Kullanıcı mesaj:İsmetby

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: LostMyMind tarafından 7 ay önce İş Birliği Projesi ödülü başlığına

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
On sekiz yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını mutlaka okuyunuz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 15.57, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Merhabalar, bizim Vikipedi'de telif hakları ile ilgili bir politikamız var. Bu politikadan dolayı başka sitelerde kopyala yapıştır yapmak kesinlikle yasaktır. Kopyala yapıştır yapmaya devam ederseniz değişik yapmanız engellenebilir. Bu sebeple yaptığınız değişikliği geri almak durumunda kaldım. İmla hatalarıyla ilgili düzeltmeleriniz, bu değişiklik geri alınırken arada kaynadı. Kusura bakmayın. Cem 53 mesaj 08.15, 17 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili İsmetby, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 21.59, 8 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
22. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Kaynakları olmayan maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 19.27, 7 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
23. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.31, 14 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Samsun seçimleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Seçim sayfaları ile ilgili BatuhanB146 ile beraber yürüttüğümüz bir proje var. 1994 Samsun sayfasını siz açtıktan sonra standartlara uygun şekle getirdi. Yüzdeleri ekledi örneğin. Samsun'la ilgili olduğunuzu görüyorum. Ben de tüm iller için bu sayfalardaki bilinmeyen aday isimlerini bulabilmek adına fırsat buldukça Ankara Milli Kütüphane'de yerel gazete arşivlerinde tarama yapıyorum. Siz şu an hangi ildesiniz bilmiyorum ama Samsun'daysanız ya da Samsun'un bir ilçesindeyseniz o ilçenin kütüphaneleriyle irtibata geçerek 1973, 1977, 1984, 1989 ve 1994 gibi seçimlerin olduğu yılların yerel gazete arşivlerinin olup olmadığını sorarak eğer varsa gidip o eksik isimleri bularak katkı sağlayabilirsiniz. 1989 için ANAP, SHP ve DYP için Cumhuriyet ve Milliyet gazetelerinde ilçe aday isimleri mevcut mesela ancak diğer yıllar için ilçe aday isimlerini bulmak çok zor. Samsun'da değilseniz Ankara dışındaki herhangi bir ilde ya da ilçedeyseniz de yerel gazeteler konusunda belki yardımcı olabilirsiniz diye umut ediyorum açıkçası.--Śαвяí¢αи76ileti 09.15, 19 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Teşekkürler. Asıl ilçelere ait gazetelerle dolduruluyor. Mesela Terme'nin yerel gazetesi yok ancak olsaydı örneğin 1994 Terme adaylarını sadece o gazeteyle bulabilirdik, Samsun merkezde çıkan gazetelerde Terme aday isimlerinin yazma ihtimali düşük ancak Sakarya ve Yozgat gibi bazı illerin merkezinde çıkan gazetelerde tüm ilçe adayları yazabiliyor. Bir yerel seçim 27 Mart'taysa genel olarak Şubat ve Mart aylarına bakıyorum sadece, bir ilçenin olmayan bir ya da iki aday ismini bulabilseniz bile vikipedi için büyük kazanım oluyor. YSK 2007 öncesi aday verilerini barındırmadığından örneğin 1999 yerel seçimlerine ait bilinmeyen bir adayın ismini bulup eklemek bile aslında büyük bir olay zira 10-15 sene sonra o yıl seçimlerindeki adayları hatırlayan dahi olmayacak ancak merak edip bulmak isteyen sadece bu sitede görebilecek.--Śαвяí¢αи76ileti 19.54, 19 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla
Adana için teşekkürler. Ben de Kastamonu-Abana ve Isparta-Eğirdir gibi birkaç yer için internet üzerinden gazete arşivi bulmuştum ancak çoğunluğunu fiziksel ortamdan elde ediyorum. Sayenizde Adana için diğer yıllar için de bakabileceğim. Eğer herhangi bir il ya da ilçe için aday isimleri bulursanız ve o sayfa henüz açılmamışsa tüm yıllar ve iller için oluşturduğum deneme sayfama da ekleme yapabilirsiniz. Bir ilin seçim sayfasını açarken o sayfadan faydalanıyorum, maddesini açıp eklediklerimi çıkarıyorum. İyi çalışmalar dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 14.29, 20 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Mutfak Vikiprojesine Davetlisiniz![kaynağı değiştir]



Selamlar,
Mutfak kapsamında hazırlanmış bir vikiproje yeniden canlandırıldı. Bu vesileyle sizi, Mutfak Vikiprojesi'ne davet ediyorum.

Projeye katılımda bulunmak için Vikiproje katılımcıları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Mutfak sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler.


Leaply mesaj 15.09, 23 Ağustos 2021 (UTC) Yanıtla

İş Birliği Projesi Ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
33. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş felsefeyle ilişkili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 15.35, 23 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.58, 31 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Sosyoloji Vikiprojesine davet[kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 2.'si Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. " Olimpiyat Oyunları'nda ülkeler şablonundaki eksik maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 07.37, 28 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - 10 Madde Yıldızı[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. " Olimpiyat Oyunları'nda ülkeler şablonundaki eksik maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 07.37, 28 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Spor Yıldızı[kaynağı değiştir]

Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. " Olimpiyat Oyunları'nda ülkeler şablonundaki eksik maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 07.37, 28 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Sosyoloji İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]


Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Vikiproje:Sosyoloji İş birliği kapsamında oluşturduğunuz madde için teşekkür ederim! 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 00.21, 1 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Sosyoloji İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje:Avrupa'ya davetlisiniz!
İyi günler, iyi vikiler!
Sizi Avrupa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Avrupa Vikiprojesi'ne davet ediyorum. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilir, sorularınızı tartışma sayfasında belirtebilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Efe7961 mesaj 14.54, 2 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
3. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj?

İş Birliği Projesi ödülü - Yeni Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
3. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj? 23.53, 24 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba İsmetby,
4. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Ülke listelerinde geçen henüz oluşturulmamış maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 15.22, 31 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
17. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 21.33, 15 Haziran 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Tıp Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
17. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Tıp Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 21.33, 15 Haziran 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.13, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
2023/1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 17.16, 9 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
2023/33. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 18.03, 28 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
2023/34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 13.02, 9 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba İsmetby,
2023/34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Başlığı olmayan kaynak içeren sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 13.02, 9 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla