Kullanıcı mesaj:Mithrandirt

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 20:14, 22 Ekim 2014 (UTC)

Maddenin içinde milletvekilliğini belirtmemişsiniz. Maddeyi geri getirdim, düzenlerseniz faydalı olur. --Eldarion 04:58, 9 Haziran 2015 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 16:45, 8 Ocak 2017 (UTC)

Cuma İçten silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cuma İçten) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cuma İçten sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 19:03, 10 Ocak 2017 (UTC)

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Merhaba, İslam Ansiklopedisi'nden direk kopyalamışsınız. Bazı paragraflarda küçük değişimler yapmışsınız. Orijinal içeriği direk kopyalayamazsınız, kendi cümlelerinizle yeniden yazmalısınız. Lütfen şu sayfayı okuyunuz. >>>Telif hakları --Nushirevan11 ☾★ 19:13, 10 Ocak 2017 (UTC)

Cevap CevapTelif hakkı saklı olmayan bir kaynak için neden yeniden kendi cümlelerimle yazmalıyım? İslam Ansiklopedisi buna izin veriyor.
İslam Ansiklopedisi buna izin vermiyor. Açıkça yazmıyor metin alabilirsiniz diye ayrıca sitenin alt kısmında ©2014 TDV İslâm Araştırmaları Merkezi ifadesi yer alıyor. Bu ifade >>> © telif hakkı ifadesidir. Ben de İslam Ansiklopedisi'nden faydalanıyorum ancak kendim yeniden yazıyorum. Ayrıca bana bildirim gelmesi için şu şablonu kullanmalısınız: @Nushirevan11 --Nushirevan11 ☾★ 19:56, 10 Ocak 2017 (UTC)

3 Geri Dönüş İhlali[kaynağı değiştir]

Merhaba! Abdullah bin Amr maddesinde 3 Geri Dönüş kuralı ihlali yaptığınızı tespit ettim. Bu tip değişiklik savaşlarının Vikipedi'ye zarar verdiği tecrübelerle sabittir. Ayrıca bu kapsamda yaptırıma da uğrayabilirsiniz. İkazımı dikkate almanızı temenni ediyorum. Saygılarımla... chansey Mesaj 19:56, 10 Ocak 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Lütfen silinmeye aday sayfa şablonunu veya diğer kullanıcıların silinmeye aday sayfalar için yaptıkları yorumları, Cuma İçten adlı sayfada yaptığınız gibi, silmeyiniz. Aksi halde fikir birliği oluşması zorlaşacaktır. Eğer sayfanın silinmesine karşı iseniz tartışmada ilgili sayfa hakkındaki yorumunuzu belirtiniz. Teşekkürler! --chansey Mesaj 20:42, 10 Ocak 2017 (UTC)

Ruhul Furkan Tefsiri silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ruhul Furkan Tefsiri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ruhul Furkan Tefsiri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 08:08, 28 Ocak 2017 (UTC)

Ruhul Furkan Tefsiri silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ruhul Furkan Tefsiri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ruhul Furkan Tefsiri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 00:19, 30 Ocak 2017 (UTC)

İmam-ı Azam Camii silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İmam-ı Azam Camii) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İmam-ı Azam Camii sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 19:24, 4 Kasım 2017 (UTC)

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)