Kullanıcı mesaj:Volkanozobut

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 17 gün önce Sevgili Volkanozobut, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Arşiv1

  • Nasılsın Duke? Şablonlarla aran nasıl bilmiyorum ama senden bir konuda yardım isteyeceğim. Yeni işbirliği projesine açılacak konu ararken kendi mesleğim olan inşaat mühendisliği ile ilgili ingilizce vikide biraz dolanayım dedim ve kaliteli maddeleri ararken şu:[1] liste gözüme ilişti. Liste seçkin listelerden birisi ve oluşturması aslında çok da zor değil. Ancak kanal havuzlarının referans kodarını harita üzerinde işaretleyen bir şablona sahip ki bu listeyi gayet başarılı kılıyor. Kullanılan şablon burada [2] ki sanıyorum bu şablon da bir diğeri olan bundan [3] faydalanıyor. son şablon korumalı. Aslında içeriği kopyalayabiliyoruz ama yine de konu beni aştı. Verdiğim linkleri bir inceleyebilir misin? Acaba bu verilen şablonları türkçe vikiye kazandırabilmemizin bir yolu yordamı var mı? Bu sayede koordinatını girdiğimiz bir yeri direk google earth haritası üzerinden işaretletebileceğiz.--Volkanozobutileti 20:55, 6 Haziran 2011 (UTC)
Not:Konuyla ilgili bizde de burası mevcut ancak pek işlevsel değil.--Volkanozobutileti 21:00, 6 Haziran 2011 (UTC)
Merhaba Volkan, baktım. Dediğin gibi en:Template:Gbmappingsmall şablonu en:Template:OS coord şablonunu kullanıyor. Bu tür şablonları kopyala-yapıştır yaptığında çalışırlar genelde. Uygun Türkçe şablon isimlerini bulup direkt kopyalayabilirsin. Mesela "coord" koordinatın kısaltması. Bir de kod içerisindeki yazılardan "documentation" kısımlarını "belgeleme", "Category" kısımlarını "Kategori" diye çevirirsin. Bir sorun olmaz. Kopyalayıp yapıştır. Çalışır. Bir sorun olursa çalışmazsa tekrar geri dönersin bana bir de ben bakarım. Hatalı şablon açman önemli değil. --Duke ϡ»» ileti ^^ 21:09, 6 Haziran 2011 (UTC)
Verdiğin bilgiler için teşekkürler. kopyala yapıştır yaptım ama işe yarıyor. yanlız üzüldüğüm bir nokta oluştu şimdi. Sanırım herkes kendine göre bir deneme yapmış ve kategori:koordinat şablonları kısmını inceleyince orasının bu konuda gayet karıştığını gözlemlemiş oldum:)Şablonları değiştirmek ise direk maddelere etkiyeceğinden biraz tehlikeli sanırım:) --Volkanozobutileti 21:50, 6 Haziran 2011 (UTC)
Şablonları değiştirmek maddeleri etkiler evet. Ama değişiklik yapma konusunda cesaretli olmak lazım. Çünkü her değişiklik geri alınabiliyor. Öyle ciddi bir hata yapmana imkan yok o yüzden. Herşey düzeltilebilir bir hata yapsan bile önemli değil. İkinci olarak birinin senin yaptığın değişikliği geri aldığını görürsen, sende aynı değişikliği geri alma sakın tartışma sayfasına başvur neden yanlış olduğunu anlat. Tartışmanın sonuçlanmasını bekle. Burada daha ayrıntılı bilgi var; Vikipedi:Değişiklik savaşları. Üçüncüsü, oluşturduğun şablonlar şu an güzel çalışıyor. Ama belgeme(yani açıklama) kısmı İngilizce diğer kullanıcıların da rahat kullanması için çevirilmesi lazım=). Bir bahsettiğin kategorideki şablon karışıklığı Vikipedi genelinde var. Silinmesini istediğin şablonları köy çeşmesinde filan tartışabilirsin. Yani belli bir standarta getirilebilir orası. İyi çalışmalar. --Duke ϡ»» ileti ^^ 22:05, 6 Haziran 2011 (UTC)
Şablonların Türkçe'ye çevrimiyle yarın ilgileneceğim Duke. nereye e atsam bir karışıklık çıkıyor şu anda:) düzelmesi gereken çok ama çok fazla yer var gibi:) yardımın için sağol. iyi çalışmalar size de--Volkanozobutileti 23:43, 6 Haziran 2011 (UTC)
Bir şey olmaz. Benim gibi Planlar listesi yapabilirsin istersen. En azından kafanı boş tutmana yardımcı olur=) --Duke ϡ»» ileti ^^ 23:52, 6 Haziran 2011 (UTC)
Var zaten ama revize etmem gerekli. Tek başına bir proje yürütmek sıkıyor insanı. Ortak çalışmalar daha keyifli. Bu arada bu haftaki işbirliği projesi ile ilgili ilerlemeyi saptayabilmek için burada bir öneride bulundum. Düşünceni paylaşırsan sevinirim. Eğer yapılacaksa hafta ilerlemeden adını koyalım derim.--Volkanozobutileti 00:06, 7 Haziran 2011 (UTC)
Benim de aklıma geldi. Yüzde hesaplamayız herhalde. İstatistikler kısmınada açtığımız madde sayısını yazarız. "34 yeni madde" gibi. Bu iş birliğini ayda bir filan tekrarlarız diye umuyorum. Maksat iş birliğine dikkat çekmek. Anti-virüs programları deneme sürümü verir ya, müşterinin ayağı alışsın diye. Hem de 1 ay(aylık deneme sürümleri) baktığın bir kediyi dışarı atamazsın. Onun gibi birşey bizimkisi de=) --Duke ϡ»» ileti ^^ 00:10, 7 Haziran 2011 (UTC)
Volkan onu yapalım da bir sonraki için yapalım. Güzel bir hedef düşeneyim ben bir dahakine, teşekkürler fikir için. --Duke ϡ»» ileti ^^ 19:02, 8 Haziran 2011 (UTC)

Değişikliğiniz...[kaynağı değiştir]

Şu değişikliğinize bir anlam veremedim. Biraz açabilir misiniz ?

Saygılar... AlpFatihmesaj 07:40, 7 Haziran 2011 (UTC)

Açtığınız için teşekkürler, iyi günler, saygılar.. AlpFatihmesaj 08:27, 7 Haziran 2011 (UTC)
Selam Volkan, onu ben de farkettim. Bir ara halledeceğiz, öyle bırakmayacağız. Aslında puanlamada ciddi bir hata vardı, 3 - 6 cümlelik maddelere 3 ila 7 arası puan verileceği söylenmiş, bu oldukça fazla kalıyor. 3 cümlelik bir maddeye 3 puan verilirken, 35 cümlelik bir maddeye 16 puan verilmesi gerekiyor belirlenen puanlamaya göre. Puanlamanın belirlendiği sırada yoktum, Empi biraz bol puan veriyor . İlgin için ben teşekkür ederim, iyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 15:24, 8 Haziran 2011 (UTC)

Katkılarınızı editör olarak sürdürebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:37, 11 Haziran 2011 (UTC)

İş birliği vakti![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 27. haftasının projesi olarak Second Ostend Raid maddesinin çevrilmesi ve SM yapılması seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 00:52, 4 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 29. hafta projesi Kemal Sunal maddesi üzerine seçkin madde çalışması olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----Emperyan-ileti 19:39, 18 Temmuz 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.
  • Not: Bu davet projenin adaylık sürecinde oylamaya katıldığınız için gönderilmiştir. Emperyan-ileti 19:39, 18 Temmuz 2011 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İBP'nin 3. haftasında yapılan Herhangi bir kategoride olmayan maddelere kategori eklenmesi ve bakım yapılması konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Bu haftanın Fizikçiler listesindeki kırmızılıkları giderme konulu iş birliği projesine de katılımızı bekler, katkılarınız için tüm Vikipedi ailesi adına teşekkür ederim. --SiLveRLeaD mesaj 17:05, 20 Ocak 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Fizikçiler listesi'ndeki kırmızılıkları giderme çalışması konulu iş birliğine katıldığınız için teşekkür ederim. Bu projede 54 yeni madde oluşturarak hedefimize ulaştık. Bu haftanın iş birliği konusu ise Türkoloji maddesini düzenleme ve Türkolog maddelerini oluşturma çalışması. Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dilerim. --SiLveRLeaD mesaj 10:47, 27 Ocak 2014 (UTC)

Sizi özledik Volkanozobut![kaynağı değiştir]

Volkanozobut, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:31, 19 Aralık 2014 (UTC)
















Sizi özledik Volkanozobut![kaynağı değiştir]

Volkanozobut, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, SakhalinioBuyrun beniiiim? 04.44, 10 Şubat 2019 (UTC)Yanıtla

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Volkanozobut, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Volkanozobut, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla