Kullanıcı mesaj:Alperen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Kadıköylü. Fark ettim ki Vikipedi:Hizmetli duyuru panosu sayfasında nezakete aykırı bir yorum yaptın. Yorumunu sildim. Vikipedi'nin gelişmesi için senin benim gibi insanlara ihtiyaç var. Bu nedenle kullanıcıların birbirlerine karşı nazik ve saygılı olması temel prensiplerimizden biridir. Sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --Kadıköylümesaj 21.10, 17 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Alperen,
29. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş sanatla ilişkili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.27, 27 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
29. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş sanatla ilişkili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.27, 27 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
29. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş sanatla ilişkili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.27, 27 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Ağustos 2021[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Lütfen diğer kullanıcılara, Kullanıcı mesaj:Nanahuatl adlı sayfada yaptığınız gibi, saldırmayın. İçerik üzerine yorum yapın, katılımcı üzerine değil. Kişisel saldırılar topluluğa zarar verebilir ve diğer kullanıcıları yıldırabilir. Lütfen soğukkanlı olun ve değişiklik yaparken bunu aklınızda bulundurun. Teşekkürler! --Kadıköylümesaj 07.29, 11 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar Alperen, umuyorum her şey yolundadır. Şurada bir üstün körü bahsettiğim için yazmak istedim. Rastgele açtığım bir maddeden şu bilgiyi çıkardım, çünkü ne olduğunu anlayamadım. O bilginin Malezya veya Kazakistan ilişkisi ile bir ilgisi varsa geri alın lütfen, ama ben ne denmek istediğini anlamadım doğrusu. Bir şey kaçırıyorsam lütfen haber verin. İyi vikiler.--Dakmor Tojira 05.13, 16 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Aldım mesajı, teşekkür ederim. Gördükçe düzeltmeye çalışırım. Tekrar iyi vikiler.--Dakmor Tojira 01.24, 17 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
32. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 08.54, 16 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Mutfak Vikiprojesine Davetlisiniz![kaynağı değiştir]



Selamlar,
Mutfak kapsamında hazırlanmış bir vikiproje yeniden canlandırıldı. Bu vesileyle sizi, Mutfak Vikiprojesi'ne davet ediyorum.

Projeye katılımda bulunmak için Vikiproje katılımcıları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Mutfak sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler.


Leaply mesaj 15.09, 23 Ağustos 2021 (UTC) [yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.51, 31 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Tarih Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Tarih Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.51, 31 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 1.'si Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü - Yüksek Puan Yıldızı[kaynağı değiştir]

Yüksek Puan Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer dillere bağlantısı olmayan sayfaların vikiveri bağlantılarını yapma" konulu projedeki performansınız sonrasında Yüksek Puan Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler.--Anyela. 04.53, 7 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Düzenleme Yıldızı[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer dillere bağlantısı olmayan sayfaların vikiveri bağlantılarını yapma" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 04.53, 7 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İBP şablonu[kaynağı değiştir]

Alperen selamlar,
Anyela23 ile mesaj sayfamda şöyle bir konuşmamız oldu, istersen sen de benim burada kullandığım şablonu kullanıp ödülleri otomatik güncelleyebilirsin. İyi vikiler! ----anerka'ya söyleyin 20.18, 7 Eylül 2021 (UTC) Merhaba, Teşekkürler.--Alperen (mesaj) 20.59, 7 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Alperen, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Sakhalinio (mesaj - e-posta) 21.00, 7 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Sosyoloji Vikiprojesine davet[kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.53, 17 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Tıp Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Tıp Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.53, 17 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

— Bu imzasız görüş Anerka (mesajkatkılar) tarafından 21.45, 17 Eylül 2021 (UTC) (UTC) tarihinde eklenmiştir.[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Geleneksel Birinci Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kırmızı bağlantıya sahip ana madde şablonu içeren maddelerdeki eksik ana maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında 3 hafta üst üste birinci sırada yer aldığınız için Geleneksel Birinci Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 13.23, 21 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kırmızı bağlantıya sahip ana madde şablonu içeren maddelerdeki eksik ana maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 13.23, 21 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Alperen,
37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kırmızı bağlantıya sahip ana madde şablonu içeren maddelerdeki eksik ana maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 13.23, 21 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 21.27, 15 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar Alperen. Cemil Hasanlı maddesini çevirdiğin için öncelikle teşekkür ederim ama, bundan sonra daha dikkatli çeviriler etmenizi rica edeceğim. Zira maddede birçok yanlış, çeviri hataları var. Çoğu gerçekliklerin çarptırılmasına sebep oluyor. Lütfen daha dikkatli olalım. İyi vikiler :) - Dr.Wiki54 (mesaj) 18.07, 18 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, "çeviri etmek" ve "yanlış çeviri hatası" ile ne demek istediğinizi anlamadım. Cümlelerinizi anlayabilirsem cevap vereceğim.--Alperen (mesaj) 20.49, 18 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]
Yoğun bir günün ardından vikiye az zaman ayırabiliyorum. Bu nedenle de yazım hataları yapabiliyorum. Ayrıca 3 vikiprojeyi de belirttiğim kısa zaman aralığında kontrol ettiğim için dikkatsizlik edebiliyorum. Bu kullanıcı mesaj sayfasında sorun oluşturmaz. Ben sizin Türkçe'ye bu kadar uzak olduğunuzu bilmiyordum. "Çeviri etmek" herhalde anlaşılmayan birşey değil, "çevirmek" demek istemiştim. "Yanlış çeviri hataları" bir virgül eklerseniz anlaşılırdı herhalde. Maddelerde hata yapmak daha vahimdir. Azerbaycan Türkçesinden Türkiye Türkçesine çevirince hataların olması normaldir ama, "5 noyabr 2000-ci ildə proporsional seçki sistemi və 6 noyabr 2005-ci ildə majoritar seçki sistemi əsasında 18 saylı Nərimanov-Nizami seçki dairəsindən Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinə deputat seçilmişdir." cümlesini "5 Kasım 2000 ve 6 Kasım 2005'te 18 No'lu Nerimanov-Nizami Seçim Bölgesi'nden nispi seçim sistemi ve çoğunluk sistemi temelinde Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi'ne seçildi." diye çeviri yapmak normal değildir. Çünkü ülke 125 seçim bölgesine bölünmüş durumda ve bu seçim çevrelerinde liste usulü çoğunluk sistemi uygulanmakta. Nispi seçim sistemi ise ülke genelinde alınan oylara oranla sandalye hesabıydı. Bu en son 2000 yılında uygulanmıştır ve Cemil Hasanlı 2000'de nispi temsil sistemiyle seçilmiştir. Sizin çevirdiğiniz veya yazdığınız cümlede ise Hasanlı'nın 2005'te oluşturulmuş olan 18 No'lu Nerimanov-Nizami Seçim Bölgesinden 2000'de seçildiği iddia ediliyor. Detaya inmek istemezdim, umarım bu sefer anlaşılmayan bir şey kalmamıştır. İyi geceler, iyi vikiler. -Dr.Wiki54 (mesaj) 21.56, 18 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Alıntı yaptığınız cümlede de görüldüğü gibi sözkonusu siyasetçinin her iki tarihte de aynı seçim bölgesinden seçildiği yazılmaktadır. Bu bilginin yanlış olması kaynak metindeki hatadan kaynaklandığından yanlış çeviri yaptığımın iddia edilmesi mümkün değildir. Hatalı bilginin düzeltilmesi için kaynak metnin yazarları ile iletişime geçmeniz tavsiye edilir. Benim dikkatimle ilgili bir durum bulunmadığı gibi, Vikipedinin açık yapısı bu tür hataların farklı kullanıcılar tarafından düzeltilebilmesini amaçlamaktadır. Alperen (mesaj) 09.46, 19 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Sayın kullanıcı. Öncelikle azvikideki maddenin yazarı ile irtibat kurabileceğimi biliyorum. Vikipedinin ne olduğunu pek iyi bilirim. Çeviri konusunda ise ne yazık ki yine yanılıyorsunuz. Lakin benim gösterdiğim sadece bir örnektir. Bir örneği kabul etmiyorsanız diğerine bakabiliriz, ingilizce AHCP`nin kısaltması olan PFPA`nın metinde kullanılması, "Bu dövrdə Milli Şuraya daxil olan partiya və təşkilatlarla yanaşı MŞ dan ayrı fəaliyyət göstərən islami-dini yönümlü Rifah Vətəndaş Hərəkatı da Cəmil Həsənlini dəstəkləmişdir" cümlesinin "Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Seçimleri arifesinde İran İslam Cumhuriyeti'nden ayrı olarak faaliyet gösteren İslam-Dini Refah Sivil Hareketi de Cemil Hasanlı'ya destek verdi." olarak çevrilmesi vb. Hepsini listelemeye ne zamanım ne de hevesim var. Çok nazik dille size küçük bir uyarıda bulundum. Nitekim kendi kullanıcı mesaj sayfa arşivinizde benzeri "makine çevirisi" eleştirilerini de benden önce başka kullanıcılar da size bildirmiştir. İyi vikiler. - Dr.Wiki54 (mesaj) 21.57, 19 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]
Benim de bu eleştirilerle uğraşmaya vaktim ve hevesim yok. Benim elimden gelen bu kadar, beğenmeyen düzeltsin. --Alperen (mesaj) 18.00, 20 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Karaman Saat Kulesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Karaman Saat Kulesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Karaman Saat Kulesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 19.01, 12 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiveri dil bağlantısı ve kategori ekleme[kaynağı değiştir]

Merhaba Alperen öncelikle katkılarınız için teşekkür ederim. Ancak son açtığınız maddelerin dil bağlantılarını ve maddelere eklenilmesi gereken kategori eklemelerini yapmayı unutmuşsunuz. Acaba bu dediğim şeyleri maddeyi açan kullanıcı olarak yapabilir misiniz? Kolay gelsin, iyi çalışmalar diliyorum.--Ali95Acar (mesaj) 07.54, 2 Nisan 2022 (UTC) Merhaba, vakit bulursam yapacağım. Genel olarak kullanıcıların kategori, viki bağlantısı, vikileştirme gibi zorunlu olmayan öğeler için uyarılmasına ve rahatsız edilmesine karşıyım. Şahsiz algılamayın, benim tarzım bu.--Alperen (mesaj) 08.02, 2 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

  • Merhabalar. Son açtığınız maddelere kategori eklemediğinizi gördüm. Tüm maddeleri diğer dillere bağladıktan sonra bu araç sayesinde kategori ekleyebilirsiniz. Beyaz liste olduğunuzdan kimse maddelerinizi kontrol etmiyor ve kategori bulunuyor varsayıyor. Futbolcu aracıyla madde açıp içerisinde kırmızı bağlantılar bırakma için de bu söylediğim geçerli. Şimdi maddelerinizden kırmızı bağlantıları çıkarıp kategorileri ekliyorum. Eğer bundan sonra açacağınız maddelere kategori eklemeyecekseniz sizi beyaz listeden çıkaracağım. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 16.28, 16 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

"Beyaz liste olduğunuzdan kimse maddelerinizi kontrol etmiyor ve kategori bulunuyor varsayıyor." Bu tamamen senin kendi varsayımın. Beyaz liste yaptığı katkıların vandalizm olmadığı bilinen kullanıcılar için yapılan bir kategorilendirmedir. Çok net söylüyorum çıkartırsan çıkart. Kullanıcılar üstünde otorite edasıyla baskı yapıyorsun. Çıkartırsan çıkart, çok da umrumdaydı. Yetti baskınız. Mesaj kutumu dürtmeden adam gibi sakin kafayla üç gün üst üste katkı yapamıyorum. --Alperen (mesaj) 17.50, 16 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Benim yorumum değil, açıkça görülen gerçek bu. Yeni maddelerden o kadar çok kontrol edilmeyen madde kalıyor ki, deneyimli devriyelerin maddelerini kimse kontrol etmiyor. Sizin gibi deneyimli bir devriyeye yakıştıramadım. Her maddeye fazladan 1 dakika ayırarak kolaylıkla kategori ekleyebilirsiniz. Ayrıca futbolcu maddelerini düzenlerken niteliksiz çeviri kullandığınızı da fark ettim. Niteliksiz çeviri için de uyarımı yenileyeyim çünkü öznesi ve yüklemi belli olmayan makine çevirisi belli olan bir cümleye dahi rastladım. Bu arada devriye olduğunuzu hatırladım. Nezaketsiz tavırlarınızdan ötürü sizi bu kullanıcı gruplarından çıkarmak istemem. Ayrıca fazladan bir dakika ayırarak maddeleri diğer dillere bağlamadan açmak ya da kategori eklememek direkt vandalizm olmasa da işleyişi aksatıcı değişikliklerdir ve yaptırım uygulanabilir. Şu an yapmak istediğim işleri yapamıyorum. Vikipediye ayırabildiğim kısıtlı vakitte sizin eksik kategorilerinizi ekliyorum ve kırmızı bırakılmış kategorileri düzeltiyorum çünkü gönlüm kontrol edilmiş eksik ve yanlış kategorili maddelere elvermiyor.--Śαвяí¢αи76ileti 18.07, 16 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]
Vikipedi'de bazı kullanıcılar madde açma işiyle uğraşabilir. Bazı diğer kullanıcılar ise şekilsel diğer öğeleri (iç bağlantı, kategori, vikileştirme, interviki) tamamlama işleriyle uğraşabilir. Ben kendim madde açmak dışında zaman zaman çok sayıda diğer işle de uğraştım. Örneğin bir proje kapsamında üç binden fazla diğer dil bağlantısı bulunmayan sayfaya bu bağlantıları ekledim. Fakat hiçbir zaman yaptığım katkıları diğer kullanıcılar üstünde zorbalık unsuru kullanmadım. "Bu bağlantıyı eklemezsen engellenirsin, şunu yapmazsan buradan çıkarılırsın" gibi bir tutum "ableist", yakışıksız, nezaketsiz, tehdit içerikli ve Vikipedi'deki işbirliği ortamını bozucu niteliktedir. Bu hususta sizin uyarılmanız, gerekirse engellenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca maddeden "makine çevirisi" olduğu gerekçesiyle çıkardığınız kısım düzgündür. Asla anlamak istemediğiniz bir husus var. O da şu ki, hiç kimse Vikipedi'de bir şekil şartını sağlamak zorunda değil. Herhangi biri binlerce ikişer cümlelik maddeyi konusu ansiklopedik olmak kaydıyla açabilir ve diğer Vikipedistler bunları iş birliği içinde ileriye taşımak zorunda. Ben mecbur muydum binlerce Amerikan yerleşim yerinin dil bağlantılarını tamamlamaya? Değildim, ama bu işten keyif aldığım için yaptım. Siz keyif almıyorsanız yapmayın, bana da baskı ve zorbalık uygulamayın. Siz de mecbur değilsiniz benim açtığım maddeleri düzeltmeye.--Alperen (mesaj) 18.25, 16 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]
"İşleyiş aksatıcı değişiklik" Vikipedi'nin kişinin kendi çalışmalarının promosyonu amacıyla, tarafsızlığını bozarak uzun dönemli ve yapıcı olmayan ve kötü niyetli değişiklikleri olarak tanımlanıyor. Yeni açılan bir maddeye kategori veya diğer dil bağlantısı eklenmemesinin bununla hiçbir ilgisi yok. Zamanla eklenebilecek değişikliklerin suç olan, ayıp olan yanlış olan bir tarafı yok. --Alperen (mesaj) 18.55, 16 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Bekleyen değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Öncelikle bunun toplu bir mesaj olduğunu, Vikipedi'nin geliştirilmesine yönelik olmasına rağmen bazıları için rahatsız edici ve konsantrasyon bozucu olabileceğinin farkında olduğumu ve bunun için içtenlikle özür dilediğimi belirteyim.

11 Mayıs günü şurada bir duyuru yapmıştım. Vikipedi'de geçirdiğimiz zamanda keyif alarak yaptığımız çalışmaları bir kenara bırakarak bekleyen değişikliklere hep birlikte odaklanalım, yüklenelim ve bunları en kısa sürede sıfırlayalım diye. Elbette gelişigüzel onay ya da ret işlemleri yapmadan, dikkatli ve özenli kontrollerle bunu gerçekleştirelim diye :)

O çağrı kısa sürede yanıt buldu ve o gün itibarıyla 10.800 civarında olan bekleyen değişiklik sayısını an itibarıyla 7.900 civarına indirdik. O gün 145 güne kadar uzanan değişikliklerin bekleme süresi ise 104 güne kadar inmiş durumda. Şuradaki istatistiklere göre en azından Ocak 2022 verilerine ulaşmış bulunuyoruz (Son 15 ayda 3.000'in altına ise çok kısa bir süre dışında hiç inmemişiz).

8 günde en azından 4 aylık ilerleme gerçekleştirdik, bunu hep birlikte başardık. Bu bir yarış değil, en çok kontrol eden bir şey kazanmayacak. Benzer şekilde hiç kontrol etmeyen de bir şey kaybetmeyecek :) Yalnızca kontrol etmek isteyenlerin karşısına bir okyanus çıkıyor ve bunu yapan başkaları olmadığını düşündüklerinden yüzerek geçmeye çekiniyor. Bilin ki birçok kullanıcı şu an kontroller yapıyor ve bu sayı öyle ya da böyle sıfırlanacak, bu mekanizma çok daha sağlıklı bir şekilde işleyecek.

Bu konuyla ilgili en az bir hafta daha mesaj atmayacağım. İstatistiki bilgileri ise mesaj olarak değil, köy çeşmesindeki başlıktan paylaşacağım. Konuya ilgisi olanlar, o başlığın sağındaki "abone ol" bağlantısına tıklayarak gelişmeleri anında takip edebilir.

Herkese iyi çalışmalar, tekrar kusura bakmayın rahatsızlık için.--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.26, 19 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Hayal Kırıklığı[kaynağı değiştir]

Cuma Bozkurt adında bir sayfa oluşturdum. Kendisi ilk blogger fenomenlerden ve wattpad fenomenlerinden. Basılı 4 kitabı var, 1 finalist olduğu ödül, 4 aldığı ödül mevcut. Buna rağmen yazdığım içerik silindi. Silinebilir tabi illa yayınlanması şart değil. Ancak kayda değer değil görülmüş. Görünce çıldırdım çünkü yüzlerce yazar sayfası ve ünlü sayfası inceledim abartısız %80 i bu profilin yakınından geçmez. Öyle ki ilk katkım ne olsun diye araştırken bu adama denk geldim. Buna rağmen kayda değer değilse bence wikipedia da içerik girmeye zaman ayırmaya değer değil zira Cuma Bozkurt biyografsini oluşturken 3 gün uğraştım araştırdım. Yazık gerçekten yazık. Zira aklımda internette bulunan para ile konu açılıyor kısmının gerçeklik payı yükselmeye başladı. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Nevsaharfa (mesaj) 21.22, 29 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. Yine küplere bineceğinizi biliyorum ama kendimi tutamadan yazıyorum. Açtığınız futbolcu maddelerinde Budapest gibi şehir kısmında İngilizce adı kalabiliyor. Mevkii kısmında forvet yerine Striker, Forward gibi ifadeler de kalabiliyor. Ayrıca en önemlisi buradaki gibi Dünya Kupası takım kadrosu ya da teknik direktörlük şablonu gibi sayfaya bağlanan şablonlar eklenmiyor. Madde listenizden 86. sıradaki István Vincze maddesinden en son açtığınız maddeye kadar tek tek kontrol edip sayfaya bağlanan şablon var mı diye kontrol edip maddelere ekler misiniz? Art arda yeni madde açmaya vaktiniz varsa bunun için de bir miktar vaktiniz vardır diye düşünüyorum. Gece gece hepsini yapayım diye niyetlenmiştim ancak birkaç tane kontrol ettikten sonra gittikçe fazlalaştığını fark ettim. Bir şablonu o madde açılır açılmaz bağlamazsak yıllarca gözden kaçabiliyor. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 00.04, 30 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, sorun oluşturacak boyuta gelirse bot talebiyle yapılabilir. Sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum ama genelde geriye dönük olarak maddelerin kontrolünü yapıyorum. Hemen olmasa da zamanla düzeltmeye çalışıyorum genelde.--Alperen (mesaj) 09.48, 30 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Bekleyen değişiklikler güncellemesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Yaklaşık 2 hafta sonra ikinci kez toplu mesaj atıyorum. Tekrar, Vikipedi'nin geliştirilmesine yönelik olmasına rağmen bu mesajın bazıları için rahatsız edici ve konsantrasyon bozucu olabileceğinin farkında olduğumu ve bunun için içtenlikle özür dilediğimi belirteyim. Arzu eden Kullanıcı:Nanahuatl/Toplu ileti listesi sayfasından kendi adını kaldırabilir ya da mesajla kaldırılmasını isteyebilir, kim nasıl uygun görürse artık. Benzer şekilde arzu eden, köy çeşmesindeki konu başlığını "abone ol" bağlantısına tıklayarak izleme listesine alabilir.

Takip edenler biliyorlar, 11 Mayıs'ta yaptığım şu duyuru sonrasında, yoğun çalışmalarımız sonucunda bekleyen değişiklikleri sıfırlama parolasıyla yola çıktık. Diğer işlerimizi bir süreliğine kenara bırakarak, bıkana, sıkılana kadar kontrol yapalım demiştim :) Ne mutlu ki o çağrı kısa sürede yanıt buldu ve 1 aydan kısa bir sürede:

  1. Bekleyen değişiklik sayısını 10.800 civarından 6.500 civarına
  2. Bekleme süresini ise 148 günden 81 güne

indirmeyi başardık!

Şuradaki istatistikleri incelersek, bir aydan kısa sürede birkaç aylık ilerleme kaydettiğimiz görülebilmekte.

Bu sıralarda 6.600-6.500 bekleyen değişiklik civarında takıldık ne yazık ki. Kısa sürede 6.000 altı, sonrasında ise, Mayıs 2021'den beri göremediğimiz 5.000 altı uzak değil. İşin iyi yanı ise, bekleme süresi azaldıkça, üst üste binen değişikliklerin de azalmasından ötürü kontrol etme işlemlerinin kolaylaşması (özellikle bir ayın altına düştüğümüzde bu fark çok daha gözle görülür olacaktır).

Birçoğumuz zaten kontrol ediyoruz, ama bu mesajı, burada geçirdiğimiz vakti biraz daha buna yoğunlaştırabilmemiz adına atıyorum. Yeni madde açma, seçkin içeriklerle uğraşma, maddeleri düzenleme... Bunları en azından kısa bir süreliğine erteleyip, bu bekleyen değişiklik sorununu çözüp, sonra tekrar rutinimize dönebiliriz. Aramızda görece yeni olanlar belki bilmiyorlardır, ama her zaman böyle değildi bu değişiklikler. Bu "çok fazlalar, sıfırlayalım" muhabbeti, 1.000 sınırına dayandığında dönüyordu :) Zaten bunları sıfırladığımızda, bu kadar yoğun çaba sarf etmeden de bunları minimal düzeyde tutmak mümkün -ki artan devriye ve beyaz liste üyesi gerçeğini de aklımızda tutalım.

Elbette hiç kimsenin böyle bir zorunluluğu bulunmamakta. Ama gelin hep birlikte, çok kısa bir süreliğine daha bu konuya yoğunlaşalım. 25 günden az bir sürede var olan bekleyen değişikliklerin %40'ını erittiysek önümüzdeki ayda daha fazlasını yapabiliriz.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.--Nanahuatl

1000 Madde yıldızı
Türkçe Vikipedi'de 1000'den fazla madde başlattığınız için bu yıldız size, sevgiler.--Madrox❯❯❯ mesaj? 00.54, 18 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]
  • Selamlar. Macar futbolculardan açtığınız bazı maddelerin hiçbir maddeye bağlanmadığını görüyorum. Eğer 1972, 1978, 1982, 1986 ve 2016 gibi kadro şablonlarından madde açarsanız birbirine çok fazla bağlanan Macar futbolcu maddelerini açmış olursunuz. İyi çalışmalar.--Śαвяí¢αи76ileti 22.12, 9 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]
  • Son düzenlemelerimle çevirinizin üzerinden geçtim. Yine sinirleneceksiniz ancak açtığınız maddelerde bağlanan kadro ve ödül şablonlarını maddeye eklerseniz her açtığınız maddeye bağlanan bir şablon var mı diye kontrol etmeme gerek kalmaz. Hiçbir sayfaya bağlanmayan Macar futbolcular yerine Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasında yer almış Macar futbolculara öncelik verseydiniz çok daha güzel olurdu. Birçok maddenizdeki çevirileri gözden geçirdim ama bazı maddeler için bunu yapamadım.--Śαвяí¢αи76ileti 19.06, 26 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]
@Sabri76 Merhaba, maddelerdeki bütün olası faktörleri kontrol etmem ve bütün idealleri sağlamam maalesef mümkün değil. Lütfen bir nebze de olsa hiç değilse hangi maddeleri açacağım konusunda editoryal özgürlük verir misiniz? Ben genelde gurbetçi (ekspat veya lejyoner) futbolcuların maddesini açıyorum. Maddelere bağlantı veren listeler oluşturulursa (mesela Hollanda liginde oynamış olan yabancı futbolcuların listesi) en azından öksüz madde problemi kalmaz. Kaldı ki bence bu problem bile değil (bir önceki mesajda bunu kastettiniz sanırım).--Alperen (mesaj) 19.10, 26 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]
Dolaşım şablonlarını kastetmişsiniz ama her kadro için dolaşım şablonu açılmadığına göre bunun için benim şahsi olarak yapabileceğim zaten bir şey yok. Yani bu hususta bir önem sırası gütmüyorum zaten.--Alperen (mesaj) 19.16, 26 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]
Çeviri hususunda da içeriği kötü çeviri olarak tümden budamak yerine "çevirisinin devam ettiğini" veya "kötü çeviri olduğunu gösteren" bir şablon yerleştirilirse bence daha makul olur. Bu tür şablonlar da var. --Alperen (mesaj) 19.18, 26 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]
O tip şablonlar sürekli kötü çevrilen maddelere ekleniyor ve sıfırdan madde yazmak birinin kötü çevirisini düzeltmekten daha kolay olduğu için yıllarca makine çevirileri bekliyor. Sizin çoğu maddede içerik az olduğu için düzeltip birkaçında silme yapmıştım. Zaten çok yapan var bari sizin açtığınız maddeler bunlardan biri olmasın. Her dolaşım şablonunu kasdetmiyorum. Örneğin şu futbolcu milli olsa da başka viki sayfalarında kendisine bağlantı verilmeyen ve çok da önemli olmayan bir futbolcu. Yani maddesi açılsa bile direkt ismini aratmadan onun maddesine tıklayamayız. Ancak, 1986 kadrosunda yer almış bu futbolcuya hem 1982 hem de 1986 kupa kadro şablonunda yer alan herhangi bir futbolcuya tıklamamız sonucu rahatlıkla ulaşabiliriz. İlk madde bir yılda 5 kez görüntülenirken ikincisi 50 kez görüntülenir. Yani buraya bir emek veriyorsak Macar futbolculardan öncelikle Dünya Kupası'nda gol atanları açmak faydalı olur çünkü Dünya Kupası sayfalarına çok tıklanır ve golcülerin isimleri geçer. İkinci sırada kadro şablonları gelir. Bu iki grup açıldıktan sonra daha az tıklanan futbolcuları açmakiyi olur diye düşünüyorum.--Śαвяí¢αи76ileti 20.29, 26 Nisan 2023 (UTC)[yanıtla]

ZamandabirşeyMatinAkkere (mesaj) 16.45, 1 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'nin aktif en eski üyesi sen olabilir misin acaba? Seneye 20. yılını kutlasak... --Stultiwikiabana yaz 22.47, 18 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Muhtemelen aktif en eskilerden biri benim :)--Alperen (mesaj) 18.02, 19 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]
Kayıt tarihini hatırlıyor musun peki log olarak bakınca gözükmüyor, o kadar eskisin. :D --Stultiwikiabana yaz 22.01, 19 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]
Kayıt tarihimle ilgili bilgim yok yalnız ilk katkıma çok yakın hatta aynı gün olma ihtimali yüksek.--Alperen (mesaj) 19.06, 21 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Alperen merhaba,

Bu SAS tartışmasında yaptığın yorumlar; içeriğin ve maddenin tartışılması gereken bir yerde gerçekleştirdiğin karşındaki kullanıcı hakkındaki ifadeler kabul edilebilir değil. Genelde kullanıcıların kendi aralarındaki ilişkileri düzenleyebileceğini düşünsem de karşındakine ithamlarda bulunduğun durumlarda sağlıklı bir ortamda gerçekleşen bir işleyiş bekleyemezsin. Bir derdin var ise bunu içerik tartışmalarına eklemek yerine VP:Ş yoluna gidebilir veya daha güzeli iddia ettiğin hal ve hareketleri politikalar çerçevesinde içerik üzerinden bertaraf edebilirsin. Herhangi bir şey senin başka herhangi birine karşı politika ihlallerini haklı çıkartmaz. Bu mesajımı yaptığın VP:İÜY ihlaline bir uyarı olarak alabilirsin. Vikipedi'de içeriklerle uğraşmalıyız birbirimizle değil. Tekrarlamamanı istiyorum. ----anerka'ya söyleyin 20.46, 19 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Alperen,

Tepkisel davrandığını, rahatsızlık duyduğun kullanıcının açtığı, kaynaklı maddeleri sistematik olarak SAS'a taşıdığını görüyorum.

Bu tavrın işleyişi aksatıcı değişiklik kapsamında değerlendirilebilir. Lütfen bu hareketlere şu andan itibaren son ver.----anerka'ya söyleyin 22.12, 19 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Lütfen taraflı tutum sergilemeyin ve silinme adaylıklarını yaşanan tartışmadan bağımsız olarak değerlendirin. Adaylıklarda objektif gerekçeleri sundum. (...)--Alperen (mesaj) 22.19, 19 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]
Taraflı bir tutumum yok Alperen, açtığın SAS ları kapatmadım zaten, senin görüşlerine önem vermiyor da değilim. Öyle olsam bu dili dökmem. Şu ana dek açtığın SAS'ları topluluk değerlendirir, sonuca bakarız ancak olayın hemen ardından karşındaki kullanıcının katkılarından devam ederek sistemli bir şekilde sadece onun açtığı maddeleri SAS'a taşımanın ve hem olayı hem de SAS'ları şişirmenin anlamı yok. Olay bu durumda maddelerden ziyade kullanıcı oluyor. Aynı şeyi sana yapsalar ona da dur derim. Sakinleşmek için log out olmanı isteyeceğim senden. ----anerka'ya söyleyin 22.25, 19 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Dur simgesi Bir kez daha vandalizme kalkışırsanız, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. Lütfen Vikipedi'nin kişisel savaş alanınız olmadığını ve "intikam" amaçlı adaylık oluşturarak başkalarının emek ve zamanını harcadığınızı unutmayın. Dr. Coalmesaj 03.13, 20 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Yukarıdaki uyarıyı tekrar ederim, geri aldıklarınızı ben de geri aldım. Lütfen yapıcı olmayan tutumunuza son veriniz aksi halde engellenebilirsiniz. Kolay gelsin.--Kadı Mesaj 05.32, 20 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Alperen, belli ki geçmişten bugüne taşıdığın sorunlar, rahatsız olduğun durumlar mevcut. Benim temel felsefem kullanıcıları kaybetmektense ortamı onların birbirlerine zarar vermeyecekleri şekillerde ayarlamaya çalışmak. Senin buraya harcadığın zamanı "yok noktasına" getirmek istemiyorum. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir laf var malum. Dün seninle bir noktaya varabildik, bugün başka etkenlerle olay ayrı bir noktaya taşındı. Geri almalara karşın ek bir tartışma çıkarmadığın için teşekkür ederim. Aşağıda da belirttiğim kararımı bu etkeni göz önünde bulundurarak alıyorum.

Dün açmış olduğun SAS'ların hepsine teker teker baktım, inceledim. Silme gerekçelerinde sana da seslendim. Geçmişin kalıntılarında olayların sebeplerine kimin haklı kimin haksız olduğuna girmiyorum ancak bugün bu durumun sana ve Vikipedi'ye zarar verdiği çünkü içerikten çok kullanıcı odaklı gittiğin ortada. Tartışma alanlarına, kullanıcılarla diyaloglara bir süre ara vermenin sana da iyi geleceğine inancım tam. Maddeler seni bekliyor, lütfen aldığım kararın kısmi kapsamlı oluşuna beni pişman etme. Normal şartlarda konuşulabilir, anlaşılabilir biri olduğunu biliyorum, buna uygun davranman ve kargaşadan uzak şekillerde buralarda keyifli vakit geçirebilmen dileğiyle madde alanı dışında bir süreliğine değişiklik yapamayacağını bilgilerine sunarım. İyi vikiler.----anerka'ya söyleyin 13.13, 20 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Bilgi kutusu çeviri[kaynağı değiştir]

Selamlar, çalışmıyor. İnanılmaz işime yarıyordu. Sorun ne olabilir?--Teacher0691 (mesaj) 22.48, 29 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Selam Alperen Hocam. Bu araç artık çalışmadığı için bir kanadımız kırık kaldı. Biliyorum engelden dolayı mesaj sayfalarına cevap yazamıyorsunuz ancak aracın geri gelmesini sadece @Teacher0691 ve benim için değil tüm vikipedistler için rica ediyorum. Çeviri aracıyla çevrilen futbolcu bilgi kutularındaki yazılar çok bitişik ve yeri karmakarışık oluyor. Bu nedenle hiç kullanışlı değil. Yıllar sonra manuele dönemeyiz artık.--Śαвяí¢αи76ileti 08.52, 4 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]
@Teacher0691, şimdi denedim. Çalışıyor, teşekkürler.--Śαвяí¢αи76ileti 07.31, 11 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]