Kullanıcı mesaj:Taysin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi










Mesaj Arşivi: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Selamlar. Telif hakkı sahiplerinden bana mail atılmış birkaç fotoğraf var Commons'a yüklemek istediğim ve Vikipedi'de kullanılabilecek. Daha önce hiç OTRS tecrübem olmadı. Bu fotoğrafları ne yapmak lazım şimdi?--RapsarEfendim? 19:24, 18 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba Rapsar. {{OTRS pending}} şablonu ile Commons'a yükleme yapabilir, atılan epostaları kısa bir yazı ekleyerek gönderebilirsin, ardından epostayı Commons'a taşıyıp, gerekli şablonları ekleyebilirim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:19, 20 Kasım 2016 (UTC)
Ben direkt bana gelen e-postaları OTRS sistemine ya da senin e-posta hesabına yönlendirsem ufak ekleme yaparak da sonrasında sen yüklesen o dosyaları? 4 adet zaten :)--RapsarEfendim? 16:58, 21 Kasım 2016 (UTC)
Merhaba Rapsar. Tabi ki yükleyebilirim. Direk sisteme atmakta fayda var. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 07:31, 22 Kasım 2016 (UTC)

Abdülkadir Bozkurt[kaynağı değiştir]

Merhabalar Taysin. Kullanıcı sayfanızdaki e-postaya ileti attım. Haberiniz olsun.--HKN DRN MesajKatkılar 10:07, 22 Aralık 2016 (UTC)

Cevapladım. --taysin (mesaj) 16:43, 22 Aralık 2016 (UTC)
Aslında ben çok önceden ilgi kişiye atmıştım, şimdi cevaplandı. Neyse ben bu OTRS işleriyle hiç uğraşamıyacağım çünkü anlamıyorum. O şablonu da kaldırıyorum, herhangi bir ekleme yapmamaya karar verdim.--HKN DRN MesajKatkılar 13:36, 20 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba OmerFarukDemir, ilgili maddeyi M6 olarak işaretledim. Bilginize --taysin (mesaj) 07:17, 2 Mart 2017 (UTC)

İlgili maddeye sil şablonunu eklemenizin sebebi kişisel bir mesele sanırım. Ancak madde üzerinde kayda değer kaynaklar ve bağlantılar yer almakta. Size incelemenizi söylemiştim geçmişi gör kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca sil şablonunu eklemeyi ısrarla sürdürmeyip burada görüşünüzü belirtmenizi rica edeceğim. Kolay gelsinǃ OmerFarukDemir ileti 2 Mart 2017, 12:53 (UTC)
Daha ismini sabah duyduğum bir insana karşı kişisel bir meselem olamaz, aslına bakarsanız ticari bir faaliyetim olmadığı için kimse ile kişisel bir meselem olamaz. Kayda değer maddeleri sildirmeye çalışmak ya da kayda değer olmayan maddeleri eklemek gibi. Kaynakların kayda değerliğini değil, asıl sizin bahsi geçen kişinin kayda değer olmadığını görmeniz gerekiyor. --taysin (mesaj) 13:42, 2 Mart 2017 (UTC)

Sayın Sakhalinio, btmmoda sayfasını ısrarla siliyorsunuz ve silme nedeni olarak resmi site adresi koyamazsınız demişsiniz. Aşağıda yer alan sayfalar ile bizim yaptığımız sayfalar arasındaki farkı anlatın anlayalım. Yaptığınız çıkarcılık ve vandalizm dir. Bana gelen mesaj: [...] örnek siteler:

Sakhalinio merhaba, izleme listemdeki sayfaların SAS olarak işaretlemesi üzerine dikkatimi çekti. İzninizle bir cevap vermek istiyorum. @Gunhannet merhaba, öncelikle uslubunuza dikkat etmenizi rica ederim. Kimseyi durduk yere bu şekilde suçlayamazsınız. Eklemek istediğiniz sayfanın silinmiş içeriği kontrol ettiğimde maddenin kayda değer olmadığını gördüm. Size ya da şirketinize bir kasıt bulunmamaktadır. Ayrıca burası şirketinizin reklamını yapabileceğiniz bir platformda değildir. Katkılarınızın şirketinizi Vikipedi'ye eklemekten öteye geçmesini dilerim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 07:36, 4 Mart 2017 (UTC)
Merhaba @Taysin,
öncelikle bu cevapları yazdan benim yazdıklarımı iyi okuyun ve anlayın. Btmmoda sayfasını siliyorsunuz, örnek verdiğim sayfaları neden silmiyorsunuz onu cavplayın. Sonra bana yazın. Dürüst olmak olaylara tarafsız bakmaktan geçer, doğru sualllere doğru cevapları vermekten geçer. Bu imzasız yazı Gunhannet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Tekrar merhaba, önceki mesajımda da belirtmiştim. Eklemek istediğiniz sayfa kayda değer değil. Kayda değerlik temel olarak "Bir konu kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, birden çok ikincil kaynaklarca içerik edilmiş veya kapsanmışsa kayda değerdir." şeklinde anlatılabilinir. Daha fazlası için ilgili politika sayfasını okuyabilirsiniz. Kayda değer konuya sahip olmayan maddeler silinir. Eposta mesajınızda belirttiğiniz kullanıcıyı savunma nedenim, haksız yere kendisine ithamlarda bulunuyorsunuz. Lütfen kullanıcı sayfalarını değiştirmeyiniz. Mesaj sayfalarında 4tilde ile (~~~~) imzanızı atınız. --taysin (mesaj) 08:37, 4 Mart 2017 (UTC)
Merhaba Taysin, Halen kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Kısa ve öz olarak soruyorum. Aşağıda yer alan sayfalar ile bizim sayfanın arasında hiçbir fark bulunmamasına rağmen neden bizim sayfamız siliniyorken onların sayfaları silinmez. Bana bunu açıkladığınızda sizin kayda değer bir cevap verdiğinizi ve vandalizm yapmadığınızı anlamış olacağım.
trendyol.com, Morhipo, n11.com Bu imzasız yazı Gunhannet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhaba, yazdıklarımı okuduğunuzu, okuduğunuzu da anlayabildiğinizi umuyorum. Mesaj sayfalarında 4tilde ile (~~~~) imzanızı atınız. Eklemek istediğiniz sayfa kayda değer bir konuya sahip değil. Diğer siteler kayda değer bir konuya sahip. Sizin şirketinizin maddesi ile diğer maddeler arasındaki fark ise onlar kayda değer, sizin eklemek istediğiniz madde kayda değer değil. Onlar silinmez çünkü kayda değer, sizin şirketinizin maddesi silinir çünkü kayda değer değil. İlgili politikayı en az 1 (bir) kere okursanız siz de şirketinizin Vikipedi için kayda değer bir içeriğe sahip olmadığını göreceksiniz. Umarım bir kez daha aynı soruyu sormazsınız. --taysin (mesaj) 09:37, 4 Mart 2017 (UTC)
Merhaba Taysin, Soracağım çünkü net cevap halen vermiyorsunuz. ilgili politikayı baştan sona okudum. Bahsi geçen firmaların; 1- sektörü bizimki ile aynı 2- O firmaların işlem gücü ve tanılırlığı ile aramızdaki fark %20 fazlası değil. 3- o firmaların sayfasının içerikleri ile (wiki+resmi web) bizimkinin bir farkı yok. şimdi kayda değer olan şeyleri açıklayın net cevaplar veriniz. Kaçamak cevaplar vererek kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. Savunacağınız şeyler kayda değer konular oldun ki biz de evet haklısınız diyelim. O sayfalar ile bizim sayfaların arasındaki kayda değer konuları madde madde kaçamak cevap vermeden yazın bakalım. --gunhannet (mesaj)
Politikayı okumuş olsaydınız kriterlerin yukarıda saydıklarınız olmadığını görürdünüz. Burası şirketinizin reklamını yapabileceğiniz bir platform değil, şirketiniz Vikipedi için kayda değer değil. Şirketiniz başka güvenilir ikincil kaynaklarda işlenmiyor. Bu başlı başına yeterli, ve kayda değer olmadığını gösterir. --taysin (mesaj) 10:15, 4 Mart 2017 (UTC)

Merhaba, rica etsem Aday olduğum hizmetli adaylık sayfamda oy kullanıp görüşünüzü belirtir misiniz? İyi vikiler.

Bu kullanıcı şu sıralar bir hizmetli adayıdır. İlgili başvuruya göz atmak ve fikrinizi belirtmek için lütfen On 15 sayfasını ziyaret ediniz.

--On 15 (mesaj) 08.56, 23 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Sakhalinio, Gülten Ağrıtmış ile ilgili ikincil kaynaklarda bilgi fazla bulamadım ama gördüğüm, kısa filmlerle ilgili meslek örgütlerinde ve benzer sitelerde işleniyor. Kısa filmleri, basılı kitapları bulunuyor. Kayda değerliği konusunda tekrar bir değerlendirme yapabilir misiniz? Ya da sayfası ilgili kullanıcı oluşturmasının ertesinde silinmeye aday sayfalar arasına da alınabilinir. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 14.13, 20 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba @Taysin, sayfayı geri getirerek kayda değerliği konusunda değerlendirilmesi için SAS'a taşıdım. Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 16.43, 20 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Invitation for Functionary consultation 2021[kaynağı değiştir]

Greetings,

I'm letting you know in advance about a meeting I'd like to invite you to regarding the Universal Code of Conduct and the community's ownership of its future enforcement. I'm still in the process of putting together the details, but I wanted to share the date with you: 27 June, 2021. I do not have a time on this date yet, but I will let you soon. We have created a meta page with basic information. Please take a look at the meta page and sign up your name under the appropriate section.

Thank you for your time.--BAnand (WMF) 02:49, 3 June 2021 (UTC)

Telif Hakkı[kaynağı değiştir]

Merhabalar

Vikipediye bir fotoğraf yükledim, ve size bir konu danışacaktım. Fotoğrafı internetten bulup sahibiyle iletişime geçtim. Kendisiyle konuştuğumda bana fotoğrafı telifsiz olarak kullanabileceğimi ve sorun olmayacağını söyledi, hatta bana fotoğrafı bizzat gönderdi( İnstagram yazışmalarında bizzat durmaktadır). Sadece fotoğrafı çeken kişi olarak kendisini belirtirsem mutlu olacağını söyledi. Ve bende fotoğrafın hem açıklama kısmına hem de tartışma kısmına tüm bu detayları yazdım. Eğer isterseniz fotoğrafı çeken kişi ile bizzat yazışmalarımı bile size atabilirim. Fotoğrafın sitede onaylanmasını sizlerden rica ediyorum.

İyi günler ve sağlıklar dilerim.

Fotoğrafın linkini ek olarak buraya bırakıyorum : Dosya:Arda Güler in Fenerbahçe jersey (2022).jpg Mintone97 (mesaj) 14.11, 22 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

Vikipedide düzenleme yaptım. Ancak oturum açık olmadığını fark etmedim. İp gözüküyor ne yapmalıyım

Robocrash (mesaj) 20.06, 8 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Dijital Depo silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Dijital Depo) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dijital Depo sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kurmanbek💬 21.24, 27 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Taysin, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Taysin, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]