Kullanıcı mesaj:Hatas: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: Sovyet kaynak listesi
Etiket: Toplu mesaj teslimi
Hatas (mesaj | katkılar)
k deneme
96. satır: 96. satır:
<small>Bu mesaj [[Kullanıcı:Ahmet Turhan/VikiProje Sovyetler Birliği toplu mesaj listesi|proje toplu mesaj listesi]]ndeki kişilere gönderilmiştir.</small> --[[Kullanıcı:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Kullanıcı mesaj:MediaWiki message delivery|mesaj]]) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)
<small>Bu mesaj [[Kullanıcı:Ahmet Turhan/VikiProje Sovyetler Birliği toplu mesaj listesi|proje toplu mesaj listesi]]ndeki kişilere gönderilmiştir.</small> --[[Kullanıcı:MediaWiki message delivery|MediaWiki message delivery]] ([[Kullanıcı mesaj:MediaWiki message delivery|mesaj]]) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)
<!-- Mesajı gönderen kullanıcı: https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kullan%C4%B1c%C4%B1:Ahmet_Turhan/VikiProje_Sovyetler_Birli%C4%9Fi_toplu_mesaj_listesi&oldid=18536221 listesini kullanan Ahmet Turhan@trwiki -->
<!-- Mesajı gönderen kullanıcı: https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kullan%C4%B1c%C4%B1:Ahmet_Turhan/VikiProje_Sovyetler_Birli%C4%9Fi_toplu_mesaj_listesi&oldid=18536221 listesini kullanan Ahmet Turhan@trwiki -->

deneme {{ping|Hatas}}

Sayfanın 22.55, 27 Nisan 2017 tarihindeki hâli

beyaz liste

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. --kibele 11:37, 7 Ağustos 2012 (UTC)

Teşekkürler, ben de yaptığım değişikliklerin başkalarına kontrol etme iş yükü getirmesinden dolayı rahatsız oluyordum... --Hatas (mesaj) 21:48, 8 Ağustos 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özen Yıldızı
Vikipedi'ye yaptığınız değerli katkılarınız için elinize sağlık. İyi çalışmalar, iyi vikiler Sadrettin mesaj 16:15, 17 Ağustos 2013 (UTC)

Birkaç madde

Selamlar. Gördüğüm kadarıyla bilgisayar ile ilgili maddelere katkı yapıyorsunuz. "Bulut depolama" maddesi bizde yokmuş, açmayı düşünür müydünüz? Bir de "DTS-HD Master Audio" maddesi var, burada geçtiği için diyorum, açılsa iyi olur :) Olmaz derseniz sıkıntı olmaz :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 18:34, 22 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Bulut depolama konusuna, Bulut bilişim maddesi içinde bir alt başlıkta deyinilmiş. Wikipedia'da ise Cloud computing, Cloud storage ve File hosting service şeklinde üç kapsamlı madde açmışlar. Yeterli bir İngilizcem olmadığı için bulut depolama konusunda çok kapsamlı bir madde açamam :( ancak, müsait bir zamanda Bulut bilişim maddesindeki Bulut depolama hizmetleri bölümünü biraz gelişitirebilirim. --Hatas (mesaj) 19:15, 22 Ekim 2013 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için!

Linux ile ilgili maddelere katkılarınızdan dolayı teşekkürler --Huuntaİleti 13:25, 21 Kasım 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz!

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Hatas
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:03, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Devriyelik daveti

Merhabalar, nasılsınız? Size daha önce de gönderilen devriyelik başvurusu hakkında konuşacaktım. Aynı şablon yazısını birkaç defa göndermek hoş durmadığı gibi samimi de görünmemekte. Bu sebeple; incelediğim kadarıyla ve kanaatimce katkılarınız gayet olumlu, yapıcı ve bilgi aktarmaya yönelik olduğundan Vikipedi'de devriye olmanızın özgür ansiklopedimize katkısı olacağını öngörüyorum. Üstelik ilgi alanınız ve bilginiz olan konulara da böylelikle onay verebilir, verilen yanlış bilginin ve vandalizmin önüne geçebilirsiniz. Bence başvurunuzu şuradaki devriyelik ölçütlerini de kontrol ederek Devriyelik başvurusu sayfasından yapın.

Katkılarınızın devamını beklemekteyiz, iyi vikiler. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:50, 7 Mart 2016 (UTC)


Ubuntu maddesi

Maddede son yaptığım değişiklikde herhangi bir hata yok. Sanırım yanlışlıkla geri aldınız, inceleyip düzeltmenizi rica ederim. --Hatas (mesaj) 06:51, 15 Ekim 2016 (UTC)

Değişikliğinizi kaynaklardaki arşiv bağlantılarını çıkardığınız için geri almıştım aynı hatayı yapmadan tekrar düzenleyebilirsiniz --Erdo Can 09:21, 15 Ekim 2016 (UTC)
Arşiv bağlantıları derken tek bir bağlantıdan bahsediyorsunuz. O bağlantıyı ekleyen bendim, bugün çok gerekli görmediğim için ve çalışmadığını gördüğüm için kaldıran da benim. Burada arşiv bağlantısının neden gereksiz olduğunu da anlatarak uzatmak istemiyorum. Geri aldığınız değişiklikte 9 satırlık düzenleme yapmışım ve bunlardan sadece birinde hatalı olduğumu düşündüğünüz için tüm değişiklikleri geri almışsınız. Neyse hata sizde ya da ben de insanız neticede kolay gelsin.. --Hatas (mesaj) 07:38, 16 Ekim 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry for writing in English)

:)

merhaba, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hür yazılım sayfasında 'Düzenlemeyi maksatlı bulmuyorum' cümlesi yorumunuzun geri kalanıyla uyumsuz görünüyor, 'buluyorum' demek istemişsiniz gibi geldi bana, haber vermek istedim.. kolay gelsin.. --kibele 09:00, 27 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 10:22, 27 Nisan 2017 (UTC)

Sovyet kaynak listesi

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet kaynak listesi oluşturuldu. Vikipedistlerin yararlanılacağı kaynakların listesini barındıran bu listeye siz de herhangi bir kaynak önerebilir ve ilgili altbaşlığa ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)

deneme @Hatas

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.