Kullanıcı mesaj:Chairmanbka

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Veni, Vidi, Viki

Geldim, Gördüm, Vikiledim

Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Kullanıcıların katkılarıyla oluşan özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Viki'ye alışmanız için birkaç küçük ipucu:

  • Vikipedi bir ansiklopedi projesidir. Ansiklopedik olmayan içerik Vikipedi'de kullanılmaz.
  • Sayfanın üst kısmındaki "değiştir" butonunu tıklayarak istediğiniz sayfada değişiklik yapabilirsiniz.
  • Bu butonu tıkladığınızda önünüze madde içeriği gelecek. Bu içeriğe yeni bilgiler ekleyebilirsiniz.
  • Eklediğiniz bilgilerdeki belli kelimeleri [[çift köşeli parantez]] içine alarak bu isimli Vikipedi maddelerine bağlantı verebilirsiniz.
  • Belli kelimeleri '''üç tırnak''' içine alarak kalın yazı, ''iki tırnak'' içine alarak italik yazı ekleyebilirsiniz.
  • Tek sınırlamamız, Vikipedi'ye kesinlikle kopyala/yapıştır yöntemiyle bilgi eklememeniz. Diğer web sitelerinde bulunan bilgiler aksi belirtilmedikçe teliflidir. Vikipedi'de telifli içerik bulundurulmaz, Vikipedi'deki tüm bilgiler kamu malıdır.

Şimdiden iyi çalışmalar dilerim. Eğer bir sorunuz olursa burayı tıklayarak bana mesaj bırakabilir veya danışma masamıza mesaj bırakarak başka bir Vikipedist'ten cevap alabilirsiniz. Cesur olun, yazılacak daha çok madde, paylaşılacak çok bilgi var! Şimdiden iyi çalışmalar.


Kullanıcı:Khutuck


17:46, 8 Nisan 2011 (UTC)

Kaynağı belirsiz dosya[kaynağı değiştir]

I. Dede 21:38, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 17:21, 22 Ekim 2011 (UTC)

Reality 17:21, 22 Ekim 2011 (UTC)

Reality 17:21, 22 Ekim 2011 (UTC)

Reality 17:21, 22 Ekim 2011 (UTC)

Reality (mesaj) 12:14, 14 Haziran 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 12:18, 14 Haziran 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 12:20, 14 Haziran 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 12:20, 14 Haziran 2012 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
i.e.msj 04:24, 3 Aralık 2013 (UTC)


mehaba, temizlik için teşekkürler, onaylıyorum çoğunu. ancak bazı maddelerde paragraf açıklamaları ve fotoğrafları da kaldırmışsınız. onları düzeltirseniz sevinirim. kolay gelsin. --kibele 14:53, 4 Aralık 2013 (UTC)

i.e.msj 01:59, 28 Ocak 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Chairmanbka![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:21, 19 Aralık 2014 (UTC)

Devriye Yetkisi[kaynağı değiştir]

Merhaba Chairmanbka. Devriye yetkinizi tanımladım. Vikipedi'de vandalizme karşı uğraşımıza hoşgeldiniz :) --Khutuckmsj 19:08, 22 Aralık 2014 (UTC)

Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Görevinize başlaman önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları tekrardan okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriye ya da hizmetli arkadaşımıza sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız 48 güne kadar bekleyen tam 4.042 maddeyi Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiz. Anlamadığınız emin olamadığınız bir değişliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanın bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilicek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olması :)

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni değişiklerinide canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program değişiliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Olumlu değişilik yapanlara ise hoş geldiniz mesajı gönderiyor. "Patroling" yani devriyelik özelliği çalışmıyor. Değişliği olumlu olarak onaylarsanız bu Vikipedi'yi etkilemiyor. Tarayıcıdan girip onaylamanız gerekiyor. Yakın zamanda bu da düzelir diye umuyorum. En güzel programda sag alt taraftan açık olan kullanıcılar ile chat yapabiliyorsunuz :)

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --Mavrikantmsj 20:32, 22 Aralık 2014 (UTC)

Berna Şahin maddesi hk.[kaynağı değiştir]

Maddenin ansiklopedik değeri olup olmadığını neye göre belirliyorsunuz? siyasi görüşünüze göre mi? bu konuda kayda değer bir açıklama bekliyorum. Agonys (mesaj) 01:00, 25 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba Agonys! Amacımız, her daim Wikipedia'da ansiklopedik bilgiye yer vermektir. Asla siyasi görüşe göre hareket etmemekte ve objektif yaklaşmaktayız. Sayfayı incelediğimde, biyografi ve kaynakça açısından sayfayı şu an ansiklopedik açıdan yetersiz gördüm. Hizmetliler, sayfayı silme konusunda hareket ederken kendileri de değerlendirmelerini yapacaklardır. --Chairmanbka

Öyleyse bana sayfanın yayınlanması için gerekli olan kaynakları söyleyin ben de sağlamaya çalışayım. Kriter nedir? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Agonys (mesaj) 01:13, 25 Aralık 2014 (UTC)

Agonys, ilgili maddeyi inceleyebilirsiniz; Vikipedi:Yaşayan insanların biyografileri --Chairmanbka

Çok yardımcı oldunuz, sağolun. Agonys (mesaj) 01:26, 25 Aralık 2014 (UTC)

Aralık 2014[kaynağı değiştir]

Information icon Merhaba, Ben Umut Yazici. Bilmeni isterim ki az önce senin son katkılarından birini geri aldım. Örneğin Kazılık Koca Oğlu Yegenek maddesinde yaptığın bu değişiklik bana yapıcı gibi gelmedi. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Umut Yazici (mesaj) 13:39, 30 Aralık 2014 (UTC)

Kazılık Koca Oğlu Yegenek[kaynağı değiştir]

Açıkçası burada yazmak istemediğim ifadeyi görmediğini düşünüyorum. belden aşağı yapılan eklemeyi sildim. kolay gelsin.--Muratero 15:10, 30 Aralık 2014 (UTC)

mehmet tayfun türkmen[kaynağı değiştir]

wiki yeni kullanıcısıyım arkadaşım için yazı yazdım yeni kaynakta ekledim bunları dikkate alırsanız sevinirim.kaynakta eklendi

Turhan Hatice Kökenli[kaynağı değiştir]

Benim Ata Ana Turhan Hatice, cerkez degildir. gercek müslüman degildir. Turhan Hatice'nin gercek ismi Nadya ve Rus Kökenli. Siz kimsiniz, bizim Hanedan Mensuplarinin Ata Analar degistir? Her yede Insan, Tarihi ve Kitap yazdi, ve siz hemen hemen Vikipedia hersey degistir.

Turhan Hatice ile cerkez alakasi yoktur

kullanılmayan dosya[kaynağı değiştir]

Doruk455 11:28, 9 Şubat 2016 (UTC)

Mersin'deki üniversiteler listesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mersin'deki üniversiteler listesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mersin'deki üniversiteler listesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Kudyaz 22:22, 17 Nisan 2016 (UTC)

Dosya:Faruk Sarac Tasarim Meslek Yuksekokulu Logo.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Evrifaessa. Oluşturduğun Dosya:Faruk Sarac Tasarim Meslek Yuksekokulu Logo.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "D1: Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 16.54, 23 Haziran 2020 (UTC) [yanıtla]

Dosya:Atasehir Adiguzel Meslek Yuksekokulu Logo.jpg[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Dosya:Atasehir Adiguzel Meslek Yuksekokulu Logo.jpg maddesi hızlı silme kriterlerinden "Dosya 5: Kullanılmayan adil kullanım dosyası" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Jelican9💬 00.04, 20 Haziran 2022 (UTC) [yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Anka teknoloji universitesi.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.57, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Bursa'daki üniversiteler listesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bursa'daki üniversiteler listesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bursa'daki üniversiteler listesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 12.57, 26 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Chairmanbka, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Chairmanbka, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]