İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Dreamer/Arşiv/2007/1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yeni görevin için tebrikler Mskyrider. Başarılar dilerim. --Dreamer 18:29, 2 Ocak 2007 (UTC)

Teşekkür ederim Dreamer, iyi yıllar ve iyi çalışmalar. --Mskyrider 19:00, 2 Ocak 2007 (UTC)

Ekran görüntüsü[kaynağı değiştir]

Merhaba Vito. Bu resme "Ekran görüntüsü olduğundan emin miyiz?" demişsin. Eğer kaynak bilgisi bile bulunmayan bu resmin ekran görüntüsü olduğundan eminsek diğerinden neden emin olmayalım?
Bir resmin ekran görüntüsü olabilmesi için tam olarak hangi özelliklere sahip olması gerekir? Sevgiler. --Dreamer 12:56, 2 Ocak 2007 (UTC) Merhaba Dreamer,

Adile Naşit fotoğrafı da aradan kaçmış, teşekkürler gösterdiğin için. Ekran görüntüsü zaten kendini direkt olarak belli eden bir tür, özellikle televizyondan vs.den alınmışsa. Örneklerle açıklayabilirim ancak bunu herhalde. Vito Genovese 11:01, 3 Ocak 2007 (UTC)

iyi bir ekip olduk[kaynağı değiştir]

heheh tamam böyle devam edelim ben maddeyi düzelteyim sen vandalları uyar :) Delamorenamesaj 15:45, 4 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Delamorena. Aslına bakarsan Vikipedi'ye yeni maddeler kazandırmayı daha çok seviyorum. Ama maddelere saldırılar yapıldığını gördükçe kendimi tutamıyorum. Vandalları uyarmak zorunda olduğumu hissediyorum. Sevgiler :) --Dreamer 15:52, 4 Ocak 2007 (UTC)
al benden de o kadar, bir ton proje var kafamda ama bu vandallarla ,denemeciler yüzünden yapamaık bugün bişey, ama bu da güzel, insanları bilgilendirelim eninde sonunda öğrenecekler nasıl olduğunu, neyse mesai bitti ben kaçar, viki sana emanet kolay gelsin :)Delamorenamesaj 15:54, 4 Ocak 2007 (UTC)

Ernest Williams Brown[kaynağı değiştir]

Merhaba Vito. Şu resmin lisans durumunu düzeltebilir misin? --Dreamer 18:46, 4 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Dreamer,
O resmin lisans durumunu düzeltemem, zira senin yaptığın işlem doğru. Adam ölmüşse ve başka resmini elde etmek mümkün değilse, bu şekilde adil kullanım iddiasında bulunabiliyoruz. Şablonlar düzen istiyor sadece, onu da ilk fırsatta halledicem.
Sevgiler
Vito Genovese 18:48, 4 Ocak 2007 (UTC)

E-posta doğrulama[kaynağı değiştir]

merhaba ben yeni üye oldum e posta adresimi doğrulamam gerekiyo ama mailimi gonderilen linki tılkadığımda Vikipedi'de bu isimde bir madde bulunmamaktadır.bu hata çıkıyor ne yapmam lazım?? feronia 23:49, 5 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Vito. Bana gelen bir soruyu, cevabını bilmediğim için sana yazıyorum. Bu yeni kullanıcıya yardımcı olabilir misin? --Dreamer 10:50, 6 Ocak 2007 (UTC)
merhaba ben yeni üye oldum e posta adresimi doğrulamam gerekiyo ama mailimi gonderilen linki tılkadığımda Vikipedi'de bu isimde bir madde bulunmamaktadır.bu hata çıkıyor ne yapmam lazım?? feronia 23:49, 5 Ocak 2007 (UTC)
Merhaba Dreamer,
UTF-8 karakterlerin azizliğine uğramış arkadaş, sorunu nasıl çözeceğini anlattım elimden geldiğince, teşekkürler yönlendirmen için.
Vito Genovese 11:13, 6 Ocak 2007 (UTC)
teşekkür ederim ikinize de hallettim sorunu.

bir soru daha sormak istiyorum rodyum u ingilizcesinden türkçeye çevirmeye çalıştım fakat tam olarak başarılı olup olmadığımdan emin değilim. yanlış bilgi vermek istemediğim için ingilizce bilen birinin yardımına ihtiyacım var. bir de ingilizce sayfadaki tabloyu türkçeye çevirip sayfaya nasıl koyabilirim? --feronia 19:57, 6 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Feronia. Kimyager olmamama rağmen elimden geldiğince maddeyi düzeltmeye çalıştım. Zaten uyarı şablonlarını maddeye sen koymuşsun. Madde mutlaka düzeltilir. Şablonun Türkçesini şurada bulabilirsin. Şablonun örnek kullanımı için Azot maddesine bakabilirsin. Kolay gelsin. --Dreamer 20:40, 6 Ocak 2007 (UTC)
yardımların için sağol ben o şablonun konulabileceğini bu mesajı gonderdikten sonra öğrendim. şablonuda deniyorum umarım yapabilirim. --feronia 20:59, 6 Ocak 2007 (UTC)

resim için yardım[kaynağı değiştir]

Az önce birkaç resim yüklemesi yaptım. Ama gönderdiğim resimlerin halen yüklü olmadığını gördüm.Acaba bir problem mi var? Neden resimler görünmüyor??

Merhaba Ukic72. Yüklediğin resimleri Abdullah Gegic ve Ali Haydar Şen maddelerine ekledim. Yüklediğin diğer resim ise lisans durumu belli olmadığından silinmeye adaydır. --Dreamer 22:07, 6 Ocak 2007 (UTC)
Güzel katkıların için teşekkürler:-)--Atacameñoileti 23:58, 6 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Abuk78. Kilise (anlam ayrım) sayfasına bağlantıları uygun maddelere ekleyebilir misin? --Dreamer 21:04, 8 Ocak 2007 (UTC)

Bu ne hız :) Tamam. --Abuk SABUK 21:05, 8 Ocak 2007 (UTC)

Ansiklopedik olmanın şartları nedir?[kaynağı değiştir]

Sayın Dreamer, ünlü boşnaklar kategorisine bir ismi eklememe rağmen sürekli birileri tarafından bu kişi siliniyor. Sebebi olarak ta 'ansiklopedik değil' deniliyor. Ansiklopedik olmanın kriterleri nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar..Ukic72

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Mesajınız için teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar tıpkı sizin gibi Vikipedi'yi geliştirmeye kullanıcıları faydalı ve güzel bilgilerle buluşturmaya çalışıyorum. Gördüğüm kadarıyla sizin katkılarınız da çok çok güzel.Tebrikler gerçekten ;) Bazı konularda yardıma ihtiyacım olursa umarım size soralabilirim.İyi çalışmalar... --Prenses 17:29, 9 Ocak 2007 (UTC)

Yöneticilik terimi ile ilgili görüş bildirme[kaynağı değiştir]

[[1]] görüşb bildirmişsiniz ama, görüş bildirmeden önce cevaplanması gereken bazı önemli sorular olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple görüş bildirilirken bu soruların da cevaplanması bence çok önemli olacak. Bu hazırlığı daha bitirmedim. Çalışmam devam ediyor. Bitince ilan edeceğim. Bu nedenle görüş bildirmeyi izne sığınarak durdurdum. İlginine teşekkürler. --Dbl2010 08:16, 11 Ocak 2007 (UTC)

"nin" vs. "deki"[kaynağı değiştir]

Merhaba Vito. Kategori:Türkiye coğrafyası'nı düzenlerken bir yerde takıldım. İsim olarak Kategori:Türkiye'nin mağaraları mı daha uygun olur, yoksa Kategori:Türkiye'deki mağaralar mı? --Dreamer 13:48, 13 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Dreamer,
Görünüşe bakılırsa ikisi de bolca kullanılmış geçmişte. Bana "'deki" eki çok daha doğru gelir anlam açısından, yine de sana kalmış tabi.
Sevgiler
Vito Genovese 13:52, 13 Ocak 2007 (UTC)

Büyük göller[kaynağı değiştir]

Merhaba. Göl şablonunu bitirdikten sonra huron'dan başlayarak düzenleme niyetindeydim ama fırsat olmadı. Maddeler hazırlamayı düşündüğümden daha da güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. - Krkzn 10:30, 14 Ocak 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sevgili Dreamer, Vikipedi'ye Coğrafya ile ilgili yaptığın katkılara teşekkür eder, katkılarının devamlı olmasını dilerim :)Atacameñoileti 12:37, 14 Ocak 2007 (UTC)
  • Ben de teşekkür etmek isterim bu vesileyle! :) -Tembelejderha 15:00, 14 Ocak 2007 (UTC)

madde iptali[kaynağı değiştir]

Merhaba. Diş hekimliği ve buna bağlı olan maddelerinin içeriğini oluşturma çabasındayım. Ancak bir Türkçe ve kategori hatası yüzünden kısır döngüdeyim. Diş hekimi; benim de yazıyor olduğum gibi diş hekimi şeklinde ifade edilir. Ancak vikipedide hem dişhekimi hem de diş hekimi olarak ifade edildiğinden karışıklık ortaya çıkıyor. Diş hekimi olan maddenin içeriği diş hekimliği eğitimini anlatıyor ve sağlık bilimlerikategorisinde bulunmakta olduğundan başlığını diş hekimliği eğitimi olarak değiştirdim ancak diş hekimi sayfası hala açık olduğundan dişhekimi başlığını diş hekimi olarak değiştiremiyorum. Ne yapsak ki? --Dtbihter 12:22, 17 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Dtbihter. İsteğinizi gereken yerlere ilettim. Diş hekimi maddesi silinecek, Dişhekimi maddesinin adı Diş hekimi olarak değişecek. --Dreamer 13:46, 17 Ocak 2007 (UTC)

Tartışma sayfalarının silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. kolay gelsin, Asansör maddesine değil, o maddenin tartışma sayfasına sil şablonu koymuşsunuz haber vereyim dedim. Bunu kendimiz silemez miyiz genel-12'ye istinaden? İyi çalışmalar--Düşünenadam 17:39, 17 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Düşünenadam. Asansör maddesinin tartışma maddesine sil şablonu koydum, çünkü o sayfada anonim bir kullanıcı hiç bir anlam ifade etmeyen bir deneme yapmıştı. Bu tür yazıları bizler silsek bile yazının asıl hali o sayfanın geçmişinde gereksiz olarak sürekli yer işgal eder. Bu nedenle bu tür ilaveleri bir yöneticinin kökten temizlemesi en uygun çözüm. Kolay gelsin. --Dreamer 18:24, 17 Ocak 2007 (UTC)

türkiye'deki köyler vs. türkiye'nin köyleri[kaynağı değiştir]

Selam D. Nasılsın?

Taşınan kategoriler'i düzenlerken Türkiye'deki köyler kategorisindeki Kategori taşıma şablonuna uygun olarak türkiye'nin köyleri olarak değiştirdim fakat mach bana vito'nun kendisini bu konuda uyardığını belirtti. (Kullanıcı mesaj:Mach#Kategori). Hemen üstünde Vito'nun Mach'a uyarısını da göreceksin (Kullanıcı mesaj:Mach#Köyler kategorisi). Bu durumda ne yapalım?

Nilolina 23:58, 17 Ocak 2007 (UTC)

Yardım:Sayfa nasıl yazılır[kaynağı değiştir]

Merhaba Dreamer,

İnşaat halindeki yardım sayfalarımızdan biri daha işte. Wikipedia:Tutorial sayfasını çevirmemiz lazım sıfırdan aslında, çok daha kısa ve öz olarak anlatıyor ve bu sayfaların muadili.

Yapılması gereken sayısız işten biri, dediğim gibi...

Vito Genovese 22:00, 18 Ocak 2007 (UTC)

düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Delamorena. Bu kullanıcı sayfasına "Düzenle" şablonu koymuşsun. Hatırlatayım dedim :) --Dreamer 21:42, 18 Ocak 2007 (UTC)

evet şimdi farkettim biraz abartmışım olayı :)Delamorenamesaj 06:34, 19 Ocak 2007 (UTC)

Eklektik interwikileri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Evet o linkte verdiğin konu, benim eklediğimin İngilizcesi imiş. Interwikileri eklersen çok memnun olurum. ( Eklektik )

Saygılar --Emre KALECİKLİOĞLU 15:26, 20 Ocak 2007 (UTC) --Derena

Eklektisizm maddesini inceledim, orada sanat akımı olarak Eklektisizm mevcut. Benim eklediğim Eklektik ise başlı başına bir kavram. Onu dediğin gibi oraya yönlendirsek, başında Eklektik'i anlatsak sorun olur mu? Yoksa böyle mi kalsın?

--Emre KALECİKLİOĞLU 15:39, 20 Ocak 2007 (UTC)Derena

Köpek ırkı bilgi şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Karduelis. Vikipedimizde yer alan köpek ırkları için, İngilizce Vikipedi'deki bu şablonun bir benzerini hazırlayabilir miyiz? (Örnek kullanımı). --Dreamer 14:04, 23 Ocak 2007 (UTC)

Elbette hazırlayabiliriz. Bu işi istersen sen üstlen. Ben yapam diyorsan bir ara ilgilenirim. --Karduelismsj 14:08, 23 Ocak 2007 (UTC)

... maddesini az önce Karduelis sildi gene aynı kişi 2-3 defa uyarılmasına rağmen aynı maddeyi girdi.o yüzden vandalizm olarak işaretledim.Ayrıca ben bunları yazarken gene sil şablonunu kaldırmış.Saygılar.--Mach 14:14, 23 Ocak 2007 (UTC)

Durum anlaşılmıştır. Kolay gelsin :) --Dreamer 14:16, 23 Ocak 2007 (UTC)

doğumgünü[kaynağı değiştir]

Sizin ve diğerlerinin sürpriz (birkaç gün sonra gördüm) doğumgünü mesajlarındaki dilekler beni çok mutlu etti ve ayrıca şaşırttı, çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin, --Bahar (yine ben!) 21:59, 24 Ocak 2007 (UTC)

VikiHayat 2006





VikiHayat




Yıllık VikiGazete



Yıl 1, Sayı 1 2006 Vikipedi:VikiHayat

Herkese merhabalar. VikiHayat'ın ilk sayısı hepimize hayırlı uğurlu olsun.
VikiHayat başta Vikipedi olmak üzere tüm kardeş projelerde olan gelişmeleri anlatan VikiGazete'dir. Deneme aşamasında olan gazetemizin ilk sayısı 2006 yılı bazında olacaktır. Bundan sonraki baskılar aylık olup ismini tartışma sayfasına yazdıran kullanıcılarımıza ücretsiz olarak gönderilecektir. İlk sayımız olması hasebiyle acil ve basit kalıplar üzerine hazırlandı. Lütfen bu sayı ve gelecek sayılar hakkındaki görüşlerinizi tartışma sayfasında belirtiniz.


VikiHaberler


Vikipedi

Portallar

VikiProjeler

Diğer

Kardeş Projeler


Başvurular


Yöneticilik

Denetçilik

Bürokratlık

--Absarileti 11:52, 1 Şubat 2007 (UTC)

Guillevicc.jpg[kaynağı değiştir]

Bu kitabın yazarı "Arte Poetica" olabilir mi? Yoksa kitabın adı mı o? Kapakta adamın resmi olduğu için biyografidir ve Arte adlı şahıs yazmıştır diye düşündüm ama sen ne dersin?

Vito Genovese 09:02, 7 Şubat 2007 (UTC)

"Arte Poetica" kitabın adı. Yazarı ise Eugéne Guillevic. Sevgiler. --Dreamer 09:05, 7 Şubat 2007 (UTC)

Yöneticilik[kaynağı değiştir]

Bakarmısınız:

Yöneticilik konusunda oyunuzu kesinleştirmeden önce son yazdıklarımı okurmusunuz?

Saygılarımla--Simon Bolivar 11:38, 8 Şubat 2007 (UTC)

Swimming pool.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba Dreamer,

Bu resmin telif hakları serbest bırakılmış, ancak spesifik bir lisans türüyle yayımlanmasına ihtiyacımız var. Senden ricam, site sorumlularına e-posta atıp GÖBL veya Creative Commons (by veya by-sa) lisanslarından biriyle resimlerini yayımlamalarını isteyebilir misin?

Kabul ettiklerine dair bir yazıyı info-tr@wikimedia.org adresine yollarlarsa tüm resimleri kullanabiliriz rahat rahat. Kullanım şartlarında gördüğüm kadarıyla CC by lisansını sorun çıkartmadan kabul etmeleri lazım. Tüm isteklerini karşılıyor söz konusu lisans.

Sevgiler

Vito Genovese 08:14, 21 Şubat 2007 (UTC)

  • teşekkürler. :) --kibelemesaj 17:14, 3 Mart 2007 (UTC)
  • Merhabalar, Size bir sorum olacaktı; G.O.R.A. maddesinde filmin yapım yılına 2004 denmiş fakat İngilizce ve Almancasında 2005 yazılı. Hangisi doğru bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 20:18, 6 Mart 2007 (UTC)
  • Merhabalar,

Özellikle de yetersiz katılım sebebiyle Vikipedi tartışma:Engelleme politikası'ndaki öneriye dair herhangi bir şey yapamıyoruz (ne tamam oldu ne de olmadı seviyesinde şu anda). Öneriye dair fikirlerinizi paylaşıp tartışmaya katılmanız, Vikipedi'deki politikaların güncellenmesi ve geliştirilmesi yönünde önemli bir adım olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 16:09, 7 Mart 2007 (UTC)

Posta kodu için:[kaynağı değiştir]

Posta kodu sorgulama İyi çalışmlar kolay gelsin.--Etrüsk 08:18, 10 Mart 2007 (UTC)

Merhaba Krkzn. Sence Tolon Tosun ansiklopedik bir madde mi? Ona göre uygun şablonu koyalım. --Dreamer 10:31, 11 Mart 2007 (UTC)

Merhaba. Google'dan gördüğüm kadarıyla maraton koşucusu yanı nedeniyle anılmış. Emin olmamakla birlikte kalsın derim, ancak SAM'a gitmesi gayet olası. Karar senin. - Erhan 10:34, 11 Mart 2007 (UTC)
Ben silinsin dedim. Ama yöneticiler isterlerse silmeden önce gereğini yaparlar :) --Dreamer 10:35, 11 Mart 2007 (UTC)

Oyunuzu kullanmayı unutmayın[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_maddeler/Fener_%C4%B0%C3%A7in_Opera

  • baktım oni.. :) kolay gelsin.. --kibelemesaj 17:42, 14 Mart 2007 (UTC)


Merhaba Renegade. Şu kullanıcı sayfasına bir göz atabilir misin? --Dreamer 17:34, 19 Mart 2007 (UTC)

Gösterdiğin için tşk. Vikipedi prosedürü gereği kullanıcıyı uyardım. Tekrarı halinde kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Bu tür mesajları gördüğünde kullanıcı sayfası bile olsa hemen silebilir ve kullanıcıyı uyarabilirsin. Kullanıcılar, kendi kullanıcı veya tartışma sayfalarında dahi olsa kimseye kişisel saldırıda bulunamazlar. VP:KSY Görüşmek üzere...--renegademsj 17:46, 19 Mart 2007 (UTC)
Sevgili Dreamer, Dolmabahçe Sarayı gibi güzel bir maddeyi Vikipedi'ye kazandırıp seçkin madde olmasını sağladığın için.--Absarileti 09:56, 2 Nisan 2007 (UTC)

Dreamer merhaba, kullanıcı sayfanda uygun yer bulamadım. Artık istediğin yere yerleştirirsin.--Absarileti 09:56, 2 Nisan 2007 (UTC)

babil şablon[kaynağı değiştir]

babail şablon nasıl oluşturuluyor delirmiş bi şekıld eonu arıyorum lütfen yardım ben sanırım vikipedia da kayboldum:)

Merhaba Brandy84. Babil şablonlarına bu sayfadan ulaşabilirsin. Örnekler için kullanıcı sayfama bakabilirsin. Kolay gelsin. --Dreamer 10:45, 16 Nisan 2007 (UTC)

dostum, azra akın fotografı için tesekkurler. bir de yılmaz buyukerşene el atarsan menun olurum..


Bende tam şimdi değiştirmiştim. Kolay gelsin --Pinar 13:04, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:50, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Değerli Vikipedi üyeleri yeni açılan ve gelişmeye muhtaç olan haber organımıza kısa yoldan ulaşmak için babilinize Haber yazın. Şablonu önceden görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katkılarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 16:55, 10 Mayıs 2007 (UTC)

"Yönetici" teriminin değiştirilmesine yönelik tartışma[kaynağı değiştir]

Buraya bir göz atın lütfen İyi çalışmalar Üst mevki bildiren yönetim sıfatları karşıtları --Lorem Ipsumileti 22:54, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:22, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Bildiğiniz üzere Vikipedi Haber birimi kurulmuş ve gelişmesi için gereken çaba sarfedilmekte. Öncelikle kullanıcı kutusu oluşturup kısa yoldan haber sayfasına ulaşmayı planladık ama çoğu kullanıcının buna ilgi göstermediğini gördük. Şimdiyse mesaj sayfalarına ufak bir şablon halinde haberlerin özetlerini içeren çerveçeveler yerleştiriyoruz. Bu proje bir anlık hevesle ya da ego tatmini amacıyla kurulmuş kişisel bir çalışma değildir!! İngilizce vikipedide neredeyse bir çok kullanıcının bırakın mesaj sayfasını kullanıcı sayfasında bulunan bu sistemi kendi vikipedimizde hayata geçirmek ve geliştirmek için yoğun çaba sarfediyoruz!! Bize destek olarak ya da öneriler getirerek katkıda bulunabilirsiniz. Proje daha çocuk ve büyüyecek, yürüyecek... Şablonu arşivlememeniz ve sayfanızdan kaldırmamanız dileğiyle iyi çalışmalar.. --Elmacenderesi E=mc2 21:15, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--TOBB ETÜ 07:54, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba sevgili Metal Militia. Kalem maddesini silip Kalem (kırtasiye malzemesi)'nin adını ilk anlamı olan Kalem olarak değiştirebilir misin? Ben, Kalem (anlam ayrım) sayfasını oluşturup gereken iç bağlantıyı düzenledim. Teşekkürler. --Dreamer 19:17, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Bilmem oldu mu sevgili Dreamer? Başım döndü biraz benim de :) Sevgiler. --Metal Militia ileti 19:24, 27 Mayıs 2007 (UTC)
Çok güzel oldu, eline sağlık. Sevgiler. --Dreamer 19:26, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:18, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Arkadaş bana biraz yardımcı olabilir misin? Bazı maddeler eklemek istiyorum. Ama yeni olduğum için yapamıyorum :(

Elbette Mbaran. Elimden geldiğince yardım ederim. --Dreamer 14:59, 6 Haziran 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

O halde neler yapabilirim. Çok hevesliyim wiki için birşeyler yapmak istiyorum. Bazı maddeler eklemeye çalıştım fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Msn kullanıyor musunuz?

Öncelikle bu sayfadaki başlıkların içeriklerine bakın. Bu sayfalarda Vikipedi'de madde oluştururken dikkat edilmesi gereken hususlar mevcut. Ne yazık ki MSN kullanmıyorum. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışacağım. Bir de mesajlarınızın sonuna benim yaptığım gibi imzanızı atarsanız kim olduğunuz başkaları tarafından daha kolay anlaşılır. Kolay gelsin. --Dreamer 15:24, 6 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba Citrat. Gazete maddesini silip Gazete (medya) maddesinin adını, ilk anlamı olan Gazete olarak değiştirebilir misin? Kolay gelsin. --Dreamer 18:01, 7 Haziran 2007 (UTC)

Tamamdir; anlam ayrimi baska bir sayfaya tasiyacaksin sanirim. Citrat 18:04, 7 Haziran 2007 (UTC)
Eski icerigi "ayrica bakiniz" olarak ekledim. Gazetecilik ayri bir baslik; ona da bir bak istersen? Citrat 18:26, 7 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba Krkzn. KaraBot, burada olduğu gibi botlara da Hoş geldin! ve Memleketini tanıt! çağrısında bulunuyor. Dikkatine :) --Dreamer 18:18, 7 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba. Bot özelliği hesabın açılmasından bayağı sonra alındığından (malum oylama süresi) önceden hangi hesabın bota ait olup olmadığını anlamak bildiğim kadarıyla mümkün değil. Yine de yazdım kenara, kolay gelsin. - Erhan 12:34, 11 Haziran 2007 (UTC)

Google Earth[kaynağı değiştir]

Google Earth e wikipedia yı nasıl ekliyeceğim konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim --İcapci 08:27, 12 Haziran 2007 (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 05:40, 21 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın İşbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Uannismsj 13:16, 22 Haziran 2007 (UTC)

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Dreamer. Yazdığın Karborundum maddesi Gençosmanlı1299 tarafından olası telif ihlali şablonu ile etiketlenmiş. Alıntı yapılan kaynak Grolier International Americana ansiklopedisi olarak gösteriliyor. Acaba doğru mu? Doğruysa bahsedilen ansiklopedinin telif durumunu biliyor musun? Teşekkürler --Pinar 08:23, 25 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba sevgili Pınar. Bir zamanlar Grolier International Americana Ansiklopedisi'nden alıntı yaptığım Karborundum maddesinin telifli olduğunu uyarından sonra öğrendim. Ansiklopedinin ilk sayfasında telif hakkından bahsediliyor. Maddeyi telifli olduğu için silebilirsin ya da telifli içeriği kendi kelimelerimizle yeniden düzenleyebiliriz. Sevgiler. --Dreamer 19:23, 25 Haziran 2007 (UTC)