Kullanıcı mesaj:Hedda Gabler~trwiki/Arşiv 23

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

Selamlar. Bart Simpson'ı, dolayısıyla seni görünce aklıma geldi. Şu Lost'un bendeki yerini hiçbir dizi dolduramadı :) Kaç diziye başlayayım dedim, belki ondaki bağlılığı yakalarım diye, olmadı. Başka hangi dizi için sayfalarca teoriler okursun, hangisini sabahtan oturup akşama kadar birkaç bölüm üst üste izlersin ki? :) İzlediğim ilk yabancı diziydi, belki de ondandır. Bu arada var mı yakın bir dizi ona bildiğin? Flashforward da ilk bölümünden o hissiyatı vermişti aslında, acaba demiştim ama kısa sürdü, malum.--RapsarEfendim? 15:16, 18 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar, bence de Lost gelmiş geçmiş (sezon finaliyle bozmayaydılar iyiydi) en iyi dizilerdendi. Hatta "en iyisi" bazen de "değil" diyorum bi House vardı. Ama şu aralar deli gibi Game of Thrones'a sardım. Mutlaka izle. Hatta daha da ileri gidip kitaplarını aldım. Elimde okuyorum. Çok şahane bir dizi emin ol, memnun kalacaksın. Bir de Fringe var izlemelisin. Ben bir de Glee'yi izliyorum. Müzikal-komedi. Bu üç diziyi özellikle ilk tavsiye ettiğimi mutlaka gözden geçir. Orijinalini izle sakın Türkçe dublajlı izleme sansürlenmiş sahneler var orada.--— heddagabler 17:03, 18 Haziran 2012 (UTC)

Biliyorum onu da izleyesim gelmedi nedense :) Orta Çağ İngiltere'sinde geçen yapımlara nedense hep soğuk kalmışımdır (bu öyle mi bilemiyorum, izlenim o yönde). Bakalım bir ona. House'un da ilk bölümünün bir kısmını izledim, saramadı. Belki daha fazla şans vermem gerekirdi. Fringe'e bakarım. Glee pek tarzım değil gibi :) Her yapımın orijinalini izlemeye, hatta okumaya çalışıyorum. Türkçe tercüme kitap dahi çok fazla okumam. Türkçe bir edebi metni İngilizceye çevirirken nasıl her istenilen anlam verilemiyorsa, diğer dillerin Türkçe çevirilerine de bir şeyler eksiktir kesin gözüyle bakıyorum :) Teşekkürler tavsiyeler için.--RapsarEfendim? 17:34, 18 Haziran 2012 (UTC)
Thrones'un ilk iki bölümünü izledim. Atmosfer ve mekana hayran kaldım :) İkinci bölümün sonunda yaşananlara bakarsam, dizinin entrikalarla geçeceğini, izlerken bol bol küfür edeceğimi tahmin ediyorum :) İzlenir kısacası, teşekkürler.--RapsarEfendim? 10:00, 22 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Hedda, Bıçak Sırtı dizisini KM yaparsan çok makbule geçer. Çok sevdiğim bir dizi idi, sen bu diziler, animasyonlar konusunda baya iyisin. Yazdığın KM'lerdeki başarını da göz önünde tutarak, bu isteğimi sana yönelttim :) Sevgiler. --Berm@nyaİleti 15:18, 19 Haziran 2012 (UTC)


Merhaba Hedda CM Punk Sayfasında Yaptığım Değişiklikleri Onaylarsan Çok İyi Olur Teşekkürler. Kullanıcı:Hasancana

Gülme Hedda, gülmenin şu aşamada hararetinin dindirilmesi gereken, proje dinamiğine zarar vermekten başka bir şeyi başarma ihtimali artık kalmamış bir tartışmaya katacağı olumlu bir şey yok zira.

Vito Genovese 11:19, 22 Haziran 2012 (UTC)

  • VP:N ve VP:KSY politikalarını ihlâlden 1 ay süresince engellendiniz. Engel süresince kendi mesaj sayfanızı kullanamayacaksınız ama e-mail gönderebilirsiniz. Döndüğünüzde aynı davranışları tekrarlamamanızı umuyorum.--Mskyrider ileti 12:41, 26 Haziran 2012 (UTC)

Reality 00:12, 1 Temmuz 2012 (UTC)


  • İlk kez şikayet sayfasında karar aldım, onu bilmiyordum--вяí¢αи76ileti 10:37, 29 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba :))[kaynağı değiştir]

Hande Yener maddelerinde kaynak sıkıntısı çektiğim için kaynak gösteremiyorum, kusura bakmayın. Yoksa albümdeki tarzlar dinlediğimiz sırada anlaşılmaktadır, kişisel yargılarım değil bunlar. Tekli şablonunu da tüm diğer Türk şarkıcılarda kullandığı için kullandım fakat klipler şablonu ile değiştirilebilir. Silmek yerine klipler şablonuyla değiştirmek daha mantıklı olacaktır. Bir de commonsa zamanında yanlış lisanslı 1-2 fotoğraf yüklemiştim o yüzden süresiz engelim var onun için fotoğraf yükleyemiyorum Sezen Aksu değişikliğiniz çok iyi olmuş teşekkürler :) Hatta eğer yükleyebilirsiniz Commons'a bir de Ajda Pekkan resmi yüklemeniz çok iyi olur. Seyitahmetmrk (mesaj) 17:52, 9 Ağustos 2012 (UTC)

SM adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü aldı.

Bart Simpson, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin madde olarak seçildi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Teşekkürler. Sİbot (mesaj) 20:05, 10 Ağustos 2012 (UTC)

Şurada bir görüş bildirmişsiniz. Bu konuda birşey yapmayı düşünüyor musunuz? Neler yapılabileceğini düşünüyorsunuz? Azadagaoglu (mesaj) 13:21, 11 Ağustos 2012 (UTC)

Buradaki tartışma erken kapatılmış sizce de öyle değil mi? esc2003 (mesaj) 22:51, 14 Ağustos 2012 (UTC)

  • 8 ağustosta başlamış 14'ünde bitirilmiş. ben dahil toplamda 5 kişi ilgi göstermiş. biraz daha bekleyebilirdi kanımca, diğer kullanıcıların ilgisi için ki bir kullanıcı "sırf lady gaga maddesi" diye silinmesin diyordu. --— heddagabler 22:55, 14 Ağustos 2012 (UTC)
Evet. İtiraz etsek mi? esc2003 (mesaj) 22:58, 14 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba :) Hande Yener maddesinde birçok değişiklik yaptım dediğiniz hususta. Acaba bi okuyup hatalı kısım kalmış mı bana söyleyebilir misiniz? Seyitahmetmrk (mesaj) 19:49, 15 Ağustos 2012 (UTC)

Keyfi ve nezaket dışı bir uygulama değil mi?[kaynağı değiştir]

Merhaba, lütfen şuna bir göz atarak gereğinin yapılması için girişimde bulunabilir misiniz? Azadagaoglu (mesaj) 19:27, 22 Ağustos 2012 (UTC)

Rica ederim; bu arada ben sizin kadar soğukkanlı olamayarak şöyle birşey yaptım. Azadagaoglu (mesaj) 20:00, 22 Ağustos 2012 (UTC)
Yazının üstünü değişiklik yaptığım için çizmiştim, kötü bir niyetim yoktu. Kusura bakmayın Seyitahmetmrk (mesaj) 06:47, 23 Ağustos 2012 (UTC)

Şablon:VikiProje 10K[kaynağı değiştir]

Hedda merhaba,

VikiProje 10K şablonuna bakınca en son yaptığın düzenlemeyi gördüm. Sanırım şu anda "Eş denetleme" kısmı çalışmıyor, sistemi anlayamadığım için dokunmuyorum, bu konuda yardımcı olabilir misin? Temelde "eş denetleme = evet" yazıldığında kaliteli ve seçkin maddelerde olduğu gibi bir tartışma sayfası (tercihen "Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Eş denetleme/Sayfa Adı" şeklinde) bir sayfaya bağlantı vermesi gerekli, ayrıca "eski eş denetleme = evet" yazıldığında da eski tartışmaya bağlantı vermeli ("Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Eş denetleme arşiv/Sayfa adı" gibi). Uzun bir şeyse beni yönlendirebilirsen kendim halletmeye çalışırım.

İyi günler diliyorum. --anerka'ya söyleyin 19:07, 24 Ağustos 2012 (UTC)

Kaliteli madde adaylıkları hakkında[kaynağı değiştir]

Hedda tekrar merhaba,

Kaynayan kurbağa maddesinin adaylığına yorum yapmış olduğunu gördüğüm için mesaj atıyorum. Kaliteli madde adaylıklarını sonuçlandırma çabası içindeyim. Bu maddeyi aday gösteren Yabancı madde adaylığından vazgeçmiş gibi duruyor, gelen eleştiriler doğrultusunda madde üzerinde çalışmayı düşünür müsün? Oylamaya katılan diğer kullanıcılara da benzer bir çağrıda bulunacağım ancak geri dönüş olmazsa bu haliyle adaylık olumsuz olarak kapanacak gibi duruyor. İyi günler dilerim. --anerka'ya söyleyin 11:28, 26 Ağustos 2012 (UTC)

  Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Zafer Bayramını kutlarım!

Daha nice bayramlar görmek dileğiyle, ~--~ Cano58ileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)

İsmail H.Dümbüllü[kaynağı değiştir]

Hedda gabler'ın bilgisine Dedem tiyatro ve sinema sanatçısı İsmail H.Dümbüllü'nün babasının adı tüm telif hakları ailesine alan sadi yaver ataman'ın yazmış oldugu yapı kredi bankası yayınevinin 1973 yılında çıkartmış olduğu Dümbüllü İsmail efendi adlı kitabın 9 uncu sayfasından yanlış alınarak vikipediye girilmiştir ve tarafımdan düzeltilmiştir. bilginize.İsmail Dümbüllü ile ilgili gerek yazı gerek görsel gerek işitsel bütün bilgilerin paylaşımı telif hakları yasası ile sabitlenerek korunmaktadır ve bu paylaşımlar sadece ailesinin yazılı izni ile yapılmaktadır.Bilginize Ufuk ÇINGAY DÜMBÜLLÜ (Torunu,Tiyatro Sanatçısı) Bu imzasız yazı Ufukcingay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hedda merhaba,

Köy çeşmesinin teknik bölümünde (tren şablonlarıyla ilgili konu) senin bazı maddelerde kullandığından bahsettiğin (aratınca senin yorumların çıktı daha açık ifadeyle) prettytable tablo sınıfının kullanımdan kaldırılması ile ilgili bir şeyler var. Kullanımdan kaldırılmasına itirazın olursa konuyla ilgili yorum yapabilir misin?

Sevgiler

Vito Genovese 16:21, 11 Eylül 2012 (UTC)

Şablon:WPBannerMeta[kaynağı değiştir]

Sınıf parametresi olayı tamam, kategori olayı tamam, Ns book/portal talk tamam :)

Book olayı ise şeyden. Onlarda ad alanı var Book diye. Bizde yok :)

Vito Genovese 18:53, 11 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Hedda Gabler. Şu maddeyi açtım. Ama bu konuda uzman birisi gerekiyor, ilginize, iyi günler... ~--~ Cano58ileti 08:41, 14 Eylül 2012 (UTC)

Sözkonusu inançta Zerdüşti ögeler baskın olduğundan ve konuyla ilgili okuduğum kitaplardan öğrendiğim kadarıyla İrani,dolayısıyla Hint-İran kökleri olan bir din.Wikipedia'da da aynı şekilde geçiyor. Esenlikler...

Vikiproje 10K[kaynağı değiştir]

Hedda merhaba,

Seni online olarak yakalamışken hazır, şurası gözünden kaçmış olabilir, bakabilir misin? --anerka'ya söyleyin 20:18, 30 Eylül 2012 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   ~~~~

SL adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü aldı.

Simpsonlar oyuncu kadrosu listesi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin liste olarak seçildi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 22:06, 26 Ekim 2012 (UTC)

sevgili heddagabler ben kaybedenler kulübü`nde gecmisi görü kastetmistim yani oradanda tamamen silinmesini rica etmistim,sanirim yanlis ifade ettim yani gecmisi görden bütün serkanlarin cikarilmasini istedim,burdan kendimi ifade etmem zor oluyor bilmiyorum anlata biliyormuyum yani benim dedigim sey cözülmüs degil tartisma bölümünede yazdim Ilteray (mesaj) 23:40, 26 Ekim 2012 (UTC)

Hedda Gabler sinematürkte öyle birsey mevcuttu dogrudur fakat o kardesimin kendi ismi iste kendini oraya eklemis bi cocukluk yapmis ondan sonra birileride vikipede onun ismini yazmis bende sizden yardim istedim sizde cevabinizi verdiniz fakat ama iste ailemin cani cok sıkıldı bu duruma bir büyüklük yapsaniz bu defacik sizden özür diliyerek bir son defa rica ediyorum eger rahatsiz ettiysemde özür diliyorum kusurum olduysa özür Ilteray (mesaj)

Düzensiz oldukları gerekçesiyle[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda Gabler. Makam şablonlarını düzensiz oldukları gerekçesiyle kaldırdım. Eğer yanlış bulduysanız değişikliklerim reddedilsin o zaman.--Türk Süvarisi ileti 17:58, 27 Ekim 2012 (UTC)

tamam anladim bu arada arastirinca farkettim erol egemenin kendisi oynamis o rolü adam tasarimciymis komiklik olsun diye role ????? böyle yazmislar yani aslinda rolü oynuyanda erol egemenin kendisi Ilteray (mesaj)

Merhaba Hedda Gabler. Balkanlar maddesi SM adaylığı konusundaki fikirlerinize birazdan adaylık sayfasında cevap verecek, yapacağım düzenlemeleri yazacağım. Düzenleme olarak talep ettiğiniz başlıkların ilk harfleri meselesinde bilgi isteyeceğim. Alt başlıkların ilk harflerinin küçük yazılması konusunu belirten Vikipedi kuralı bulamadım. Maddelerde her iki yöntem de var. Bu madde ve sonrası için bana kuralı gösterebilir misiniz? Bunu bir vikipedist olarak bilmeliyim. Kurala dayanarak bu düzenlemeyi de yapmış olayım. Türkçede genel başlık yazımında ilk harflerin büyük kullanımı ("ve" hariç) yaygın; standart sayılır. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 8:32, 30 Ekim 2012 (UTC)

lütfen üç kişi destek oyu vermiş diye maddeleri, maddelerin içindeki "gay" kelimelerini "gey" yapmayınız. vikipedi, çoğunluk ansiklopedisi değildir. konsensüs olmadıkça değiştirmeyiniz. --— heddagabler 13:30, 6 Kasım 2012 (UTC)

Madde adlarının derli toplu olması için tartışılana dek bu şekilde kalması daha doğru. esc2003 (mesaj) 13:35, 6 Kasım 2012 (UTC)

Vikipedi botları ile Programlama dili arasında ki ilişkiyi anlatabilecek bilginiz var mı ?---Aguzer#Cx|13|Kasım|2012|11:25|

Hıım... Teşekkür ederim o zaman, İyi çalışmalar. Kolay gelsin...---Aguzer#Cx|13|Kasım|2012|12:14|

bekleyen değişikliklerin onaylanması[kaynağı değiştir]

  • Bu, bu gibi değişiklikler vandalizme girer ve siz bunları onaylamışsınız. devriyelikye esas emin olduğunuz şeyleri onaylamanızdır eğer bir konuda bilginiz yoksa ya da tereddütteyseniz lütfen onaylamayınız çünkü başka biri sizin onayladığınızı görür ve değişikliğe bakmaz. lütfen dikkatli olunuz. kontrol ettiğiniz diğer maddelere bakmadım onlarda da umarım sorun yoktur. bu syafalar izleme listemde olduğu için denk geldi. --— heddagabler 17:04, 14 Kasım 2012 (UTC)

Sizce de fazla ağır bir uyarı mesajı olmamış mı?.. İsterseniz bundan sonra bir maddeyi onaylamadan önce size danışayım? "Umarım onlarda bir sorun yoktur." demek zorunda kalmazsınız.. Ne dersiniz?.. Ayrıca burada onayladığımı söylediğiniz sözde vandalist değişiklik, sizin yanlış geri alma işleminiz sonrasında oluşmuş ve anonim ip'li bir başka kullanıcı, onayladığınız değişiklikteki ilgili vandalist kelimeyi çıkartmış ve ben onaylamışım... Yani burada istemsiz olarak vandalist değişikliği siz, doğru düzenlenen değişikliği ben onaylamış konumdayım.. İsterseniz bir daha kontrol edin.. Lady Gaga ile ilgili madde içinse üzüntülerimi bildiririm bu tür değişiklikleri genelde "deneme amaçlı" diye reddederim. Uyarılmaya ve yanlışlarımın düzeltilmesine karşı değilim. Ancak, üslup bu olmamalı. Nezaket sayfasına boş bir vaktinizde göz gezdirmenizi rica ederim.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 21:17, 14 Kasım 2012 (UTC)

  • buradaki değişiklikte sorun yok çünkü "piç" kelimesi romanda kullanılan ve sık sık geçen bir ifade. hatta kendisine "piç" denir sürekli. buradaki hakaret amaçlı bir içerik değil, bilgi verme amaçlıdır. ayrıca uyarı mesajım ağır olmadı, yanlış anlamayın ama biz bu tür değişiklikleri onaylarsak o değişiklikler hep öyle kalabilir, bu nedenle dikkatli olmaktan fayda vardır. kolay gelsin. --— heddagabler 09:07, 15 Kasım 2012 (UTC)

Yani 10 devriyeden 9'unun vandalist değişiklik düzeltilmiş düşüncesiyle onaylayacağı bir revize yüzünden uyarı aldım.. O da iyiymiş.. Neyse, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.. Tekrar iyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:26, 15 Kasım 2012 (UTC)

Kardeş projelere destek olun![kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda Gabler~trwiki/Arşiv 23 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

--Aguzer<>||14|Kasım|2012|21:50||

SM geliştirme çalışması[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda Gabler, Balkanlar maddesinde, SM tartışma sayfasında yapılacağı belirtilen çalışmalar, çeviri, uyarlama, kaynak bulma gibi yöntemlerle gerçekleştirildi. Bilginize... İyi çalışmalar dilerim. taglıgalpileti 14:20, 15 Kasım 2012 (UTC)

Tekrar merhaba. Balkanlar SM adaylık sayfasında, sizin talep ettiğiniz değişiklikler yapılmıştı. Bu çalışma yanında, ek bir geliştirme çalışması da yapıldı. Fikrinizi, oyunuzu bekliyoruz. 10 günden fazla zaman geçtiği için, unutulma ihtimaline karşılık hatırlatmak istedim. Kolay gelsin. taglıgalpileti 1&:58, 26 Kasım 2012 (UTC)
Selam. Değişiklikler bazen unutuluyor, evet. Hatırlatmam yerine vardığına göre artık kontrolunuzu bekliyoruz :) İyi çalışmalar... taglıgalpileti 14:53, 2 Aralık 2012 (UTC)
Merhaba. Israrlı hatırlatma gibi görünmemesi adına sizin oylamanızı beklemiştim. En son siz 30 Kasım tarihinde "en kısa zamanda yorum" tabirini kullanıp üzerinden bir ay geçince yaptığım bu hatırlatmamı mazur görün; acaba bir kez daha mı unutuldu :) SM adaylığı için hazırlıklar yürüttüğüm yeni maddeler için, sizden sonra yapılan oylamalar için de kolaylık sağlaması adına aday olan maddemiz konusunda fikrinizi belirtmeniz bizi memnun eder. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 18:53, 30 Kasım 2012 (UTC)

Merhabalar hedda gabler, filmlerle oldukça ilgili olduğunuzu değişikliklerinizden tahmin ediyorum. Şu sayfa silinmeye aday gösterilmiş. Boş bir vaktinizde değerlendirme yapmanızı rica ederim.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:08, 30 Kasım 2012 (UTC)

Sorularınız[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda Gabler, İncelemelamanı'na hizmetlilik başvurusunda sorduğunuz soruların cevabını bilmediğinizden emin misiniz? esc2003 (mesaj) 08:25, 9 Aralık 2012 (UTC)

Article translation/collaboration request[kaynağı değiştir]

Hi Hedda Gabler, I notice that you translated Pokémon jeti into Turkish; an article that I originally wrote on English Wikipedia, so I thought I might contact you to see if you might be interested in some collaboration.

I am trying to find someone who can help to translate User:Russavia/Polandball into Turkish -- it now exists in over 60 languages, including Polish, so would be great to have it translated into Turkish. To encourage collaboration collaboration, I am uploading approximately 50 Turkish aviation photos to Commons (and will continue to upload into the future) and am displaying them at User:Russavia.

Any assistance you can give with this would be most appreciated. Feel free to contact me on my Turkish Wikipedia talk page, or email me. Cheers, Russavia (mesaj) 20:09, 29 Aralık 2012 (UTC)

Burayı tekrar değerlendirebilir misiniz? esc2003 (mesaj) 16:01, 1 Ocak 2013 (UTC)

Mrb, uygun bir zamanda bakarım inşallah :) Grşz. Mutlu yıllar --— heddagabler 16:30, 1 Ocak 2013 (UTC)
Size de :) esc2003 (mesaj) 16:32, 1 Ocak 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Makaroni pengueni maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme konulu işbirliği projesine katılımız için teşekkürler. Bu haftanın işbirliği projesi olan "ressamlar ve resim sanatı ile ilgili yeni maddeler açma, varolanları düzenleme ve geliştirme" projesine katkı yapmanızı dilerim. Sargonileti 06:47, 7 Ocak 2013 (UTC)

Yayım-yayın[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda. Senin konu hakkında net bir fikrin olduğunu düşündüğüm için sana sormayı düşündüm. Şuradaki tartışma da albüm "yayınlandı" mı "yayımlandı" mı ifadesinin kullanılması gerektiği soruluyor. Yayım bir şeyi dağıtma işi olduğuna göre albüm için yayım ifadesi daha doğru olmaz mı? -Seyit mesaj 19:49, 11 Ocak 2013 (UTC)