İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Türkiye27

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Türkiye27 tarafından 3 yıl önce Başvuru başlığına

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Türkiye27, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Mavrikantmsj 23:52, 15 Aralık 2014 (UTC)


Bütün değişikliklerinizi kontrol edip onayladım. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 23:52, 15 Aralık 2014 (UTC)

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Türkiye27,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 23:31, 16 Mart 2015 (UTC)

Kurtlar Vadisi:Siyah Sancak maddesini boşalttınız, önceki sürümü geri getirdim. Maddeyi boşaltmanızın nedenini merak ediyorum. --KediÇobanıİleti 12:48, 1 Ekim 2015 (UTC)

Çünkü https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Kedi%C3%87oban%C4%B1, öyle bir şey olmayacak, Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 2023'e kadar uzatılması bekleniyor. Türkiye27 (mesaj) 11:29, 20 Haziran 2016 (UTC)

Derin devlet[kaynağı değiştir]

Merhaba dostum, [1] değişikliğinizde dizi türü olarak derin devlet yazmışsınız. IMDB'yi esas alarak değiştirmiştim. Derin devlet diye dizi,tv eseri türü var mı? Alexandre M. 10:27, 18 Ekim 2015 (UTC)

Dostum, bir VP:DŞ olmasın diye seninle iletişime geçmeye çalışıyorum. Ama cevap alamıyorum. Tekrar aynı değişiklikleri yapıyorsun. İlk mesajımı fark etmediğini ya da unuttuğunu varsayıyorum. Umarım iletişime geçersin. Sevgiler, saygılar. Alexandre M. 21:17, 18 Ekim 2015 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan buradaki gibi boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:02, 7 Kasım 2015 (UTC)
  • Merhaba, 0-5 bölüm oynamış konuk oyuncuları Kurtlar Vadisi Pusu maddesinden kaldırdım. Çünkü maddenin gereksiz uzunluğunu azaltmaya çalışıyoruz. Bunları dilerseniz Kurtlar Vadisi karakterleri listesi sayfasına ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda maddedeki uzun karakterleri özetleyebilirseniz çok yardımcı olur. Tartışma sayfasındaki ilgili güncel tartışmaya da katılabilirsiniz. Sevgiler. Alexandre M. 16:00, 21 Kasım 2015 (UTC)

Merhaba sevgili Vikipedist, Kurtlar Vadisi Pusu maddesinde yan karakterler fikir birliği ile kaldırdı. Ama tekrar ekleyenler oluyor. Bu eklemeleri geri aldıktan sonra katkılarını yaparsanız böylece sizin katkılarınızda arada kaynamaz. Hem de vandalizmi engelleyerek Vikipedi'yi korumuş olursunuz. İyi çalışmalar. Alexandre M. 12:54, 7 Şubat 2016 (UTC)

Teşekkürler. Alexandre M. Türkiye27 (mesaj) 10:19, 20 Mart 2016 (UTC)

Cahit Kayaoğlu (oyuncu) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cahit Kayaoğlu (oyuncu)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cahit Kayaoğlu (oyuncu) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 15:28, 27 Temmuz 2016 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:57, 6 Kasım 2016 (UTC)


Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:13, 8 Kasım 2016 (UTC)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz maddesi[kaynağı değiştir]

Selam, gerekli düzenlemeyi kontrol edip gerçekleştirdim. Bölüm numaraları sığmıyordu bu yuzden hakkında ile birlikte Ana karakterlerin başında eklemek zorunda kaldım yoksa sayfa kötü gözüküyordu. Bu yüzden eski haliyle uzun zaman kalmıştı. Ana karakterler ve Yardımcı karakterlerin hakkında bölümünü de kısa tuttum. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karakterleri listesi maddesinde detaylıca bilgi mevcut. Dizilerin ana maddelerinde zaten kısa bilgi yeterli. Sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum saygı ve sevgiyle kalın. Iyi vikiler. --Nystaléos benim? 19.40, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karakterleri listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba ezeli rakibim ebedi dostum mu desem, bilemedim :)). Çünkü her yaptığım değişikliği geri alıyorsunuz. Bende istesem geri alabilirim sizin değişikliğinizi ancak aramızda küskünlük çıkmasın diye yapmıyorum dostum :)). Tamam, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ana sayfasındaki değişikliklerimi kaldırmanızı anlayışla karşılıyorum, o zaman bana karakterlerle ilgili ayrı bir sayfa var, oraya bütün karakterlerinin hakkında ayrıntılı bir şekilde yazı yazabileceğimi söylemiştiniz. Anlayışla karşılayıp dediğinizi yaptım ancak yine, yine ve yineeeee değişikliğimi aldınız :))). İlgilenirseniz sevinirim. (Ayrıca karakterler için açılmış sayfa, karakterlerle ilgili daha ayrıntılı bilgi vermek içindi, hatırlatayım!) Sevgilerle dostum... Türkiye27 (mesaj) 09.58, 21 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Selam dost diyelim :) Son yaptiginiz degisikliklerle birlikte kontrol edilip gerekli duzenlemeler yapilmistir. Sizden tek ricam giris bolumlerine gore karakterler siralamasini degistirmemeniz. Jenerik siralamasina gore listelerde ve ana maddede hareket etmiyoruz oyuncu kadrosu ve karakterler basliginda. Sadece basrolleri jenerige gore ekliyoruz bilgi kutusunda tablolarda ise giris bolumune gore. Saygilarimla.--Nystaléos benim? 13.48, 21 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Ne diyelim o zaman.. hah buldum.. DOST! Teşekkürler... Türkiye27 (mesaj) 17.58, 21 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Telif uyarısı[kaynağı değiştir]

uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--Nystaléos benim? 17.23, 22 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla
Uyarı
Uyarı
Lütfen diğer kişilerin değişikliklerini hemen geri almaktan kaçının. Devam ederseniz, kimsenin 24 saat içinde bir maddeyi üç defadan fazla eski haline çeviremeyeceğini belirten üç geri dönüş kuralı ihlal etmeniz nedeniyle Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir.

Not: Buna ayrıca maddenin eski bir halini geri getirmek de dahildir. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Khutuckmsj 21.05, 25 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla


Abdülkadir Konukoğlu[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Victor Trevor. Oluşturduğun Abdülkadir Konukoğlu maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Telif ihlali" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Victor Trevor (mesaj) 14.03, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Telif ihlali[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi’ye kopyala yapıştır yöntemiyle içerik eklemeyiniz.

Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Victor Trevor (mesaj) 14.03, 30 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla


Başvuru[kaynağı değiştir]

Merhaba. Başvurunuzu geri mi çekiyorsunuz? chansey mesaj? 21.50, 20 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla

Sanırım kabul edilmedi. Türkiye27 (mesaj) 22.17, 20 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla