Kullanıcı mesaj:Oğuz Ergin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki talebiniz doğrultusunda kullanıcı adınız değiştirilmiştir. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 21:41, 2 Şubat 2008 (UTC)

teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok faydalı bilgiler; sıralama, arama,... Botusai 16:31, 1 Mart 2008 (UTC)

  • Merhaba, aynı anlama gelen sözcüklerde genelde anlam ayrım sayfası kullanılıyor ama en çok kullanılan anlamı genelde doğrudan veriliyor. Örneğin Fil. Buna parantez içinde (hayvan) yazmaya gerek yok. Fil (anlam ayrımı) sayfası da diğer sayfalara bağlantı veriyor zaten. Bunun gibi Optimizasyon için farklı bir madde açılmadan (matematik) eklentisi yapmaya gerek yok. --Mskyrider ileti 09:39, 9 Mart 2008 (UTC)
  • Tabii ki bilgisayar ile ilgili optimizasyon maddesini açtığınızda "Optimizasyon" maddesini (anlam ayrımı) parantezi olmadan anlam ayrımı sayfası yapmakta yarar var. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti 10:26, 9 Mart 2008 (UTC)

Merhaba hocam sizi burada görmek ne güzel, ben TDE bölümünden Recep Tunca, bir yıldan fazladır buradayım. Burayı çok seviyorum, çok şey öğreniyorum. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ'lü geri döndü. 10:29, 11 Mart 2008 (UTC)

Altıgen satranç[kaynağı değiştir]

Merhaba. Özellikle satrançla ilgili müthiş katkılarınıza rastladım. Vikipedinin ilgi isteyen alanlarındandı; çok iyi maddeler kazandırmışsınız, elinize sağlık. Bu arada altıgen satrancı günün maddesi adayı yaptım, yakında ana sayfada görebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 09:31, 13 Nisan 2008 (UTC)

Max Bezzel isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Superyetkinileti 23:25, 15 Kasım 2010 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Oğuz Ergin, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 15.58, 18 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Satirdan kahraman (mesaj) 12.12, 23 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Oğuz Ergin: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Tobb logo.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Tobb logo.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  20.57, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]