Kullanıcı mesaj:Gokhan85

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 11 gün önce Sevgili Gokhan85, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Hoş geldin Gokhan85![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 06:42, 26 Aralık 2006 (UTC)


--Erdall 05:54, 8 Temmuz 2006 (UTC)

Teşekkür ederim...[kaynağı değiştir]

Makedonya milli takımının sayfasını yaptıktan sonra armasını yükleyememiştim, yüklemişsiniz. Şu sıralar eski milli takımlara merak saldım. Onları yayınlamayı planlıyorum. Bu konuda yardımınızı esirgemeyiniz... Gokhan85

Rica ederim. Bende yeni milli takımlarla uğraşıyorum. Soracak bir şey olacağında çekinme. Her zaman yardımına hazırım Beşiktaşlı dostum. ----Serkansporfcmesaj 16:14, 10 Temmuz 2006 (UTC)

Kupa geçmişi[kaynağı değiştir]

İstanbul Pazar Ligi'ni de ekledim. Başka eksik var mı? ----Serkansporfcmesaj 19:08, 16 Temmuz 2006 (UTC)

kardeş azerbaycan ve kktc. kıbrıs liginide eklersen çok iyi olur.

basket şablonu zaten var boşuna ekliyorsun

Şablon:Basketbolcular

huıdlchxkzjcnlzsdşjfvgbnghfdbvdfsvsdfbvbvcvfv

CSKA Moskova[kaynağı değiştir]

Gökhan bende CSKA Moskova olarak biliyorum doğrusunu. Türkçede hiç bir yerde ÇSKA diye geçtiğini duymadım. ----Serkansporfcmesaj 17:05, 12 Ağustos 2006 (UTC)

Dünya Basketbol Şampiyonası[kaynağı değiştir]

Dünya Basketbol Şampiyonası Japonya'da başlıyor. Tıpkı Dünya Kupasında ki gibi yapabilir ve güzel maddeler hazırlayabiliriz. Şu an da bu madde var FIBA Basketbol Dünya Kupası ama genel tüm şampiyonaları kapsıyor. VikiProje spor kapsamında güzel bir çalışma yürütülebilir.--Absarileti 10:23, 18 Ağustos 2006 (UTC)


Azerbaycan Ligi[kaynağı değiştir]

Azerbaycan üst ligi resmi olarak Güclülər Dəstəsi. Bir alt lig ise Birinci Dəstə. Gənclərbirliyi ayni isimle devam ediyor. İsim değiştirmenin gündemde olduğunu duymadım. Gəncə maddi problemler yüzünden lige devam edemiyor. Duyumlara göre yeni sponsor bulunmuşmuş. Başka sorularınız olursa elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım. İyi günler. TimBitsتِمبِتس

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 14:13, 12 Eylül 2006 (UTC)

  • Öncelikle oylamaya katıldığınız için teşekkür ederim. Buranın biraz üstünde kullanıcıların İstanbul'da toplanmasından söz ediliyor. İstanbul'da oturan bir kullanıcı olarak belki ilginizi geçer diye düşündüm. İyi çalışmalar. --Bahar 12:07, 14 Eylül 2006 (UTC)

VikiBuluşma[kaynağı değiştir]

İlginize, bilginize: Vikipedi:Buluşma/İstanbul (17 Kasım 2006).

Tartışılacak konular: "21 Aralık Wikipedia paneli", "Wikimania 2008"

--Cat out 20:52, 9 Kasım 2006 (UTC)

Bu aralar projemizde büyük eksiklikler var. Ayrıca futbol haricindeki diğer sporlara (belki basketbol hariç) yeteri önem gösteremiyoruz ve bu durum, beni bir proje üyesi olarak çok üzüyor. Eğer spor sayfalarını geliştirmek istiyorsak, hepimizin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Yaşasın spor!

Sallapattias 21:04, 11 Haziran 2007 Pazartesi (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 05:56, 21 Haziran 2007 (UTC)

Hello Gokhan85, Sorry to disturb you, but could you please write a stub http://tr.wikipedia.org/wiki/Erik_Mongrain - just a few sentences based on http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Mongrain? Just 2-5 sentences would be sufficient enough. Please! --Antaya 00:44, 27 Haziran 2007 (UTC)

Gaza geldim sanırım Erik Mongrain konusunda :) Biz istesek Dede efendiden hiçbişicik yapmazlar. Sen devam edebilirsin sanırım :P--Boyalikus 01:12, 27 Haziran 2007 (UTC)

Hım değişiklik çakışması oldu değil mi :) Saate bakınca şimdi ben bunu neden yaptım diye düşünmeye başladım :)Radyoda istek çalan adam olarak hissediyorum kendimi, demek ki iyi değilim ben gidip uyuyacağım. iyi çalışmalar kolay gelsin :)--Boyalikus 01:18, 27 Haziran 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar. futbol takımı şablonlarında yaptığınız değişiklik adil kullanım politikamıza uymadığı için geri alınmıştır. Adil kullanım resimleri sadece kendi maddelerinde kullanılabilir. Bunun dışında şablonlarda, kullanıcı sayfalarında vb. gibi yerlerde kullanılamaz. Lütfen bu politikaya biraz dikkat ediniz.Teşekkürler. Kullanıcı:Mach

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Vikipedideki evime sevgi dolu içtenliklerinizle bayram ziyaretine geldiniz. Bende size elim boş gelmedim. Bayramınızı kutluyor ve esenlikler diliyorum. SBM (10:08 GMT +2 Bayramın 1.günü)

Bu baklava bayram nedeniyle zat-ı halinize ikram olunur. Kullanıcı:Striker buz matrix

Kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba, kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız lütfen Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme sayfasında isteğinizi belirtiniz. Kullanıcı adı değiştirmek için kullanıcı sayfanızın adını değiştirme yöntemini kullanmayınız. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 09:04, 21 Eylül 2009 (UTC)

VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:46, 6 Şubat 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]medileti 21:38, 22 Şubat 2010 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Selamlar. Futbol maddeleriyle ilgilenen vikipedistlerden olduğun için bilgilendirmek istedim. Tarihi boyunca profesyonel liglerde mücadele etmemiş takımları Kayda Değer saymıyoruz ancak, Vefaspor, Taksimspor gibi 1959 öncesi şehir liglerinde mücadele eden köklü takımları KD sayıyoruz. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 22:31, 8 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 16:31, 14 Nisan 2010 (UTC)


Güzelonlu (mesaj) 09:08, 4 Ocak 2013 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 09:08, 4 Ocak 2013 (UTC)

VikiProje spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor'da iş birliği projesi olarak kriket, kriket kuralları ve oynanışıyla ilgili temel maddelerin açılması, düzenlenmesi ve geliştirilmesi konusu belirlenmiştir. 15 Temmuz 2013 günü başlayacak olan projeye katılımınız bekleriz.--RapsarEfendim? 13:22, 16 Temmuz 2013 (UTC)

Sizi özledik Gokhan85![kaynağı değiştir]

Gokhan85, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:22, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhabalar sayın Gokhan85, Yaptığım değişikliği geri almışsınız. Ben sayfada daha önceden onaylı olan bir değişikliğin bir anonim kullanıcı tarafından geri alınması tarafından bu değişikliği geri aldım. Sizde Süresiz engellenmiş SelçukPARS tarafından kaynağı belirsiz ve muhtemelen uydurma olan bir iddianın gerekçesi ile geri alıyorsunuz. Bence bu SelçukPARS'ın yorumu olabileceği gibi şu anda da sizin uydurma olduğu sizin yorumunuzdur diye düşünmekteyim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:28, 25 Ocak 2015 (UTC)

Sevgili Fenerli1978, anonim kullanıcıların yazmış oldukları veya değiştirdikleri bilgilerin hemen hepsinin yanlış olacağını düşünüyorsunuz da kayıtlı kullanıcıların vermiş oldukları "onaylı" bilgilerin yanlış olabileceğini düşünmüyor musunuz? Söz konusu maddeye anonim kullanıcının silmiş olduğu bilgiyi kayıtlı ve süresiz engellenmiş SelçukPARS kullanıcısının hiçbir kaynak göstermeden yazdığını hatırlatarak diyorum ki "bari kayıtlı kullanıcılar duydukları her şeyi kaynağı belirsiz bir biçimde yazmasınlar." Hayırlı vikiler...Gokhan85 (mesaj) 13:37, 25 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Gokhan85, benim burda her zaman kontrol ederken kullandığım kıstas daha önceden onaylanmış bir bilgi eğer bir kaynak ögstermeden çıkartılıyorsa ben onu geri alıyorum. Bunu daha önceden ekleyen IP olsun ya da kullanıcı olsun farketmez! Sizde şu anda sildiğiniz bilgiden %100 emin değilsiniz bence! Kaynak yok ortada çünkü. Belki o bilgi doğru bir bilgi. Belki IP olan kullanıcı o bilginin orada durmasından rahatsızlık duydu ve sildi (ki günümüz Türkiyesinde yaşayan insanların ne kadar kutuplaştığını gözönünde bulundurursak)! Yani velhasıl kelam ben silinen bilgilerin IP ve/veya kayıtlı kullanıcı olmasına bakmadan aksini iddia eden kaynak görmeden onaylamıyorum ama siz onaylarsanız da bişey diyemem. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:47, 25 Ocak 2015 (UTC)

Kaynak diyorsanız [Arabistan-ABD ilişkileri hakkında İngilizce Vikipedi sayfası]na göz atınız. Orada Suudi Arabsitan 28 Eylül 1928 tarihinden itibaren uluslararası olarak tanınmaya başlandığını ve ilk tanıyan ülkenin Britanya olduğu, ABD'nin ise 1931 Mayıs ayında tanıdığını yazmışlar. Bu yazıyı kaynak gösterecek olursak SelçukPARS adlı kullanıcının yapmış olduğu değişiklik de yanlışlanıyor. Buyrun buradan yakın...Gokhan85 (mesaj) 14:13, 25 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan merhabalar Gokhan85, Kaynak gösterildiğinde boynumuz kıldan incedir. Benim daha öncede belirttiğim gibi kaynaksız yapılan çıkarmalaradır benim lafım. Ben bunu buradan çıkartıyorum kaynak benim demek çok doğru olmuyor. Bİlgilendirme ve kaynak içinde teşekkür ederim. Ayrıca sigara karşıtı bir insan olarak sigara kullanmıyorum! Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:24, 25 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Gokhan85
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:03, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

cobija 13:18, 8 Temmuz 2015 (UTC)

Jelican9 (mesaj) 18.06, 17 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Gokhan85, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Gokhan85, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla