Kullanıcı mesaj:Kudelski/Arşiv 8

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv
İleti Arşivi

Arşiv1
Arşiv2
Arşiv3
Arşiv4
Arşiv5
Arşiv6
Arşiv7

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikiproje:Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--82 ~145 ileti 08:05, 2 Ağustos 2010 (UTC)

şablon nerede kullanılıyor acaba ? --Boyalikus 12:14, 4 Ağustos 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Veritas-tr,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Cite web2 adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

cobija 13:49, 25 Eylül 2010 (UTC)

Gerekçesiz dosya[kaynağı değiştir]

Kör gözümle dosya işaretlersem olacağı bu. Posta puluna da gerekçesiz demişim. Düzeltme için teşekkürler.--Veritasileti 09:37, 30 Eylül 2010 (UTC)

Şimdi sorun kalmamıştır umarım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:35, 30 Eylül 2010 (UTC)

{{Sovyetler Birliği Mareşalleri}}'de yer alan maddeler seni bekliyor :) Vaktin olduğunda birkaç cümle eklersen sevineğim. Takabeg ileti 13:52, 5 Ekim 2010 (UTC)

ODTÜ'yle ilgili katkı[kaynağı değiştir]

Merhaba Veritas-tr, ODTÜ'yle ilgili katkıda bulunmak ister misin? www.metupedia.com :)

İyi dilekleriniz[kaynağı değiştir]

İyi kalpli dostum, gelecek adına hayatımız için bizlere adadığın dileklerini sevgi, tebessüm ve temiz olduğuna inandığım kalbimle gönülden senin içinde diliyorum. O bayrakta dalgalanan renklerin gerçek sıcaklığı kalbinde umarım daimi yer edinir. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın. - Nebe?viye mesaj 15:26, 21 Ekim 2010 (UTC)

Artık Ankaralı sayılırsın: Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması--Veritasileti 13:48, 24 Ekim 2010 (UTC)

Ama uzun tatillerde ve genellikle 1,5 ayda bir İstanbul'a gidiyorum. Bu nedenle, ikisinden birine ya da zaman uygun olursa her ikisine bile gidebilirim--вяí¢αи76ileti 09:03, 25 Ekim 2010 (UTC)

Stonewall ayaklanmaları[kaynağı değiştir]

Sayfa sana yardımcı olduğu için çok sevindim, gerçekten . Ödevin neyin hakkında idi ki gay hakları mücadelesini içerebildin? Ayyyy, keşke Stonewall çevirisini devam edebilseydim ya, ama ben de artık üniversiteli oldum, artık her işimi yapabilecek annem yok yanımda, çok dersim var, sosyal hayatım bayağı gelişti, hep parti bilmem ne var vesaire vesaire.... Üniversiteyi çok seviyorum . Ama işte üniversitede olduğum için ne yazık ki çeviriyi devam edemiyorum ve işi yarıda bırakmaya mecbur kaldım. Son zamanlarda bir tek portal oylamaları gibi küçük şeylerle ilgilenebiliyorum. İstersen çeviriyi devam edebilirsin. Ama ben maalesef devam edemiyorum Üzgün. Yazık ya, gerçekten Stonewall ayaklanmaları gibi İspanya'da eşcinsel evlilikten daha önemli bir LGBT-konulu SM'ye ihtiyacımız var. Neyse, ne var ne yok hayatınla? Çoktan danışmadık . (bana bir email at . Ya da eğer Skype'ın varsa beni eklemelisin, bir gün muhabbet edelim , email adresimi biliyorsun herhalde...) İyi çalışmalar!! Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 21:45, 26 Ekim 2010 (UTC)

Selamlar. Vikipedi Türkiye Buluşmasında katılımcısınız, artık neticeye varmak için kesin soruları sormalıyız: Sizce şehir içinde buluşma için en uygun mekân neresidir, hangi günlerde dolusunuz? Katılımcıların cevapları doğrultusunda buluşma mekânı ve zamanı belli olacaktır. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:10, 4 Kasım 2010 (UTC) (Not: Bu bir toplu mesajdır.)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 43. haftası için proje olarak Halloween:Yabancı maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 12:39, 7 Kasım 2010 (UTC)

LGBT Aktif Çalışma[kaynağı değiştir]

  • Merhaba değerli dost, VP:LGBT projesinde yeni bir iş birliği başlatma aşamasındayım. Bir katılımcı olarak seni bu alanda yapılacak işbirliği projesinde katkılarınla görmektir. - Nebeviye 13:49, 20 Şubat 2011 (UTC)

selam veritas. ne zamandır burada yoksun:( sana ulaşamıyorum. kendim de şifremi unutmuşum. ondan bu kullanıcıadı ile yazıyorum.şu lgbt dayanışması ile ilgili bir şey danışacağım. kendi şifremi de unuttuğum için bu kullanıcı adı ile yazıyorum. bana geri dönermisin .çünkü sana hiçbir iletişim yoluyla ulaşamıyorum. ACİL. lütfen... bana bir ara ESC dvd hediyeetmiştin.onunla ilgili de konuşacağım. mesaj kutuma yazzzBurdatr 16:04, 31 Mart 2011 (UTC)


Gec cevap icin ozur. mail atmayi deneyecegim size. Bu arada ben de arnavutluk sinirindaydim karadagin 2 gun once. :)--Veritasileti 09:57, 13 Nisan 2011 (UTC)

Ama ulasilamiyor size e postanizi yazmamissinniz--Veritasileti 09:59, 13 Nisan 2011 (UTC)


merhaba eposta adresimi tercihlerim kısmından ekledim. buradan nasıl ulaşacaksınız. ama ben adresimi ekledim şimdi. ve onay mailine de tıkladım. neeeeee? arnavutluk mu? karadağ mı? çoook merak ediyorum. bu konuyla ilgili çok şaşırdım ya. acil cevap bekliyorum. hoşçakal. Burdatr 21:08, 13 Nisan 2011 (UTC)

re Eşcinsel evlilik[kaynağı değiştir]

Sayın VikiProje LGBT üyesi,

"Eşcinsel evlilik" ismi ile ilgili önemli bir tartışma başlamıştır. Maddenin tartışma sayfasında bu konuya dair görüşlerinizi belirtirseniz proje için çok yararlı olur. Teşekkürler.

Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 15:48, 29 Mayıs 2011 (UTC)

Bayağı gezmişsin lan. Daha evvel baktığımda bir tek dört tane ülkeyi gezmiştin. Bu arada naber Göz kırpma? xxx Bambi (ileti) 23:03, 29 Haziran 2011 (UTC)

Nisan Mayıs ayında Interrail yaptım, bi organizasyonda davetli olduğum için İsviçreye gittim sonra da bi ara tekrar Kıbrısa uğradım. Ben çok iyiyim. Trans Pride ve Gay Pride için İstanbuldaydım. Hormonlu Domates, 19. İstanbul Onur Haftası --Veritasileti 15:39, 30 Haziran 2011 (UTC)
Amaaaan harika ^_^. Ben de cumartesi günü Pride London'a gideceğim; ilk onur yürüyüşüm olacak! Şu sıralar ben Stonewall ayaklanmaları maddesinin çevirisi ile devam ediyorum, bitmek üzere (nihayet)! (Bir de İngiltere'ye gelsene Göz kırpma)?! Bambi (ileti) 19:34, 30 Haziran 2011 (UTC)
(ek mesaj) Ah, çeviri bitti bile ^_^. Şimdi Türkçeleştirme ve kırmızıları mavileştirme zamanı! Bambi (ileti) 22:25, 30 Haziran 2011 (UTC)
Birleşik Krallık Schengen değil ve trenle gelmek için çoooook uzak. Şu sıralar Kafkaslara gitmeyi düşünüyorum ama bir gece ansızın gelebilirim:D Vikimiz de LGBT haraketi ile ilgili bir SM daha kazanacak gibi. Keşke eskisi kadar çok aktif olabilsem Vikipedide de yardım edebilsem:(--Veritasileti 23:04, 30 Haziran 2011 (UTC)
Şu köpek var ya? Evet... o benim mecazi Viki çılgınlığım.
Ohh Kafkaslara mı? Harika ^_^. Şu ana kadar ziyaret ettiğim en doğu yer Kıbrıs'tır Göz kırpma. Bir de uçakla gel o zaman, dandik ve şüphe uyandırıcı güvenlik standartlarına sahip bir havayolu ile Göz kırpma muhaha. Bu arada seni çok özledik <3. Ama çok meşgul isen anlarım tabii. Ben de ancak son sıralar yaz tatiline girdiğim için Viki çılgınlığımı salıverebiliyorum. Bambi (ileti) 00:00, 1 Temmuz 2011 (UTC)
Ah, bu arada 19. İstanbul Onur Haftası maddesindeki çalışman bitti mi daha? O "Revizyonu kabul et" butonuna basmak istiyorum artık ^_^!!! Bambi (ileti) 00:03, 1 Temmuz 2011 (UTC)

Rapsar dikkat ettiysen maddenin başında çalışma var yazıyor ve şu an çeviri yapıyorum. Olur da internetim kopar falan diye arada kaydediyorum. Biraz dikkat etsen iyi olur.--Veritasileti 11:12, 1 Temmuz 2011 (UTC)

Biliyorum, görebiliyorum. Ancak çalışmalarınızı deneme sayfanızda da yapabilirsiniz. Maddeye illa İngilizce içerik eklemek gerekmiyor. Maddeyi okumaya ihtiyaç duyan birisinin bu içerikle karşılaşması hoş olmaz. Birkaç ay önce köy çeşmesinde bu konuyu dile getirmiştim hatta, görüşüme olumlu tepkiler almıştım...--Rapsar 11:15, 1 Temmuz 2011 (UTC)
3-4 dakika içerisinde çevireceğim birini milyonlarca kişinin okuma şansı yok. Madem o kadar ilgilisiniz Kategori:Başka dilden çevrilmekte olan maddeler bu kategorideki 489 sayfanın hepsindekileri sildikten sonra benim çevirimi silerseniz adına iyi niyet diyebilirim!--Veritasileti 11:17, 1 Temmuz 2011 (UTC)
Size karşı kişisel neyim olabilir? 500 sayfayla birden nasıl ilgilenebilirim? Bunlarla ilgilenmek zorunda mıyım? Milyonlarca kişinin okuma şansı var dedim mi?--Rapsar 11:19, 1 Temmuz 2011 (UTC)
Kusura bakmayın değişiklik çakışması olunca çok sinirlendim. Yani çevirdiğim kısım boşa gitti de. Neyse ben devam ediyorum.--Veritasileti 11:22, 1 Temmuz 2011 (UTC)
Estağfurullah. İyi çalışmalar...--Rapsar 11:24, 1 Temmuz 2011 (UTC)

AY CİCİM...[kaynağı değiştir]

...kullanıcı kutuların çok hoşuma gitti <3! Bambi (ileti) 09:19, 15 Temmuz 2011 (UTC)


I hope you read English. My turkish is very bad, but I tried to write a article. Just look at my main page under "atölye", then "plan1". I need someone who could correct the grammar and spelling of the text. I hope that you can help me. Best regards; --Nephiliskos 23:20, 27 Temmuz 2011 (UTC)

Thanks for your response! Now, i had used a Google-translation as a basic material, but a bot scolded and I made my text disappear. My offer would be, that I would write a text in simple English and yould would translate it into good Turkish. Would and could you do that? Just response at my talk page and I will write immediatly. I love ancient egyptian myths and I wanted to spend Turkish Wikipedia translations of some ancdient egyptian tales. I`m really glad about your offer. Thanx alot. ;-) Best regards; --Nephiliskos 22:15, 31 Temmuz 2011 (UTC)
It´s no problem for me, if you are busy. ;-) everyone here has his own daily buiseness, mee too. Then I just write down the planned article-text and wait patiently until you are done with it.^^ I`m still happy about your help. Best regards; --Nephiliskos 09:54, 1 Ağustos 2011 (UTC) PS: I`m finished. Please take as much time as needed - I hope, in this form the designh will not be botted or deleted! --Nephiliskos 11:23, 1 Ağustos 2011 (UTC)
Thank you!!!! I`M SO happy!!! Best regards; --Nephiliskos 15:31, 6 Ağustos 2011 (UTC)

LGBT kutucuğu[kaynağı değiştir]

Lütfen kutucukta bulunan yabancı dille yazılmış bölümleri ve gereksiz olan kategorileri(yarı koruma kategorisi gibi) çıkarmayı ihmal etmeyiniz. --Gktr 03:07, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Halledildi. --Gktr 03:12, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Homer's Phobia[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Simpsonlar ile ilgili maddelerle ilgilendiğinizi gördüm ve İngilizce Vikipedide henüz Türkçeye çevrilmemiş bir SM olduğunu gördüm: en:Homer's Phobia. Vaktiniz ve ilginiz varsa madde hem Simpsonlar ile ilgili yeni bir SM olabilecek hem de Vikiproje LGBT için katkıda bulunabileceğiniz bir madde. Bu mesajı Merube 89 ile size gönderiyorum. İlgilenirseniz mesaj atın lütfen.--Veritasileti 16:10, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba,
Çevrilebilir kanımca, ama bönce izlemem lazım. En kısa zamanda çevirmeye çalışırım fakat çeviremeyeceğim kısımlar da olacaktır büyük ihtimal. — heddagabler 16:32, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Ayyy seni öpmek istiyorum ! Şu son sıralar zaten kırmızıları mavileştirmekle meşgulum. Ama daha 50 madde kaldı Üzgün. Neyse, uğraşıyorum - kesinlikle yaz bitmeden önce madde SMA olacak. Bambi (ileti) 18:22, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Gel buraya lan... İhihihi. Bambi (ileti) 00:43, 15 Ağustos 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 32. hafta projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----82 ~145 ileti 20:04, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Selam Veritas, Homer's Phobia sayfasının çevirisi az kaldı ama kırmızı bağlantısı çok fazla çıktı. Açmamda yardım eder misn? — heddagabler 09:16, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Acele etmene gerek yok. Artık ne zaman açarsan. Ben de açacağım da "bir elin nesi var iki elin sesi var" olayı :) — heddagabler 17:05, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Yine Stonewall[kaynağı değiştir]

Uzun zamandır Stonewall ayaklanmaları maddesindeki kırmızı bağlantıları mavileştirmeye çalışıyorum, ve sanırım şu ana kadar neredeyse 100 tane madde açmışım (tabbi ki Hedda Gabler'ın yardımı olmadan olmazdı). Sadece 8 tane bağlantı kaldı, ve maddeyi hemen bitirmek istiyorum. Bana yardım eder misin ? Bambi (ileti) 17:36, 7 Eylül 2011 (UTC)

  • Selam. Türkiye'de mimarlık sayfasını her Vikipedi açtığımda kontrol ediyorum harika olmuş. Mimarlık ile ilgili yazdığınız maddeler benim de ilgi alanıma giriyor bu yüzden tebrik etmek istedim. Yalnız mimarlıkla ilgili şeyleri ben de Türkçe ya da İngilizce Vikipedilerden öğreniyorum yani Vikipedide yazacak bilgi sahibi değilim. Eğer bilginiz ve kaynağınız varsa ODTÜ sayfasında kısa bir mimari başlığı açabilir misiniz acaba? Adaylık süreci bitmeden yardım edebilirseniz çok çok çok çok sevinirim:) Sevgiler. --Veritasileti 21:44, 18 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Veritas. Teşekkür ederim öncelikle. Bu arada elimdeki bilgilerden derlediklerimi kısaca ODTÜ maddesine ekledim. Kusura bakmazsın umarım ama eklediklerimi daha detaylandıracak vaktim yok. Bu aralar oldukça yoğunum çünkü. Ancak ODTÜ maddesi ilerde SM adayı olacağı zaman mimari ile ilgili kısım da biraz daha geliştirilebilir bence. Bu konuda yazılmış birçok kaynak mevcut. Kolay gelsin. Sevgiler. Mimar77 20:21, 21 Eylül 2011 (UTC)

Homer's Phobia[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Simpsonlar ile ilgili maddelerle ilgilendiğinizi gördüm ve İngilizce Vikipedide henüz Türkçeye çevrilmemiş bir SM olduğunu gördüm: en:Homer's Phobia. Vaktiniz ve ilginiz varsa madde hem Simpsonlar ile ilgili yeni bir SM olabilecek hem de Vikiproje LGBT için katkıda bulunabileceğiniz bir madde. Bu mesajı Hedda Gabler ile size gönderiyorum. İlgilenirseniz mesaj atın lütfen.--Veritasileti 16:11, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Selamlar veritas, nasılsın? Uzun süre vikiden uzaktım, o nedenle çook geç cevap verebiliyorum kusura bakma lütfen. Hedda sağolsun çoktann ilgilenmiş maddeyle. Eksik kısım da kalmamış gibiydi, galiba sadece kırmızılar kalmış? Umarım aralarım böyle uzun olmaz da en azından kırmızılara yardım edebilirim. Sevgilerimle --Merube 89msj 21:20, 21 Eylül 2011 (UTC)

Grup çalışması[kaynağı değiştir]

"Gay" nedir?
Eşcinsellik tarihçesi nedir?
Lezbiyen kelimesi dilimize yabancı bir kelimemidir?
Cinsel devrimler yazarların; kitaplarında yer verdiği notlarla mı başlamıştır?


Sevgili Vikiproje LGBT katılımcısı ve katkı dostum, malum; LGBT başlığı tüm içerikleriyle Vikipedi Türkçe'de birçok olmayan içerik ve açılmamış nice başlıklarla katkılarımızı beklemekte. Ki kaldıki henüz Gay başlığı içinde "Gay", "Eşcinsel" kelimelerinin hangi anlamlarda kullanıldığına dair bilgiler dahi henüz yok Türkçe Vikipedi'de. Fransızca, Almanca ve İtalyanca gibi diğer Vikipedi'lerle kıyaslandığı yakın LGBT üzerine çalışan aktif katılımcılarımız bulunduğu halde ne yazık ki kıyaslanamayacak kadar gerideyiz diğer Vikipedi'lerde; LGBT konularında. Ha bunun bir diğer sebebi ideolojik olarak; toplumsal bilgi düzeyi olabilir. Ki kaldıki Türkçe olarak Türkiye'de makale düzeyinde LGBT içerikleri hakkında detaylı gazete, dergi, blog, forum yazılarıda neredeyse hiç yok. Lakin şu bulunduğumuz Özgür Ansiklopedi sınırlarındaki Vikipedi'de bu zincirleri kırabilir, Türkiye'de arama motorlarında dahi bulunmayan LGBT başlıklarını ilk biz başlatabiliriz. Vikipedi katkı bekliyor; Proje LGBT katkı bekliyor. Sevgiyle. - Nebeviye 12:36, 26 Eylül 2011 (UTC)

  • İyi geceler Veritas. Eğer istersen editörlüğe başvurabilirsin. Böylece hem değişikliklerin beklemeden görünmüş olur hem de iş yükü azalır.--Reality 01:09, 11 Aralık 2011 (UTC)