Kullanıcı mesaj:Horozlar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Hoş geldin Horozlar![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

For non-Turkish speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiçbir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Vikihaber
Özgür Haberler

Vikitür
Biyolojik tür dizini

Vikiversite
Özgür Üniversite

Seninbey 06:54, 17 Haziran 2010 (UTC)

  • Mrb. Denizlispor ve tarihi ile ilgili elinizde kaynak olabilecek bir kitap mevcut mu acaba?--Rapsar 14:13, 8 Kasım 2010 (UTC)
Mesajımı gördünüz mü acaba?--Rapsar 18:52, 6 Ocak 2011 (UTC)
  • evet mesajınızı gördüm elimde bir kitap yok ama fanatik bir Denizlispor'lu olduğum ve Denizlispor'un eski kulüp başkanı Ali İpek ile çok iyi tanışmışlığım olduğu için geçmişle ve günümüzle ilgili bir çok bilgi biliyorum.--Horozlar 08:23, 21 Haziran 2011 (UTC)

denizlispor maddeleri[kaynağı değiştir]

merhaba,

öncelikle sizi denizlispor'la aglakali maddelerde yaptiginiz entriler icin kutlarim. keske türkiye'de her takimin sizin gibi taraftari olsa. malesef sizin gibi as kisiler var. denizlispor maddesi icin birkac önerim olacakti. mesela Denizlispor maddesindeki 2011/12 sezonu transferlerı kismini hep sezonlar maddesine yaniDenizlispor 2011-2012 sezonu madesine yerlestirseniz daha iyi olur. burda örnek olarak Samsunspor maddesini verebilirim. böyle yaparsak vikipedi'de her maddeler standardlanmis olur. hayirli calismalar Xberger 12:07, 20 Haziran 2011 (UTC)

  • Öncelikle size teşekkür ederim ve önerileriniz için de sağolun bunu yapmaya çalışacağım.

Horozlar 08:23, 21 Haziran 2011 (UTC)

yeni futbolcu maddeleri[kaynağı değiştir]

ben gecen sezon denizlispor kadrosunda bulunan ve henüz vikipedi maddesi olmayan futbolcularin tüm maddesini acan kisiyim. seninde futbolcu maddeleri actigini gördüm. mesela El Hadji Saliou Seck maddesini acmissin bugün. bu cok olumlu birsey. Fakat sana önerim actigin futbolcu maddelleri vikipedi standardlarina göre olusturman. mesela ben senin actigin El Hadji Saliou Seck maddesini biraz gelistirdim ve standarda göre uygun hale getirdim. sana önerim actigin futbolcu maddelerini eger futbolcunun milli takim kariyeri varsa su örgene göre acman. eger futbolcunun milli takim kariyeri yoksa su örgene göre acabilirsin. istatistik paragraflarini yapmasanda olur bu durumda. senin taktirie kalmis birsey. öneimli olan baglanti vs. ve bilgi kutusuna milli takimlar kismindan haric bayrak kullanmaman. sonra bilgi kutusunda boyu = 1,85 m (6 ft 1 in) funkzyonunu kullanman.

istersen actigin maddelere bire basari paragrafi koyabilirsin mesela burda yapildigi gibi. ama buda zorunlu degil sadece senin taktirie kalmis birsey.

eger yaptigin önerilerimi kullanirsan cok daha verimli olursun ve bize senin maddeleri düzeltme zorunlulugu kalmaz.

hayirli calismalar.Xberger 12:41, 20 Haziran 2011 (UTC)

  • Sağolun önerilerinizi dikkate alacağım. Ve sizede hayırlı çalışmalar Xberger.

Horozlar 08:34, 21 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba mesajinisi yeni gördüm. vikipedi'de bir mesaj'a cavap vermek istiyorsaniz. sizin mesaj sayfanizdaki söz konus mesaj bölmünü kopyalayip mesaj vermek istediginiz kullanicinin mesaj sayfasina koymaniz gerekiyor. yoksa mesaj yollamak istediginiz kisi yeni mesaj geldigini göremiyor. siz mesela benim bu mesajimdan sayfanin üstünde turuncu renkde bir haber linkinden gelniz. bu turuncu link sadece söyledigim gibi haberlenindigi zaman geliyor. ilk siralar bende sizin gibi yapiyordum. haber vereyim dedim.
bu arada horozlari süper lig'de özledik!!! insallah bu sezon gene yeriniz oldugu yere süper lige cikarsiniz ;-)
hayirli calismalar.
Xberger 08:52, 22 Haziran 2011 (UTC)

Denizlispor sezonlari maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,


senin Denizlispor'un sezonlari maddesiyle ilgilendigi gördüm.

Biz birkac kullanici süper lig ve 1. lig takimlarin hepsine sezon maddeleri cikarmaya karar verdik. kim hangi takimdan sorumlu su liste'de topladim. Sana sormadan seni Denizlispor'dan sorumlu kullanici olarak yazdim. umarim bu göevi kabul edersin, listeden gördügün gibi cok az kullanici var. üstlenirsen büyük bir hizmet yapmis olursun.

hayirli vikiler Xberger 18:54, 22 Haziran 2011 (UTC)

  • Tabiki de bu sorumluluğu kabul ederim. Saygılarımla. Sizede iyi ve hayırlı vikiler.

Horozlar 20:03, 23 Haziran 2011 (UTC)

sezon maddeleri kadro paragrafi[kaynağı değiştir]

merhaba,

sezon maddelerin kadro bölümü su maddedeki gibi olmali. basdan sistemi böyle yaparsak sonra sorun cikmaz. Kartler paragrafi gerekli degil birakilabilir.

hayirli calismalar Xberger 08:10, 24 Haziran 2011 (UTC)

ben senin icinde sablonu bir sefer 2011-12sezonu icin yaparim sende o sablonu copy-paste yapa yapa kullanirsin. simdi vikipedi'de söyle bir durum var. simdilik herkes kafasian göre farkli konulari farkli sekillerde isliyor gibi gözüksede aslinda vikipedi de hersey icin bir standard olusturmaya calisiyoruz. mesela su maddedeki kadro sekli ingilzice vikipedi'de standard. bizde bunu uygulamaya calisoruyuz. bu kadro yazilimi sirf sezonlar maddesinde olacak. mesela Denizlispor maddesindeki kadro paragraf kismi bilidign gibi kalacak. sen genede bir düsün.
iyi calismalar
Xberger 12:31, 24 Haziran 2011 (UTC)

Burak Akyıldız[kaynağı değiştir]

Merhaba,

kusura bakmayin sizi ikidebir mesajla rahatsiz ediyorum. fakat vikipedi'de standardlarin oturmasi gerektiginden bu gerekli. Bugünkü konu Burak Akyıldız maddesi. burada yaptigiz Entryler cok olumlu fakat iki üc püf noktasi söylemek zorundaim mesela

1: Kulüp takımları kariyeri paragrafinda Ve 2010-2011 sezonunun sonunda tekrar Denizlispor ile anlaşma sağlamıştır. yazmisiniz. Burda önce Ve kelimesiyle baslayan cümleler ansiklopedi'de pek kullanilmiyor ve biraz argo kaciyor. Bunu yapmamanizi isteyecekdim. bunun yerine: 2011-12 sezonun başında eski takımı Denizlispor'a geri dönmüştür diye bilirsiniz.
Sonra bo haber icin kaynak verseniz iyi olur kaynak vermek icin mesela söyle yapiniz[1].
2: Futbolcu bilgi kutusunda gol kisminda 000 0(0) yazabilirseniz estetik olarak daha iyi olur. Sonra ayni kutuda güncellemeyi 25 Haziran 2011 koyabilirseniz iyi olur.
3:Son olarak Madde'de Denizlispor'da oynadigi yaziyor fakat asagida hala Akhisar Belediyespor sablonu var. bunuda denizlispor yaparsaniz yaptiginig degisikliklerin hepsi kusursuz olur.
4: baan cevap yazmissiniz fakat bunu mesaj sayfama degilde Kullanıcı sayfama yerlestirmisiniz. böyle yapinca ben mesaj yazdiginizi görmuorum ve mesajlarinizitesadüfen gördüm.

Ben sözkonus madde'de sizin icin gerekn degisiklikleri yaptim. sizin versyonuzla kiyaslayip ne demek istedigimi görebilirsiniz.

Lütfen artik yaptiginiz entrylerde bunlara dikkat ediniz.

genel olarak viki standardlara uymanizi rica edecem. cok iyi is cikariyorsunuz ve sizin gibi denizlispor'la ilginen birin oldugu cok olumlu ve sevindirici. ama standardli calismazsaniz hep yari profeyonel gözüküm olur.

anlayisiniz icin tesekkürler

selamlar Xberger 09:42, 25 Haziran 2011 (UTC)

türkiye futbol takimlari sezon maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

umarim denizlispor maddesinde kadro paragrafinda yaptigim yenilik hosunana gitmistir. size sormak istediigm bir konu var su listeye bakildiginda Akhisar Belediyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor sezon maddeleri malesef sahibsiz kalmistir. size sormak istedigim su. bu iki takimin sezon maddelerini beraber yapsak olurmu? ben kadro, transfer bölmlerini yaparim. sizde denizlispor'la beraber mac raporlarini yüklersiniz? Olurmu? Ikimiz bu ise el atmazsak bu takimlarin sezon maddesi olmayacak. iki takimda yöresel futbol icin cok önemli. sizin denizli'yede pek uzak degil.

Onun icin en uygun sizi gördüm. Ne dersiniz?

Iyi calismalar


tabi memnuniyetle. yanlis ben simdiden söyleyeyim, 12 takim icin ugrasiyorum onun icin firsat buldugum zaman isin cogunu size yüklerim ;-) bu sezon maddelerini actigimiz cok iyi oldu. Ben son bir yil icinde Zahmetden kacinmadim ve süper lig ve 1. lig kadrolarindaki tüm futbolcular icin madde acdim. bu sezon yeni gelen futbolculara'da zamanla sorumlu kisilar cikarir. bence sezon baslamadan tüm kadrolar ve sezon maddeleri hazir durumda olmali. gerisi zaten sadece güncelleme islemleri.
zaman buldukcadada eski sezonlarada el atariz. böylelikle zamanla tüm türk futbol tarihi kayita gecmis olur.
---Xberger 08:15, 30 Haziran 2011 (UTC)

Selamlar. Denizlispor maddesindeki kadro bölümünü Aston Villa maddesindeki gibi düzenleyebilir misiniz zahmet olmazsa? Maksat maddelerde standardı yakalamak. İyi çalışmalar.--Rapsar 16:10, 6 Temmuz 2011 (UTC)

Şimdiki gibi kalsa daha iyi çünkü futblcularla ilgili daha çok bilgi bulunabiliyor direkt. --Horozlar 19:10, 6 Temmuz 2011 (UTC)

Madde kulüp maddesi, futbolcu maddesi değil. Tüm maddelerde aynı sistemi oturtmak daha uygundur.--Rapsar 16:16, 6 Temmuz 2011 (UTC)
Ben vikipedi de türkiyedeki profesyonel futbol kulüpleri ile ilgilenen bir grubun içindeyim. buradada kadrolar normal hali kalsa da olur deniyor.

--Horozlar 19:19, 6 Temmuz 2011 (UTC)

Kim diyor? Nerede?--Rapsar 16:22, 6 Temmuz 2011 (UTC)
Xberger oluşturdu grupları

--Horozlar 19:29, 6 Temmuz 2011 (UTC)

He o mu :) Tamam. Onla da konuşmuştuk zaten. Kulüp maddelerindeki kadro kısmı aynen kalacak, sezon maddelerinde ise Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 2009-10 sezonu maddesindeki gibi sistem uygulanacaktı. Kulüp maddelerindeki kadro kısmından kastımız ise Aston Villa maddesindeki sistemdi...--Rapsar 16:31, 6 Temmuz 2011 (UTC)
Ben sizin ve Xberger'ın dediği gibi Denizlispor 2011-2012 sezonu sezonu maddesindeki kadroyu aynen Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 2009-10 sezonu'ndaki gibi yaptım.

--Horozlar 19:35, 6 Temmuz 2011 (UTC)

İyi de ben başta onu demedim ki. Denizlispor maddesindeki kadro bölümünü dedim...--Rapsar 16:36, 6 Temmuz 2011 (UTC)

futbolcu maddeleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikipedi'de uyguladığımız futbolcu maddelerindeki standartlarda şablonda kulüp takımlarının önüne bayrak koymuyoruz. Burada değişikliğimi görebilirsin. Kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 06:02, 8 Temmuz 2011 (UTC) Merhaba,

Ben ülke bayraklarını sadece bazı yabancı futbolculara koyuyorum. Bu bayrak koymayıda kimi takımların vikipedi'de sayfası olmadığı için o futbolcu ile ilgili bilgi almak isteyenler önceden oynadığı takımlarının hangi ülkeden olduklarını bilsinler diye bayrak koyuyorum. Hayırlı çalışmalar ve kolay gelsin.

--Horozlar 07:48, 8 Temmuz 2011 (UTC)Horozlar 07:47, 8 Temmuz 2011 (UTC)

Anlıyorum ancak genel uygulamaya göre bunu yapmıyoruz. Köy çeşmesinde tartışmaya açabilirsin ancak, şablonlarda mümkün olduğunca az bayrak kullanmaya çalıştığımızdan sadece futbolcunun oynadığı milli takımın bayrağını kullanabiliyoruz. Örneğin İngilizce Vikipedi'de o bile kullanılmıyor. bu sayfayı, özellikle de şu başlığı okumanızı öneririm. Genel uygulama budur. Bunun dışında bir hareketin doğru olduğunu düşünüyorsanız, politikayı tartışmaya açabilirsiniz. Sonuçta bu kurallar vikipedistler tarafından alınmakta, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 07:54, 8 Temmuz 2011 (UTC)

Yeşilköyspor[kaynağı değiştir]

Selamlar. 1959 yılı öncesindeki yerel ligler hariç, profesyonel liglerde (en azından 3. Lig) mücadele etmeyen kulüplerin maddeleri kayda değer sayılmamakta. Bu nedenle Yeşilköyspor maddesi silinmiştir. Geçmişte alınan kayda değerlikle ilgili karar gereğince bu takımlardan 3. Lig'de bile oynamadığı tespit edilen kulüpler silinmektedir. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 08:34, 10 Temmuz 2011 (UTC)

vallah övmeden edemiycem.

üstlendigi takimin sezon maddelerini adam akilli isleyen ender kisilerdesin. helal olsun. gercek taraftar iste böyle olmali.

selamlar--Xberger 14:20, 18 Temmuz 2011 (UTC)

Vikipedi'de Türk futbolu ve Denizli alanında yaptığın katkılardan dolayı bu ödülü kabul etmeni rica ederim.--вяí¢αи76ileti 16:09, 20 Temmuz 2011 (UTC)

Tekrar selam. Facebook bağlantılarını kaynak olarak kullanmıyoruz, bilgilerine...--вяí¢αи76ileti 18:04, 20 Temmuz 2011 (UTC)

Denizlispor 2011-12 sezonu[kaynağı değiştir]

merhaba,

TSYD Ege Ligi altinda yaptigin mac raporlari maddedeki öteki raporlardan farkli. bence ya TSYD Ege Ligi diye bir madde ac ve orada senin yeni yaptigin mac raporlari bicimini yükle yada Denizlispor 2011-12 sezonundaki bütün mac raporlarini hazirlik maclarindaki gibi yap. yoksa sistematik olmuyor.

iyi calismalar--Xberger 14:49, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Alman vatandasi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

ben almanya'da yasiyorum. be alman hükümeti burdaki türkleri asimile etmek icin yapmadigini birakmiyor. isin ilginc yani buna türkiye'dende bilincli yada bilincsiz destek veriliyor. almanya'da cifte vadandaslik yasak. yani ya türk vatandasisin yada alman. eger gurbetciler türkiyede türk statüsünde oynuyorsa türk vatandaslisidirlar. eger futbolcular almanya u-21 yada almanya a milli icin oynadiysa türkiyede alman olarak geciyorlar.

sana zahmet gurbetcilere sayet almanya u-21 yada a milli icin oynamadiysa bunlari alman olarak görmemen.

ben bu yüzden Ekrem Engin ve Kenan Şahin'i türk olarak gördüm. hüzeyfe dogan'da alman vatandasligi mantikli. cünkü o almanya icin oynadi.

hayirli calismalar -- Xberger 19:27, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Mustafa Tuna Kaya[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Mustafa Tuna Kaya hicbir kaynaklara göre ankaraspor'da oynamamis. ben bunun icin oyuncu maddesinde anakraspor kismini silmistim. senin bildigin birsey varmi?

selamlar--Xberger 11:56, 1 Ağustos 2011 (UTC)

merhaba,

biliyorum mesajlasmayai sevmiyorsunda mesajlasak bazen hepimizin isini kolaylastiriyor. senin Ankaraspor maddesinde kiralik futbolculari kaydetmissin. benim icin bir sakincasi yok. ama öteki editörler görürse silebilirler. sen en iyisi anakraspor sezon maddesi ac ve oraya kaydet. böyle hem bi madde daha acmis olursun hemde emegin bosa gitmez.

bu arada sen TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Akhisar belediyespor sezon maddelerinide yapcakdin. hala öyle bir niyetin varmi yoksa yapmak istemiyormusun? TKİ Tavşanlı Linyitspor 2011-12 sezonu maddesini ben zaten baslattim, yani burda sirf güncelemek kailyior. akhisaspor sezon maddesini hafta sonu acarim.

cevap yazarsan cok sevinirim.

iyi calismalar--Xberger 12:40, 1 Ağustos 2011 (UTC)

Mohamed Sacko[kaynağı değiştir]

Merhaba,

eline saglik vallah, senin gibi dakkik takima sahip cikan baska kullanici yok vikipedide. bide milli takim kariyeri paragrafinda bir iki satir yazda tam olsun :-) iyi vikiler--Xberger 13:15, 15 Ağustos 2011 (UTC)

kazadan ötürü burdan gecmis olsun. acil sifalar dilerim. maddeyi on gün gecikmeli yazmaniz hic sorun degil. saglik daha önemli tabi. zaten siz yazmasaniz denizlispor'la ilginen kimse yok. o halde maddeyi yazmak bana kalacakti. hayirli vikiler--Xberger 13:30, 15 Ağustos 2011 (UTC)

TSYD Ege Ligi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Denizlispor 2011-12 sezonun maddesinin icine TSYD Ege Ligi maclarini kayit etmissin. bu maclarin hepsinin burada bir yeri yok aslinda. senin elin 2011-12 TSYD Ege Ligi diye bir madde acar ve tüm TSYD Ege Ligi ile aglakali maclari oraya kopyalar. denizlispor maddesinde sadece denizlispor'un oynadigi maclarin raporunu kayit etmemiz lazim. ben bir arastirip sana daha haber veririm. hayirli vikiler--15:43, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Marek Sapara[kaynağı değiştir]

Merhaba,

MKE Ankaragücü ve Trabzonspor maddelerinde Marek Sapara'nin transferinden gelen degisiklikleri yapmissin. Bunun icin öncelikle tesekkürler. Fakat ayni takimin degisikliklerini sezon maddelerindede (ve takim kadrolari sablonlarindada) yapsan cok iyi olur. aksi takdirde baska birisi gidip yapmali buda gereksiz zaman kaybina dek geliyor.

iyi vikiler--Xberger 07:10, 1 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba,

vikipedide göz gezdirirken yaptigin su kayiti farkt ettim. Burda elemanin biri ansiklpedik olaman birseyler yazmis sende buna destek cikarcasina kayit etmissin. bu tür yazilarin vikipedide isi yok. sen aslinda cok ciddi calisan birisisin. niye buna yaptin anlayamadim dogrusu.

NOT:Bana cevap yazmak istiyorsun lütfen son zamanlarda yaptigin gibi Msj arsivime yazma direk msj sayfama yaz.

iyi vikiler--Xberger 11:58, 8 Eylül 2011 (UTC)

Denizlispor maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

ben su sayfada simdi tek tek tüm süper lig takimlarininin ve 1. lig takimlarinin kadrodaki futbolcu numaralarini güncelliyorum. senden riacam bunu denizlispor maddeleri icin yapman yani Denizlispor 2011-12 sezonu, Denizlispor#Güncel kadro ve Şablon:Denizlispor kadrosu forma numaralari güncel durmda degil. bunu yapabilirsen cok makbule gecer.

hayirli vikiler--Xberger 12:49, 27 Eylül 2011 (UTC)

Denizlispor maddelerinkei kador kismi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

ben bu haftasonu cuma'dan itibaren Denizlispor'un güncel kadrosunu maddelerde güncelledim. Kaynka olarakta tff'nin mac raporlarini kullandim. Sana daha önce mesaj attip senden güncellemeni rica ettim. Fakat bana cevap vermedin kadrolarida güncellemedin. Bunun üzerine ben kendim yaptim. Fakat sen yaptigim degisikleri kismen geri almisin. Hangi kaynagi kullandigini merak ediyorum acikcasi.

Mesela Fatih Yiğen'i israrla 20 numara yapmissin. Tff'nin su kaynaga göre benim degistirdigim gibi 45 numara!. Bence tff'nin kaynagi daha güvenilir. Lütfen bana bundan sonra burada msj yaz böyle durumlarda. sen deneyimli bir kullanicisin, ikimizde tanisiyouruz. Yani ihletisime gecersek böyle durumlarda iyi olur.

Hayirli pazarlar--Xberger 07:53, 9 Ekim 2011 (UTC)

Futbolcu Fotoğrafı Koyma[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Xberger, sana bir sorum olacaktı. Vikipedi'deki futbolculara resim koymak için ne gerekiyor veya ne yapmam lazım? Bana bunun nasıl yapılacağını söyleyebilirsen çok sevinirim. Elimdeki şu fotoğrafları; Eric Odhiambo'ya bunu [2] , Gerard Gohou'ya bunu [3] , Mohamed Sacko'yada bunu [4] koyacağım.

hayirli vikiler--Horozlar 22:05, 19 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba,
vallah bu konuda benimde hic tecrübem yok. Sana bu konuda Kullanıcı:Sabri76 yada Kullanıcı:Supermæn yardimci olabilirler. Onlara sorunu ilertirsen yardimci olurlur.
kolay gelsin--Xberger 07:59, 21 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba, katkılarına baktığımda harika iş yapıyorsun evlat! İstersen bu sayfaya editörlük için başvuru yapabilirsin. --Ozankra 17:59, 3 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba, Moussa Sow maddesinde şöyle bir değişiklik yapmışsın. Futbolcu maddelerinde kesinlikle "2007-2008" değil "2007-08" gibi rakamlar yazmaktayız. Yani bizim uygulamamız Fransızca Vikipedi'deki gibi değil. Lütfen bu konularda daha dikkatli olalım. Eminim buna anlayış göstereceksin. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 12:07, 22 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba, şöyle bir değişiklik yapmışsın. Şu "{{col-4}}" şablonunu kaldırdığın takdirde tabloların düzeni bozulmaktadır. Bir de en fazla iki resim eklersek yeter diye düşünüyorum. Lille formasıyla bir sürü resmi var. Fenerbahçe ile forması çekilip sorunsuz bir şekilde Commons'a yayınlanırsa o fotoğrafı da ekleyebiliriz. Boyutlarını da fazla büyütmene gerek yok. Ben boyutları maddeye uygun bir şekilde ayarladım. Anlayış göstereceğine inanıyorum. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 10:02, 12 Şubat 2012 (UTC)
Ben bu arada Moussa Sow maddesini SM yapmak için çalışma yapıyorum. Sen de zahmet olmazsa yardım edersen sevinirim. Sanırım sen de benim gibi fanatik Sow hayranısın. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. Göz kırpma --Ozankra 19:37, 12 Şubat 2012 (UTC)
Merhaba, senden yardım isteyeceğim. Şu Moussa Sow maddesini SM'ye hazırlamaktayım da. Bu madde için (tabi bu maddede yazılanlar dışında) haberler bulmanı istiyorum. Hangi site olursa olsun (Sporx, L'Equipe, Eurosport, oynadığı kulüplerin resmi siteleri, v.s.) --Ozankra (tartışma) 14:08, 4 Mart 2012 (UTC)
O bilgileri zaten ben ekledim. İstersen tamamen kendi emeğimle SM yaptığım Jérôme Rothen maddesine bir göz at. Kaynaklar nerde nasıl kullanılıyormuş, yazım dili nasıl, kaynak bulurken nelere dikkat edilmeli? Yanlış anlama, işini kolaylaştırmaya çalışıyorum. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra (tartışma) 20:07, 4 Mart 2012 (UTC)

Kullanıcı sayfasında adil kullanım dosyaları[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Adil kullanım kuralları gereği telif hakkı saklı dosyalar, kullanıcı sayfalarında kullanılamaz. Kullanıcı sayfanızdaki üç Denizlispor armasını ve UEFA Kupası amblemini kaldırmanız gerekiyor. İyivikiler... [ho? ni!] 19:37, 12 Şubat 2012 (UTC)

Buradaki değişikliğinizi açıklar mısınız? -- BilalOkmsmesaj 16:32, 9 Mart 2012 (UTC)

Sayfayı onayladım ve diğer sayfaya yönlendirme verdim. İsim değişikliklerini "Taşı" ile de yapabilirsiniz, bir daha böyle bir değişiklik yapmak istediğinizde lütfen bu yöntemi kullanın. İyivikiler... :) -- BilalOkmsmesaj 16:43, 9 Mart 2012 (UTC)

Cvp: Futbolcu Fotoğrafı Koyma[kaynağı değiştir]

Ben de bilseydim yapardım. Üzgünüm :( Hayırlı vikiler. :) akil13ileti 18:19, 13 Mart 2012 (UTC)

Merhaba, Denizlispor maddeleriyle uzunca suredir ilgilendigini gordum. Eger maddeyi yildizli makale haline getirebilirsek hem Vikipedi icin hem de Denizli icin iyi bir calisma olacak. Oncelikle bu konuda gorev dagilimi yapilirsa hem yazdigimiz kisimlar bosu bosuna silinmez (renkler ve arma kisminda oldugu gibi) hem de daha hizli yildizli makale hedefine ulasmis oluruz. Calismak istediginiz konu basliklari hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim. Karakara (mesaj) 14:09, 14 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Nette bulduğumuz herhangi bir resmi yükleyemiyoruz Vikipedi'ye. Sizin kendi çektiğiniz yahut çeken kişiden izin aldığınız resimler olmalıdır.--RapsarEfendim? 15:33, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Dosya kaynağı[kaynağı değiştir]

Dosya şablonları[kaynağı değiştir]

  • Lütfen dosyalarda bulunan hızlı sil şablonlarını veya eksiklerle ilgili şablonları çıkarmayınız. İtirazınızın olduğu durumlarda konuyu tartışma sayfasında dile getirirseniz daha iyi olacaktır. Teşekkürler. Utku Tanrıveremesaj 11:35, 7 Mayıs 2012 (UTC)

Editörlük düşünür müydünüz? -- Supermæn (mesaj) 08:28, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Katkılarınızın olumlu olduğunu düşünüyorum. Şuradan başvuru yapabilirsiniz. -- Supermæn (mesaj) 08:32, 2 Temmuz 2012 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen resmî açıklama olmadıkça sporcularla ilgili transfer değişiklikleri ve transfer haberleri eklemeyiniz. Herhangi bir gerçekliğe dayanmayan değişiklikler karmaşıklığa neden olmaktadır. Değişiklik yaparken bunu göz önünde bulundurmanızı bekliyoruz. İyi Vikiler.
Supermæn (mesaj) 08:42, 2 Temmuz 2012 (UTC)


Resmi siteden veya yönetici/teknik direktör gibi birinden resmi bir açıklama olmadıkça; bu transferleri ekleme. -- Supermæn (mesaj) 08:42, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Editörlüğünüz hayırlı olsun.--Khutuckmsj 09:25, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Gerard Gohou[kaynağı değiştir]

Merhaba Horozlar,

Şuradaki bölümü silmenin nedenini sormak istiyorum müsaitsen? Bir sorun mu vardı ki o paragrafta?

Vito Genovese 13:16, 2 Temmuz 2012 (UTC)


Anlıyorum. Yalnız böyle tartışma yaratabilecek bir işlemde değişiklik özeti ile değişikliğin nedenini belirtmezsek, değişikliğin yapıcı olmayan bir değişiklik ve hatta vandalizm olarak algılanma ihtimali de doğabiliyor.

Eski metin de bana işe yarar gibi görünüyor ama yine de yeni metnin onun yerini almasının daha iyi olacağından eminsen, bu tür değişikliklerde özete bunun nedenini yazmanı ya da tartışma sayfasına konuyla ilgili bir not düşmeni rica ediyorum.

Kolaylıklar, iyi çalışmalar :)

Vito Genovese 13:24, 2 Temmuz 2012 (UTC)

  • Şuradaki değişikliğiniz bir önceki değişikliğe her iki bilgide kaynaksız olduğundan değişiklik çatışmasına zemin oluşturabileceğinden geri alındı. Bilginize. Bknz. - Nebeviye 10:11, 22 Eylül 2012 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
i.e.msj 18:13, 10 Aralık 2012 (UTC)


Selam Horozlar.

San Marino maddesine kaynak olarak şunu eklemişsin ama İngilizce Vikipedi'nin Facebook'a konmuş ekran görüntüsü kaynak olarak kabul etme gibi bir şansımız yok. Ayrıca Vatikan ile ilgili eklediğin bilgi de yanlış. Vatikan içinde sadece din adamlarının yaşadığı küçük bir din devleti, dolayısıyla milli takım kurması mümkün değil. Zaten verilen kaynakta San Marino adı geçmediği gibi esprili bir haber olduğu anlaşılıyor. Dolayısıyla bu bilgileri kaldırdım.

Bundan sonra bu konular(kaynak, kaynak içeriği) hakkında daha dikkatli olmanı öneririm.--Emyilmesaj 10:46, 22 Mart 2013 (UTC)

Öncelikle Vikipedi:Nezaket. Daha sonra San Marino'nun maçları FIFA'ya üye olduktan sonra ilk maçını yaptığı 1990'dan itibaren sayılmaya başlanıyor. Dolayısıyla 1987'de Lübnan'la oynadığı maç sayılmıyor. Vatikan'La oynadığı maç ise Vatikan FIFA üyesi olmadığı için sayılmıyor. Bunları buradan görebilirsin. Son olarak tekrar mesaj atarsan lütfen üslubunu düzelterek at.--Emyilmesaj 16:51, 22 Mart 2013 (UTC)

Geri almadım ama birkaç düzeltme yaptım. Bu şekliyle daha iyi gibi. Ayrıca tabloya sadece resmi maçlar yazılıyor o nedenle tablodan Lübnan ve Vatikan'ı çıkardım.--Emyilmesaj 12:20, 23 Mart 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:48, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Selam. Şöyle bir değişiklik yapıyorsun fakat net miktar belliyse x milyon x bin x lira diye yazılmaz. Cquote şablonu içerisine aldığın paragraf bakanın ağzından çıkan cümle değil haberi yazan editörün kendi cümlesi. Zaten bir cümle öncesinde ödemenin neden yapıldığı yazılıyken tekrar etmenin manası yok. Sezon başına verilen para miktarı illa ki belirtilecekse cümle devamında belirtilir. Alıntı şablonuna ihtiyaç duyulacak bir durum yok yani burada. --cobija 08:43, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, biraz önce kayda değerlikle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir maddeyi silinmesi adına etiketlemek yerine, onayladığınızı gördüm. Lütfen, sürüm kontrolü gerçekleştirilmemiş maddeleri incelerken, politikalarımıza sadık kalınız. Teşekkürler.. > Théoden ileti 13:41, 6 Ekim 2013 (UTC)

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Horozlar, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Horozlar, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]