Galatasaray teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara
Horace Armitage Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nı Şampiyon yapan ilk teknik direktör.
Mircea Lucescu Türkiye'de ilk defa UEFA Süper Kupası alan teknik direktör.
Fatih Terim Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nda en fazla üst üste Şampiyon olan (4 kere) UEFA Kupası'nı alan ve en fazla Süper lig Şampiyonu olan teknik direktör (6 kere) .

Galatasaray Spor Kulübü futbol takımının teknik direktör listesi şöyledir (geçici teknik direktörler italik yazılmıştır):

İsim Ülke Geliş Gidiş O G B M AG YG Başarı% Başarılar Notlar
Boris, NikolofBoris Nikolof  Bulgaristan 01905 1905 01906 1906 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Emin Bülent, SerdaroğluEmin Bülent Serdaroğlu  Türkiye 01907 1907 01907 1907 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Horace, ArmitageHorace Armitage  İngiltere 01908 1908 01911 1911 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi (3)
Emin Bülent, SerdaroğluEmin Bülent Serdaroğlu  Türkiye 01911 1911 01914 1914 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Sadi, BeySadi Bey  Türkiye 01915 1915 01915 1915 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi (2)
Ali Sami, YenAli Sami Yen  Türkiye 01916 1916 01917 1917 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Necip, ŞahinNecip Şahin  Türkiye 01919 1919 01921 1921 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Adil, GirayAdil Giray  Türkiye 01922 1922 01923 1923 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi
Gjore, KabalskiGjore Kabalski  Makedonya 01923 1923 01924 1924 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Billy, HunterBilly Hunter  İskoçya 01924 1924 01928 1928 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi (3)
Nihat, BekdikNihat Bekdik  Türkiye 01928 1928 01930 1930 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi
Lamberg,Lamberg  Macaristan 01930 1930 01931 1931 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi
Fred, PegnamFred Pegnam  İngiltere 01931 1931 01932 1932 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Syd, PuddefootSyd Puddefoot  İngiltere 01933 1933 01936 1936 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Hans, BaarHans Baar  Avusturya 01937 1937 01937 1937 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Peter, SzaboPeter Szabo  Macaristan 01938 1938 01938 1938 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Peter, TandlerPeter Tandler  Avusturya 01938 1938 01939 1939 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Hayman,Hayman  İngiltere 01939 1939 01939 1939 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Milli Küme
Ceslav, ZaharczukCeslav Zaharczuk  Polonya 01939 1939 01940 1940 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
John, BeggetJohn Begget  İngiltere 01941 1941 01945 1945 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Kupası (2)
Miço, DimitriyadisMiço Dimitriyadis  Yunanistan 01945 1945 01946 1946 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
József, SchwengJózsef Schweng  Macaristan 01947 1947 01947 1947 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Pat, MolloyPat Molloy  İngiltere 01947 1947 01949 1949 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi
Donald, LockheadDonald Lockhead  İngiltere 01950 1950 01952 1952 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye 01952 1952 01953 1953 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
László, SzékelyLászló Székely  Macaristan 01953 1953 01954 1954 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye 01954 1954 01957 1957 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi (2)
Musa, SezerMusa Sezer  Türkiye 01957 1957 01957 1957 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
George, DickGeorge Dick  İngiltere 01957 1957 01959 1959 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) İstanbul Futbol Ligi
Leandro, RemondiniLeandro Remondini  İtalya 01959 1959 01960 1960 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye 01960 1960 01960 1960 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı
 Türkiye
 Türkiye
01961 1961 01963 1963 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Gündüz, KılıçGündüz Kılıç  Türkiye 01964 1964 01967 1967 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig (2)
Eşfak, AykaçEşfak Aykaç
Bülent, EkenBülent Eken
 Türkiye
 Türkiye
01967 1967 01968 1968 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Toma, KaleperovicToma Kaleperovic  Yugoslavya 01968 1968 01970 1970 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye 01970 1970 01971 1971 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Brian, BirchBrian Birch  İngiltere 01971 1971 01973 1973 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig (2)
Jack, MansellJack Mansell  İngiltere 01974 1974 01975 1975 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Başbakanlık Kupası
Don, HoweDon Howe  İngiltere 01975 1975 01976 1976 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Malcolm, AllisonMalcolm Allison  İngiltere 01976 1976 01977 1977 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Fethi, DemircanFethi Demircan  Türkiye 01977 1977 01978 1978 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Coşkun, ÖzarıCoşkun Özarı  Türkiye 01978 1978 01979 1979 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Başbakanlık Kupası
Turgay, ŞerenTurgay Şeren  Türkiye 01978 1978 01980 1980 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Tamer, KaptanTamer Kaptan  Türkiye 01980 1980 01980 1980 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Brian, BirchBrian Birch  İngiltere 01980 1980 01982 1982 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası
TFF Süper Kupa
Özkan, SümerÖzkan Sümer  Türkiye 01982 1982 01983 1983 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Tomislav, IvićTomislav Ivić  Yugoslavya 01983 1983 01984 1984 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Jupp, DerwallJupp Derwall  Almanya 01984 1984 01987 1987 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Türkiye Kupası
Başbakanlık Kupası
Mustafa, DenizliMustafa Denizli  Türkiye 01987 1987 01989 1989 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Sigfried, HeldSigfried Held  Almanya 01989 1989 01990 1990 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Başbakanlık Kupası
Mustafa, DenizliMustafa Denizli  Türkiye 01990 1990 01992 1992 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası
Karl-Heinz, FeldkampKarl-Heinz Feldkamp  Almanya 01992 1992 01993 1993 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
TFF Süper Kupa
TSYD Kupası
Türkiye Kupası
Reiner, HollmannReiner Hollmann  Almanya 01993 1993 01994 1994 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Reinhard, SaftigReinhard Saftig  Almanya 01994 1994 01995 1995 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Başbakanlık Kupası
Graeme, SounessGraeme Souness  İskoçya 01995 1995 01996 1996 &0000000000000043.00000043 &0000000000000025.00000025 &0000000000000010.00000010 &0000000000000008.0000008 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000058.14000058,14 Türkiye Kupası
TFF Süper Kupa
Fatih, TerimFatih Terim  Türkiye 01996 1996 02000 2000 &0000000000000195.000000195 &0000000000000127.000000127 &0000000000000044.00000044 &0000000000000024.00000024 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000065.13000065,13 Süper Lig (4)
Türkiye Kupası (2)
TFF Süper Kupa
TSYD Kupası (3)
UEFA Kupası
Mircea, LucescuMircea Lucescu  Romanya 02000 2000 02002 2002 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) UEFA Süper Kupası
Süper Lig
Fatih, TerimFatih Terim  Türkiye 02002 2002 02004 2004 &0000000000000083.00000083 &0000000000000043.00000043 &0000000000000016.00000016 &0000000000000024.00000024 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000051.81000051,81
Gheorghe, HagiGheorghe Hagi  Romanya 02004 2004 02005 2005 &0000000000000047.00000047 &0000000000000032.00000032 &0000000000000006.0000006 &0000000000000009.0000009 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000068.09000068,09 Türkiye Kupası
Eric, GeretsEric Gerets  Belçika 02005 2005 02007 2007 &0000000000000089.00000089 &0000000000000049.00000049 &0000000000000021.00000021 &0000000000000019.00000019 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000055.06000055,06 Süper Lig
Karl-Heinz, FeldkampKarl-Heinz Feldkamp  Almanya 02007 2007 02008 2008 &0000000000000045.00000045 &0000000000000025.00000025 &0000000000000011.00000011 &0000000000000009.0000009 &0000000000000078.00000078 &0000000000000044.00000044 &0000000000000055.56000055,56
Cevat, GülerCevat Güler  Türkiye 02008 2008 02008 2008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000006.0000006 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000013.00000013 &0000000000000003.0000003 &0000000000000100.000000100,000 Süper Lig
Michael, SkibbeMichael Skibbe  Almanya 02008 2008 02009 2009 &0000000000000037.00000037 &0000000000000020.00000020 &0000000000000009.0000009 &0000000000000008.0000008 &0000000000000067.00000067 &0000000000000043.00000043 &0000000000000054.05000054,05 TFF Süper Kupa
Bülent, KorkmazBülent Korkmaz  Türkiye 02009 2009 02009 2009 &0000000000000016.00000016 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000021.00000021 &0000000000000018.00000018 &0000000000000050.00000050,00
Frank, RijkaardFrank Rijkaard  Hollanda 02009 2009 02010 2010 &0000000000000067.00000067 &0000000000000037.00000037 &0000000000000015.00000015 &0000000000000015.00000015 &0000000000000132.000000132 &0000000000000070.00000070 &0000000000000055.22000055,22
Gheorghe, HagiGheorghe Hagi  Romanya 02010 2010 02011 2011 &0000000000000024.00000024 &0000000000000008.0000008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000010.00000010 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000033.33000033,33
Bülent, ÜnderBülent Ünder  Türkiye 02011 2011 02011 2011 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000012.00000012 &0000000000000012.00000012 &0000000000000050.00000050,00
Fatih, TerimFatih Terim  Türkiye 02011 2011 02013 2013 &0000000000000042.00000042 &0000000000000026.00000026 &0000000000000011.00000011 &0000000000000005.0000005 &0000000000000082.00000082 &0000000000000032.00000032 &0000000000000061.90000061,90 Süper Lig (2)
TFF Süper Kupa (2)

Emirates Kupası
Roberto, ManciniRoberto Mancini  İtalya 02013 2013 02014 2014 &0000000000000028.00000028 &0000000000000016.00000016 &0000000000000007.0000007 &0000000000000005.0000005 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &0000000000000057.14000057,14 Türkiye Kupası
Cesare, PrandelliCesare Prandelli  İtalya 02014 2014 2014 16 6 3 7 (n/a) (n/a) (n/a) Hamza Hamzaoğlu, {{{last}}}[[Hamza Hamzaoğlu {{{last}}}|Hamza Hamzaoğlu {{{last}}}]]  Türkiye 02014 2014 02015 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? &İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?".İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?"? Türkiye Kupası