İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Dæmon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin ve kaliteli içerik tartışmaları

Seçkin madde adayları

Mermer Köşk (2. aday gösterme) · Yaren (leylek) · Park Otel · Tetrakloroetilen · If Day (2. aday gösterme) · Küçük orman ötleğeni · Japonya · Kerem Aktürkoğlu (2. aday gösterme)


Seçkin liste adayları

Bangladeş'teki Dünya Mirasları listesi · Portekiz'deki Dünya Mirasları listesi · Rusya'daki Dünya Mirasları listesi · Finlandiya'daki Dünya Mirasları listesi · Güney Kore'deki Dünya Mirasları listesi · 100 veya daha fazla UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkan futbolcuların listesi · Azerbaycan'daki Dünya Mirasları listesi · Arnavutluk'taki Dünya Mirasları listesi · FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu · Nobel Barış Ödülü sahipleri listesi (2. aday gösterme) · FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçları listesi


Seçkin resim adayları

İspanya'da eski bir yüksek fırın · Panoramic view of Istanbul- Yeni Cami (The New Mosque), Galata Bridge. Turkey, Southeastern Europe.jpg


Kaliteli madde adayları

Angut (kuş) · Nuggets (film) · Muhammed ve Hristiyanlar (2. aday gösterme) · Hekzaklorobenzen · Mollakent Medresesi · Vasil Kınçov · Kilim motifleri · Seniha Bedri Göknil · Hekzaklorobütadien · Ege sanatı · Taksim toplantısı · İngiltere · İvan Pavloviç Sereda (2. aday gösterme) · Nusret Bey · Nahçıvan Uyezdi · Enlil · Nutuk (Mustafa Kemal Atatürk) · Tokyo Kulesi


Seçkin madde incelemesi

Kylie Minogue · Janet Jackson

Mesaj Sayfam[kaynağı değiştir]

Bir acemi olarak mesaj sayfası denemeleri yapıyorum.Öneri ve düşüncelerinizi yazmaktan çekinmeyin lütfen --★Dæmon ileti 12:24, 13 Temmuz 2008 (UTC)

Son haberlerin vikipedia'ya girilmesi tartışmalarına bakıyordum. WikiNews diye bir şey varmış onu öğrendim.En kısa zamanda Türkçe de eklenecek gibi yazılar vardı ancak başvurularda göremedim.Bir bilginiz var mı acaba ne zaman viki haber'e sahip olacağız ? --★Dæmon ileti 12:33, 13 Temmuz 2008 (UTC)

Selam. Ben şahsen vikinews'e sıcak bakmıyorum. Bugün verilen emeklerimiz yarın sıfıra inebilir. O yüzden gazeteleri okmayı tercih ediyorum. Vikinews'ı açılması için kuralların iyice hazırlanması gerekir. Özellikle yorumunun yazılmasını önlememiz lazım. Vikiyorum veya vikiforum'a dönüştürülmesin. Bilgiğim kararıyla Kullanıcı:Dsmurat, Kullanıcı:Nihan vikinews için ciddi düşünüyorlardır. İsterseniz o arkadaşlarımıza danışıp konsensus oluşturmaya çalışabilirsiniz. Takabeg ileti 12:45, 13 Temmuz 2008 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, diğer kullanıcılarla olan iletişimimizi onların mesaj sayfaları üzerinden yapıyoruz, kullanıcı sayfalarından değil. Her kullanıcı, kendi kullanıcı sayfasını kendi istediği şekilde, fakat sadece Vikipedi'yi ilgilendiren özelliklerini ekleyerek düzenleyebilir. --M. M. ileti 14:39, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Ben de benim gibi yeni katılan kullanıcılara biraz da olsa yardımcı olmak için "hoş geldin" mesajları ve vandallar için uyarı mesajları ekliyorudum.Ama kullanıcı sayfalarına eklemişim bir daha mesaj sayfasına ekleyeceğim. --★Dæmon ileti ~ 14:49, 15 Temmuz 2008 (UTC)
Teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 14:51, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Şimdi 2 yıl 2 ay 2 gün oldu. OnurTkatkılar 06:58, 16 Temmuz 2008 (UTC)