Kullanıcı mesaj:Ilteray

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: İlteray tarafından 1 yıl önce Kasım 2022 başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Ilteray!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino Merhaba 00:48, 11 Ekim 2012 (UTC)

Merhabalar, madde içeriklerinde kişisel görüşünüzü belirten revizyonlar yapmaktan sakının. İçeriğin ya da maddenin sorunlu ya da hatalı olduğunu düşünüyorsanız, ilgili maddenin tartışma sayfasına görüşünüzü uygun şekilde belirtebilirsiniz. --Garbino Merhaba 00:48, 11 Ekim 2012 (UTC)


Lütfen sayfaya zarar vermek yerine, tartışma sayfasına geçip görüşünüzü belirtin. Eğer durum bahsettiğiniz gibiyse, ilgili işlemler gerçekleşir. Ancak, şuan yaptığınız vandalizm yine de sizi iyi niyetli varsayıp, içeriği "deneme" olarak geri aldım. Tekrar ediyorum; tartışma sayfasına görüşünüzü bildirin. --Garbino Merhaba 01:19, 11 Ekim 2012 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 11:19, 17 Ekim 2012 (UTC)


Leyla'nın Evi[kaynağı değiştir]

Sayfayı silinmeye aday gösterebilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:58, 17 Ekim 2012 (UTC)


nasil gösterecegimi bilmiyorum nasil silecegiz, siz silemezmisiniz ben yapamiyorum hic anlamiyorum lütfen yardimci olsaniz ve silseniz olmazmi lütfen rica ediyorum

Silinmeye Aday Sayfa[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar sergenyalcin, yukarıda supeyetkin'in önerisi doğrultusunda, bahsetmiş olduğunuz maddeyi "silinmeye aday sayfa" olarak göstermek için; burada ki (tıklayın) işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Tıkladığınız yerde, bir sayfayı nasıl silinmeye aday sayfa olarak göstereceğiniz detaylı şekilde tarif edilmektedir. Saygılarımla.. --Garbino Merhaba 15:49, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Benim sayfa silme yetkim bulunmuyor. Olsa da bu konuda hemen karar vermek çok yersiz olacaktır. Tartışma sayfasında görüş bildiren kibele hizmetlilerimizdendir ve bu konuda daha etkin bilgilendirmelerde bulunacaktır.. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 16:06, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Tartışma sayfasında kibele zaten sayfayı orijinal verilerle değiştiremeyecekseniz sileceğini söylemiş. Yarın sizin silme teklifini görünce muhtemelen silecektir. Ben ilgili tartışma sayfasını onun mesaj sayfasına da iletiyorum şimdi. Yarın muhakkak ilgilenecektir. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 21:02, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Rica ederim, ne demek.. Doğruyu gösterme çabanız adına da ben teşekkür ederim.. Bu arada; tartışma ve mesaj sayfalarında bildirimlerinizin sonuna '''~~~~''' bu gördüğünüz 4 adet tildeyi koyarsanız, mesajın size ait olduğu kolayca anlaşılacaktır. Bu duruma bundan sonra özen göstermenizi rica ederim.. Tekrar iyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 21:11, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Sayfanın vandalist bir girişimle oluşturulduğu belli zaten. Bu süreç sonrasında silinmesi adına karar verilecektir. Merak etmeyin.. --Garbino Merhaba 22:37, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Anlıyorum sergenyalcin, böyle bir kuşkunun doğmuş olması çok normal. Ama bu konuda bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. --Garbino Merhaba 00:25, 18 Ekim 2012 (UTC)
  • Azadagaoglu sizi doğrudan suçlamıyor sadece, böyle bir bildirimde bulunduğunuz maddede sizinde çeşitli değişiklikler yaptığınızdan bahsediyor. Ancak, bu söyleminiz sonrasında-ki ona da bir mesaj yollamışsınız-, bu konuda bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Sayfanın silinmesi konusuna gelince, şuan oylamada 2-3 gün içerisinde belki de daha kısa sürede silinmesi kararı verilir. Bu arada istediğiniz zaman, istediğiniz konuda mesaj atabilirsiniz, hiç sorun değil.. --Garbino Merhaba 00:57, 18 Ekim 2012 (UTC)

kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

merhaba, acaba sergen yalçın gerçek isminiz mi? --kibele 09:53, 18 Ekim 2012 (UTC)

hayir degil hayrani oldugum sergen yalcinin ismiKleberson (mesaj) 10:47, 18 Ekim 2012 (UTC)
o halde sizden kullanıcı isminizi değiştirmenizi rica ediyorum. çünkü Halen yaşayan tanınmış ya da yeni ölmüş tanınmış kişilerin adlarını alamıyoruz kural gereği. --kibele 11:15, 18 Ekim 2012 (UTC)

Geçmişi Gör[kaynağı değiştir]

garbino benim ögrenmek istediigim birsey var mesela herhangi bir sayfada bir yanlislik oldugunu gördügümüzde gecmisi gör yeri var düzeltilmesine ragmen ordaki gecmisi görden yine eski görülüyor o eskileri hepten nasil yok ediliyor ve siliniyor Ilteray (mesaj) 07:40, 26 Ekim 2012 (UTC)

  • Merhabalar, bahsettiğin sanırım maddelerin sayfa geçmişinde, yapılan değişiklikler geri alınsa da aşağıda geçmiş revizelere tıkladığımızda yanlış içeriğinde gözüküyor olması?.. Sayfa geçmişinde yer alan hatalı değişiklikler kaldırılmıyor ya da silinmiyor. Ancak, vandalizm yapılan değişiklikler, ağır küfür ya da hakaret içeriyorsa sayfa geçmişinden silinebiliyor.. Bunun dışında kalanlara dokunulmamaktadır.. İyi bayramlar dilerim.. --Garbino ileti 12:09, 26 Ekim 2012 (UTC)

tekrar slm garbino ve tskler ve sizede iyi bayramlar evet dogru anlamissiniz ama büyük bi problem var kaybedenler kulübü adli filmde gecmisi görde erol egemenin ismi defalarca serkan erkan olarak degistirilmis bastaki tarih 7 eylül 2012den 4 eylül 2011e yani geriye giderek baktiginizda erol egemen ismi defalarca serkan erkan olarak geciyor bunun düzeltilmesinden yanayim hatta bu tarihden o tarihe kadar silinmesi gerek cünkü öyle birsey yok sinematürkdede zaten yok ve ayrica erol egemene haksizlik yapildigini düsünüyorum umarim bu mümkündür ,aksi takdirde bu defalarca degistirilecektir bazi insanlar vikipede zarar veriyor bu hic hos seyler degil Ilteray (mesaj) 19:54, 26 Ekim 2012 (UTC)

  • Onur Egemen filmdeki bir karakter ve onu canlandıran ismin Serkan Erkan olduğu belirtilmiş Dip Notlar bölümünde ancak, sunulan kaynakta da google aramalarında da böyle bir bilgiye rastlanmıyor. Durum sanırım bahsettiğin gibi. Bu konuyu maddenin tartışma sayfasında dile getirmeni rica ediyorum. Büyük ihtimalle kaldırılacaktır ancak, kişisel ve acele bir karar vermek ve uygulamaktan yana değilim.. Tartışma sayfasında durumu aktardığında haber verirsen hizmetlilerimize ilgilenmeleri için bildiririm. İçeriklerle bu kadar iyi ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:51, 26 Ekim 2012 (UTC)

ne demek ben tesekkür ederim tartisma bölümüne tasidim durumu yani aktardim umarim biran önce gereken yapilir cünkü vikipedi kötüye kullanmalari hic hos degil ve böyle bir güzel filmede bunu yapmalari hos degil hersey icin tskler Ilteray (mesaj) 21:37, 26 Ekim 2012 (UTC)

  • Ben ilgili tartışma sayfasında görüşümü bildirdim ve hizmetlilerimiz kibele ve superyetkin'e ilgilenmeleri için ricada bulundum. İlk fırsatta ilgileneceklerdir. İyi akşamlar dilerim.. --Garbino ileti 22:00, 26 Ekim 2012 (UTC)

sevgili garbino bu arada baya serkan erkan ismi geciyor dipnotta yani 7 eylül 2012den 4 eylül 2011ye kadar var yani kasimlar ocaklardada yazmakta yani üstten baslayip geriye kadar gidilirse baya var Ilteray (mesaj) 22:49, 26 Ekim 2012 (UTC)

sevgili garbino gecmisi görü degistiremiyormuyuz peki onlarin degismesi lazimdi Ilteray (mesaj) 22:58, 26 Ekim 2012 (UTC)

  • Tartışma sayfasında yazdığımı buraya da ekliyorum; "Bunu sana mesaj yoluyla da bildirmiştim. Ağır hakaret ve küfür içeren vandal girişimleri haricinde ki içerikler sayfa geçmişinden ne yazık ki silinmiyor. Ayrıca bu geçmiş silme yetkisi de bizlerde bulunmuyor. Bu nedenle ancak bu şekilde olmakta. Ayrıca öyle durmasının da bir mahsuru yok sonuçta alınmış bir içerik, geri getirilse de kontrol yapılırken onaylanmayacaktır.." İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 01:25, 27 Ekim 2012 (UTC)

sevgili garbino peki konuyu kopilesek sonra bu kaybedenler kulübünü silsek ve sonra kopiledigimiz sayfayi acsak yani yeni bir kaybedenler kulübü acsak vikipedide olmazmi, bu gecmisi görden kurtulmamiz lazim sevgili garbino Ilteray (mesaj)

  • Bu konuya neden bu kadar takıldın anlamıyorum açıkçası. Sayfanın geçmişinde yer alan ve kabul görmemiş bir bilgi eklentisi sonuçta. "Kaliteli Madde" statüsünde bir maddeyi, aynı içerikle bir başka madde açarak yeniden oluşturmak topluluk izni olmaksızın yapılamaz. Ayrıca buna gerek olduğunu da düşünmüyorum. Dediğim gibi ortada küfür, kişisel saldırı ya da hakaret içeren bir değişiklik yok ve yanlış bilgi eklentisi olduğu içinde geçmişten silinmesi söz konusu değil.. Bu konunun daha fazla üzerinde durmamanı rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:29, 27 Ekim 2012 (UTC)

sevgili garbino cünkü kardesim kendi adi ve soyadini sinematürke yazmis cocukluk iste, ordanda birileri onun soyadini ve ismini vikipede buraya aktarmis bu yüzden ugrasim yani kendisinin vikipedden haberi bile yoktu o sadece sinematürke yazmis, lütfen zaten yeterince bizlerden azar isitti kendisi bu yüzden silinmesini rica ediyorum aynisi sizin basiniza gelse rahatsiz duymazmisiniz bir cocukluk yapmis bende abisi olarak düzeltmeye calisiyorum sizlerdende yardim bekliyorum,tek hatasi sinematürke yazmak ve daha sonra baskalari tarafindan buraya yazilmasi ailem bu konuda sizlerden yardim bekliyor ugrasim bu yüzden sevgili garbino biliyorum sizin icinde kolay degil sizide anliyorum ama iste lütfen rica ediyorum sizde beni anlayin bende bu durumda zor durumdayim sizlerden özür diliyerekten yardim bekliyorum Ilteray (mesaj)

  • İlgili bu mesajını bir hizmetli'ye bildiriyorum. Yapabileceğim başka bir şey yok ne yazık ki.. --Garbino ileti 15:05, 27 Ekim 2012 (UTC)

garbino, yukardaki konu hakkında düşüncemi sormuş. size yapılan açıklamalarda olduğu gibi, kişisel sorun yaratacak bir içerik olmadığı durumlarda bunu yapamıyoruz. lütfen ısrarınızı sürdürmeyin. teşekkürler. --kibele 15:20, 27 Ekim 2012 (UTC) fazla israrci olmadim zaten sadece yardim edip edemiyeceginizi sordum ve sizde cevapladiniz yapacak birsey yok artik ama keske silseydiniz daha mutlu olurdum bizde zor durumda kaldik ailece o yüzden neyse iyi aksamlar Ilteray (mesaj)

zor durumda kalınacak bir şey yok, canınızı sıkmayın. iyi akşamlar. --kibele 17:21, 27 Ekim 2012 (UTC)
  • merak etmeyin, birkaç gün içinde google aramalarında bile gözükmez. insanlar da maddenin geçmişine bakmaz ve adı olsa bile kardeşinize herhangi bir şey olmaz. facebook gibi ortamlarda milyonlarca insan adı ve soyadını kullanıyordur ayrıca aynı ad ve soyadla eminim birkaç kişi daha vardır şu dünyada. sorun olmaz. kolay gelsin. --— heddagabler 19:24, 27 Ekim 2012 (UTC)
  • Sizi şikayet etmişim gibi algıladığınızı düşünüyorum. Böyle bir şey yok sakın böyle zannetmeyin. Ama vikipedi'de kurallar kişilere göre esnetilemiyor. Hizmetlilerimiz ve bürokratlarımız insiyatif kullanmıyorlar hiç bir zaman. Bu nedenle sayfa geçmişinde istediğiniz içeriğin silinmeyeceğini çokça kereler dile getirdim. Durumunuzu anlıyorum ama Hedda Gabler'in de dediği gibi sorun yaşanacak bir şey yok ortada. Sonuçta kaldırılmış bir işlem ve kimse bir sayfanın geçmişine girip de acaba bu sayfa da zamanında neler yazılmış diye okumaz.. :)).. Rahat olun lütfen.. Sevgi ve saygılarımla.. --Garbino ileti 19:45, 27 Ekim 2012 (UTC)

kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

selam, şu mesajlaşmaya göz atıp gereğini yapar mısınız rica etsem. hâlâ sergenyalcin ismiyle değişiklik yapıyorsunuz çünkü. teşekkürler. --kibele 20:07, 3 Kasım 2012 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 16:14, 14 Kasım 2012 (UTC)


Erol Büyükburç[kaynağı değiştir]

garbino erol buyukburcun vikipedine burdaki yaziyida eklenmesini rica ediyorum http://www.msxlabs.org/forum/muzik-tr/24190-erol-buyukburc-erol-buyukburc-kimdir-erol-buyukburc-hakkinda.html#ixzz2CDaXkqEB gercek bilgiler burda Ilteray (mesaj) 17:16, 14 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba, bahsettiğin içeriği doğrudan eklemek telif ihlali doğurmaktadır. Bu nedenle bu içeriği ilgili madde içerisine yükleyemezsiniz. Telif sayfasına göz atmanızı rica ederim.. --Garbino ileti 21:33, 14 Kasım 2012 (UTC)

Ankara Cinayeti[kaynağı değiştir]

sevgili garbino sinemayla cok yakindan ilgilenen biri olarak http://tr.wikipedia.org/wiki/Ankara_Cinayeti_(film) bu sayfadaki film cikmadi hic ,bunun düzeltilmesinden daha dogrusu silinmesinden yanayim yani böyle bir film projesi vardi 2006 yillarinda fakat sadece sözde kaldi yani hic bir zaman cikmadi baslamadi cekilmedi (Ilteray (mesaj) 15:25, 21 Kasım 2012 (UTC))

Merhaba ilteray, bahsettiğin konu ile ilgili kaynaklı gerekçelere sahipsen eğer-ki ben IMDb'de film ile ilgili bir veriye rastladım-, silinmeye aday sayfa olarak gösterebilirsin.. Burası sana bir maddeyi nasıl silinmeye aday göstereceğini ayrıntılı bir biçimde tarif etmektedir. Film maddelerine olan ilgin için teşekkürler.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:37, 21 Kasım 2012 (UTC)

imdb var evet fakat film cekilmedi öylece kaldi haberi yapildiginda bu projeyi cok beklemistim halende bekliyorum ama film cikmadi cünkü vazgecildi 6 yil oldu hatta 7 yil olacak hic bi haber yok yani anliyacaginiz böyle bi proje yok Ilteray (mesaj) 00:08, 22 Kasım 2012 (UTC)

kullanıcı adı problemi[kaynağı değiştir]

merhaba, yukardaki mesajımı tekrar hatırlatmak istedim.

selam, şu mesajlaşmaya göz atıp gereğini yapar mısınız rica etsem. hâlâ sergenyalcin ismiyle değişiklik yapıyorsunuz çünkü. teşekkürler. --kibele 20:07, 3 Kasım 2012 (UTC)

--kibele 08:20, 22 Kasım 2012 (UTC)

  • merhaba, kullanıcı adınızı tekrar değiştirdim. artık İlteray kullanıcı adı ile giriş yapabiliyor olmanız gerekli. Vikipediye giriş yaparken Türkçe vikipediden mi diğer vikipedilerden mi giriş yapıyorsunuz?--Mskyrider ileti 10:29, 23 Kasım 2012 (UTC)

Silinmeye Aday Sayfa[kaynağı değiştir]

sevgili garbino ben silinmeye aday gösterdim fakat aradan 5 gün gecmesine ragmen hic birsey olmadi kimse ilgilenmedi konuyla,öylece silinme yerinde duruyor Ilteray (mesaj) 02:22, 27 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba ilteray, orada 2 ay bekleyen maddelerde bulunuyor. Bu nedenle silinmesi ya da kalması adına verilecek karar uzun sürebilir. Sen kendi görüşün ve beyanatın doğrultusunda üzerine düşeni yaptın, bundan sonrası verilecek "Silinsin Silinsin" ya da "Kalsın Kalsın" oylamaları sonrası çıkacak sonuçta.. Film maddeleriyle bu denli ilgilendiğin için tekrar teşekkürler.. İyi geceler dilerim.. --Garbino ileti 02:29, 27 Kasım 2012 (UTC)

Silinmeye aday sayfalar[kaynağı değiştir]

Merhaba Ilteray. Atlılar (dizi) ve Fetihten Sonra maddelerini silinmeye aday gösterirken Vikipedi:Silinmeye aday sayfalarda belirtildiği şekilde SAS şablonlarını kullanmamışsınız. Gerekli düzeltmeyi yaptım. İleride sayfaları silinmeye aday göstermeden önce tartışmaların üst kısmındaki bilgileri okumanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar. — Pınar (mesaj) 12:39, 5 Aralık 2012 (UTC)

merhaba pinar ben pek fazla anlamiyorum sadece yardim etmek istiyorum yanlis seylerin silinmesi icin,yani bunu yapmaya calisiyorum hatalarim varsa özür bunu bilincli yapmiyorum Ilteray (mesaj) 19:16, 7 Aralık 2012 (UTC)

Rica ederim, özür dilemenize gerek yok. Sadece bilgilendirmek istedim. Vikipedi'ye alışırken hepimiz hata yapıyoruz, öyle öğreniyoruz. Yardıma ihtiyacınız olursa bana veya diğer aktif kullanıcılara sorabilirsiniz. Tekrar iyi çalışmalar. — Pınar (mesaj) 06:33, 8 Aralık 2012 (UTC)

İçerik telif hakkı ihlali nedeniyle silindi. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. --Superyetkinileti 17:46, 2 Şubat 2014 (UTC)

yaprak dökümünde tolga karelin ismi oguz aydan degil oguz ayhandir ben düzelttim Ilteray (mesaj) 16:23, 15 Şubat 2014 (UTC)

Teşekkürler. --esc2003 (mesaj) 16:43, 15 Şubat 2014 (UTC)

tolga karelin sinema ve dizi projelerini düzelttim sinematürkte yazdigi gibi düzelttim https://tr.wikipedia.org/wiki/Tolga_Karel sizden ricam onaylamaniz sevgiler efendimIlteray (mesaj) 22:26, 5 Ağustos 2014 (UTC)

Değişiklik onaylandı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:22, 7 Ağustos 2014 (UTC)

Mesajla ilgili[kaynağı değiştir]

sevgili sakhalinio bana mesaj atmissiniz ama ben okuyamadım burayi kullanmayi pek beceremiyorum mesajinizida okuyamadım ne yazdiniz tam olarak rica etsem buraya yazarmisiniz, sergen yalcin sayfasinda bir takim yanlislari düzeltmeye calistim kendisi Besiktas öz kaynaktan yetişmiştir bunlari ve bir kac baska birseyi daha değiştirdim ama onaylanmadi saygilarimla efendim. Bu imzasız yazı İlteray (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın @İlteray, sizin kayıtlı mail adresinize toplantılar düzenlediğimize dair mail attım. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 09.29, 16 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

sevgili sakhalinio nasil bir toplantı anlamadım ? saygilarimla efendim

Tolga Karel[kaynağı değiştir]

@İlteray, değişikliklerinizde herhangi bir açıklama yapmadan "budur yani budur tam bu" diyorsunuz da bu ne demek anlamıyoruz. Mesela neye/kime göre "budur yani bu tam bu"? Lütfen deneme değişiklikleri yapmayınız. Eemirrgs (mesaj) 14.19, 13 Kasım 2022 (UTC)Yanıtla

Kasım 2022[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Lütfen değişiklik özeti yazın ve geçerli bir neden belirtmeden Tolga Karel sayfasında yaptığınız gibi sayfaların içeriğini silmeyin. Yaptığınız değişiklik yapıcı görünmemiş ve geri alınmıştır. Yalnızca bir deneme yapmak istediyseniz, lütfen bunun için deneme tahtanızı kullanın. Teşekkürler. Eemirrgs (mesaj) 08.05, 27 Kasım 2022 (UTC)Yanıtla

tolga karel'in o silinen projeleri yayina girmedi hepsi iptal oldu bu yüzden geri aldim iptal olan bir film neden dursun ? budur demek istedigim'de gercegi budur diyorum. net bilgimi acikliyayim tam olarak bunu mu istiyorsunuz ? ben uzun olur diye uzun yazmiyordum ama bundan sonra onuda yaparim. sevgilerimle Ilteray (mesaj) 09.06, 27 Kasım 2022 (UTC)Yanıtla