Kullanıcı mesaj:Emperyan/Belgelik/2010/2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhaba. Cebuano maddesini geliştirmeyi düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız maddeye {{Çalışma var}} şablonu ekleyebilirsiniz aksi taktirde silinebilir. VP:TAS size yardımcı olacaktır. Hürmetler.--[ahzaryamed]»»ileti 16:20, 15 Ağustos 2010 (UTC)

Ben bir son değişiklik devriyesi olmak itiyorum eğer olursa yeni sayfalrınkinide yapabilirim iyi günler iyi vikiler Emperyan»»ileti 16:11, 14 Ağustos 2010 (UTC)

SDD oldunuz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --İnfoCan 15:23, 16 Ağustos 2010 (UTC)

  • Mrb. şu maddeye taslak kriterlerini karşılamadığından sil etiketi ekledim. Bilginize...--Rapsar 09:47, 19 Ağustos 2010 (UTC)

Bu sayfalar neden İngilizce?[kaynağı değiştir]

Örnek olrak verirsem Vikipedi:Resim istekleri sayfası yarısı İngilizce yarısı Türkçe onu anlamış değilim.Yani böyle olması kural mı yoksa başka bir nedeni mi var? Emperyan»»ileti 22:44, 21 Ağustos 2010 (UTC)

  • Sayfa çevrilmekte olduğu için bir kısmı İngilizce görünüyor...İlgilenen olmadığı için çeviri yarım kalmış...Vikiçizer 23:01, 21 Ağustos 2010 (UTC)

Prens Friderik Wilhelm ve Hohenzollern isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 17:57, 28 Eylül 2010 (UTC)


İngilizce ezberlemem lazım :) Elimden geldiği kadarıyla bir kaç kelime çevirdim ama işte yetmiyor.Neyse benim bir kaç sorum var.botluk hakkında. Şimdi botunuzu deneyin ve öyle kabul edilirsiniz diyor kendime ait bir deneme bot nasıl yapabilirim onu anlamadım

  • İkincisi bot olursam kullanıcılığım bot olrak değişip sayfa felan açamıyormuyum yoksa ikiside oluyor mu? ~
  • İyi geceler iyi vikiler Emperyan»»ileti 23:04, 21 Ağustos 2010 (UTC)
  • Bir bot hazırlarsanız ve kabul edilirse, hem botunuz hem de bu kullanıcı hesabınız devam eder. İkisini de kullanabilirsiniz. Bot hazırlama konusunu İnfoCan'a sorarsanız daha iyi cevap verir. Hoşcakalın...Vikiçizer 23:09, 21 Ağustos 2010 (UTC)
  • Benim ingilizcem çok iyi değil ondan dolayı çoğu şeyi çevirebilsem bile yarım kalıyor.Mesela [1] sayfasından hareket edersen ordaki çoğu gerekli bağllantıların Türkçesi yok lütfen çeviride yardımcı olur musun? Emperyan»»ileti 18:53, 22 Ağustos 2010 (UTC)
Merhaba. Evet Vikipedi'nin diğer projelerinde olduğu gibi belirttiğiniz projede de çeviriye ihtiyaç var. Yapmam gereken bazı düzenlemelerden sonra ilgilenmeye çalışabilirim ve buna ilişkin olarak bir iş birliği projesi hazırlanabilir. İlginiz ve bildiriniz için teşekkürler. İyi çalışmalar.--[ahzaryamed]₪.ileti 23:21, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 01:53, 23 Ağustos 2010 (UTC)

Bu Wikimadia projesi neden açılmış?[kaynağı değiştir]

BU SİTE Test wikipedia diyor ve neden açıldığınıda anlamış değilim? Acaba neden açılmış biliyorsanız söyler misiniz? Eğer gerekli bir şeylerde biriyse test bile olsa Türkçe'nin açılması için sizden yardım istiyeceğim ve diğerleirndende ingilizceden sonra açılması bizim için önemli çünkü erken açılması. ~İyi geceler iyi vikiler Emperyan»»ileti 21:43, 23 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba Emperyan, bağlantısını verdiğiniz site sadece test alanı olarak kullanmak üzere açılmış. Yayındaki diğer wikimedia projelerine test yapmak amacıyla herhangi bir zarar vermemek için bu site bir test alanı olarak kullanılıyor. Bu daha çok ileri safhada kod ve yazılım kullanabilen vikipedistler için...Zaten incelediyseniz katılımın ne kadar az olduğunu görürsünüz, çünkü wiki kodlamasında programcılık yapabilecek vikipedist çok azdır. Daha çok programcı/yazılımcı, wiki kodlaması yapabilen kullanıcılar için diğer projeleri aksatmamak için testlerini yapabilecekleri bir alan sağlanmak istenmiş...İngilizce dışında başka bir versiyon oluşturulmamış. Türkçe versiyon açılması hakkında bir fikrim yok, pek katılım olacağını sanmam. Zaten Türkçe vikipedide test alanı arayan kullanıcı varsa, İngilizcesinde de gerekli kodlama testlerini rahatlıkla yapabilir...İyi çalışmalar...Vikiçizer 22:01, 23 Ağustos 2010 (UTC)
    • Şimdi anladım ama eğer katılım artarsa ben hinede size danışarak sizde hani asıl yönetimle iletişimdesinizddri size söyleyerek bir Türkçe'sini açmayı düşünebiliriz ama önce ben bir diğer projelere göz atıyım.Bugzilla felan :D Türkçe'ye çevirebleceğim wiki projesi arıyorum :) İngilizce fazla bilmiyorum ama çoğu cümleyi çeviriyorum...İşte eğer hine beta yani deneme gibi sürüm çıkarsa bende katılma isterim Türkçe'ye çevrilmesi erekli Vikipedi maddesi hariç hani Vikipedi:Örnek gibi ya da güncellenmesi gereken önemli projeler varsa bana söyleyebilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim.Tabii başkalarıda olmalı tek başıma hem hızlı olmaz hem de tam bilmediğim için açıklayıcı olmaz ben şimdi wikimania 2011'in çevirilerini yapıyorum eğer siz katılırsanız ona bana video çekerseniz gönderir misiniz? İlk senem gidecek ingilizce yok işallah 2012 toplantısına katılacağım....İyi vikiler biraz uzun oldu kusura bakmayın iyi vikiler iyi çalışmalar Emperyan»»ileti 22:18, 23 Ağustos 2010 (UTC)
      • Geçen bahsettiğiniz Vikipedi:Resim istekleri sayfası var. Çok kısa çevrilecek yerler var. İsterseniz buradan bir başlangıç yapabilirsiniz. Zaman zaman ben de kontrol etmeye çalışırım...Kolay gelsin...Vikiçizer 22:24, 23 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Burada iki kez oy kullanmışsınız. İkincisi geçersiz olacaktır, bilginize. İyi çalışmalar.--[ahzaryamed]₪.ileti 07:28, 24 Ağustos 2010 (UTC)

  • Aslında ben portalı yakın bir zamana kadar yenilemeyi düşünüyordum ancak İngilizcesi'ndeki gibi değil. Daha özgün bir tasarıma sahip olacak. İngilizcesi'ndeki gibi resim koymak gibi planım yoktu. Resim düzenlemelerini ise anlamıyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar.-- BeşiktaşlıM 13:15, 24 Ağustos 2010 (UTC)
  • Portal:Afrika'yı açtınız ama önce bir teklif sunmalıydınız.-- BeşiktaşlıM 19:22, 25 Ağustos 2010 (UTC)

Test Vikipedisi[kaynağı değiştir]

Geç olsa da söyleyim bunun için özürdilerim sizin bana verdiğiniz bilgileri biraz düzenleyerek madde halinde açtım bir sorun olur mu sizin açınızdan açtıktan sonra acil çıkmam gerekiyordu ondan dolayı söyleyemedim kusura bakmayın.Ama bende hata açmadan önce söylemeliydim...Özür dilerim... Emperyan»»ileti 15:15, 15 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba, önemli değil, kusura bakacak birşey yok. Bir taslak madde olarak bana yeterli geldi. Diğer hizmetliler de inceleyecektir, teşekkürler...İyi çalışmalar...Vikiçizer 19:22, 15 Eylül 2010 (UTC)

Selamlar. Girdiğin son 3 maddeden ikisine interwiki bağlantısını koymamışsın. Acaba baştan beri her girdiğin maddeyi mi öyle yaptın sorusu aklıma geldi de.... Ancak bir maddeye koyduğun interwiki bağlantılarını görünce bunu bildiğini gördüm. Girdiğin maddeleri kontrol ederek interwikilerini ekleyebilir misin? iyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 17:59, 16 Eylül 2010 (UTC)

  • Evet bir kaç tane vardı koymadığım örneğin yeni açtığım Antigua ve Barbuda arması maddesine koymamıştım.Acil çıkmam gerekliydi ondan girdim ve koydum ama ilgilendiğiniz için çok teşekkürler hatırlamamı sağladınız ondan dolayı bir kez daha teşekkürler.İyi vikiler Emperyan»»ileti 19:41, 16 Eylül 2010 (UTC)

Botluk hakkında[kaynağı değiştir]

Benim bot olma hakkında bir kaç sorum olacak. Vikiçizer yönlendirdi beni size eğer uygunsanız cevaplarsanız sevinirim.

  1. Bot nasıl yapacağım?
  2. Bot çeşitleri var galiba onları bana ne olduklarını söyler misiniz? (Bunun hakkında madde bulamadım eğer varsa söyler misiniz?)
  3. Botu nasıl deniyeceğim?
  4. Botu size nasıl gösterip adaylığımı koyacağım?
  5. İyi vikiler , İyi günler Emperyan»»ileti 19:54, 16 Eylül 2010 (UTC)
  • Bu konuda mesaj sayfamın tepesinde bana benzer bir soru sorulmuştu, ben de şöyle cevaplamıştım [2]. Bot adaylıkları için VP:BOT sayfasını kullanıyoruz, botlun işlevine bağlı olarak onaylanması kolay veya zor olabiliyor, o sayfanın arşivlerine bir göz atınız. Verdiğim bağlantıları inceledikten sonra başka sorunuz olursa ayrıca yardımcı olmaya çalışırım. --İnfoCan 20:45, 16 Eylül 2010 (UTC)
  • Mrb. Oluşturmuş olduğunuz Antigua ve Barbuda arması maddesi taslak kriterlerini karşılamamakta. 2-3 cümle daha ekleyebilirseniz, maddenin silinmesinin önüne geçilecektir. Kolay gelsin...--Rapsar 08:54, 17 Eylül 2010 (UTC)

Selamlar. İnterwikilere dikkat edeceğin için teşekkürler. Azerice "kend", "köy" demektir ve Azerbaycan'ın köyleri hakkında bilgi bulabilmek oldukça zordur. Bu nedenle 1 cümlelik maddeler kabul edilmeyip silinirler. Nerimanov maddesi de bunlardan biri. Lütfen İngilizce Vikipedi'de 1 ya da 2 cümlelik maddeler görüp bunları Türkçe Vikipedi'ye yazmak zaman kaybıdır, çünkü kısa madde olduklarından hemen silinirler. Bu nedenle ben de sil şablonu koyuyorum. Azerbaycan'a ilgi duyduğumdan fırsatım olsa ben geçmişte köylerini Vikipedi'ye yazardım zaten--вяí¢αи76ileti 09:35, 17 Eylül 2010 (UTC)

Nerimanov maddesine sil şablonu eklenmiş.Ben taslak madde kalmasında bir sorun görmüyorum fakat size bir danışıyım dedim.Taslak madde olarak kalabilir mi yoksa silinmeli mi? Emperyan»»ileti 10:30, 17 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba, internetten birkaç kaynak bulup maddeyi geliştereyim dedim, ama kayda değer birşeyler bulamadım. Varsa bulabileceğiniz birşeyler birkaç kelime de olsa geliştirmeye çalışın...Vikipedi:Taslak madde sayfasına bir göz atın...Şu an teknik olarak taslak madde kriterlerini karşılamıyor...Kolay gelsin...Vikiçizer 10:53, 17 Eylül 2010 (UTC)
  • Merhaba, Nerimanov maddesini biraz geliştirerek sil şablonunu kaldırdım. Azerbaycan belediye maddelerini Nerimanov maddesindeki kaynağa dayanrak biraz da geliştirip yazarsanız taslak kriterlerini karşılar. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 13:15, 17 Eylül 2010 (UTC)
Tamam, yapacak birtakım işlerim var ama birkaç satır çeviririm. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 13:22, 17 Eylül 2010 (UTC)

Antigua ve Barbuda arması isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Rapsar 12:03, 21 Eylül 2010 (UTC)


Kaynak gösterimi[kaynağı değiştir]

Ben Wikimedia Toolserver maddesini açmak istiyorum ve sitesinden çevrilmiş olan yeri kopyalıyıp madde olarak açsam bir sorun olur mu yoksa kaynak göstermem gerekli mi? Emperyan»»ileti

  • Merhaba, aynen kopyalamayın, kopyaladığınız yerleri sitesinden referans göstererek ekleyin. Kendi cümlelerinizle aynı konuyu anlatmaya çalışın. İnternetten başka sitelerden ikincil kaynaklar bulmaya çalışın. Varsa diğer dildeki vikipedilerden çeviri yapmaya çalışmalıyız. İyi çalışmalar...Vikiçizer 12:46, 21 Eylül 2010 (UTC)

Bot olma hakkında soru[kaynağı değiştir]

  • Bot başvuruluğunda botunuzu deniyeceksiniz ve hizmetlilere sunacaksınız felan diyor bunu nasıl yapacağım?
  • Bot olursam kullanıcılığım gidecek mi? (sayfa açma gibi ya da hizmetliysem hizmetliliğin gitmesi gibi)
  • Birde mesaj sayfanız çok uzun olmuş yeni bir arşiv yapmanızı öneriyorum.Şimdiden teşekkürler iyi günler iyi vikiler Emperyan»»ileti 20:56, 13 Ağustos 2010 (UTC)
Selamlar. Öncelikle geç cevabım için kusura bakmamanızı diliyorum, uzun süredir vikiden uzaktım. Sorularınızın cevaplarını almışsınız gördüğüm kadarıyla. Aklınıza takılan yerler olursa lütfen hiç çekinmeden sorun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Her vikipedist aynı şekilde davranacaktır emin olun. Saygılarımla, iyi vikiler--Merube 89msj 22:59, 22 Eylül 2010 (UTC)

  • Mrb. Açtığınız Test Vikipedisi maddesinin SAS gösterdim, bilginize...--Rapsar 17:53, 24 Eylül 2010 (UTC)

Diğer vikilerdeki seçkin maddeler[kaynağı değiştir]

Şimdi çoğu Vikipedilerde (mesela:İngilizce) eğer bir sayfa diğer vikipedilerde seçkinse intewikilerde seçkin olduğunu belli eden yıldız bulunmakta aynı şey km içinde geçerli bizim vikipedimizde olsa güzel olmazmıydı bunu nasıl yapıyorlar eğer yapılabilirse sizin yapmanızı isterim. Emperyan»»ileti 14:37, 24 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba, bahsettiğiniz yıldız tüm vikipedilerde var. Mesela St. Gotthard Muharebesi (1664) maddesine bakarsanız interwikisinde Macarcada yıldız vardır. Maddenin Macarca versiyonu kendi vikipedilerinde seçkin maddedir. Mesela Maggie Simpson Türkçe vikipedide kaliteli maddedir. İnterwikisindeki yeşil işaretlerden İngilizce ve Fransızca versiyonlarının da kendi vikipedilerinde kaliteli madde olduğu anlaşılır. Diğer vikipedilerden Türkçe interwikiye bakınca onlar da Türkçede maddenin seçkin veya kaliteli madde olup olmadığını işaretlerden anlarlar. Yani bir sorun yok, bahsettiğiniz uygulama işliyor. Hoşcakalın...Vikiçizer 20:55, 24 Eylül 2010 (UTC)

Bende halen gözükmüyor[kaynağı değiştir]

Bende halen sm mi km mi olduğıunu belli eden işaretler gözükmüyor acaba ayarlardan dolayımıdır? Emperyan»»ileti 09:21, 25 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba, maddelerin sağ üst köşesinde kendi vikisinde SM/KM olduğuna dair ya küçük bir yıldız ya da küçük bir yeşil işaret olur. Sol yandaki interwikide de diğer dilde SM/KM ise yanında küçük bir yeşil işaret ya da küçük yıldız bulunur. Bunları göremiyorsanız belki kullandığınız programla alakalı olabilir. Bu konulara pek hakim değilim. Rapsar ya da Sabri76 bilebilir. Kolay gelsin...Vikiçizer 09:24, 25 Eylül 2010 (UTC)

Merhaba, açtığınız İran Standart Saati maddesi çok yararlı bir madde olmuş. Bazı eksikleri vardı. Onları giderdim. Buraya tıklayarak görebilirsiniz. Bu değişiklikleri sizde yeni açtığınız maddelerde uygulayıp maddeyi tamamıyla sağlıklı hale getirebilirsiniz. İyi vikilemeler --koc61mesaj 11:13, 26 Eylül 2010 (UTC)

Teşekkürler, ikisine de görüş bildirdim. --koc61mesaj 11:28, 26 Eylül 2010 (UTC)

Vikipedi tartışma:Portal/Teklifler[kaynağı değiştir]

Vikipedi tartışma:Portal/Teklifler bu sayfaya yazdığınız yazı ile önerimi yazdım fakat sizede sunuyım dedim.Bence devriyecilik gibi bir grup üyeliği çıkartılmalı Portal sorumluları gibisinden...İyi vikiler Emperyan»»ileti 15:01, 26 Eylül 2010 (UTC)

Selamlar. Konuyla ilgili fikrimi sorduğunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Şimdi orada veriyorum cevabımı. Sevgilerimle--Merube 89msj 19:13, 26 Eylül 2010 (UTC)

Biçem ve geçmiş[kaynağı değiştir]

Selamlar. Antigua ve Barbuda arması maddesinde noktalama işaretlerinden sonra hiç boşluk bırakmadığınızı farkettim. Maddelerde bilhassa noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakabilirseniz çok sevinirim. Bir de şöyle bir değişikliğinizi farkettim. Maddenin geçmişlerinin kaybolmaması için taşı sekmesini kullanıyoruz madde adı değiştirirken. Aksi takdirde madde yazarları geçmişte görünmüyor, siz de takdir edersiniz ki bu hiç uygun bir durum değil. Eğer maddenin taşı sekmesiyle adının değiştirilmesi mümkün değilse o zaman yönlendirme sayfasına {{geçmiş birleştir}} şablonunu ekleyebilirsiniz. Böylece bir hizmetli tarafından farkedilmesi ve geçmişlerin birleştirilmesi mümkün olacaktır. Böyle başka maddeler de varsa onlara da lütfen bu şablonu ekleyiniz. Sorularınız olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Sevgi ve saygılarımla--Merube 89msj 00:23, 27 Eylül 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

verdiğiniz bilgileri bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli olurum böyle şeylerde uyarınız için teşekkürler Emperyan»»ileti 10:38, 27 Eylül 2010 (UTC)

Anlayışınız ve güzel yaklaşımınız için ben çok teşekkür ederim. Sevgilerimle--Merube 89msj 17:33, 27 Eylül 2010 (UTC)

2011 seçimleri[kaynağı değiştir]

Dostum 2011 Türkiye genel seçimleri ile ilgili maddeyi başlattım fakat bazı yerlerde tıkandım yardımcı olursan çoooooook teşekkür ederim saygılar. --Camoka4 11:27, 28 Eylül 2010 (UTC)

Valla eski seçimlere bir göz atıyorum haberlere bakıyorum ona göre boşlukları dolduruyorum şimdilik her türlü yardımınızı bekliyoruz. --Camoka4 11:27, 28 Eylül 2010 (UTC)
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Robot çeviri eklemeyin.
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
Reality 17:57, 28 Eylül 2010 (UTC)


Prens Friderik Wilhelm ve Hohenzollern isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 17:57, 28 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba. John Mayer sayfasının SMA'sında kullandığınız oy hakkında bir şey söylemek istiyorum. Öncelikle, VP:SMN'yi inceleyin lütfen. Maddenin SM olması için mümkümse resimlendirilmiş olması lazım. Adamın eldeki resimleri bunlarsa daha fazla resim eklenemeyeceği ortadadır. Bu doğrultuda, oyunuzu yeniden gözden geçrmenizi öneriyorum. (Not: Bu destek verin demek kesinlikle değil, oyunuza saygım sonsuz ve genelde böyle mesajlar atmam. Yine de, karşı oy gerekçeniz olamayacak bir istek olduğu için haber vereyim dedim.) --82 ~145 ileti 17:57, 28 Eylül 2010 (UTC)
Şu an, başlarken olduğu gibi katkılarınıza devam edip bunları listeleyebilirsiniz. 37 sadece şu an için puanınız. Hafta içinde çok daha yükselebilir. .ao maddesi için de sadece "served" sözcüğünün Türkçeleştirilmesi puan için yeterli olacaktır. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 18:48, 28 Eylül 2010 (UTC)

Bahamalar tartışma sayfası[kaynağı değiştir]

Tartışma:Bahama Adaları sayfasını Tartışma:Bahamalar sayfasına taşırmısınız ben taşıyamadım.Maddenin gerçek adı Bahamalar bu yüzden taşınması gerek Emperyan»»ileti 20:53, 4 Ekim 2010 (UTC)

  • Merhaba Emperyan, değişiklik yapıldı. iyi çalışmalar...Vikiçizer 21:02, 4 Ekim 2010 (UTC)

İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Emperyan,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Alan adı maddelerinin geliştirilmesi konulu projede 1. oldunuz. Katılımızın devamını umuyorum.

İyi çalışmalar

--82 ~145 ileti 11:24, 5 Ekim 2010 (UTC)

  • Öncelikle geç cevabım için kusuruma bakmayın. Evet, geliştirilmeyenlerin bir müddet tutulup silinmesi taraftarıyım, mesela .sh gibilerin. Bu arada, iş birliği projesine katılımımı engelleyen bir politika yok; ama değerlendirmesini kendim yaptığım bir projeye katılmayı, ahlaki açıdan uygun bulmuyorum. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 11:24, 5 Ekim 2010 (UTC)
Yıl maddeleri uzun süredir o kısacık hallerindeler. Bunlar sanırım Vikipedi'nin ilk 10 bin maddesinin arasında. Mesela, 1074 maddesi 2005'te bot tarafından açılmış ve o tarihten beridir geliştirilmemiş. Bunları iş birliği projesiyle geliştirtmeye çalışıyorum. Bu maddelere alan adlarında da olduğu gibi biraz zaman tanınmalı. Yine de, bir yıl daha geçer de içeriksiz kalırlarsa silinmeleri gerektiğini düşünüyorum. --82 ~145 ileti 12:07, 5 Ekim 2010 (UTC)

Test vikipedisi SAS sonucu[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, Test Vikipedisi maddesinin SAS oylaması sonucu maddenin ne kalması ne de silinmesi konusunda fikir birliğine varılamamıştır. Aktarılmasını isteyen görüş çoğunluktadır. Maddenin aktarılması konusunda ilginizi rica ediyorum...(Bu mesaj tüm oy kullananlara gönderilmiştir)...Hoşcakalın...Vikiçizer 12:34, 5 Ekim 2010 (UTC)

Kullanıcı sayfama vandalizm[kaynağı değiştir]

BU kullanıcı (anon) mesaj sayfama küfür içerikli şeyler eklemiş (burdan bakabilirsiniz) eğer sizde kullanıcılar IP'leri mevcutsa bir bakabilir misiniz bir kullanıcı mı yoksa gerçek bir anon kullanıcı mı sonuçtan sonra cezasını verirseniz sevinirim. İyi günler iyi vikiler..... Emperyan»»ileti 11:04, 7 Ekim 2010 (UTC)

  • Merhaba Emperyan, anonim kullanıcı 24 saat engellendi. IP incelemesini denetçi veya bürokrat olan hizmetliler yapabilir. Üstünde durmayın, önemsemeyin, ilerde devam ederse talep edersiniz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar...Vikiçizer 11:30, 7 Ekim 2010 (UTC)
    • İlgilendiğiniz için çok teşekkürederim. Benim bir sorum olacaktı siz bana cevap gönderdiğinizde benim yazdığım mesajı nasıl kullanıcı sayfama koyuyorsunuz? (Yani kopya/yapıştır mı yoksa başka bir yöntem mi?) Emperyan»»ileti 11:33, 7 Ekim 2010 (UTC)
      • Merhaba, kopyala-yapıştır yapıyorum. İletişimde devamlılık olsun, kullanıcı tekrar kendi ne yazdığına bakmakla uğraşmasın diye. Tabi, şart değil isteğe bağlı bir hareket. Kopyala-yapıştır dışında bir yöntem varsa ben bilmiyorum. Kolay gelsin...Vikiçizer 12:32, 7 Ekim 2010 (UTC)
  • Engellenmişti. Teşekkürler, kolay gelsin. --yabancım 10:24, 8 Ekim 2010 (UTC)

Selam Emperyan. Wikimaniaya katılabileceğini belirtmişsin. Bu mesajı yazayım dedim. Konferansa bir - iki ay kala Wikimedia bursları başlıyor. Onlara mutlaka başvur. Uçak biletinden, konaklama masraflarına kadar her şeyini karşılayabiliyorlar. Ancak sonuçsuz çıktığı da oluyor bazen. İngilizcem çok iyi değil demişsin, sorun değil, yanında birkaç misafir daha götürebilirsin. Ancak onlara burs verileceğini sanmam. Umarım konferansa katılırsın, iyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 18:26, 8 Ekim 2010 (UTC)

Burs canım, kurs değil. Yanlış okuma oldu galiba. O burslar çıkınca sana da haber veririm. Büyük bir fırsattır. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 18:31, 8 Ekim 2010 (UTC)
Zamanı gelince göreceksin, daha detaylı bilgi alırsın. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 18:36, 8 Ekim 2010 (UTC)

tarihte bugün ve....[kaynağı değiştir]

  1. Tarihte bugüne Cahit Arf'ın 100. yıldönümü diye yazılmalıydı.
  2. Europe 1400 maddesin ben daha önceden açmıştım ama telif ihlalinden dolayı silinmişti halbuki telif elde edecek şeyler yoktu kendi bilgilerim ile yaptım tabii kaynaklardan araştırdım da ama silindi şimdi siz eğer silinmeden önceki halini göreblirseniz bir inceler misiniz telif hakkı yok mu var mı diye? Eğer yoksa lütfen sayfayı geri açın. Teşekkürler Emperyan»»ileti 14:55, 11 Ekim 2010 (UTC)
  • Merhaba Emperyan, Cahit Arf doğumlar kısmına eklendi, anasayfada görünüyor. Europe 1400'ü Fagus silmiş, aktif olduğundan kendisinden tekrar incelemesini istemeniz daha uygun olur. İyi çalışmalar, kolay gelsin...Vikiçizer 17:18, 11 Ekim 2010 (UTC)
  • Mrb. 2010 FIFA Dünya Kupası Finali maddesindeki değişikliğini gördüm de. Bu tip kayan kaynakçaların kullanılmamasına karar verilmiş, ta ben kayıt olmadan önce. Nedeni ise sayfa yazdırıldığında tüm kaynakların gözükmemesi...--Rapsar 17:27, 11 Ekim 2010 (UTC)
    • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Geri alırım bir kaç maddeye de yaptım ama başka maddelerde de gördüm örneğin Azerbaycan gördüğüm zaman hepsini normal haline getiririm. İyi vikiler Emperyan»»ileti 17:29, 11 Ekim 2010 (UTC)
Ben de gördüklerimi düzeltiyorum. Bana da Merube demişti böyle bir karar alındığını. Kolay gelsin...--Rapsar 17:30, 11 Ekim 2010 (UTC)
Bende öğrenmiş oldum teşekkürler. Emperyan»»ileti 17:35, 11 Ekim 2010 (UTC)

Üzgünüm ama çok sayıda birebir alınmış yazılar mevcut. Buda telif hakkı ihlaline giriyor. Bu şekliyle geri getirmem olası değil. Bir yerlerden birebir alıntı yapmadan maddeyi tekrar açabilirsiniz. --Fagusmsj 19:18, 11 Ekim 2010 (UTC)

tarihte bugün (11 ekim 2010)[kaynağı değiştir]

Bugün Cahit Arf'ın 100. yıldönmü ve tarihte bugünde yazmıyor bence bunu eklemek gerekli diye düşünüyorum. Google bile onun anısına imleğini değiştirmiş. Emperyan»»ileti 10:45, 11 Ekim 2010 (UTC)

Geç cevabım için kusuruma bakmayınız lütfen, bu aralar vikiye girişlerim çok düzensiz de. Konuyu sağolsun Çizer halletmiş gördüğüm kadarıyla. Sevgilerimle--Merube 89msj 13:17, 15 Ekim 2010 (UTC)

seçkin portal adayları[kaynağı değiştir]

Merhaba Merube 89 bir kaç size sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim.

  1. Meriba 89 ne anlama geliyor?
  2. Bu bir istek aslında Portal:İslam'ı seçkin adaylıklara koydum sizin görüşünüzü bekliyorum neler eksik felan diye lütfen görüşünüzü belirtin o zaman çok sevineceğim. İyi vikiler Emperyan»»ileti 11:56, 11 Ekim 2010 (UTC)
Tekrar selamlar :). 89 doğum yılım kullanıcı sayfamdan da anlaşıldığı üzere :), merube de bana saklı :D. İslam portalı konusunda ise, fikrimi sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Bugün içinde ayrıntılı değil ama kabaca bir inceleme yapar görüşlerimi adaylık sayfasında dile getiririm. Nazik iletiniz için tekrar çok teşekkür ederim. Sevgilerimle--Merube 89msj 13:22, 15 Ekim 2010 (UTC)