Kullanıcı mesaj:Electromotive/2014 Haziran-2015 Nisan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Talipakyuz19 Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Mavrikantmsj 14:39, 10 Haziran 2014 (UTC)

Yıldız için teşekkürler[kaynağı değiştir]

Şimdiye kadar yaptığınız değişiklikleri onayladım. Katkılarınız artarak devam etmesi dileğiyle iyi vikiler. --Mavrikantmsj 14:49, 10 Haziran 2014 (UTC)

Öncelikli olarak şuradaki şartları sağlamanız gerekiyor. Mesajınızı buraya yazabilirsiniz. --Mavrikantmsj 14:56, 10 Haziran 2014 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. i.e.msj 16:54, 11 Haziran 2014 (UTC)

Vikipedi'de vandalizm, ansiklopediyi bozmak amacı ile ve kasıtlı olarak içerik ekleme, silme veya değişiklik yapma eylemidir.

En sık karşılaşılan vandalizm türü, varolan bir metni çıkarmak ya da hakaret, açık saçık yazılar veya tamamen ilgisiz bir metinle değiştirmek şeklindedir. Neyse ki bu tip vandalizm genelde kolay tespit edilir ve düzeltilir.

İyi niyetle, ansiklopediyi geliştirme amacıyla yapılan hatalı değişiklikler vandalizm sayılmaz. Örneğin maddeye kişisel bir yorumu bir kez eklemek vandalizm sayılmaz, bu sadece faydalı değildir ve çıkarılmalıdır. Kasıt ve kötü niyetin bariz olması gerekir.--Talip Akyuz 08:45, 12 Haziran 2014 (UTC)

sorularınız için buraya başvurun--Talip Akyuz 08:41, 12 Haziran 2014 (UTC) babil kulesi nasıl oluşur?--Talip Akyuz 08:43, 12 Haziran 2014 (UTC)

Kategori:İlgi alanlarına göre Vikipedistler başlığı altından seçim yapabilirsin. Kullanıcı sayfana bir tane oluşturdum. Oradan ilerliyebilirsin. Kolay gelsin. Not mesajlarında imza atmayı unutma. Yzkoc (mesaj) 09:08, 12 Haziran 2014 (UTC)

tam bullamadımKategori:İlgi alanlarına göre Vikipedistlerbaşlığını nerde?

Kategori:İlgi alanlarına göre Vikipedistler Yzkoc (mesaj) 09:29, 12 Haziran 2014 (UTC)

Neden değişiklikleri siliyorsunuz? Hepsi gercek ve hic bir vandallık yok

Anti-vandalizm[kaynağı değiştir]

Yıldız için teşekkürler. Beyaz listeye girmek için ise bu ortamı daha yakından tanımaya çalışmanız ve olumlu katkılarınızı sürdürmeniz yeterli. İyi vikiler. --Superyetkinileti 12:37, 14 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba bir sorunum var çoğu değişiklik yaptığım madde bekliyor katkılarıma bakabilirsiniz.11 maddem bekliyor.Baktığınızda ya anti vandalizm ya da yıldız için teşekkürler başlığıma mesaj atabilirsiniz--Talip Akyuz 09:37, 24 Haziran 2014 (UTC)

Selam Talipakyuz19, ben sizin değişikliklerinizi görüyorum fakat yaptığınız bazı sayfalarda çok değişiklik olduğu için incelenmesi de tabi doğal olarak zorlaşıyor. Ben ve diğer arkadaşlarım zaman zaman değişikliklerinizi incelemeye çalışacağız. Zaten 10 sayfa bulunmaktadır. Daha sonradan bir daha tekrardan yardımcı olabilir misiniz diye yazmaya çalışabilirseniz başkaları sabırsız olduğunuzu düşünebilir. Sabırla beklemenizi niyaz ederim. --Uğurkentmesaj 09:50, 24 Haziran 2014 (UTC)

Öncelikle merhaba. İyi bir vikipedist ararken sizi buldum. bir soru soracağım, devriye olmayan birisi vandallık yapan birisi engellermi engellerse nasıl--Talip Akyuz 16:31, 23 Şubat 2015 (UTC)

Sana da merhaba. Kullanıcıları sadece hizmetliler engelleyebilir. Buradan hizmetlilerin listesine ulaşabilirsin. --Uğurkentmesaj 16:57, 23 Şubat 2015 (UTC)

6 Mart 2015 tarihli son yorumlar ışığında, madde hakkındaki düşüncenizi son bir kez daha belirtmenizi rica ederim. --85.107.105.82 14:11, 7 Mart 2015 (UTC)

Devriyelik Başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğurkent. Devriyelik başvurularında uzun süredir benim başvurum duruyor sanırım şubat ayında eklemiştim. Bir bakabilir misin? Her gün bakıyorum ve sadece 2 yorum ve banim yazdığım cevaplar bulunmakta.--Talipakyuz19mesaj atın 12:47, 7 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, Talip. İstatistiklerini detaylıca inceledim. Madde alanında en az 100 değişiklik şartlarını sağlamıyorsunuz. Biraz daha katkı yapmanız gerekmekte. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 16:35, 7 Mart 2015 (UTC)
Teşekkürler Uğurkent bu da benim için bir ders olur. 3. başvurumda eminim ki daha iyi olurum.--Talipakyuz19mesaj atın 12:04, 8 Mart 2015 (UTC)
Peki diğer istatistiklerim yerinde mi?--Talipakyuz19mesaj atın 12:05, 8 Mart 2015 (UTC)
Gördüğüm kadarıyla maddeleri geliştirmeye ve düzenlemeye çalışıyorsun. Birkaç defa vandalizm değişikliği geri almışsın. Yarına kadar bekleyeyim. Bir olumsuz görüş çıkmazsa (başka kullanıcıların görüşünü almak için) sizi devriye kapsamına alabilirim. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 19:35, 8 Mart 2015 (UTC)

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Lütfen bekleyen değişiklikleri incelemeden onaylamayınız. Sürümün onayını kaldırdım. Bilginize--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:24, 9 Mart 2015 (UTC)

Bu görünüm ve dolayısıyla fark sayfasındaki == işaretinin uygunsuz kullanımı açık olduğu için incelemediğiniz sonucuna vardım. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:52, 9 Mart 2015 (UTC)
Buradaki "baş şehir" düzeltmesi de hatalı. Lütfen değişlikleri kontrol ediniz. Kaynak talep edebilir, kaynak taraması yapabilirsiniz fakat kaynak olmaksızın kabul etmemeniz önemlidir. Eğer "baş şehir" için bir kaynağınız varsa belirtiniz. TDK "başşehir" olarak kullanmakta.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:00, 9 Mart 2015 (UTC)
Rica ederim. İyi niyetli olabilirsiniz ama lütfen mümkün olduğunca kaynak ve değişiklik özeti sağlayın. Eklenen/Değişen bilgiler için istisna olmaksızın (özellikle özgün araştırma olmamasına dikkat ederek) kaynak arayın. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:23, 9 Mart 2015 (UTC)

Anlamıyorum[kaynağı değiştir]

--Akiferyakti (mesaj) 20:48, 9 Mart 2015 (UTC)Neden tıp fakültesi bilgileri varda İlahiyat fakültesi yok ? Eklemeye çalışıyorum üniversitesin sitesinden fakat geri alınıyor ?

Sorun
Neden tıp fakültesi bilgileri varda İlahiyat fakültesi yok ? Eklemeye çalışıyorum üniversitesin sitesinden fakat geri alınıyor ? Akiferyakti (mesaj) 20:52, 9 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Ayrıntılı Bilgi bu sayfada bir değişiklik yapılmış biraz kuşkuya düştüm. Bakabilir misin?--Talipakyuz19mesaj atın 15:25, 10 Mart 2015 (UTC)

Sanırım tarihi gelişim nedeniyle ilişkilendirilmiş ve değişikliği yapan kişi bunu es geçmiş. Tam anlamıyla emin olmadığım için değişikliğe dokunmadım. Danışmakla iyi yaptın. Unutma her değişikliği incelemek zorunda değilsin. Eğer emin değilsen başka bir kullanıcının değişikliği incelemesi için geçmişe bakıp en çok katkı yapan devriyeye konuyu danışabilirsin. Konuya hakim değilim ama neden (değişiklik özeyi) yetersiz. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:33, 10 Mart 2015 (UTC)

Bu şekilde hiçbir yere gidemezsin[kaynağı değiştir]

Merhaba vandal kullanıcı.Bu şekilde vandallık yaparak bize bir şey yapamayacaksın.Bu işleri kuklacılıkla halledemezsin. Bu bize bir etki etmez. İstersen 1000 kez vandallık yap umurumda değil. Bana hakarette umurumda değil. Tek özür dileyerek halledebilirsin.--Talipakyuz19mesaj atın 20:39, 10 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Ayrıntılı Bilgi, kukla bana ne dedi bana söyleybilirsin. Hakaretse e-posta at.--Talipakyuz19mesaj atın 19:46, 11 Mart 2015 (UTC)

Vikipedi'de devriyesiniz, vandalizme alışmanızı ve vandalizmin içeriği yerine diğer maddelerin içeriğine önem vermenizi öneririm.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:49, 11 Mart 2015 (UTC)

212.252.167.175[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğurkent. Bu ip'ye sahip kişi Polis Meslek Yüksekokulları sayfasına sürekli geri aldığım değişikliği geri alıyor 3GD kuralını çiğnemekte. Bakabilir misin?--Talipakyuz19mesaj atın 15:44, 14 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, Talip. 4 veya daha fazla geri alma işleminde müdahale edebiliriz. --Uğurkentmesaj 16:02, 14 Mart 2015 (UTC)

Değişiklikleri geri almayın uyarınız[kaynağı değiştir]

Kuzey Irak İç savaşı maddesinde ülke ve bölge ismini yanlış kullanmışsınız.Lütfen Kuzey Irak yerine Kürdistan Bölgesel yönetimi yazınız 97legend25 (mesaj) 21:12, 14 Mart 2015 (UTC)

Vandilizim ne bilmiyorum uzgunum ama daha yeniyim acikcasi yazilara bu kadar dikkat edeceginizi de dusunmemistim ve bu arada yazimi kaldirmak yerine duzenleseydiniz daha az uzulurdum:)--Leyla Dogan (mesaj) 18:17, 15 Mart 2015 (UTC)

Yaptığınız şey tamamen yanlış. Orası özerk bir bölge ve kendine ait bir adı var değiştirmeniz ve gerçek ismini kullanmanız gerekir, temenni ettiğiniz ismi değil! 97legend25 (mesaj) 12:44, 17 Mart 2015 (UTC)

Evet degistirmeniz en dogrusu olur 97legend25 (mesaj) 11:25, 21 Mart 2015 (UTC)

Size saldirdigimi veya vandallik"Vandallık veya akım olarak Vandalizm, bilerek ve isteyerek, kişiye ya da kamuya ait bir mala, araca ya da ürüne zarar verme eylemidir."yaptigimi dusunmuyorum.. Ancak yeni oldugum dusuncesiyle beni sikayet etmemenizden dolayi tesekkur ederim:)bir sonraki yazimda uyarilari dikkate alacağım.--Leyla Dogan (mesaj) 18:37, 15 Mart 2015 (UTC)

İyi tamam siz yazdıklarımı yine yeni olmama verin!(Umarım bu ünlem işaretini de anlam olarak farklı bir boyuta taşıyıp vandilizim olarak sıfatlandırmazsınız.)--Leyla Dogan (mesaj) 18:50, 15 Mart 2015 (UTC)

Hayırlı akşamlar. Babil kutularınızı gördüm. Gerçekten bu kadar dili bu kadar iyi seviyede biliyor musunuz? --Turgut46 16:25, 17 Mart 2015 (UTC)

Size de hayırlı akşamlar. Amerika, Japonya gibi bazı ülkelere gezim olmuştu ondan önce bu dilleri öğrenmek gerekti.--Talipakyuz19 mesaj atın 16:29, 17 Mart 2015 (UTC)
Sadece onlar değil gördüğüm kadarıyla. Aslında bu kadar dili bu kadar iyi derecede bilmek harika bir şey. Başka Vikilerden madde çevirileri yapabilirsiniz. --Turgut46 16:37, 17 Mart 2015 (UTC)
Zaten birçok maddemi bu şekilde halletmiştim. Örneğin Arnavutluk'un Avrupa Birliği üyeliği süreci'ni ordan kaynaklanarak yazmıştım. Yakında diğer ülkeleri o şekilde değişiklikler yapacağım.--Talipakyuz19 mesaj atın 16:40, 17 Mart 2015 (UTC)
Ben de İngilizce ve Arapça biliyorum ama çeviri yapabilecek kadar değil. Eğer isterseniz çeviri grubu diye bir sayfa var. Belki gönüllü çevirmen olabilirsiniz. --Turgut46 16:44, 17 Mart 2015 (UTC)
Gördüğüm kadarıyla Osmanlıca'da biliyorsunuz bence bu önemli.--Talipakyuz19 mesaj atın 16:48, 17 Mart 2015 (UTC)
Farsça öğrenmeyi de düşünüyorum. O zaman daha iyi olur. --Turgut46 16:50, 17 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Ömer Berkay. Yaptığın değişikliklere bakarak sizin Eurovision'u çok sevdiğini görebiliyorum. O halde seni 31 Marttaki Eurovision Şarkı Yarışması Harika Hitleri'ni internetten izlemeye davet ederim.--Talipakyuz19 mesaj atın 16:33, 17 Mart 2015 (UTC)

Teşekkür ederim Talipakyuz. Yarışmayı mutlaka izleyeceğim. Keyifli seyirler ve iyi çalışmalar :) --Ömer Berkaymesaj 16:43, 17 Mart 2015 (UTC)

Son değişiklikler devriyeliği son değişikliklere bakmaktır. Zaten siz bir devriyesiniz. --Uğurkentmesaj 15:59, 19 Mart 2015 (UTC)

Bu sayfaya bakabilir misin?--Talipakyuz19 mesaj atın 12:03, 21 Mart 2015 (UTC)

Hizmetli kutusuna geldiğinden söylemene gerek yoktu. --Uğurkentmesaj 12:47, 21 Mart 2015 (UTC)
Hizmetlilerin tam olarak hangi fonksiyonlara sahip olduğunu bilmediğim için söyledim. Kusura bakma.--Talipakyuz19 mesaj atın 12:50, 21 Mart 2015 (UTC)
Acil durumlarda söyleyebilirsin. Onun dışında acil bir durum yoksa elbette bir hizmetli kısa zaman içerisinde ilgilenecektir. --Uğurkentmesaj 12:52, 21 Mart 2015 (UTC)

Barış güvercini[kaynağı değiştir]

Teşekkürler Reob.--Talipakyuz19 mesaj atın 13:12, 21 Mart 2015 (UTC)

Evet, biliyorum. Arayüzden kaynaklı bir hata. Düzeltme için sil şablonu koyduğumu da fark etmişsinizdir. Alexandre M. 20:55, 28 Mart 2015 (UTC)

Sağolun, iyi niyetli uyarınız için, güzel akşamlar. Alexandre M. 20:58, 28 Mart 2015 (UTC)

Uygunsuz Kullanıcı Adı[kaynağı değiştir]

Amcyk kullanıcı adına sahip birisi uygunsuz kullanıcı adına sahip. Bakabilir misin?--Talipakyuz19 mesaj atın 18:15, 31 Mart 2015 (UTC)

Selam Talip. Superyetkin benden önce davranmış. --Uğurkentmesaj 19:19, 31 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Talipakyuz19,Vikipedi'de nasıl fotoğraf eklenilir? (vikipedisssttt (mesaj) 07:46, 5 Nisan 2015 (UTC))Vikipedisssttt

Öncelikle vikipedide telif hakkına dikkat etmeniz gerekir. Bunu internetten falan yüklerseniz olmaz.--Talipakyuz19 mesaj atın 10:32, 5 Nisan 2015 (UTC)

Bu sayfadaki Oyuncu performansları konu başlığına bakabilir misin? 6 maç güncellenmemiş.--Talipakyuz19 mesaj atın 17:01, 5 Nisan 2015 (UTC)

Selamlar Talipakyuz19, O işlere aslında Emreculha bakıyor. Bu aralar sınavları var galiba. Bi ara günceller Göz kırpma Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:19, 6 Nisan 2015 (UTC)

Selam Talip, arşiv sayfasının silinmesini istemişsin. Belli durumlar haricinde arşiv sayfası silinmez haberin olsun. --Uğurkentmesaj 17:19, 12 Nisan 2015 (UTC)

Zaten mesajlar burada varmış. :) Tamamdır. --Uğurkentmesaj 17:23, 12 Nisan 2015 (UTC)

Bu oylamaya oy verebilir misin?--Talipakyuz19 mesaj atın 19:18, 12 Nisan 2015 (UTC)

Sayfada değişiklik yapmıştım. --Turgut46 19:22, 12 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba Fenerli1978. Bu sayfada uzunca bir değişiklik var. İncelenmesi biraz zor. Bakabilir misin?--Talipakyuz19 mesaj atın 14:36, 15 Nisan 2015 (UTC)

Baktım ve bende koşar adımlarla uzaklaştım ordan :). Bilgili birilerinin kontrol etmesi daha doğru olabilir. Tarih hiç konum değil çünkü. O kadar emeğide geri alıp heba etmek istemem. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:51, 15 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba Talipakyuz19.Bir az zor olsa da sayfayı inceledim.Sakıncalı bi durum yok.Ben zaten o sayfadaki değişiklikleri sık-sık izliyorum.Osmanlı tarihine çok ilgi duyuyorum çünki.Neyse.İyi vikiler.Saygılarla OkanfanEvet benim? 15:21, 15 Nisan 2015 (UTC)

Bu kullanıcıyı engelleyebilir misin? Israrlı vandalizm yapmakta.--Talipakyuz19 mesaj atın 15:54, 17 Nisan 2015 (UTC)

Gerekli işlemi yaptım. Vandalizmleri geri aldığın için teşekkürler. --Uğurkentmesaj 15:58, 17 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba Fenerli1978. Bu sayfada birisi kaynağı belirtmiş. Ayrıca bana da kaynağı gösterdi ve ben bir sorun göremedim ama yine de sana danışmak istedim istersen Arsuz sayfasına bakabilirsin. Kabul değilde dürümün onayını kaldırırsan sevinirimn

Mesaj sayfamda farklı bir IP kullandığını öğrendim. Galiba Wordblack. Önce onay verdiğim sürümü kaldırıp, hizmetli başvurundaki Wordblack ile Arsuz sayfasında problemlerimiz var yazısını okudum. İyi vikiler.--Talipakyuz19 mesaj atın 18:47, 17 Nisan 2015 (UTC)

Selamlar Talipakyuz19, maalesef kullanıcı zayıf kaynaklı ya da kaynaksız bilgiler eklemeye devam etmekte. Eklediği olumlu ve kaynaklı bilgileri kontrol edersen sevinirim. Bende sayfayı takip ediyorum. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:46, 17 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba Talipakyuz19 sayfada yaptığım değişiklikler neden kabul edilmedi acaba?--Psalteria (mesaj) 18:47, 18 Nisan 2015 (UTC)

Başlıkların hepsi boş değil örneğin İnka ve Çin mimarileri maddelerine bağlantılar eklemiştim sayfada zaten boş başlıklar vardı ama düzenli halde değillerdi ve eksiklerdi lütfen geliştirmeme yardımcı olun.--Psalteria (mesaj) 18:57, 18 Nisan 2015 (UTC)

Kendi Çevirilerimi kaynak olarak kabul edermisiniz?--Psalteria (mesaj) 19:02, 18 Nisan 2015 (UTC)

Teşekkürler --Psalteria (mesaj) 19:06, 18 Nisan 2015 (UTC)

Osmanlı İmparatorluğu[kaynağı değiştir]

Lütfen sürekli değişiklikleri geri almaya çalışmayın. Hz. Muhammed yazmışsınız. Politikalar gereği bu değişiklik kabul edemeyiz.--Talipakyuz19 mesaj atın 19:34, 18 Nisan 2015 (UTC)

O zaman o kısmı kaldırırız sorun değil. --Mezbasever (mesaj) 19:36, 18 Nisan 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Yıldızın için teşekkür ederim. İyi vikiler. Ömer Berkaymesaj 13:05, 19 Nisan 2015 (UTC)

Davetin için teşekkür ederim.Ben bir daha geçsin diye düşünüyordum ama,madem ısrar ediyorsun başvuru yapacağım.İnşallah iyi olur.Saygılarla OkanfanEvet benim? 08:09, 22 Nisan 2015 (UTC)

Başvuru yaptım.Doğrumu oldu yanlış mı bilmiyorum.Bakabilir misin? OkanfanEvet benim? 08:28, 22 Nisan 2015 (UTC)

Düzelttim gibi.İnşallah doğru yapmışımdır.İyi vikiler.Saygılarla OkanfanEvet benim? 18:28, 22 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba.Senin için önemli ise söylerim.İyi vikiler.Saygılarla OkanfanEvet benim? 09:30, 25 Nisan 2015 (UTC)

Kimin davet ettiği benim için önemli,diğer kullanıcılar için ne fark ederki?OkanfanEvet benim? 09:38, 25 Nisan 2015 (UTC)

Muhammet Rıdvan Fadıloğlu[kaynağı değiştir]

Talip bey mehabalar, Şehitkamil sayfasında Rıdvan beyin ilk ismi olan Muhammet ismini de ekledim ancak geri almışsınız. Belediyenin web sayfasında da göreceğiniz gibi ilk ismi Muhammet'dir. Hayırlı akşamlar. Web Sayfası :http://www.sehitkamil.bel.tr/?sf=37 --Bykaratas (mesaj) 19:56, 23 Nisan 2015 (UTC)

Değişiklik onaylama[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu değişikliği onaylamışsınız ancak maddeyi okursanız yanlış bir değişiklik olduğu görülebilir. Lütfen biraz daha dikkatli olalım onaylama yaparken. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:28, 25 Nisan 2015 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Hayırlı olsun. Hadi kolay gelsin.--Talipakyuz19 mesaj atın 13:11, 25 Nisan 2015 (UTC)

Selamlar Talipakyuz19, iyi dileklerin için teşekkürler ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:13, 25 Nisan 2015 (UTC)