Kullanıcı mesaj:Nebra/genel 2013

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 1 yıl önce 2023 başlığına

Burası 2013'den beri gelen mesajların toplandığı bir sayfadır.

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Çalışmalarınızı gördüm. Hem kutlayayım, hem de bir kolay gelsin diyeyim dedim. Mukaddimeileti 11:46, 6 Eylül 2013 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kutlamanız ve ayrıca yıldız için çok teşekkür ederim. :) Kimzimesaj 12:21, 6 Eylül 2013 (UTC)

Güzel katkıları izlemek zevk veriyor. Bu arada mesaj sayfalarımızı silmiyoruz. Doldukça arşiv sayfaları yapıp oraya atıyoruz ki, gerektiğinde kullanılabilsin. İyi çalışmalar. Mukaddimeileti 12:27, 6 Eylül 2013 (UTC)

VikiProje Breaking Bad davetiyesi[kaynağı değiştir]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Bilgi kutusu bulunmayan sayfalara bilgi kutusu ekleme konulu iş birliği projesine katılımız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 300 maddeye bilgi kutusu eklemeyi hedeflemiştik. Yeni katılımcılarımızın üstün gayretleriyle 700 civarında maddeye bilgi kutusu eklemeyi başardık. Bu hafta yeni bir bakım projesini ele alıyoruz. Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi iş birliğine katılarak, 500 maddeyi düzeltme hedefine ulaşmamıza yardımcı olursanız iş birliği ile Vikipedi'yi bir adım daha ileri götürmüş oluruz. Şimdiden teşekkürler.. Mukaddimeileti 07:49, 9 Eylül 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Merhaba Kimzi,

Geçtiğimiz hafta yapılan Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi projesine katılımınız için teşekkürler. Bu projede 210 madde düzenleyerek, hedefimiz olan 500 maddeye ulaşamasak da, düzenlenmeyi bekleyen madde sayısını 6000'in altına indirmiş olduk. Bu haftanın projesi olan Erivan maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışmasına katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar.

 Mukaddimeileti 09:23, 17 Eylül 2013 (UTC)

merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba Kibele, değişiklikleri incelerken bir sayfaya rastladım. Ersen Gürsel isimli bir sayfa. Kayda değer mi, onu bilmiyorum ama kaynak ekşi sözlük falan gösterilmiş. Bir el atarsan iyi olur. :) Kimzimesaj 18:43, 21 Ekim 2013 (UTC)

selam, bana kayda değer gibi göründü. ekşi sözlük kaynağı çıkartılsa iyi olur elbette. maddeyi açan mimar'a haber verilebilir belki. kibele 19:04, 21 Ekim 2013 (UTC)

Petrus[kaynağı değiştir]

Selam Aleykum. Size bi sorum olacaktı. Petrus makalesindeki değişikliyim neden tarafınızdan kabul edilmedi ?! Sebebi nedir ?--samral mesaj 19:55, 6 Kasım 2013 (UTC)

Kaynak Bazlı Ekonomi maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Kimzi. Sizin tarafından açılmış olan Kaynak Bazlı Ekonomi maddesini telif ihlali gerekçesiyle hızlı sil ile etiketledim. Zaten az önce madde silindi. Sanırım Vikipedi'deki ilk günlerinizden kalma küçük bir hata olmuş :) Deneyimli bir kullanıcı olarak bilginiz olsun istedim. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 22:13, 6 Kasım 2013 (UTC)

Kişisel Oylama[kaynağı değiştir]

Selam Kimzi, Zahmet olmazsa benim için şu oylamaya katılabilirmisin? --SiLveRLeaDmsj? 17:09, 11 Aralık 2013 (UTC)

illüminati[kaynağı değiştir]

Bu illüminati nedir. Mesajla biraz bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.
Vandal olma. Editör ol. (mesaj) 14:58, 13 Aralık 2013 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Bilgi kutusu bulunmayan sayfalara bilgi kutusu ekleme


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

SiLveRLeaD mesaj 18:14, 17 Aralık 2013 (UTC)

Ülkü Ocakları[kaynağı değiştir]

Ülkü Ocakları sayfası için En iyi oturan siyasi parti sablonu bu şekilde onaylayamaz mısınız. Ben Düzelttim tüm bilgiler günceldir bu haliyle onaylar mısınız.


Olcay Kılavuz sayfası için tüm bilgileri http://www.ulkuocaklari.org.tr/genel-baskan sayfasından çekerek yazdım onaylarmısınız.

Kimzi golebakan koyundeki simsek ailesinede bir koken ismi yazarmisin karapapak gibi simsek ailesini sorcaktim

Selam[kaynağı değiştir]

Selam Kimzi, ardahanin golebakan koyunde ailelerin tamamina bir koken ismi yazabilirmisin bazilarinda terekeme veya karapapak yazmiyor simsek ailesine dair bir karapapak bilgisi yazmiyor

İlginize[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:42, 12 Haziran 2014 (UTC)

Selam[kaynağı değiştir]

Selam Nebra, köy maddelerinde benim değişikliklerimi deneme amaçlı olarak geri aldığını gördüm. Hepsi de muhtarlık başlığını kaldırdığım için bana durumu bildirseydin iyi olabilirdi. Çünkü topluluk kararı gereğince muhtarlık başlığını kullanmıyoruz. Haberin olsun. İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 21:36, 5 Ekim 2014 (UTC)

bağışıklık[kaynağı değiştir]

Bağışıklık sisteminde yaptığınız geri almayı neden yaptığınızı sorabilir miyim? Bedoman 18:52, 8 Kasım 2014 (UTC)

VikiProje Köy davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Köy davetiyesi
Merhaba.
Köyler ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Köy VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.a.nailov 00:58, 21 Kasım 2014 (UTC)

Türkiye cumhurbaşkanı[kaynağı değiştir]

Selamlar Nebra, bu değişikliği siz onaylamışsınız ama Cumhurbaşkanı yerleşkedemi oturur yoksa konuttamı? O cümlede Yerleşke kelimesi biraz anlatımı bozmuyormu? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:43, 30 Kasım 2014 (UTC)


Sizi özledik Nebra![kaynağı değiştir]

Nebra, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:28, 19 Aralık 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye katkılarınız için. Drgulcu 19:07, 8 Ocak 2015 (UTC)

Global account[kaynağı değiştir]

Hi Nebra! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 12:02, 17 Ocak 2015 (UTC)

yardıma ihtiyacım var[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, IZombie (dizi) sayfasının başlangıcını ingilizce wikipediada olduğu gibi başlangıcının küçük i olarak nasıl gösterebilirim ? Şimdiden teşekkürler. Nebramesaj 17:30, 12 Mart 2015 (UTC)

Merhaba. Gerekli değişikliği yaptım, maddeden görebilsin. İyi günler.--RapsarEfendim? 17:32, 12 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Nebra
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:06, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Translating the interface in your language, we need your help[kaynağı değiştir]

Hello Nebra, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
Tüm vikilerde çeviri eklemek veya çevirileri değiştirmek için lütfen MediaWiki yerelleştirme projesini translatewiki.net'i kullanın.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 14:06, 26 Nisan 2015 (UTC)

selam[kaynağı değiştir]

selam nebra, yönetici olup daha fazla sorumluluk almayı düşündünüz mü hiç? yeteri kadar aktif yönetici yok gibi de.. sizin katkılarınıza bakınca tecrübeliye benziyosunuz. Lisatittu (mesaj) 15:11, 27 Mayıs 2015 (UTC)

düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

asıl bunu yazmak için gelmiştim sayfanıza. eskiden yaptığınız bir değişiklikte tarih eklemeden düzenle şablonu koyduğnuzu gördüm, gördüğümü uyarıyorum. :) o günden bugüne ne yaptığınızı bilmiyorum ama tarih eklemenizi rica etmek istedim. tşk. iyi çalışmalar.. Lisatittu (mesaj) 15:11, 27 Mayıs 2015 (UTC)

Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba, beni, teşekkür, bu iyileştirmeye yardımcı olabilir: Guançe Insanlar Kilise.--80.31.60.34 14:11, 30 Mayıs 2015 (UTC)

Wİ-Fİ[kaynağı değiştir]

Merhaba sen wifi şifre kırmasını biliyor musun ? Mehk63 (mesaj) 21:03, 27 Ağustos 2015 (UTC)

Sabun yapımı üzerine[kaynağı değiştir]

Selam eklediğim bölümü silmenize gerekce olarak kaynak eklentisi olmamasi midir ? Sildiginiz bölüm eger yazilan kaynakca bölümünde olan kaynaklarin tümünü okuduysaniz içinde terminolojinin cok geçtiği bilimsel bir anlayışla yazdigimin aynisini bulacaksiniz.Ancak acik kaynak kullanimi ile ilintili olan bu platformun tüm kullanicilari ordaki kaynagin dilini anlamayacaklardir...Bunu yapacağınız düzeltmelerde dikkat ve hassasiyetinizi artırmanız icin temennide bulunuyorum saygilar.. Murat Oztat (mesaj) 04:32, 27 Eylül 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba, beni, teşekkür, bu iyileştirmeye yardımcı olabilir: Kanarya Adaları, Din.--88.10.77.67 14:32, 23 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba, sen sayesinde bu yazı geliştirmemize yardımcı olabilir: İslam Federasyonu Kanarya Adaları.--88.10.76.103 23:53, 1 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba Nebra. birkaç bir kaç değişikliklerini manuel mi yapıyorsunuz, yoksa kolay bir yöntemi var mı? Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 09:55, 18 Haziran 2016 (UTC)

manuel yapıyorum, can sıkıntımı gideriyorum :) Nebramesaj 09:59, 18 Haziran 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

Priscilla Katakombu, Nikophoros Blemmydes[kaynağı değiştir]

Merhaba Nikophoros blemmydes (https://tr.wikipedia.org/wiki/Nikephoros_Blemmydes) ve Priscilla Katakombu (https://tr.wikipedia.org/wiki/Priscilla_Katakombu) maddelerini onaylar mısınız.

--Alihan Altın 18:22, 20 Kasım 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:07, 19 Aralık 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

Liberte Yayınları silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Liberte Yayınları) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Liberte Yayınları sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Ahmet Turhan (mesaj) 10:54, 15 Ocak 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

Vikiproje Din Daveti[kaynağı değiştir]



Vikiproje Din Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sizi Din ile ilişkili tarih, eğitim, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Din projesine davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İş birliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. MediaWiki message delivery (mesaj) 22:55, 9 Ağustos 2017 (UTC)

Din ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına Vikiproje şablonunun konulması konulu Din İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 15 gün[kaynağı değiştir]


Bu ayın Vikiproje Din İş Birliği Projesi olan Din ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına Vikiproje şablonunun konulması konulu projenin bitmesine kalan son 15 gün. Proje bitim tarihi olan 30 Ağustos 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj Vikiproje İnternet toplu mesaj listesindeki kullanıcılara otomatik olarak gönderilmşitir. Bu tarz mesajlar almak istemiyorsanız listeden adınızı kaldırabilirsiniz -- MediaWiki message delivery (mesaj) 00:43, 15 Ağustos 2017 (UTC)

2020[kaynağı değiştir]

Volm silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Volm) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Volm sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 00.53, 3 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 19.06, 4 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

2021[kaynağı değiştir]

Sosyoloji projesine davet[kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 09.14, 14 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Davet[kaynağı değiştir]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 21.49, 15 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Son Yaz karakterleri listesi[kaynağı değiştir]

Son Yaz karakterleri listesinde yaptığım değişikliğe onay verirmisiniz Son Yaz FC (mesaj) 12.41, 2 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla

Madde onayı[kaynağı değiştir]

Mahsun (karakter) Mahsun maddesine onay verirmisiniz Son Yaz FC (mesaj) 20.21, 9 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla

2022[kaynağı değiştir]

Kenar kutuları hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, öncelikle emeğinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yaptığınız kenar kutularını baktığım zaman bunların mobilde görünmediğini ve sayfanın mevcut içeriğini kaydırdığını görmekteyim. Bu tasarım dilini şu sürümdeki şablonla değiştirirseniz çok daha iyi olacaktır. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim. --Jelican9💬 14.20, 1 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Efe Aydal maddesi ve Türkiye'de dinsizlik maddesi[kaynağı değiştir]

Efe Aydal maddesinin SAS tartışmasına bakmanızı öneriyorum. Türkiye'de dinsizlik maddesinde şu değişikliği onaylamışsınız. Efe Aydal daha önce KD olmadığına karar verilmişti. O yüzden maddelere Efe Aydal yönlendirmesini eklemek yanlış olur. ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 14.25, 2 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Şablon:Türkiye ekonomisi kenar silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Şablon:Türkiye ekonomisi kenar silinmeye aday gösterilmiştir. Adaylık sayfasındaki tartışmaya katılımınız yararlı olacaktır. Teşekkürler. --Jelican9💬 19.07, 12 Haziran 2022 (UTC)Yanıtla

2023[kaynağı değiştir]

Korsan-parti-logo-1.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Korsan-parti-logo-1.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.51, 2 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Selamlar[kaynağı değiştir]

Merhabalar kolay gelsin çağrı ortakaya ben daha önce sayfayla alakalı güncelleme yapmışsınız ancak yeni güncelleme yapılması gerekiyor ve ingilizce olması gerekiyor hesabın yardımcı olabilirmisiniz? Cagriortakaya (mesaj) 12.32, 18 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

Pagan.jpg için adil kullanım gerekçesi eksik[kaynağı değiştir]

Dosya telif sorunu
Dosya telif sorunu
Pagan.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Yüklediğiniz dosya adil kullanım politikasına uymak zorundadır, ancak bu politikaya nasıl uyduğunu gösteren bir açıklama veya gerekçe bulunmamaktadır. dosya açıklama sayfasına, kullanıldığı her madde için ayrı ayrı olacak şekilde bir adil kullanım gerekçesi yazmalısınız.

Önümüzdeki yedi gün içinde gerekli bilgiler eklenmezse dosya silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. --Dr. Coalmesaj 07.14, 18 Nisan 2023 (UTC)Yanıtla

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.