Grand Theft Auto: Chinatown Wars: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Muskafa (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Nintendo DS, PlayStation Portable için bir video oyunu, ve iOS, Rockstar Leeds tarafından Rockstar North ile birlikte gelişt...
 
Muskafa (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
10. satır: 10. satır:


[[Dosya:ChinatownWars.jpg|thumb]]
[[Dosya:ChinatownWars.jpg|thumb]]


{{GTA}}
{{Video oyunu-taslak}}

Sayfanın 19.36, 18 Kasım 2011 tarihindeki hâli

Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Nintendo DS, PlayStation Portable için bir video oyunu, ve iOS, Rockstar Leeds tarafından Rockstar North ile birlikte geliştirdi. On üçüncü Grand Theft Auto serisi oyunudur.


Oyunun Platform differences The Nintendo DS sürümü, PDA, GPS, radyo, harita üzerinde kişiye erişim kontrol, ya da Molotof kokteylleri ve el bombası kullanarak gibi fonksiyonları ile, dokunmatik ekran yararlanır. Üst ekran oyun ve film şeridi gösterir. Islık Taksi DS mikrofon tarafından desteklenmektedir. PSP versiyonu böylece spor, artık cel-gölgeli güncellenmiş grafikler, serinin önceki oyunları (Ancak, cutscenes ile aynıdır) benzer bir "klasik" bir görünüm sunuyor. Mini oyunlar (örneğin, dövme hazırlanması, araç ve bom panelleri gevşeterek) basit, QTE gibi mini oyunlar dokunmatik ekran işlevselliği adapte edilmiştir. PSP versiyonu da Nintendo DS sürümü bulunmayan ilave misyon ve özel radyo istasyonları sahiptir. Ancak, PSP, çok oyunculu sadece 2 oyuncu desteklemektedir. Oyunun iOS versiyonu ekranda dokunmatik kontroller, iPod kütüphane kullanan bir özel radyo istasyonu ve mini oyunlar, kapasitif dokunmatik ekranı ile iyi çalışması için adapte edilmiş içerir. Bir dikkat çekici özelliği eksik NPC sesler, bazı değerlendirmeleri Liberty City "sessiz" görünüyor söyleyerek eleştiriyor. IOS versiyonu da, Nintendo DS ve Sony PSP daha fazla müzik ve radyo istasyonları içerir. Hareket eden bir araç çalmak VehiclesWhile önceki GTA oyunları ile benzer, Chinatown Wars park etmiş araçların çalmak için farklı bir sistem kullanır. Araba bağlı olarak, bir kaç yoldan birinde başlamış olabilir. Diğer araçların Düz kontak ihtiyaç duyarken, eski arabaların kontak bir tornavida, bir kaç döner gerektirir. Daha yeni, daha pahalı araba oyuncu bilgisayarlı immobilizer "hack" gerektirir. Bu araba çevirmek ya da onları ateşe ayarlamak için hala mümkündür. Oyuncu, pilot oyun, uçağın herhangi bir durumda, ama bir oyuncu "Action Replay DS Nintendo DS belli bir kodu kullanarak kullanıyorsa rağmen yine de, havaalanına ya da ona yukarıda uçan olanları görebilirsiniz- oyuncunun edinebilirler. Nintendo Wi-Fi Bağlantısı üzerinden kullanılabilen özellikleri, sohbet ticaret öğeleri ve favori GPS ime istatistikleri ve diğer oyuncular ile paylaşarak içerir. Social Club sayesinde, oyuncular yeni misyonlar yüklemek de mümkün.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars başlangıç müziği

Müzik, oyun açılış başlıkları için Ghostface Killah ve MF Doom tarafından gerçekleştirilen parça 'Chinatown Wars ve Oh Kayıtları Throw Stones yoktur.