Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kayıt/2010 Nisan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.

Ruhi Kılıçkıran[kaynağı değiştir]

VP:KD kriterlerini karşılamadığı için. --Manco Capac 08:36, 2 Nisan 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin --Manco Capac 08:36, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın ve Silinsin Silinsin -- Madde taraflı. Tabi bu silinmesi için yeterli gerekçe olmaz. Ancak bu zatın ülkücü hareket içinde yaptığı diğer kayda değer çalışmaları bulamadım. Bana kalırsa bir hareket tarafından ilk şehit olarak tanınmış olması kendi başına KD için yeterli değildir. Google arama sonucu 7.400 kayıt var. Fakat büyük bir çoğunluğu ülkü ocakları ve yandaşları. Burdaki bilgiler özetle (zaten özet) Ülkücülük maddesine aktarılabilir. Eğer ileride, Hasan Tahsin v.s. gibi okullarda antaılıp popüler olursa maddesi açılabilir. Takabeg ileti 10:26, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --dYn$m 10:29, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın konuyla ilgili maddelerden en uygun olanına aktarılabilir. Aslında silinmesin diyecektim ama cidden hiç kaynak yok, Ülkücülüğün ABC'si, gibi kitaplarda var sadece...--Boyalikus 21:35, 3 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum -- Kitabın adı Ülkücü hareketin ABC'si olmalı. Ek olarak: aynı kitapta Hasan Sami Bolak altbaşlığı da var. Takabeg ileti 23:54, 3 Nisan 2010 (UTC)
Ülkücü hareketin ABC'si kaynak olarak Hasan Sami Bolak maddesine eklendi. Fakat madde SAS sonucu silindiğine göre o kitap Vikipedi:Güvenilir kaynaklar sayılmadı demektir. Taraflı bir kitap mı acaba ? Takabeg ileti 14:44, 4 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Madde aşırı taraflı. --Berm@nyaİleti 19:35, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Mimar77 02:13, 12 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın ve Silinsin Silinsin : Ülkücülük maddesine bir cümle ile aktarılıp silinmesi uygun olur. --iazak 06:02, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın--Reality 12:08, 23 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Drlp 17:25, 27 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Rapsar 16:16, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Manco Capac 08:50, 16 Nisan 2010 (UTC)

Ölüm orucu[kaynağı değiştir]

Tartışma:Açlık grevi sayfasındaki Usta yani Nihan'ın görüşüne katılarak. Daha önce Açlık grevi maddesinin tartışma sayfsasında da belirttiğim gibi bu maddeninde kalabileceğini düşünmüştüm. Bu maddenin sorunlar ise Tartışma:Ölüm orucu'da. Açlık grevi maddesi çok geliştiği için ve sorunlu olan bu maddenin kalması için gerekçe kalmadı. En iyisi Açlık grevi maddesinde yer almayan bilgilerinin oraya aktarılması ve bu maddenin kendisinin yönlendirilmesidir. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 08:48, 2 Nisan 2010 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın ve Silinsin Silinsin Takabeg ileti 08:48, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın "Açlık grevi" ve "ölüm orucu" eylemleri, iki ayrı protesto biçimidir. maddelerin kendi içeriklerinde fark ifade edilmiştir. Bu eylemlere başvuran kişi ya da gruplar, söz konusu farkı bilerek eylemlerini tariflendirirler. Ayrıca maddedeki kaynaklar da "maddenin içeriğini daha anlaşılır kılma ve güçlendirme adına" yeterli ve uygundur. Kaldı ki kaynaklar yeterli görülmese bile, bu bir silme nedeni olamaz. Sonuç olarak madde kalmalıdır.--dYn$m 09:51, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın ve yönlendirilsin Temel olarak ölüm orucu da bir açlık grevi biçimi olduğu için aynı aşlık altında tartışılmasının bir sakıncası yoktur. --Manco Capac 10:02, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Açlık Grevi maddesinde gerekli olan her şey var bu nedenle daha önce söylemiştim ama, sonuçları aynı olmasada eylem hedefi olarak aynı şey. Bu nedenle taşınabilir, silinebilir.--Boyalikus 15:55, 2 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum"Sonuçları aynı olmasa da eylem hedefi olarak aynı şey" Ne demekse?.. Peki öyle olsun, ne diyeyim.--dYn$m 14:36, 3 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik bir tanım degil. Ölum orucu budur aclik grevinden farki sudur diyen bir makale bulamadim. Sosyal bilimlerde daha yerlesmemis bir tanim. Olum orucu yapan insanlarin eyleminin literaturdeki adi (henuz) aclik grevi. Duzgun bir kaynakta ikisinin farki aciklaniyorsa kalmasinda bir sakinca yok. Tersi bir durumda ördekgiller başlığımız var diye kaz başlığını silmekten ne farkı kalır ki?--Coriolis 18:04, 3 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Açlık grevi maddesi hakikaten oldukça kapsamlı hale geldi. coriolis'in görüşüne de katılarak.--a[.]med»»ileti 20:55, 8 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Bu maddenin taşınması gerektiği fikrine, şimdilik, katılıyorum. Açlık grevi içinde bir alt başlık olarak incelenebilir. Uzun vadede eğer bu alt başlık geliştirilirse tekrar bağımsız madde olması tartışılabilir sanıyorum. Mimar77 02:23, 12 Nisan 2010 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın ve yönlendirilsin Takabeg ve Nihan'a hak veriyorum. Taşınmaması da önemli bir eksiklik olur tabii. Manco Capac bence de en doğru seçimi yazmış, aktarıldıktan sonra Ölüm orucu, Açlık grevi maddesine yönlendirilmeli. Hem taşınıp yönlendirme yapılması sonrasında, buradaki içeriğin okunurluğunun da artacağı da öngörülebilir. --iazak 05:44, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum gerekli kısımları Açlık grevine taşıdım, silinebilir. --Boyalikus 15:20, 15 Nisan 2010 (UTC)
  • Geçmişlerini birleştirip oylama neticesinde varılan karar gereği siliyoum.

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 08:17, 9 Nisan 2010 (UTC)

Nail Reşit İlköğretim Okulu[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Kayda değerlik (okul) kriterlerini karşılamadığı için. Takabeg ileti 08:57, 2 Nisan 2010 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.

Lubunyaca[kaynağı değiştir]

Hiçbir bilimselliği yok, evet böyle bir kavram var fakat bu kavram ansiklopedik değil.Boyalikus 03:23, 3 Nisan 2010 (UTC) Silinsin Silinsin Sinirlari cizilmis ansiklopedik bir kavram degil. Bu konuda bir dil bilim arastirmasi olmamasina (bulamayisima) sasirdim. --Coriolis 18:03, 3 Nisan 2010 (UTC)

Şaşırttın beni Takabeg, sen ki sö-devlete çok önem verirsin, Lubunyaca ile verdigin interwikilerin bir alakası var mı ? LGBT argosu içerisinde değinilebilir. Lubunca hakkında bir tane bilimsel çalışma gösterebilir misin ? Belki ben bilmiyorumdur. --Boyalikus 14:45, 4 Nisan 2010 (UTC)
Hiç şaşırmana gerek yok. Bu maddenin silinip silinmemesiyle {{sö-devlet}} ile alakalı mı ? Yukarıda göremedim de. Diğer dillerdeki durumu da eklenebilir. Burda da yazdığım gibi Lubunya terimi üzerinde bilimsel araştırmalar (Türkçede olsun diğer dillerde olsun) mevcuttur. Fakat ben de Lubunyaca veya Lubunya dili pek görmedim. LGBT argosu da olablilir. Uzmanlar ve meraklıları ilgilenirlerse bu madde de interwikiler gibi geliştirilebilir. Eğer madde başlığı ungunsuz ise doğru işlem SAS değildir. {{Madde adı}} şablonunu ekleyebilirsin. Takabeg ileti 14:54, 4 Nisan 2010 (UTC)
Lubunya terimini oylamaya sunmadım, Lubuncayı sundum. Madde adını değiştirebilirsin o halde, LGBT argosu yap, karşına Türkiye'de eşcinsellerin kullandığı dil diye kocamannnn bir sö-devlet çıkacak. Sanki ben burada Lubunya diye bir şey yok demişim gibi davranman ne kadar enteresan ? Tartışılsın diye mi tartışıyoruz ? LGBT şablonunu yapan bendim dünde bunun için epey uğraştım, konudan anlamadığımı mı söylüyorsun ? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum ? Olmayan ve söylenmeyen şeyleri tartışıyorsun...Maddenin adında sorun yok içeriğinde sorun var...Bu nedenle SAS uygundur...Haydi kolay gelsin... --Boyalikus 15:09, 4 Nisan 2010 (UTC)
Silinsin de diyemiyorum. Kalsın da diyemiyorum. Acelemiz yok değil mi ? Bekleyelim. Takabeg ileti 15:23, 4 Nisan 2010 (UTC)
Pardon araya giriyorum, konumuz turkcede LGBT argosunun sınırlarının çizilip çizilmediği adı lubunyaca olur X olur fark etmez. Elimizde bu tip bir kaynak yok. En azından ISI'da ben bulamadim. Yazida adi gecen kelimeler argo sozlukte geciyor. Ansiklopedik olarak argodur diyebiliriz ama LGBT argosudur demek için yeterli bilimsel veri yok. Makale olmasın kitap ya da forum harici web sitesi olsun, o da yok. Dolayısı bu kelimeler öbeği kendi maddesine sahip olmamalı. Selamlar --Coriolis 15:57, 4 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Lubunyaca aslında anlamı olmayan işaret ve parolalı kelime yöntemlerine dayalı iletişim gibi bir şey. Bilimsel olup olmadığı konusunda bilgim yok ancak üzerinde detaylı bir araştırma yapılacak olursa eğer, bende; kayda değer bir şeylerin çıkabileceği izlenimi var. - Nebeviye!^□ 14:03, 6 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Eşcinselliğin Türkiye'de uzun yıllardır görmemezlikten gelinen bir husus olduğu ve de ancak son on yılda daha açık tartışıldığı göz önünde tutulursa, bu tür uluslararası karşılığı olmayan yerel kültür veya argo kavramları hakkında kaynak bulunamaması doğaldır diye düşünüyorum. Ancak bu hususun Vikipedi kurallarına aykırılığı var ise ve de maddenin gelişmesinden sorun olacaksa, belki Türkiye'de eşcinsellik maddesi altında bir alt başlık olarak incelenebilir. Kaydadeğerliği ve kaynak durumu var ise tekrar madde olarak oluşturulabilir. Nebeviye bu hususta Türkiye’deki LGBT derneklerinin çalışması var mı? Belki onlardan bir kaynağa ulaşılabilir. Mimar77 02:34, 12 Nisan 2010 (UTC)
Veya Gay Slang maddesinin Türkçesi açılıp onun alt başlığı olarak anlatılabilir. Mimar77 02:39, 12 Nisan 2010 (UTC)
KaosGL web sitesinde Labunyaca hakkında birkaç satırı geçmeyen açıklandırma var, belki kaynak ya da alıntı olarak alınabilir. Bir de Gay slang başlığı mantıklı. Türkçe de Argoca gay. - Nebeviye!^□ 15:21, 16 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin : KD ve kaynaklı olabilecekse bile kısa sürede yapılamayacağı izlenimi edindim. Bu nedenle, Mimar77'nin önerisini makul buluyorum; Türkiye'de eşcinsellik maddesi altında bir alt başlık olabilir. --iazak 06:13, 13 Nisan 2010 (UTC)

  • Yorum Yorum Tekrar belirtmek isterim ki bu kavram araştırabildiğimiz kadarı ile maalesef ansiklopedik değil. Aktarmamamız daha doğru Selamlar. --Coriolis 20:05, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Uygun olmayan, çok kısa içerikli bir maddedir. Silinmelidir. --Berm@nyaİleti 21:26, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Boyalikus 15:21, 15 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Reality 18:55, 16 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Drlp ileti 18:38, 22 Nisan 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.=== Akon ===

Telif ihlali sebebiyle. Bir Facebook sayfasından alınmış.

Kerem 233 12:14, 3 Nisan 2010 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Ya Facebook sayfası içeriği Vikipedi'den almışsa? Çünkü Facebook'ta bu tip konularda özgün ansiklopedik yazılar olmuyor ve kopyala-yapıştır tarzı yazılar yazılıyor. Bu nedenle ortada bir telif ihlali yoktur. Hem o facebook sayfasının şu an itibariyle 20 üyesi var ve ilk paylaşımını geçen ay yapmış. Facebook'ta çoğunlukla bir sayfa kurulur kurulmaz paylaşımlar başladığı için ve yazının en altında kaynak olarak Vikipedi'yi gösterdiği için silinmesine karşıyım. Ayrıca, farklı bir noktaya da dikkatinizi çekmek istiyorum, hem biri bir site kuracak ve Vikipedi'den kopyala-yapıştır yaparak madde yazacak. Sonra da biz maddede telif ihlali var diye silecek miyiz?--вяí¢αи76ileti 23:53, 3 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Sanki facebook Vikiden almış. Bence hemen SAS gösterilmemeliydi. Maddeye {{telifihlal}} etiketi eklenebilirdi. Takabeg ileti 15:19, 4 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Maddenin eski surumlerinde typolar var, daha sonra düzeltilmiş. Facebookta yok. Facebook buradan duzgun halini almis. --Coriolis 00:11, 5 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Facebook Viki'den aldı diyelim. Oylamayıda kalsın biçimde kapattık. Akon maddesinin İngilizce gibi bir sürümünden yeniden yazılması gerekiyor. Bu haliyle madde bence uygun biçimde değil. Yabancı dil bilen bir kullanıcıya söyleyelim, maddeyi yeniden yazsın. Yoksa gerekçeyi yenileyebilirim: Düzensiz ve ansiklopediklik açısından uygun değil. --Kerem 233 07:56, 8 Nisan 2010 (UTC)
  • madde telifli değil. bu haliyle de M8'e girmiyor. düzenleme etiketi konabilir. --ki bl 21:20, 8 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Gördüğüm kadarıyla kaynakça olarak Vikipedi verilmiş.--Bora_msj 20:40, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu şarkıcının ansiklopedik değeri yüksek. Maddeye { { Üslup } } gibi bir şablon konabilir. Mimar77
  • Kalsın Kalsın Sabrican76'ya katılarak... --Berm@nyaİleti 21:27, 13 Nisan 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.=== T.C. Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ===

Düzen açısından uygunsuz. Ansiklopedik olmadığını düşünüyorum. İnterwiki bağlantıları genel olarak bahsederken bu bir TC kanununu anlatmaktadır. --Manco Capac 13:54, 6 Nisan 2010 (UTC)

Yorum Yorum Yukarıdaki gerekçede İnterwiki bağlantıları genel olarak...... deniyor ama interwikilerinin durumu şöyle: cs:Zákon o svobodném přístupu k informacím (Çekçe, Çekteki durumdan bahsediliyor), de:Informationsfreiheitsgesetz (Almanca, Almanyadaki durum), fi:Julkisuuslaki (Fince, Finlandiyanın durum), he: חוק חופש המידע (İbranice, İsraildeki durum), ja:行政機関の保有する情報の公開に関する法律 (Japonca, Japonyadaki durum), nl:Openbaarheid van bestuur (Hollandaca, Holldadaki durum), nn:Offentleglova ve no:Offentlighetsloven (Norveççe, Norveçteki durum), sv:Tryckfrihetsförordningen (İsviççe, İsviçteki durum) gibi belli bir ülkenin durumdan bahsediliyor. fr:Liberté d'accès aux documents administratifs (Fransızca) ise genel olarak bahsedilmeye çalışıyor olsa da Fransa ağırlıklı. Genel olarak bahseden interwikiler ise en:Freedom of information legislation (İngilizce), yi:פרייהייט פון אינפארמאציע לעגיסלאציע (Yidiş) ve zh:陽光法案 (Çince). Evrensel bir madde de açılırsa iyi olacak. Düzen açısından uygunsuz olması ve evrensel olmaması maddenin silinmesi için yeterli gerekçe değildir. Takabeg ileti 02:31, 7 Nisan 2010 (UTC)

  • birçok kaymakamlık sitesinde aynen bulunuyor metin. tam olarak bakamadım ama tamamının telifli olması ihtimali yüksek.. --ki bl 21:19, 8 Nisan 2010 (UTC)

Yorum Yorum Telif sorunu yoksa silinmesine gerek yok. Kanun içeriğinin değiştirilmeden yazılması gereğini de düşünerek, bu metnin telif sorunu yaratıp yaratmayacağını bir vikibilir kişinin belirtmesini rica ediyorum. Telif sorunu olup olmadığı belirlenene kadar oylamaya ara verilebilir. --iazak 06:06, 13 Nisan 2010 (UTC)

  • iyi de bu tip durumlar için zaten Vikikaynak var. Yani kanunlar çok rahat oraya girilebiliyor. vikipedi sadece bu kanuna özel olarak Vikikaynak olamaz değil mi? --Manco Capac 06:15, 13 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin Doğruya doğru. Yeri vikikaynak. Teşekkürler Manco Capac. --iazak 06:31, 13 Nisan 2010 (UTC) Silinsin Silinsin Telif hakkı ihlali sebebiyle... --Berm@nyaİleti 20:04, 14 Nisan 2010 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.=== Nur Cemaati ===

Icerik zayif, kaynaklar yetersiz ve tarafli.Yakamozlar 17:30, 7 Nisan 2010 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Artık oyu verirken bile korkmaya başladık ama neyse hadi yine yapalım yorumumuzu: İçerik zayıf, kaynaklar yetersiz ve taraflı diye bir madde silinmeye aday gösterilemez. Tartışma sayfasında tartışmamışsınız, gerçi öyle bir zorunluluğunuzda yok ama fikir alsaydınız iyi olurdu. Eğer yukardaki sebepleri düşünüyorsanız:eksik, yanlış, kaynaksız vs. diye şablonlar koyabilirsiniz. iyi çalışmalar. --Boyalikus 11:17, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Nihan'a tamamen katılmakla beraber (korku kısmı dahil), zikredilen nedenlerle madde silinmez. Bknz.Vikipedi:Silme politikası. İyi çalışmalar. --Bora_msj 20:32, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Boyalikus’a katılıyorum. Bu ve buna benzer maddelerin silinmeyeceğine karar verilirse { { Üslup } } gibi bir şablon konabilir mi? Mimar77 02:08, 12 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Vikipedi:Silme politikası açık. Silinmesi mantıksız olur. Bir miktar düzenleme yapılsa iyi olur. Nice 'içeriksiz' madde var. Burada zaman kaybedilmemeli. --iazak 05:52, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Böyle bir cemaat var ve KD'dir, bu kadar yazı kaynaksızdır diye silinemez. Ancak, içeriğini okumadığım için konulabilecek şablon konusunda yorum yapamıyorum...--вяí¢αи76ileti 05:54, 14 Nisan 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--.dsm. 18:17, 14 Nisan 2010 (UTC)

Urmu dili[kaynağı değiştir]

VP:KD değil,içeriği yok,kaynakların bir kısmı Türkçe Viki'den bir kısmı ise forum sitelerinden ayrıca böyle bir dil yok.Google'da araştırınca sadece Türkçe Vikipedi çıkıyor.Bu yüzden silinmesini istiyorum.--Drlp ileti 18:52, 9 Nisan 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Yukarıdaki gerekçeye dayanarak.--Drlp ileti 18:52, 9 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin İçeriksiz, üstte diğer gerekçeler mantıklı. -- Nebeviye!^□ 18:09, 9 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kaynaklarlı bilgi bulunursa Azerice maddesinde yer alabilir. Takabeg ileti 04:44, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--вяí¢αи76ileti 23:42, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin : Maddenin bu haliyle silinmekten başka şansı yok gibi. --iazak 06:08, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Uygunsuzdur. --Berm@nyaİleti 21:30, 13 Nisan 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 11:43, 23 Nisan 2010 (UTC)

Türkiye'ye vize uygulamayan ülkeler listesi[kaynağı değiştir]

Sürekli değişebilecek bir liste ve ansiklopedik formatta değil. Kaldı ki bir de Türk vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları adlı bir madde daha var bu konuda ve daha kapsamlı. --Manco Capac 08:40, 16 Nisan 2010 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 21:06, 4 Mayıs 2010 (UTC)

Türkiye'deki ortaöğretim kurumları listesi[kaynağı değiştir]

Kayde değer değil, eksik liste, kaynaksız ve doğruluktan uzak.--Reality 11:42, 23 Nisan 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Reality 11:42, 23 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin -- Kaynaksız. "Complete list" değil. Takabeg ileti 11:45, 23 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Listenin ne olduğu hakkında Vikipedi:Listeler kısmı referans alınmalı. Bu sayfaya liste demek dahi zor.--a[.]med»»ileti 11:51, 23 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yorumlara katılıyorum.--Drlp ileti 15:35, 26 Nisan 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:43, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Trdota[kaynağı değiştir]

Kayda değer olmadığı için silinmelidir. --Manco Capac 20:18, 25 Nisan 2010 (UTC)
Silinsin Silinsin Kesinlikle katılıyorum aynı fikirdeyim hiçbir kayda değerlik görmedim --Kyon 06:38, 26 Nisan 2010 (UTC)

Geçersiz oy bknz: VP:OY--Manco Capac 13:30, 26 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin Herhangi bir kayda değerlik söz konusu değil.TR-BatuBay 13:27, 26 Nisan 2010 (UTC)

Geçersiz oy bknz: VP:OY --Manco Capac 13:30, 26 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin--Boyalikus 13:31, 26 Nisan 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Drlp ileti 15:36, 26 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Rapsar 16:17, 10 Mayıs 2010 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:44, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Şehirrock (internet dergisi)[kaynağı değiştir]

Kayda değer olmadığından silinmelidir. --Manco Capac 10:21, 26 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin Sitesi açılmıyor, internette kayda değer bir şey bulamadım. --Boyalikus 10:27, 26 Nisan 2010 (UTC)
Silinsin Silinsin bendede açılmadı .--Kyon 11:15, 26 Nisan 2010 (UTC)

Geçersiz oy bknz:VP:OY--Manco Capac 13:31, 26 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin Aynen sitesi açılmıyor ve gözüme herhangi bir kayda değerlik çarpmadı.TR-BatuBay 13:27, 26 Nisan 2010 (UTC)

Geçersiz oy bknz: VP:OY --Manco Capac 13:31, 26 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yorumlara katılıyorum.--Drlp ileti 15:39, 26 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Rapsar 16:17, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:46, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Edebiyatdefteri.com[kaynağı değiştir]

  • Silinsin Silinsin Kayda değer olmadığından silinmelidir --Kyon 11:35, 26 Nisan 2010 (UTC)
Geçersiz bknz:VP:OY--Manco Capac 13:48, 26 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayde değer değil.TR-BatuBay 13:25, 26 Nisan 2010 (UTC)
Geçersiz bknz:VP:OY--Manco Capac 13:48, 26 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin--Boyalikus 13:33, 26 Nisan 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Drlp ileti 15:41, 26 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--szoszv/mesaj 20:09, 29 Nisan 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Rapsar 16:18, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:47, 10 Mayıs 2010 (UTC)

TRT Spor[kaynağı değiştir]

VP:D kriterlerini sağlamıyor.

OnurT 11:50, 30 Nisan 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin Vikipedi müneccim değildir.--Drlp ileti 12:13, 30 Nisan 2010 (UTC) Silinsin Silinsin--Reality 14:06, 4 Mayıs 2010 (UTC) Silinsin Silinsin TRT Spor HD için söylenebileceklerin aynısı bu madde için de geçerlidir.--a[.]med»»ileti 00:06, 8 Mayıs 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Rapsar 16:18, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:48, 10 Mayıs 2010 (UTC)

TRT Spor HD[kaynağı değiştir]

VP:D kriterlerini sağlamıyor.

OnurT 11:50, 30 Nisan 2010 (UTC) Silinsin Silinsin Vikipedi müneccim değildir.--Drlp ileti 12:14, 30 Nisan 2010 (UTC) Silinsin Silinsin--Reality 14:06, 4 Mayıs 2010 (UTC) Silinsin Silinsin Vikipedi kahin değildir. Ancak madde içeriği kanalın teknik ayrıntılarına yönelik olursa kehanete varan ifadelerin gölgesinden kurtulacaktır. Bu açıdan silinmesi hususu tekrar gözden geçirilebilir.--a[.]med»»ileti 00:03, 8 Mayıs 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Rapsar 16:18, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.