benzer bir anlama geliyor. Ancak oda süslü bir kelime olmuyor :) Eğer aklınıza başka bir fikir gelirse lütfen bana mesaj atın yada tartışma sayfasına mesaj atın. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.--Barbarianclone 12:36, 21 Şubat 2010 (UTC)


Merhabalar Ölümsüz dersek asla ödürülemeyen anlamı çıkacağını sanmıyorum. Sonuç olarak mitolojide ya da filmografide "ölümsüz" adı verilen kişilerin de öldürülebilindiği bilinmektedir. Bence eklenebilecek en güzel ismin ölümsüz olduğunu düşünmekteyim. Nooneas 12:58, 21 Şubat 2010 (UTC)


Tekrardan merhabalar, "ölümsüz" kelimesinin ingilizce karşılığı "immortal"dır. Bir de ölmeyen derken anlatmak istediğim kavram bir zamanlar normal biri gibi yaşayan ölmesiyle birlikte tekrardan yaşam süren varlıklardır. Ölümsüz dendiğinde aklıma gelen kavramla uyuşmuyor. Belki "ölmemiş" olarak değiştirilebilinir ancak kesin karar vermeden önce bir iki kişinin daha görüşünü almakta fayda var diye düşünüyorum. Tekrardan zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. --Barbarianclone 13:42, 21 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba, çok afedersiniz. Enfes bir hata yapmışım; size değildi o mesaj zira. Bir çok sayfa açık şuan bazen bu tarz hatalar olabiliyor. Gerçekten özür dilerim. Siz yeteri kadar Vikipedi işleyişini kavramış bir kullanıcımızsınız. Katkılarınıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 15:59, 21 Şubat 2010 (UTC)

silindi.

  • Ben de ayrıca teşekkür etmeyi borç biliyorum şu anda. İyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Nooneas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Rica ederim. İyi çalışmalar dilerim. --.dsm. 20:59, 22 Şubat 2010 (UTC)

~- Geç cevap için kusura bakmayın; Dsmurat engellemiş, benim engelleme yetkim yok zira. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 22:02, 22 Şubat 2010 (UTC)

  • Yine de teşekkür ederim. Diğer konularda yardım ettiğiniz için ve kime başvuracağımı bilemediğimden yardım istemiştim. Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Nooneas 22:05, 22 Şubat 2010 (UTC)
  • Ben teşekkür ederim; kısmetse artık gelecekte :)--CnkALTDSmesaj/message 22:08, 22 Şubat 2010 (UTC) Silme ve engelleme işlemleri yalnızca hizmetliler ve bürokratlar tarafından gerçekleştirilmektedir. İlgili kişilerinin listeleri sayfalarda mevcut; olur ya ileri de belki lazım olur. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 22:08, 22 Şubat 2010 (UTC)
  • Yanlış yere gönderdiğimi düşündüm de,çok acemiyim daha.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim--Curunfinwe 15:53, 3 Mart 2010 (UTC)

Yeni Kullanıcılar[kaynağı değiştir]

Yine bir soruyu sana sormak istiyorum. Yeni kullanıcıları nereden öğrenebilirim. En azından kimsenin olmadığı zamanlarda ben de hoşgeldin mesajı atarak katkıda bulunmak isterim. Teşekkürler Nooneas 23:40, 22 Şubat 2010 (UTC)

  • Hatırlarsanız size önceleri tercihlerim menüsünden küçük araçları seçmenizi rica etmiştim, onların hepsini iptal edin, kaydedin; sonrasında ise tarayıcı geçmişinizi temizleyin. İşlem bu kadar. Size hemen bir test sayfası açıyorum; öncelikle orada denemeler yapın. Bir çok şey daha pratik olacaktır. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 02:32, 23 Şubat 2010 (UTC)

Rica ederim, şu sayfada yeni kısayollarınızı tıklayarak; neyin nerede olduğunu öğrenmeniz daha yararlı ve az hasarlı :) olacaktır. Özellikle sil şablonları, kullanıcıya yollanan uyarılar vs. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 02:36, 23 Şubat 2010 (UTC)

Telif kontrolü[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz! ^_^ Bildiğiniz gibi Vikipedi'ye eklenen içeriklerin başka bir yerden kopyalanmış olmaması şart. Bu sebeple yeni girilen, özellikle de kopyala-yapıştır gibi duran (bu uslûptan veyahut blok uzun metin şeklinde girilmesinden vs. anlaşılabiliyor) maddelerin içeriklerinden şöyle 1-2 cümleyi kopyalayıp, Google'da taratırsanız iyi olur. Olur da Google'da bu cümleler başka sitelerde, kaynaklarda da geçiyorsa, telif hakkı ihlâli olma riski yüksektir; {{sil}} etiketi yapıştırarak maddenin silinmesini talep edebilirsiniz - zira dediğim gibi telif hakkı ihlâli içeren metinleri yani başka yerlerden kopyalanmış metinleri barındırmıyoruz, siliyoruz. Bu tip metinlere {{düzenle}} gibi etiketler eklendiği vakit, aslında kopya olduklarını anlamak biraz zor olabiliyor; bu sebeple bu şekilde en azından Google kontrolü yapmadığınız şüpheli duran metinlere {{düzenle}} etiketi eklemekten kaçının. Katkılarınızın devamını dilerim ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 16:27, 26 Şubat 2010 (UTC)
Merhaba, etiketlemek için biraz hızlı davranmışsınız sanırım. Öncelikle maddenin geçmişine bakarsanız, 22 Şubat 2010 tarihinde bir IP tarafından vandallığa uğradığını görebilirsiniz. Burada yapılacak olan en doğru hareket, bir önceki sürüme geri dönmektir ki ben de bunu yapacağım. --Mskyrider ileti 18:11, 26 Şubat 2010 (UTC)

Telifli kısmı çıkarmıştım ama siz geri aldınız hatırlatırım... --78.168.245.164 21:39, 26 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba, tercihlerim menüsündeki seçili olan küçük araçlarınızın hepsini pasif duruma getirerek tarayıcı geçmişinizi temizleyiniz lütfen. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 18:58, 27 Şubat 2010 (UTC)

  • Sisteminizde java yüklü olmayabilir veya yüklü versiyonu eski olabilir. Java uygulaması çalışırken size "çalıştır" ya da "run" şeklinde onay vermeniz gereken güvenlik sorusu yöneltecektir. (Eğer uygulamanızda herhangi bir sorun yoksa) Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 00:16, 28 Şubat 2010 (UTC)
  • (startup erro: java.lang.Error:Unknown configuration property UseInfo) diye bir hata veriyor. Nooneas 00:36, 28 Şubat 2010 (UTC)
  • Bir anımsatmayla tanışalım istedim; şuradaki gibi bir değişikliği geri alırken, farkettiğiniz ve konuyla 'doğrudan' ilgisi olmayan dış bağlantılar gördüğünüzde, onları da çıkarırsanız iyi olur, temizlik olur. Arasıra çalışmalarınızı gözlemliyorum, takdirle karşılıyorum. Ayrıca sizi, (özellikle sağlık alanında) çok eksiğimiz olduğu gerçeğini anımsatarak, yeni madde yazmaya da teşvik etmeye çalışayım, ilgi alanınız olan konularda eksikliklerimizi farkettiğinizde ekleyeceğiniz her madde, en iyi başvuru kaynağımız özgür ansiklopediyi yükselten bir yapı taşı olacağını da belirteyim. Bir ara bir anlayışım vardı: "her gün bir madde eklemek", çok yararını gördüm. Tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   18:48, 28 Şubat 2010 (UTC)

188.38.39.104 ip numarasına ait kişi reklam konusunda uyarılmasına rağmen devam etmektedir. Gereğini yaparsanız sevinirim.. Nooneas 22:56, 27 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhaba, mesajı çok geç görüyorum. Anonim de durmuş zaten:) İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikiçizer 21:45, 28 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba (S), köy maddelerindeki muhtarlık bölümlerini kaldırıyoruz; tarih konu başlığını ise tarihçe şeklinde düzenliyoruz. Hatta proje sayfası hemen şurada. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 13:33, 1 Mart 2010 (UTC)

silindi.

Bitkisel hayat![kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle katkılarınız için teşekkürlerimi sunarım. Güzel katkılarınızı izlerken büyük keyif aldığımı da belirtmek isterim. Yalnız açmış olduğunuz bitkisel hayat maddesi çok ciddi hatalar ve yanlışlar barındırmaktadır. Aslında biraz da size güvenimden geçenlerde sadace madde içine ekli vikiproje şablonunu çıkarmış ve maddeyi okumamıştım. Keşke bir göz atsaymışım o zaman da. Çünkü çok üzülerek söylemeliyim ki, maddenin her cümlesi bilimsellikten uzak ve magazinsel ifadelere dayanmakta. Maddeye bu nedenle bekletmeli sil şablonu koymak durumunda kaldım. Gerekçesine de yanlışlığın nedenini açıklamaya çalıştım. Aslında bu konuda ciddi yanlış anlaşılmalar mevcut. Bu nedenle bazen bilerek hastalar anlasın diye -tıp çevreleri dışındakilere daha rahat anlatabilmek için- durumu kalıcı (!) bitkisel hayat diye veya o tarz ifadeler ile anlatmaya çalışılabiliyor/biliniyor. Halbuki bitkisel hayat zaten hali hazırda kalıcı bir durum. Geri dönüşü mümkün değil. Velhasıl bitkisel hayattır diyebilmek de öyle kolay bir iş değil. Geri dönebilen koma. Komada beyinsel aktiviteler devam etmekte. Aradaki fark bu. Tabi organ nakli de bir başka yönü konunun. Tüm bunlar bir arada aldığımızda fazlasıyla önemli ve hassas bir konu bu. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bu nedenle tabi tüm maddelerde öyle ama özellikle böyle hassas maddelerde lütfen bilimsel kaynakları kullanmaya özen gösteriniz. Yanlış anlaşılmak, sizin gibi değerli bir kullanıcıyı kırmak kesinlikle istemem. Anlayış göstereceğinizi umuyorum. Saygılarımla--Merube 89msj 19:33, 2 Mart 2010 (UTC)

Bitkisel hayat[kaynağı değiştir]

Öncelikle söyledikleriniz için teşekkür ederim. İkinci olarak her ne kadar tıp dalında aşırı bilgi sahibi olmasam da bunun bir kalıcılık içerdiği bilmekteyim. Ancak elime geçen kaynaklarda duruma bu şekilde değindikleri için bu maddeyi öyle değerlendirmek gerektiği düşündüm. Çünkü bu konuda akademik bir çalışmam yok. Eğer dediğiniz gibi ise durum zaten Viki olarak yanlış bilgi vermek doğru olmaz tabi ki silinmesi gerekir. Tekrar teşekkür eder iyi vikilemeler dilerim Nooneas 19:38, 3 Mart 2010 (UTC)

Çok geç cevap verebiliyorum, kusuruma bakmayın lütfen. Anlayışınız ve güzel tavrınız için çok teşekkür ederim. Sizin gibi değerli vikipedistler sayesinde vikimiz çok daha ilerleyecek muhakkak. Bu vesileyle sizinle tanıştığımıza çok memnun oldum. Güzel katkılarınızın artarak her daim sürmesi dileklerimle, sevgiler saygılar--Merube 89msj 19:16, 6 Mart 2010 (UTC)

Selamlar, Kucaklaşma adlı maddenin taslak kriterlerini karşılamadığını görüp bekletmeli sil şablonuyla işaretlemiştim. Ardından geçmişe bakıp adınızı görünce haber vermek istedim. Rica etsem maddeyi taslak kriterlerini karşılayacak duruma getirebilmek için, 2 cümle daha ekleyebilir misiniz girişe. Taslak olabilmesi için en az 3 cümle gerekiyor da. Size zahmet ilgilenebilirseniz çok sevinirim. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 20:54, 6 Mart 2010 (UTC)

Albümü elimden geldiğince bişiler eklemeye çalıştım ancak bu albüm konusunda birşeyler eklemek gerçekten zor. Grup Yorum'un diğer albümlerine de baktım onlarda da böyle bir sorun var. Olmadı bir gün gerekirse resmi siteleriyle temasa geçerek bu maddeleri zenginleştireceğim. Yine teşekkür eder iyi vikilemeler dilerim.. Nooneas 22:52, 6 Mart 2010 (UTC)
Elinize sağlık. 1 cümle de ben ekledim, böylece 3 cümle oldu madde. Şablonu da çıkardım bu vesileyle. Tekrar ellerinize sağlık ve katkılarınız için çok teşekkürler. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 23:12, 6 Mart 2010 (UTC)

Selam Cnk nasıl gidiyor? Bir kaç gündür nette değildim ondan vikiye katkıda bulunamadım. :( Neyse iyi çalışmalar ve iyi vikilemeler viki moladayken yazayım dedim bir şeyler :) Nooneas 23:10, 6 Mart 2010 (UTC)

  • Selamlar, iyi gidiyor nasıl olsun. SQL Server'a farklı bir eklenti entegre ettim; Java ayarlarını değiştirdi. O yüzden belli bir müddet "bu şekildeyim". Dönüşüm muhteşem olacak zira :) İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 23:16, 6 Mart 2010 (UTC)
  • Cnk bir soru daha sorucam karar veremedim. Çukurçayır, Araklı sayfasını elimden geldiğince düzenledim. Bu sayfadan düzenle şablonunu çıkarayım mı? Nooneas 00:14, 7 Mart 2010 (UTC)
  • Ufakça bir kaç değişiklik yaptım; özette sana pasladım. Şablon ellerinden öper; kolay gelsin.--CnkALTDSmesaj/message 00:22, 7 Mart 2010 (UTC)

Selam. İlginiz için teşekkür ederim. Ama Sagami-ji'nin hangisini seçelim ? Takabeg ileti 14:12, 7 Mart 2010 (UTC)

  • Kusura bakmayın dalgınlık. Yazmayı unutmuşum. Teşekkür eder ve iyi vikilemeler dilerim Nooneas 14:21, 7 Mart 2010 (UTC)

Merhaba Nooneas,

Projelerin tamamı önceden belirlenmiş değil. Kafamda vakit geldikçe şekilleniyor ve ortaya çıkıyor. Onun dışında önerilerden de yararlanıyorum elbette.

Bahsettiğin tarzda bir projeyi mevcut puanlı formata nasıl uyarlar ve katılımcıların önüne done olarak nasıl sunabilirim şu an bilemiyorum ama düşüneceğimden emin olabilirsin.

Sevgiler

Vito Genovese 19:51, 7 Mart 2010 (UTC)

Merhaba Nooneas, son değişikliklerde maddelere verilen zararları geri aldığımda kendi ismim yerine hep sizin isminizle karşılaşıyorum :) Çok garip bir duygu. Çok hızlısınız gerçekten. son 1 saat içinde sadece 1 madde düzeltebildim :) Gerçekten çok büyük katkınız var vikipediye. Bu mesajı atmamın bir amacı yok, sadece içimde biriken görüşümü bidirmek istedim :) Kolay gelsin. Kumul 18:27, 8 Mart 2010 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Elimden geldiğince vikiye yararlı olmaya çalışıyorum işte :) vandal fighter da yardımcı olmuyor değil :) tekrar teşekkür eder iyi vikilemeler dilerim Nooneas 18:35, 8 Mart 2010 (UTC)

Slm Cnk naber? Daima çakışıyor değişiklerimiz hayırdır :) Nooneas 20:38, 8 Mart 2010 (UTC)

  • Selamlar, farkettiğim 1-2 tane oldu {{sil}} şablonlarında; farklı çakışmamız olmadı sanırım. Hadi bakalım devam!--CnkALTDSmesaj/message 20:55, 8 Mart 2010 (UTC)
  • Ben de farkettim. Devam edicem zaten saat 12 gibi bir vikimola alcam yoruldum bugün. Nooneas 20:58, 8 Mart 2010 (UTC)

~-Şu maddeyi zorlama, artık şimdilik--CnkALTDSmesaj/message 21:50, 8 Mart 2010 (UTC)

Sordum bakalım, bana tanıdık birisi gibi geldi ama bir emin olalım.--CnkALTDSmesaj/message 21:54, 8 Mart 2010 (UTC)

~- Örnek olarak temizlediğimiz köy maddeleri içerisinde bulunmayan konu başlıklarını da açarsak daha güzel olacak. (Bkz: (1)--CnkALTDSmesaj/message 00:01, 9 Mart 2010 (UTC)

Atatürk'ün Türk Gençliğine Hitabesi'ni korumaya alabilir misiniz? Ve 85.108.51.108 IP numarası vandalizmin sınırları zorlamakta ve uyarılara aldırmamaktadır. İlgilenirseniz sevinirim. Saygılar ve iyi vikilemeler dilerim. Nooneas 23:26, 8 Mart 2010 (UTC)

  • Zamanında yetişemedim ama durmuş gibi görünüyor. Yine de önlem olarak 24 saatlik korumaya aldım. İyi çalışmalar, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   05:22, 9 Mart 2010 (UTC)
  • Teşekkürler iyi oldu bu :) İyi vikilemeler dilerim, Saygılar Nooneas 10:07, 9 Mart 2010 (UTC)

Değişiklik savaşı[kaynağı değiştir]

  • Merhaba; tam günü noktalamak üzereydim ki iletinizi gördüm. İncelemek için geç bir saat. Maddeyi oluşturan kullanıcının son değişiklik haline geri getirmekten başka seçeneği şu anda göremiyorum. Bu arada iletişim kurmuşken; bazı maddeleri silinmek üzere işaretlemeden önce geçmişine göz atmanızda yarar olduğunu anımsatmam gerekiyor. Katkılarınız için teşekkürler. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   22:18, 10 Mart 2010 (UTC)
Vandalizm Savaşçısı Barnstarı
Yıkıcı değişikliklere ve yeni maddelere gösterdiğiniz hassasiyetle ilgili çoktan almanız gereken bir yıldızı kabul etmeniz dileğiyle sunuyorum. Nooneas Vikipedi'ye renk katacaktır umuyorum.  Levent İleti Katkılar   22:23, 10 Mart 2010 (UTC)

Köy maddelerinde yaptığınız "Tarih" ve "Muhtarlık" düzeltmeleri için teşekkür ederiz. Bir de "Dış bağlantılar"daki "Yerelnet" adreslerinde köyün adresini düzeltseniz çok makbule geçer. Harita tanımlaması içinde genellikle adres zaten var. Kolayca bu adresi "Yerelnet" içine kopyalayabilirsiniz. Elinize sağlık. --M. Yalçın Yalhı ileti 22:56, 10 Mart 2010 (UTC)

  • Elinize sağlık. Yalnız küçük bir husus var: Kopyaladığınız linkin sonundaki (Yerelnet yazısından önceki) "/" işaretini koymamakta yarar var. Zira bu işaret kaldığı sürece Yerelnete girdiğinizde köy adı çıkmıyor. İlginize teşekkürler. --M. Yalçın Yalhı ileti 23:06, 10 Mart 2010 (UTC)
  • Sizden ve benden başka bu garip köylerle ilgilenen yok. Tekrar ellerinize sağlık deme gereği duydum.--M. Yalçın Yalhı ileti 23:10, 10 Mart 2010 (UTC).
  • Spor projesinde de maddelerin düzenlenmesi haftanın iş birliği seçilmiştir. Puanlı iş birliği ile kombine edebilirsiniz. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 09:57, 11 Mart 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 09:57, 11 Mart 2010 (UTC)

Merhaba Nooneas,

Eline sağlık, teşekkürler katılım için.

Sevgiler

Vito Genovese 12:26, 11 Mart 2010 (UTC)


  • Merhaba, ilgili maddeyi 3 gün için korumaya aldım, biraz izleyelim görelim bakalım.. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   09:03, 12 Mart 2010 (UTC)

Evet, mümkün olduğunca devam ediyorum. Sizin savaşınızı da izliyorum. SİL şablonlarınızı devamlı kaldırıyorlar. Ben de tekrar koyuyorum. Size de Allah kolaylık versin. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 00:44, 15 Mart 2010 (UTC)


ansiklopedik bilgiye siz mi karar veriyorsunuz? Bu imzasız yazı 78.180.78.45 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


  • Merhaba Nooneas, izninle üstteki mesajda küçük bir düzenleme yaptım. Söz konusu IP'e gelince uyarıdan sonra durmuş, şu an için yapacak birşey yok. O "e" harfi adının başharfi olabilir. Tekrarında yine uyarabiliriz. Bildirdiğin için teşekkürler, kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   05:25, 15 Mart 2010 (UTC)

Neden katkımı geri aldınız?[kaynağı değiştir]

Bu madde için yaptığım katkıyı neden geri aldınız? İkna edici bir açıklaması varsa memnuniyetle öğrenmek isterim. Kolay gelsin.--dYn$m 12:22, 15 Mart 2010 (UTC)

Elinize sağlık. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 16:56, 15 Mart 2010 (UTC)

Çalışkan Barnstarı
Çalışkanlığı ve vandalizme karşı mücadele başta olmak üzere Vikipedi'ye yaptığı büyük katkıları için, Nooneas'a kabul etmesi dileğiyle sunulmuştur. --Merube 89msj 19:26, 15 Mart 2010 (UTC)

Barnstar için çok teşekkürler :) Bu arada bitkisel hayat maddesi geç de olsa silindi. Peki yerine doğrusunu yazsak daha iyi olmaz mı? Tek başıma yapınca neler olduğunu gördük. Neyse tekrar teşekkürler iyi vikilemeler Nooneas 19:29, 15 Mart 2010 (UTC)

Çoktandır aklımda olan, ziyadesiyle hak ettiğiniz, güzel katkılarınıza naçizane bir teşekkür sadace. Bitkisel hayat ile ilgili mesaj alınmıştır :), sadace ah vakit ah diyorum :)). Taslak olarak da olsa maddesini açmaya çalışırım uygun bir vakitte. Estağfurullah hepimiz yapabiliriz böyle hatalar önemli olan hatadan önmesini bilmek, o nedenle olgun ve güzel tavrınız için yeri gelmişken bir kez daha teşekkür etmek isterim. Yeni maddeler beklediğimi de araya sıkıştırıyorum . Sevgiler--Merube 89msj 19:42, 15 Mart 2010 (UTC)
  • Bana da haber verirseniz ben de tutmaya çalışırım bi yanlarından :) Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim Nooneas 19:46, 15 Mart 2010 (UTC)
Tabi ki, çok büyük mutluluk/onur/zevk duyarım sizle ortak bir çalışma yapmaktan. Sevgilerimle, iyi vikilemeler--Merube 89msj 19:52, 15 Mart 2010 (UTC)

Selam Eisenstein'da dış bağlantıları neden sildiniz?--Boyalikus 21:52, 15 Mart 2010 (UTC)

O bağlantılar tam anlamıyla video bağlantısı değildi sanırım. Eisenstein kitabıyla ilgiliydi. Daha iyi bir bağlantıyı koyacağınızda çıkartırsanız daha iyi olur, kolay gelsin.--Boyalikus 22:06, 15 Mart 2010 (UTC)

Dadaloğlu Kasabası[kaynağı değiştir]

Bu Maddeyazılanlar orjinal metinler olmayıp,değiştirilmiş veya kendime göre yorumlanmıştır.Resimler tamamen kendi çalışmamdı.Eski Müzik kasetleri veya plaklarından dijital ortama aktardığım bilgiler için doğru olan silinmesi idi,bu konuda haklısınız.Diğer'lerinin silinmesine üzüldüm.iyi çalışmalar.Adaman 19:03, 16 Mart 2010 (UTC)

Neden geri aldınız? Ben diğer vikipedi kategorilerinde olmayan bir şey yapıyorum bu da Türkçe vikipedinin farkı olsun lütfen geri almayın bence böyle daha güzel

saygılarımlaBu imzasız yazı 78.163.200.145 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eğer siz de bir anonim kullanıcı iseniz ve yöneltilen yorumlar sizle ilgili değilse kayıt olun ya da sisteme girin ki ileride başka yanlış anlaşılma olmasın. Sisteme kayıt olsamda olmasamda bekçilerden rahat yok.--91.23.64.251 20:49, 17 Mart 2010 (UTC)

Selam nasılsınız? Köy maddelerini düzelttiğinizi farkettim. Tarihi Tarihçe olarak düzenleyip muhtarlık bölümlerini de çıkarırsanız iyi olacak. Teşekkürler iyi vikilemeler Nooneas 00:23, 18 Mart 2010 (UTC)

Selamlar. Yaptığınız güzel çalışmalar için, ben teşekkür ederim. Şuan, Tunceli köylerini biraz tanıdığım için küçük düzenlemeler yapıyorum. Saygılar.--Alkd 00:40, 18 Mart 2010 (UTC)
PS: Köy bilgi kutusunu değiştirmeyi düşünüyorum, bu nasıl? Teşekkürler --Alkd 00:55, 18 Mart 2010 (UTC)

Merhaba, Brett Sperry maddesindeki "He has been credited with the roles of design, production, support and box and content." "The intro to the first Command & Conquer game consists of an anonymous character flicking through several fictional television channels in quick succession." cümlelerini Türkçe'ye çevirebilirseniz sevinirim. Kumul 15:39, 19 Mart 2010 (UTC)

Önemli değil. Yinede teşekkürler. Kumul 13:51, 21 Mart 2010 (UTC)

G.I. Joe: A Real American Hero[kaynağı değiştir]

Selam. G.I. Joe: A Real American Hero'yu silme nedenizi anlayamadım. Taslak kriterlerini aşamayacak kadar kısaydıysa eklerdim birşeyler daha. Teşekkürler ve iyi vikilemeler Nooneas 16:34, 21 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba, neden anlayamadınız. Silme nedeni silinirken belirtiliyor, taslak madde sayılamayacak kadar kısa idi. Taslak maddenin özünde uzunluk ya da kısalıktan çok, maddenin okura ne verdiği yatar. Maddeyi geri getiriyorum, en azından taslak madde haline getireceğinizi düşünüyorum...İyi çalışmalar, hoşcakalın...Vikiçizer 17:24, 21 Mart 2010 (UTC)

Uğur Dersaneleri[kaynağı değiştir]

Selam Cnk. Uzun süredir konuşamıyorduk nasılsın? Konuya gelirsem Uğur Dershaneleri'ndeki reklam unsurlarını çıkarmışın sağol. Nasıl çıkarabileceğimi bulamadım o maddede :) Hadi iyi vikilemeler Nooneas 20:00, 21 Mart 2010 (UTC)

  • Merhabalar, iyiyim çok teşekkürler, dilerim sen de iyisindir. İlgili madde de enfes bir hata yaptım; sağolsun hocam düzeltti. Hadi kolay gelsin Nooneas'ıma :)--CnkALTDSmesaj/message 20:07, 21 Mart 2010 (UTC)
  • Farkettim :) Ama ben biz siz onlar'a ayrı bittim. Neyse tekrar sağol da ben birşey daha sorcaktım bir maddeyi KM'ye aday gösterdikten sonra üstüne bir şeyler daha yapmama gerek var mı :D Nooneas 20:14, 21 Mart 2010 (UTC)
  • Aday gösterme işlemlerin harici mi yoksa dahili mi onu tam anlayamadım açıkcası; prosedüre bir göz atalım.--CnkALTDSmesaj/message 20:20, 21 Mart 2010 (UTC)

teşekkür ederim.bir de birşey sormak istiyorum.Ben wikipedianın ingilizce sayfasından Epsa metninin türkçe çevirisini yaptım,fakat o sayfadaki bazı fotoğrafları vikipediye malesef yükleyemiyorum,bir de orijinal sayfanın sağındaki Epsa logosunu da buraya aktaramıyorum.Ne yapabilirim bunun için?Bu imzasız yazı Gozde.sonmez (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam Cnk mesajı okumuşsundur belki. Gozde.sonmez adlı kullanıcı resimlerle ilgili bir soru sordu da benim de bilgim yok nereye yönlendireyim? NooNEas 22:47, 22 Mart 2010 (UTC) Selamlar, şu kadar yeterlidir sanırım şimdilik. Kullanıcıya bilgi verildi. Teşekkürler, iyi çalışmalar--CnkALTDSmesaj/message 23:23, 22 Mart 2010 (UTC)

  • Teşekkürler. Biraz daha uğraşılırsa baya güzel olabilecek bir madde. Neyse tekrar teşekkür eder iyi vikilemeler dilerim NooNEas 23:26, 22 Mart 2010 (UTC)
Vikipedi'ye geldiği günden beri SDD başta olmak üzere sergilediği çalışkanlığından dolayı Nooneas'a kabul etmesi dilekleriyle sunulmuştur. Katkılarınızın artarak devam etmesi temennisiyle;--CnkALTDSmesaj/message 12:34, 23 Mart 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 18:39, 23 Mart 2010 (UTC)

Selam Merube nasılsın? Tam etiketi koyacaktım ki silmişsin :) Ben de etiket koyacağıma bir selam vereyim dedim. Neyse iyi vikilemeler :) NooNEas 21:38, 24 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar Noo, iyiyim sağolun, siz nasılsınız? Hehe hızlı silahşörlğüm tutmuş anlaşılan :)). SDD, YMD'deki katkılarınız için de ellerinize sağlık ve çok teşekkürlerimi sunmak isterim bu vesileyle. Sevgiler, iyi çalışmalar kolay gelsin--Merube 89msj 21:45, 24 Mart 2010 (UTC)
  • Ben de iyiyim sağolun. Hızlısın biraz :) Neyse şaka bi yana elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bir de bütün mesajlarımın başlığının selam olduğunu farkettim az önce. Tekrar iyi vikilemeler dilerim.. NooNEas 21:51, 24 Mart 2010 (UTC)

Selam

Eğer hızlı sil şablonunuz sürekli kaldırılıyorsa bir hizmetliye, şablon koyduğunuz madde ve şablonu kaldıran kullanıcının linkini göndermeniz yeterli.. 3GK'ya takılmayın hem zaman kaybetmeyin diye söylüyorum...iyi çalışmalar.--Boyalikus 02:11, 27 Mart 2010 (UTC)

  • Selam. Yardımın için teşekkürler bildirdim az önce. İyi vikilemeler dilerim NooNEas 02:16, 27 Mart 2010 (UTC)

Ufak bir rica[kaynağı değiştir]

  • Selam, Nooneas senden bir rica var; şuan için çıkmam gerekiyor. Mesaj sayfamda Kapçak'ın bir resminde olan hata hakkında konuştuk. Kendisi sanıyorum mesajı görmedi. Muhtemelen onaylayacaktır. Onaydan sonra ilgili resme giderek değiştire basıp sayfa içeriğini şu sayfayı düzenle diyerek yine gizli kod (oklar haricinde) olan metinle değiştirebilir misin? Rast gelince yapman yeterli olacaktır. Bu arada vandalizm temalı geri almalarda 3GK kuralından muafsın; olası bir şikayette savunma yapmana dahi gerek bulunmamakta çünkü şikayet geçersizdir. İyi çalışmalar--CnkALTDSmesaj/message 09:50, 27 Mart 2010 (UTC)
  • Tmam Cnk farkettiğim anda düzenlerim. NooNEas 09:53, 27 Mart 2010 (UTC)

Karanliklar.net‎;[kaynağı değiştir]

Karanliklar.net‎ sayfasındaki şablon Kullanıcı:Nonebir tarafından daimi olarak kaldırılmaktadır. Bir göz atabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve iyi vikilemeler NooNEas 02:14, 27 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba Nooneas, madde silindi. Kullanıcıya gerekli uyarılar yapılmış, devam ederse tekrar değerlendiririz...İyi çalışmalar...Vikiçizer 12:49, 27 Mart 2010 (UTC)

Selam Vikiçizer. Theresienstadt Toplama Kampı maddesi telif hakkı içeriyor mu içermiyor mu (geçmişinden dolayı şüpelendim) emin olamadım ondan etiketleyemedim. Bir baksan nasıl olur? Teşekkürler şimdiden NooNEas 23:16, 27 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba Nooneas, bulamadım ben de, ama muhtemelen telif ihlalli, zaten en zorlayan maddeler bunlar, açık bir ipucu bulunmayan, aynı zamanda kaynaksız, aynı zamanda şeklen düzgün vs. Mecburen birşey yapamıyorum. Bu arada işimizi oldukça kolaylaştırdığınızı ve etketlediklerinize güven duyduğumu söylemeliyim. Teşekkür ederim...İyi çalışmalar...Vikiçizer 23:24, 27 Mart 2010 (UTC)
    • Doğru düşünmüşsünüz, anonim kullanıcı aday göstermeye çalışmış sanırım ama tam olmamış, seçkin madde sorumlusu ilgilenecektir, acil müdahale gerektirecek bir husus değil, sorumlusuna bırakalım...Kolay gelsin...Vikiçizer 23:58, 27 Mart 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Selamlar. FinlandiyalıM'a sorduğunuz soruyu gördüm ona cevap vereyim dedim. Bu sizin bir maddede yaptığınız değişiklikten sonra maddenin önceki halinde 788 karakter fazla olduğunu veya sadece 2 karakter eksik olduğunu gösterir. Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler ve iyi vikilemeler dilerim NooNEas 23:25, 27 Mart 2010 (UTC)

  • İlginiz için teşekkür ederim. Evet ne demek istediğinizi anladım. Zira FinlandiyalıM kullanıcısı bana biraz kaba gelmişti.--!!!ELİFFF!!! 14:28, 28 Mart 2010 (UTC)

Peki tekrar teşekkürler. Bundan sonra daha dikkatli olurum.:)--!!!ELİFFF!!! 14:35, 28 Mart 2010 (UTC)

  • Asıl ben teşekkür ederim. Yalnız kullanıcılar hakkında o ifadeleri kullanmazsanız daha iyi olur zira FinlandiyalıM Viki'nin önemli kullanıcılarından biridir. Ayrıca Vikipedi:İyi niyet varsayın maddesini de unutmayalım :) NooNEas 14:33, 28 Mart 2010 (UTC)
  • Eğer bir sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tekrar. İyi vikilemeler :) NooNEas 14:36, 28 Mart 2010 (UTC)

Sizi çok rahatsız ettim biliyorum ama sormak istediğim bi şey daha var. Ben vikipediye katkıda bulunmak istiyorum fakat eklediğim bir çok yazı silindi. Örneğin: İstiklal Marşı' nın açıklaması gibi... Sizce başka nasıl katkıda bulunabilirim. --!!!ELİFFF!!! 14:40, 28 Mart 2010 (UTC)

  • Yok ben rahatsız olmam tabi ki cevap vereceğim size zaten bunun için burdayız insanlara yardımcı olabilmek için. İkinci olarak eklediğiniz madde genel bir konu değil. Belki İstiklal Marşı'na eklenebilirdi orası da ayrı tabi. Sorduğunuz soruya gelince İngilizce Viki'den veya bildiğiniz başka diller varsa onlardan Türkçe viki'de olmayan maddelere çeviri yapabilir ve böylece Viki'ye büyük katkılar sağlayabilirsiniz. Ya da ilgi alanınız veya dışında maddeleri telif hakkını çiğnemeden özgün olarak geliştirebilirsiniz. (tabi kaynak göstererek ve ansiklopedik bir dille). İsterseniz internete girebildiğim zamanlarda da ortak çeviri ve geliştirmeler yapabiliriz NooNEas 15:04, 28 Mart 2010 (UTC)

Ben çeviri yapmayı çok isterdim ama sanırım bu benim için imkansız...:( :( :(--!!!ELİFFF!!! 15:08, 28 Mart 2010 (UTC)

Peki ben İstiklal Marşı ' nı ve açıklamasını İstiklal Marşı sayfasına ekleyebilir miyim? Bu seferde sileceklerse hiç yazmayım... --!!!ELİFFF!!! 15:11, 28 Mart 2010 (UTC)

  • O konuyu Vikiçizer'e sorarsan daha iyi olur. Çünkü konuyu ben tam olarak göremedim. O zaman Türkçe madde ekleyebilir ve geliştirebilirsin. Bir konuya karar verip soğuma ve Cesur ol :) NooNEas 15:16, 28 Mart 2010 (UTC)

Kullanıcı Vikiçizer ' e sormak yerine başka bi katkıda bulunsam daha mı iyi olur sanki...? --!!!ELİFFF!!! 15:19, 28 Mart 2010 (UTC)

  • Sen bilirsin tabi ki :) NooNEas 15:20, 28 Mart 2010 (UTC)

Neyse ben sizi daha fazla rahatsız etmeyim iyi çalışmalar...--!!!ELİFFF!!! 15:23, 28 Mart 2010 (UTC)

  • Rahatsız etmezsiniz. Neyse o zaman size de iyi vikilemeler NooNEas 15:23, 28 Mart 2010 (UTC)

Güzel olmuş emeğinize sağlık... Fakat ben anlamları ile birlikte yazmayı düşünüyodum. Fakat artık düşünmüyorum... --!!!ELİFFF!!! 17:33, 28 Mart 2010 (UTC)--!!!ELİFFF!!! 17:33, 28 Mart 2010 (UTC)

  • Teşekkür ederim. O zaman başka maddelerde görürüz isminizi umarım :) NooNEas 17:35, 28 Mart 2010 (UTC)

İnşallah... Elimden geldiği kadar katkı yapacağım. Tabi biraz yardıma ihtiyacım var...--!!!ELİFFF!!! 17:40, 28 Mart 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Biliyorum her zaman vikipedide bana yardım eden birilerini bulacağımı...--!!!ELİFFF!!! 17:43, 28 Mart 2010 (UTC)

  • Selamlar Vikiçizer. Diyarbakır'ı bir kontrol eder misin daima değişikliklere uğruyor. Bilgiler doğru mu yanlış mı ona da emin değilim. Sadece aşırı değişikliğe uğruyor. NooNEas 22:12, 28 Mart 2010 (UTC)
Merhaba Nooneas, madde iyi durumda değil, maddeyi elden geldiğince düzeltmeye çalıştım. Bir müddet anonimlere karşı korumaya aldım...İyi çalışmalar...Vikiçizer 09:17, 29 Mart 2010 (UTC)
Teşekkürler madde biraz kendine gelmiş. İyi çalışmalar size de.. NooNEas 13:41, 29 Mart 2010 (UTC)

Merhaba yine ben biliyorum sizi fazlasıyla rahatsız ettim fakat siz sakin biri olduğunuz için sorularımı size yöneltiyorum... Ben 2007 yılını Haziran ayında vikipedi de bi kullanıcı hesabı açmıştım fakat bu kullanıcı hesabımın ismi uygunsuz Kullanıcı:Emma-watson-15 olduğundan dolayı süresiz engellendi. Fakat ben buna biraz kızdım. Çünkü kullanıcı hesabım yaşayan birisinin ismi olduğundan dolayı engellendi fakat şu anda engellenmemiş bi çok kullanıcı sayfası var. Kullanıcı isimlerinin uygunsuz olmasına rağmen hala engellenmemişler...--!!!ELİFFF!!! 13:04, 29 Mart 2010 (UTC)

  • Rahatsız etmezsiniz merak etmeyin. Hatta mutlu dahi olurum bir kişiye yardım etmekten. Eğer böyle bir sorununuz varsa veya başka kullanıcıların isimlerinin doğru olmadığını söylemek istiyorsanız hizmetlilerden birine bunu bildirirseniz size yardımcı olacaklardır. :) NooNEas 13:38, 29 Mart 2010 (UTC)

Yardımınız için teşekkürler...--!!!ELİFFF!!! 13:44, 29 Mart 2010 (UTC)

  • Asıl ben Teşekkür ederim :) NooNEas 13:46, 29 Mart 2010 (UTC)

Bakın o heves kırıcı sözleriniz beni yıldırmadı. Yeni madde açmak yerine düzenlenmesi gereken maddeleri düzeltmeye çalışıyorum. Şu anda Şathiyye maddesini düzenliyorum elimden geldiği kadar... Yardımınız için tekrar teşekkürler...--!!!ELİFFF!!! 13:50, 29 Mart 2010 (UTC)

Heves kırıcı derken neyi kastettiğinizi anlayamadım eğer bir kusurum veya yanlış cümlem olduysa bu yönde kusura bakmayın. Ama bir örnek verirseniz bir daha başka kullanıcılara yapmamaya çalışırım. Teşekkürler NooNEas 13:54, 29 Mart 2010 (UTC)

Ne bilim işte mesela İstiklal Marşı maddesindeki sözleriniz... Yani bana yeni madde açmak yerine başka bi şeyler deneyin demiştiniz... Ben de biraz alınmıştım tabi....--!!!ELİFFF!!! 13:56, 29 Mart 2010 (UTC)

Yazdığım mesajda böyle bir mana çıkaramadım ben. En azından demek istediğiniz yönde bir mana verme ihtiyacında bulunmadım tam tersine çeviri yaparak yeni maddeler açmanızı destekledim. Şu anda yaptığınız gibi düzenlemeler de yapabilirsiniz dedim. Konuyla ilgili mesajı alta iliştiriyorum NooNEas 14:03, 29 Mart 2010 (UTC)
  • Yok ben rahatsız olmam tabi ki cevap vereceğim size zaten bunun için burdayız insanlara yardımcı olabilmek için. İkinci olarak eklediğiniz madde genel bir konu değil. Belki İstiklal Marşı'na eklenebilirdi orası da ayrı tabi. Sorduğunuz soruya gelince İngilizce Viki'den veya bildiğiniz başka diller varsa onlardan Türkçe viki'de olmayan maddelere çeviri yapabilir ve böylece Viki'ye büyük katkılar sağlayabilirsiniz. Ya da ilgi alanınız veya dışında maddeleri telif hakkını çiğnemeden özgün olarak geliştirebilirsiniz. (tabi kaynak göstererek ve ansiklopedik bir dille). İsterseniz internete girebildiğim zamanlarda da ortak çeviri ve geliştirmeler yapabiliriz NooNEas 15:04, 28 Mart 2010 (UTC)

Peki sanırım ben yanlış anladım özür dilerim, kusura bakmayın...:(:(:( üzgünüm...--!!!ELİFFF!!! 14:04, 29 Mart 2010 (UTC)

Sorun değil insanlık halidir. Tekrar iyi vikilemeler :) NooNEas 14:05, 29 Mart 2010 (UTC)

Teşekkür ederim... Sonuçta ikimizde vikipediye katkı sağlamak, yardım etmek vs. için buradayız öyle değil mi? Peki şu anda yaptığım düzenleme nasıl gidiyor sizce...?--!!!ELİFFF!!! 14:10, 29 Mart 2010 (UTC)

--!!!ELİFFF!!! 15:43, 29 Mart 2010 (UTC)[kaynağı değiştir]

Sizce düzenlediğim Şathiyye sayfasında bir sorun var mı? Eminim bi çok sorun vardır... Öyle değil mi?--!!!ELİFFF!!! 15:43, 29 Mart 2010 (UTC)

Bilmiyordum afedersiniz ama ben mesajlarımı sildim bile... Peki mesajlarımı geri getirmenin bi yolu var mı?--!!!ELİFFF!!! 17:16, 29 Mart 2010 (UTC)

Sanırım şimdi oldu teşekkürler...--!!!ELİFFF!!! 17:37, 29 Mart 2010 (UTC)