Kullanıcı mesaj:Deniz yildiz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 11 gün önce Sevgili Deniz yildiz, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Deniz yildiz. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

--Duke ϡ»» ileti ^^ 16:48, 12 Haziran 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 22:12, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Ufak noktalar[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şarkıcı maddelerinde düzenlemeler yaptığınızı farkettim. Bunları hem kaynak göstererek hem de gerekçe belirterek yaptığınız ve editörlerin onaylama işini kolaylaştırdığınız için teşekkürler öncelikle. Düzenlemelerinizde bazı ufak noktalara dikkat etmenizi rica edecektim. İlk olarak tarihlere iç bağlantı vermemeye çalışıyoruz mümkün mertebe. İkinci olarak ise albüm adları eğik (italik) yazılırken, şarkı adları tırnak işareti içerisinde yazılmaktadır. Ufak bir bilgilendirme yapmak istedim. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 21:44, 10 Nisan 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim sevgili Rapsar. Tarihleri kullanmıyoruz gibi bir cümle var. Bu "Çıkış tarihlerine ayrıca link vermiyoruz, buna gerek yok" mu demek? Doğru anladıysam tekrar teşekkür ederim, bu kurala uyacağım. Yanlış anladıysam yardımını bekliyorum. Hepimize kolay gelsin.Deniz yildiz (mesaj) 21:55, 10 Nisan 2012 (UTC)Deniz yildiz

Tarihlere bağlantı vermiyoruz demiştim :) Yani 21 Kasım 1877 değil 21 Kasım 1877 şeklinde kullanıyoruz madde yazımında. Başka sorunuz varsa yardımcı olmak isterim.--RapsarEfendim? 21:57, 10 Nisan 2012 (UTC)

Doğru anladığıma sevindim. Acemi bir Vikipedi yazarı olarak ben sizin peşinizi bırakmam artık. Her başım sıkıştığında sorarım. Tekrar teşekkür ederim. İyi geceler.Deniz yildiz (mesaj) 22:01, 10 Nisan 2012 (UTC)Deniz yildiz

Acemi olduğunuz hiç belli olmuyor desem? :) Umarım bir kullanıcı daha kazanırız. Dediğim gibi bir sıkıntı olunca bana yahut başka tecrübeli kullanıcılara mesaj atabilirsiniz hemen. Yardımcı olmaya çalışacaktır herkes. İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:03, 10 Nisan 2012 (UTC)

Güvenilir kaynak[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Vikipedi:Güvenilir kaynaklar yönergesi gereği, Vikipedi'yi maddelerde kaynak olarak kullanmıyoruz. Katkılarınızdan ötürü tebrik eder, iyi çalışmalar dilerim. Biraz geç de olsa, hoşgeldiniz. Utku Tanrıveremesaj 15:12, 11 Nisan 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim Utku Bey. Ne yapayım peki? Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.Deniz yildiz (mesaj) 17:53, 11 Nisan 2012 (UTC)Deniz yildiz

Türk pop müziği'ne dair[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili Rapsar, halen yazmakta olduğum Türk pop müziği sayfasına uygun değildir eklenmiş. Bunu kim, nasıl ekleyebiliyor daha da önemlisi ben bunun neden eklendiğini nasıl öğrenebilirim? Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar:) Deniz yildiz (mesaj) 00:04, 16 Nisan 2012 (UTC)Deniz Yıldız

Merhaba. Maddenin geçmişi incelendiğinde şurada düzenle etiketinin eklendiği gözükmekte. Bİçem el kitabımız var burada. Buraya, Vikipedi standartlarına tam anlamıyla uygun olmayan maddelere ekleniyor bu düzenle şablonu. Seçkin maddelerimiz var bir de. Bunları inceleyip, sayfa düzeni hakkında fikir sahini olabilir, ona göre düzenlemeler yapabilirsin. Paragraflara ayırmak lazım mesela bu maddedeki içeriği. "Vedat Sakman'ın Temmuz 2010 tarihli şu sözleri yaşananların çok iyi bir özeti gibidir:" gibi kişisel yorum içeren içeriklerin temizlenmesi gerekir. Bir içerik eklerken "kime göre, neye göre" sorusunu sormak gerekir kendi kendimize. "Güzel bir şehir", "iyi bir adamdı", "uzun bir futbolcuydu" gibi ifadeler kişisel yorum içerir mesela. Sana göre elma olan şey bana göre armut olabilir. Demek istediğim evrensel ve herkes için doğru ifadeler kullanmak lazım. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 06:06, 16 Nisan 2012 (UTC)

seden gürel[kaynağı değiştir]

eşi aykut gürelden boşandığını yazdım onaylabilirmisiniz.92.45.140.107 14:19, 18 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Deniz Yıldız. Değerli katkılarınızı zevkle takip ediyorum. Yeterince deneyim sahibi olduğunuzu gözlemliyorum. Vikipedi:Editörlük başvurusu sayfasını kullanarak editörlük başvurusunda bulunmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.--Abuk SABUK msj 23:25, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Yok olmamıştır. Şuradan size ait olan sürüme bakabilirsiniz.--Reality 15:06, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Türk pop müziği'ne dair[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Deniz yildiz (mesaj) 15:15, 9 Temmuz 2012 (UTC)

Bir fincan kahve ve yanında bilgilendirme mesajı[kaynağı değiştir]

Merhaba! Şu sayfayı okumanızı tavsiye ederim. Vikipedi'de yer almaması gereken maddeleri boşaltmak yerine etiket eklemek gerekiyor, bu sayede hizmetlilerimiz onları görüyor ve siliyor. Bir fincan kahveyi de bu bilgilendirme vesilesiyle getirdim :) İyi çalışmalar. Berm@nyaİleti 16:45, 9 Temmuz 2012 (UTC)

merhaba, katkılarınızı editör olarak sürdürebilirsiniz. kolay gelsin. kibele 07:57, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Editörlük başvurumun üç gün kısa bir sürede sonuçlanmasından ötürü çok mutluyum. Herkese teşekkürler:) Deniz yildiz (mesaj) 10:17, 11 Temmuz 2012 (UTC)

Biraz şuruplu waffle da sizin için![kaynağı değiştir]

Kaliteli katkılarınız nedeni ile bu küçük waffle'ı sizlere armağan ediyorum. Sevgilerimle NicoMesaj 15:22, 16 Temmuz 2012 (UTC)
Müzik yıldızı
Müzik konusundaki değerli katkıları nedeniyle sevgili Deniz Yıldız, bu yıldıza layık görülmüştür. Abuk SABUK msj 23:05, 5 Ağustos 2012 (UTC)

- Rica ederim. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 16:30, 6 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba Deniz,

Dilim döndüğünce anlatırım elbette.

VP:STT sayfasının amacıyla başlamak isterim. Taşıma işlemlerini, bildiğin gibi sadece "Otomatik onaylanmış kullanıcı" adını verdiğimiz, sitede birkaç gün geçirip birkaç değişiklik yapmış kullanıcılar yapabiliyor. Ancak OOK'ların taşıma işlemi yapabilmeleri için, hedef sayfanın ya boş ya da sadece hedef sayfadan kaynak sayfaya yapılmış bir yönlendirmeden (sadece tek bir sürüm ile) oluşması gerekiyor. Eğer hedef sayfada kaynak sayfaya yönlendirme varsa, ancak tek sürüm değil de iki veya üzeri sayıda sürümse, yine taşıyamıyor sayfayı OOK. Bu durumda hizmetlinin devreye girmesi, taşıma işlemini gerçekleştirirken bir yandan da hedef sayfayı silmesi. Taşıdıktan sonra da sildiği sürümleri geri getirmesi gerekiyor.

VP:STT'nin iki kullanım amacı var. Birincisi, yukarıda tarif ettiğim durumda, yani OOK'ların taşımayı yapamadıkları durumlarda hizmetlilerden yardım almaları. İkinci kullanım alanı ise, OOK olmayan, yani yeni ya da anonim olan kullanıcıların OOK veya hizmetlilerden yardım almaları. Bu, nadiren oluyor tabii. Mesela şu an STT'de bir Şekerspor taşıma talebi var. Denk geldi, ben yaptım taşıma işlemini ama mesela sen de yapabilirdin.

Neyse, şimdi STT'de bir talepte bulunduğunda şunu demiş oluyorsun. Eskiad parametresine adını girdiğim maddeyi alın, yeniad parametresine adını girdiğim maddeyi silerek o ada taşıyın ve sonrasında da yeniad parametresindeki maddenin eski sürümlerini geri getirin, böylelikle geçmişler birleştirilsin, ancak eskiad parametresinde gördüğümüz madde ve onun en son sürümü geçerli olsun.

Şimdi "Türkçe Sözlü Hafif Müzik -> Türk pop müziği" talebinde bulunman halinde, bu talep, hafif müzik maddesinin adının pop müziği olması ve o kısa içeriğin geçerli olması anlamına geliyor.

Bu gibi durumlarda hafif müzik maddesindeki metni pop müziği maddesine yedirmek ve hafif müzik maddesinee {{geçmiş birleştir|Türk pop müziği}} şablonu koymak gerekiyor. Bu şablonunun kullanıldığı maddeleri takip eden hizmetli, geliyor, gerekli birleştirmeyi yapıyor sonrasında.

Sevgiler

Vito Genovese 12:34, 7 Ağustos 2012 (UTC)


Yok, değil :)

Bu Sürüm Kontrolü yüzünden tüm terminoloji birbirine girdi. Şimdi Otomatik Onaylanmış Kullanıcı grubunun Sürüm Kontrolü ve onun getirdiği gruplarla hiçbir ilgisi yok. Yukarıda anlattıklarım, sürüm kontrolü kapsamında onaylanmış/reddedilmiş/başka bir şey yapılmış sayfalardan tamamen bağımsız bir durum.

Sen o şablonları o sayfalara koyduktan sonra, sayfanın onay durumundan bağımsız olarak gerçekleşiyor her şey. Kaldı ki, devriye grubundasın sen de. Sürüm Kontrolünün sana getirebileceği herhangi bir kısıtlama yok dolayısıyla.

OOK grubunun tek anlamı, birkaç gündür üye ve birkaç değişiklik yapmışlık göstergesi olması. Yarı korumalı sayfalarda değişiklik yapabiliyorlar (yeniler ve anonimler yapamaz) ve sayfa taşıyabiliyorlar. Gerisi hava cıva :)

Artık var olmamasını istediğin sayfaya geçmiş birleştir şablonu koyar ve şablon parametresi olarak var olmasını istediğin sayfayı verirsen, hizmetli gelir, önce var olmasını istediğin sayfayı istemediğin sayfanın üzerine (silerek) taşır. Geçmişi geri getirir ve dolayısıyla geçmişler birleşmiş olur. En son adım olarak da orijinal isme geri taşır ve birleştirme işlemi tamamlanır.

Bu terminoloji konusunda bir şeyler yapmam lazım bir ara. Çok karışıyor. Allahtan şu yeni grubun adını Beyaz Liste yapmışız. Otomatik Kontrol Edilmiş Kullanıcı olarak bıraksaydık, bir de o girecekti bu denkleme. Çorba olacaktı :)

Sevgiler

Vito Genovese 12:56, 7 Ağustos 2012 (UTC)

Çok uzun maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba Deniz,

Biraz yoğunluğum var da; kusuruma bakmazsan seni en:WP:LENGTH'e yönlendirebilir miyim? Benim açıklayabileceğimden çok daha iyi açıklayacaktır zira o sayfa bu konuyu. Kullanıcı sayfandan İngilizce açısından bir sıkıntı olmadığını varsaydım ama?

Oradaki bayt boyutları oldukça açıklayıcı olacaktır sanıyorum. Net olmayan bir yer varsa yine sor elbette; hiç çekinme lütfen.

Vito Genovese 10:37, 30 Ağustos 2012 (UTC)


Sanırım o tabloyu ayrı bir maddeye taşıman halinde madde büyük ölçüde ferahlayacaktır. Biraz uğraşılsa belki seçkin liste oluverir, kim bilir :)

Vito Genovese 11:04, 30 Ağustos 2012 (UTC)


Madde seçkinlikten biraz uzak bence. Başka yere taşıyacağın liste için belki bir şeyler olabilir anlamında demiştim.

Anerka'ya bir sor istersen. Seçkinlik yolunda çok daha yapıcı yönlendirmeler yapabilir.

Vito Genovese 11:25, 30 Ağustos 2012 (UTC)


Türk pop müziği'ne dair[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili Anerka, Türk pop müziği sayfası için (kronolojiyi başka bir sayfaya taşıdıktan sonra) seçkin madde başvurusu yapmak niyetindeyim. Vito Genovese sizin konu hakkında bana daha fazla yardımcı olabileceğinizi yazdı. Sizce uygun mudur, yeterli değilse ne gibi değişiklikler yapılmalı? Yanıtınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.Deniz yildiz (mesaj) 11:30, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba Deniz,
Madde üzerinde çalıştığın, emek sarfettiğini tahmin ediyorum, ancak dürüst olmak gerekirse seçkin madde adayı göstermeden önce kriterler açısından değerlendirilip farklı düzenlemelere gidilmesi gerekli. Bir kere aday gösterilir ve reddedilirse tekrar aday göstermek bir süre için mümkün olmayacaktır. Dolayısıyla düzenlemelerin ardından aday göster derim. Kriterler ve kriteleri açan şu sayfa sana yardımcı olabilir, daha önceki başarılı ve başarısız adaylıkların tartışmalarına bakabilirsin
Girişin ardından şunları da eklemeliyim. İlk bakışta gördüğüm kadarıyla özet bölümünün biraz genişletilmesi gerekli. Kategorileştirilmesi ve eleştirisi bölümünde "Müzikologlar tarafından popüler müzik değerlendirmesi ilk önce basit, ticari...." diye başlayan bir paragraf var, kaynak göstermişsin ancak bu kadar uzun bir paragrafın doğrudan kopyalanarak sayfaya eklenmesinin telif ihlali yaratacağı görüşündeyim. Ayrıca metin Türk popu ve müziği hakkında olduğu için olsa gerek "kültür tarihçilerimiz", "ülkemiz" gibi kullanımlar olmuş, ancak bunlar birebir alıntı değilse, yani belirli bir insanın sözleri değilse bu şekilde kullanılması tarafsızlığa aykırı olur. Kaynak olarak bloglar gibi kaynaklardan kaçınmak ve daha güvenilir kaynaklara başvurmak gerekli. Kaynakları birden fazla defa kullandığında ise ilk kullanımda <ref name = kaynakadı>...</ref> şeklinde referans ismi (kaynakadı yerine sana kaynağı anımsatacak bir kelime) verirsen, daha sonraki kullanımlarda <ref name = kaynakadı/> (tabii ki kaynak adı yerine belirlemiş olduğun kelimeyi yazarak) yazman yeterli olacaktır, bu şekilde kaynakça bölümünde aynı kaynak birden fazla defa yazmaz.
Yukarıda telif konusuna değinmemin ardından "Türk müziği yasağından arabesk ve fanteziye" başlığının neredeyse yarısının kaynak gösterdiğin siteden birebir alındığını fark ettim. Bunların ve varsa diğer sitelere/kitaplara/dergilere ait böyle telifli yazıların temizlenmesi gerekiyor çünkü telif ihlali çok ciddi bir konu. Bu nedenle Vikipedi'nin yasal sorunlarla karşı karşıya kalması da ne yazık ki büyük bir olasılık. Şu ve şu sayfalara göz atabilir misin? Ne yazık ki bu telif ihlalleri temizlenene dek telif ihlal şablonunu sayfaya koymak durumundayım ve bu sayfanın silinmesi ile de sonuçlanabilir. Mümkünse sayfanın bu ihlallerden arındırılması konusunda yardımını rica ediyorum. --anerka'ya söyleyin 16:55, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Tekrar merhaba sevgili Anerka. Her şeyden önce yapıcı uyarıların ve yardımların için çok teşekkür ediyorum. Gerekli değişiklikleri yapmaya başladım bile:) İlk aşamada teknik değişiklikleri (referans gösterme vd.) ikinci aşamada ise seçkin maddenin koşulları ile ilgili değişiklikleri yapma amacındayım (giriş bölümünün genişletilmesi, telif ihlalleri vd.). Bendeniz Amerika'yı yeniden keşfedip geniş kitlelerce de vakıf olunduğuna inandığım bilgileri yeniden yazmak yerine kaynak gösterimine özen gösterilmesi durumunda birebir alıntıların sorun yaratmayacağını düşünmüştüm. Biraz fazla iyimser bir bakış açısıymış anlaşılan (özellikle de seçkin maddeler için). Tekrar yazışmak dileğiyle. İyi çalışmalar. (Not: Seçkin madde örneği olarak kendime "Avrupa Tarihi"ni aldım. Zorlandığım yerlerde ona başvuruyorum, umarım iyi bir örnektir:) Deniz yildiz (mesaj) 18:01, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Deniz tekrar merhaba,
Ben de her şeyden önce söylediklerimi yapıcı bulup değişiklik yapmaya istekli oluşun için teşekkür ederim. Ben de madde hakkında araştırmaya başlayıp internet üzerinde çeşitli kaynaklar buldum. Yavaş yavaş okuyarak eklemeler yapmak niyetindeydim. Ancak madem bu işi yapıyoruz, düzgün yapabilmemiz için senden bir ricam olacak. Şu anda telif konusunda maddede problemler olduğunu biliyorsun. Maddeyi düzenlerken Vikipedi'yi tehlikeye atmamak açısından şu anki hali örneğin bir word dosyasına kopyalayarak telifli kısmın gözünün yaşına bakmadan silsek ve teliften arındırdıkça tekrar eklesek derim. Yani eski bilgileri kendimize kopyalayıp kaybetmeden ama bir yandan da burada olma risklerini almadan işi halletsek, ne dersin?
Ek olarak "Kategorileştirilmesi ve eleştirisi" başlığının altında değişiklik yaptım ve kaynakları;
"<ref name=selcukkupcuk>", "<ref name="bü">" ve "<ref name=kanto>" olarak etiketledim, istersen maddenin kalanında da böyle kullanalım ya da farklı isimler vermek istersen bana söyle ben o şekilde kullanayım? NOT: Avrupa tarihi ya da diğer seçkin maddelerden herhangi biri uygundur, seçilmeden önce oldukça eleştiri alıyorlar ne de olsa.--anerka'ya söyleyin 18:54, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Pekala bekliyorum. --anerka'ya söyleyin 19:27, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Deniz değişiklikleri sayfaya yansıtmamışsın sanırım? --anerka'ya söyleyin 21:06, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Şimdi yansıttın. Şöyle yapalım istersen, madem kopyaladın, teknik kısmı da bitti o halde tekrar yazmaya başlarken uzun uzadıya aldığın ve birebie aldığın kısımları direk çıkaralım, bir hizmetliden telifli süürmleri silmesini isteyelim ve maddenin alt başlıklarını telif ihlali yaratmayacak şekilde tekrar yazalım? Uzun ve zahmetli bir iş olacak ama seçkin madde kriterlerine uygun şekilde de yazılırsa biter bitmez aday gösterilebilir. Eğer uygunsa telifli kısımlar için bir temizlik isteyelim? --anerka'ya söyleyin 21:15, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Deniz merhaba,

Açıkçası kararına üzüldüm. Telif konusu karmaşık ve sınırları bulanık bir konu. Benim yazdığım kısmın da yeterli olmama olasılığı her zaman vardı, ancak bilmelisin ki bu bizleri engellemek için yapılmış bir davranış değil ve çalışarak bir orta yol bulmak mümkün. Maddeyi yazmaya elimden geldiğince çalışacağım. Yinede kararından vazgeçip buraya dönmeni ve birlikte çalışmayı gerçekten isterim. Umarım geriye dönersin. --anerka'ya söyleyin 16:31, 2 Eylül 2012 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Deniz yildiz
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:01, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Özür[kaynağı değiştir]

Demedi Deme sayfasındaki değişikliğinizi geri aldığım için özür dilerim.link düzelttiğinizi bilmiyordum.--Yaratmayıcı evet? 16.36, 23 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Sizi eski hesabınızda yeniden aramızda görmek memnuniyet verici :) Yeniden hoşgeldiniz. chansey mesaj? 17.33, 22 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Deniz yildiz: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Deniz yildiz, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Deniz yildiz, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla