Kullanıcı mesaj:Oğuzhan Taşçı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Oğuzhan Taşçı, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Zebraacıkmsj 13:18, 8 Mayıs 2015 (UTC)

Devriyelik başvurusu[kaynağı değiştir]

Bu sayfada devriyelik başvurunuzu yanlış yapmışsınız. Baktığınızda zaten sizinkinin diğer başvurulardan farklı olduğunu görebilirsiniz. İyi vikiler.--HeraklesKakashi mesaj atın 16:28, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Öncelikle hoşgeldiniz.
Vikipedi sayfalarında deneme yapıyor gibisiniz. Yaptığınız değişiklik geri alınacak ya da silinecektir.
İsterseniz denemelerinizi deneme tahtasında keyfinizce yapabilirsiniz.


Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Vikipedi'yi tanımak isterseniz, Vikipedi:Hakkında sayfasına bakabilirsiniz. --Superyetkinileti 17:12, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Ak Parti Genel Başkanları silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ak Parti Genel Başkanları) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ak Parti Genel Başkanları sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Zaitsév 19:05, 27 Mayıs 2015 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --kibele 07:31, 13 Haziran 2015 (UTC)


selam, yaptığınız eklemeler ve değişikliklerden, vikipedi'nin önemli ilkeleri VP:TBA ve VP:MİLLİ'den bilginiz olmadığı izlenimini edindim. dikkat ederseniz sevinirim. kolay gelsin. --kibele 08:19, 13 Haziran 2015 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak yerine, olumlu işler yapan Vikipedistleri de oyalıyor, ücretsiz bilgiye ulaşmak isteyen kullanıcıların yanlış yönlendirilmesine yol açıyorsunuz. Bu tutumu tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Davranışınızda ısrarcı olmanız hoş görülemez. Teşekkürler.
Supermæn (mesaj) 19:41, 16 Haziran 2015 (UTC)
Lütfen şu şekilde kaynak gösteremeyeceğiniz, vandalizm amaçlı değişiklikler yapmayınız. -- Supermæn (mesaj) 19:41, 16 Haziran 2015 (UTC)

Telif uyarı[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:01, 17 Haziran 2015 (UTC)
Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. kibele 08:24, 17 Haziran 2015 (UTC)
Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. kibele 14:22, 20 Haziran 2015 (UTC)

Merhaba. Değişikliğinizi geri almamın sebebi Ahmet Davutoğlu dönemine konu dışı şeyler yazmanız. Bu olaylar Ahmet Davutoğlu döneminde olmamıştır. O yüzden geri aldım. Bu arada ben Caner. Tanışalım dedim. :) İtalyakurdu (mesaj) 11:01, 11 Temmuz 2015 (UTC)

Recep Tayyip Erdoğan sayfasında kaynak belirtilmesi[kaynağı değiştir]

Sayfada 5 tane kaynak belirtmeme rağmen kaynak yeterli değil gerekçesiyle geri almışsınız. Göz geçirseniz iyi olur. Lütfen cevabını vermeden geçmeyiniz. --Oğuzhan Taşçı 19:12, 11 Temmuz 2015 (UTC)

Bu ve bu sitelerde belirtilen kitap adını lakap olarak değerlendirmişsiniz. "Son Adam" diye isim koysa mesela, o da mı lakap olacak? Bu ve bu kaynak güvenilir değil. Burada da böyle bir slogan atıldığından bahsediyor. Lakap kullanımı farklı. Margaret Thatcher hakkındaki bir yazıda isim yerine "Iron Lady" denir mesela, bu bir lakaptır. Kaç yazıda Erdoğan yerine "Davos Fatihi" denmektedir?--RapsarEfendim? 19:57, 11 Temmuz 2015 (UTC)

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 04:43, 15 Temmuz 2015 (UTC)

AK Parti Sayfasında Değişiklik[kaynağı değiştir]

Adalet ve Kalkınma sayfasındaki değişikliğimde Gerekçe: Sepep? yazmışsınız, açıklıyorum dosya görünümleri karışıktı düşüncem şudurki aynı görünümdeki dosyalar olması lazımdır hep aynı aynı görüntülü dosyalarla bizzat uğraşıp değişitirdim yüzdelik dilimli dosyaları yükledim halen daha siz Türkiye geneli olan dosyaları barındırıyorsunuz ben ülke'nin hangi illinde yüzde kaç oy almış oy aldığıı belirten dosyaları ekledim düşüncem şudurki Türkiye geneli sonuçlar olmamalıdır ve AK Parti sayfasında değiştirilen dosyalarıda ben değiştirdim ama Kullanıcı:İtalyakurdu tarafından kabul edildi siz ne gerekçeyle değiştiriyorsunuz anlamıyorum ya hiç kabul etmeyin ya hep edin bir seçeneği seçin. Göz atarsanız iyi olur. Oğuzhan Taşçı 16:09, 18 Temmuz 2015 (UTC)

Merhabalar Sayın Oğuzhan Taşçı, ben değişikliklerinizi incelerken iki versiyonu açarak kontrol ettim. bu sizin yaptığınız revizyon buda mevcuttaki eski revizyon. Sizin yaptığınızda renkler kesinlikle daha anlaşılır şekilde tonlanmış. Bu tip değişikliklerde değişikliği yaptığınız zaman lütfen değişiklik özetine sebep belirtiniz. Böylelikle kontrol daha kolay olacaktır. Ben değişikliğinizi geri alıyorum. Ellerinize sağlık ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:25, 18 Temmuz 2015 (UTC)
Şey, kaç saattir bakıyorum ama belirtiğiniz üzere bu değişikliğinizi kontrol etmemişim. İtalyakurdu (mesaj) 14:41, 19 Temmuz 2015 (UTC)
S.A. :) ! Bir şey söyleyeceğim. AK Parti'de seçimler bölümünde genel seçimler ve yerel seçimler var. Oralara cumhurbaşkanlığı seçimine eklediğiniz gibi sonuç bölümü eklerseniz çok iyi olur. İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler. Ayrıca katkılarınız harika. Bunun için de teşekkür ederim. İtalyakurdu (mesaj) 12:46, 20 Temmuz 2015 (UTC)

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:33, 13 Ağustos 2015 (UTC)

Dosyada Uygunluk[kaynağı değiştir]

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Dönemi (RTE).jpeg dosyasında her şey normal olmasına rağmen neden silme koşullarını gösterdiniz? Oğuzhan Taşçı 15:14, 13 Ağustos 2015 (UTC)

Sil şablonuna eklediğim kısımda belirttiğim nedenini.--RapsarEfendim? 16:28, 13 Ağustos 2015 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:25, 9 Ocak 2017 (UTC)