İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Leyla'nın Evi (dizi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--вяí¢αи76ileti 14:56, 20 Ekim 2012 (UTC)

Leyla'nın Evi (dizi)[kaynağı değiştir]

kullanıcının silinmeye aday göstermek istemesinden hareketle buraya getirdim. bu isimde bir dizi düşüncesi var belli ki ama kadro, konu vb. tamamen kurguya benziyor. --kibele 20:45, 17 Ekim 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kullanıcı bu konuda oldukça ısrarcı ve dediği gibi olduğu çok belli. Silinmesi gerektiğini düşünüyorum.. --Garbino Merhaba 21:17, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Nedim Saban'ın bu isimdeki diziyi Ocak ayında çekmeye başlayacağına dair şöyle bir haber buldum. Fakat tek haber sanırım. Maddenin şu andaki hali ise muhtemelen vandal.--inc.еle. vposta 21:30, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu maddeyi açan kullanıcının katkılarına baktım. İlk katkısı Çağatay Ulusoy maddesinin filmografi bölümüne "Armağan Çağlayan" adlı bir diziyi eklemek olmuş. İlginçtir ki bu dizinin maddesi daha sonra SAS tartışması sonucu sahte olduğuna karar verilerek silinmiş. Dostumuz da bunun yerine "Leyla'nın Evi"ne sarmış. Yani anlaşılan o ki dizi sahte olduğu gibi, maddeyi açan da bilinçli bir şekilde sinsi vandalizm yapmakta. Fakat bu kişinin bir tek hesabı yok muhtemelen. Ellerinde hesapları inceleme yetkisi olan arkadaşlar vakit bulunca incelerlerse, bir kukla şebekesi tespit edilebilir belki de.Azadagaoglu (mesaj) 22:33, 17 Ekim 2012 (UTC)Üstelik ciddi ve kapsamlı bir inceleme yapılırsa, bazı çok ilginç isimlerin de bu şebekeye dahil olduğu tespit edilebilir gibi bir his var içimde. Benimki de böyle bir kuruntu işte. Azadagaoglu (mesaj) 22:36, 17 Ekim 2012 (UTC) Bu arada maddeye konu dizinin sahte olduğu konusunda ihbarda bulunan kişinin aynı maddeyle bayağı ilgilendiği anlaşılıyor. MAdde geçmişine bir bakın isterseniz. Azadagaoglu (mesaj) 22:52, 17 Ekim 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bir sorun olduğu belli silinsin. Hatta eğer diziler ulusal kanallarda gösterilmeden Viki maddesi açılırsa hızlı silinsin--Tacci2023 (mesaj) 00:52, 18 Ekim 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin yorumlara katılıyorum...Vikiçizer (mesaj) 07:22, 19 Ekim 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.