İçeriğe atla

Kullanıcı:Levent/Arşiv: 14 - 15

Vikipedi, özgür ansiklopedi

TCM[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent Abi. Size bir seri filmin film adları konusunda danışmak istiyorum. Bu seri Teksas Testere Katliamı serisi. İlk olarak 1974 tarihli ilk filmden başlayayım. Orijinal adı Texas Chainsaw Massacre. Türkçeye çevrimi Teksas Testere Katliamı. Türkiye'de sinemaya Teksas Kasabı adı ile girmiş. Yine Türkiye'de VCD adı Kasabada Katliam. Filmin en çok tanınan ismi Teksas Katliamı. Aslında hiç kullanılmadı bir yerlerde. Diğer film 1986 tarihli serinin ikinci filmi. Orijinal adı Texas Chainsaw Massacre Part 2. Türkçeye çevrimi Teksas Testere Katliamı Bölüm 2. Türkiye'de sinemaya Katliam adı ile girdi. Türkiye de DVD ve VCD olarak Teksas Katliamı 2 adı ile yayınlandı ve bu ad şu an en yaygın adı. Diğer film 1990 tarihili serinin üçüncü filmi. Orijinal adı Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III. Türkçeye çevrimi Deri Surat: Teksas Testere Katliamı III. Türkiye de sinemaya Meşin Surat adı ile girdi. DVD ve VCD olarak Leatherface Teksas Katliamı 3 adı ile yayınlandı. Ayrıca son ismi kullanacaksak Leatherface yerine Deri Surat diye bilir miyiz? Çünkü leatherface kelimesinin Türkçesi. Serinin 4. filmi 1995 tarihili orijinal adı Texas Chainsaw Massacre: Next Generation olan film. Türkçeye çevrimi Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil. VCD ve DVD adı Teksas Kasabı. Hangi bölüm için hangi adı kullanalım. Ben işin içinden çıkamadım. Yardım ederseniz sevinirim.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:16, 21 Temmuz 2008 (UTC)

selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent abi hizmetlilerin kullanıcı hesabı silemediklerini duydum.Bu konuda yetkili merci var mı?--Alperviki 15:34, 21 Temmuz 2008 (UTC)
Benim bu hakkı istememin sebebi İki hesabımın bulunması.Böyle olunca ilerde yönetici olma şansımı yok ediyor.

Resim[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Çok büyük bir olasılıkla GÖBL değil; çünkü stüdyo resimleri genellikle GÖBL olmuyor. Etiketliyorum o zaman. Görüşürüz abi... (Not: Suna Pekuysal'ı da kaybettik... Üzgün) --DsMuratileti 10:38, 22 Temmuz 2008 (UTC)
Abi kusura bakma gözden kaçırmışım sanırım,geçmişe bakmadığım için spam bağlantı olarak eklendiğini düşünüp çıkardım.Bağlantıyı geri ekledim.Kolay gelsin.--Eldarion 12:35, 22 Temmuz 2008 (UTC)

Meni[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Daha ansiklopedik olan resimler vardır. Takabeg ileti 05:30, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Tamam abi. Takabeg ileti 05:34, 23 Temmuz 2008 (UTC)

emre aydın sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

levent abi, vandal gördüğüm ve bir şeyler yapmam ve dur demem gerektiğini hissediyorum. emre aydın sayfası mesela. yapmam gerekenleri söyleyebilir misiniz? --Triancula 10:36, 23 Temmuz 2008 (UTC)

evet evet ben de dün gece keşfettim daha son değişiklikler butonunu, tokio hotel'i de gördüm hemen tekrar eski haline getirdim. ve artık neyin bozulduğunu görürsem anında müdahele yapmayı hazır bir haldeyim. sanırım adım adım vandalizm'le mücadeleye doğru gidiyorum levent abi (: tekra teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. çalışmaya tam gaz devam. --Triancula 10:54, 23 Temmuz 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

Yaşar Neng Koleji'ni niye sildiğinizi anlamadım. Bana açıklayabilirseniz sevinirim. Wiki de yeniyim bu sayede öğrenme fırsatım da olur. Bu imzasız yazı Ozgurdogan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir saat değil iki saatte uğraşırım yeter ki olayı çözeyim, ben hangi yazılar için saatlerce uğraşıyorum ancak burada kalacağını bilmeliyim, silinecekse niye umrumda olsun ki, dikkate alınacaksa ve nasıl yapılabileceğini anlarsam, örnek gösterirseniz katkı yapmak istiyorum ancak daha anlayamadım.

wikipediayı şikayet[değiştir | kaynağı değiştir]

Birde size şu fikrimi göndereyim dedim, --Organik 12:53, 23 Temmuz 2008 (UTC)

insanlara bu siteyi kullanmayı basit ve açık şekilde anlatmazsanız bunun adı özgürlük değildir, engeller, gereksiz zorluklar saçma.. Telif hakları telif hakları, iyide bu nasıl işliyor, avukatların değil herkesin anlayacağı ve uygulayacağı bir üslup yok mu, yoksa sadece avukatlar mı katkıda bulunuyor veya o dilden anlayanlar, vay halimize o zaman.

Diyelim ki bir bilgi var gerçek net, ben bunu ekledikten sonra silinmemesi için ne yapabilirim, anlayamadım. Birçokları konuyu bilmediği için yazılan bilginin çok mühim olduğunu anlamadan siliyordur, sonuçta profesörler yönetmiyor siteyi..

Açıkçası bu bir ansiklopedi, şu şekilde olsaydı daha bir uygun olurdu sanırım;

Bu sitenin kendine has özellikleri olduğunu biliyorum, bununla birlikte, Nasıl ki bir ansiklopediyi hazırlayanların üst düzey profesörler, uzmanlar olması gerekiyorsa burada da bu kişilerin yönetiminde olup ve bizlerin katkıları dikkat çekici bir bölümde ve bunu bildiren bir işarette mevcut bulunmalıdır, böylece okuduklarımız uzmanlar tarafından hazırlanan bilgiler olacak ve yanında istersek fikirlerinin ve diğer bilgiler ekleyen insanların eklediklerine ulaşılacak. Bunun yanında yetkili kişiler karar aldıktan sonra bu kullanıcıların ekledikleri bilgileri uygun görürlerse konunun ana sayfasına taşıyacaklar. Sonuçta milyonlar bilgi eklediği için, hiçbir zaman o bir sayfa uzayıp gitmeyecektir. Bu da katkıları anlamsızlaştıracak biryerde, ancak dediğim gibi ayrı bir bölümde okuyucular tarafından eklenenler bölümü açılıpta, madde kısımları sabit tutulursa daha iyi olacaktır.


Katkıda bulunmaya çalışırım elbette, bunun için okuduklarımdan sonra olaya daha iyi hakim olmak için aynı konu hakkında yazdıklarımdan size birkaç örnek gösterip fikrinizi soracağım. Hangisi uygunsa ona göre daha iyi anlarım olayı.. Ne zaman hazırlayabileceğimi bilemiyorum. iyi çalışmalar --Organik 13:17, 23 Temmuz 2008 (UTC)


Valmanya maddesinden dolayı kısa madde dediniz ama ingilizce bilgilerde bu kadardı daha fazla olsaydı çevirecektim ama ingilizcede olan bu kadardı.--Rodmank

GS ile ilgili?[değiştir | kaynağı değiştir]

buranın tartışması henüz sonuçlanmadan neden sildin? ortada bir gerekçe yok. bir kaç kişi silinsin derse silinmez. oylama ile olmaz bu işler. gerekçeli olması lazım. hangi maddeye aykırı. ortada bir sebep yok.

Vikipedi:Silinmeye_aday_maddeler/GS_ile_ilgili --Qwl ye yaz 14:45, 23 Temmuz 2008 (UTC)

  • Silinmeye aday maddelerin bekleme süresi ortalama on gündür. Belirttiğiniz şablon yönergelere uygun olarak silinmiştir. Bilginize. Levent Abi ileti 18:00, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Bekleme süresi 10 gün olabilir. ancak her aday madde bu süre sonunda siliniyor mu? sonuçta bir gerekçe olması lazım. hangi kurala aykırı ki silindi? yoksa herkes toplanıpta GS Kulübü kadrosu silinsin dediğinde silenecek mi? ortada bir gerekçe yok. --Qwl ye yaz 05:14, 24 Temmuz 2008 (UTC)


Ben şunu soruyorum.

FB kadrosu şablonu silinmeye aday gösterilse ve yeterli oy alsa silinebilir mi?

--Qwl ye yaz 09:12, 24 Temmuz 2008 (UTC)

Trabzonspor Basketbol[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent Abi, Trabzonspor Kulübü Basketbol Şubesi maddesini Trabzonspor Kulübü Basketbol Takımı yapabilirmisin? Bilinirlik açısından böyle olması daha uygun gibi. Maddenin geçmişi kaybolmasın diye değiştiremiyorum tabiki.

Not: Ayrıca yeniden bir Ülkerspor maddesi açılsa nasıl olur? Bildiğin gibi tarihe karıştı en azından bilgilendirme açısından böyle bir madde açılması gerekir. İyi günler, Kolay gelsin ve teşekkürler --Muratsahinileti 17:40, 23 Temmuz 2008 (UTC)

İyi akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yine monobook'la ilgili bir soru; Vito Genovese buralardayken teklif etmişti ama o zamanlar "belki kullanırım" düşüncesiyle değerlendirmemiştim.. Sorunum şu; "önizleme" özelliğini hemen hemen hiç kulanmıyorum ve beni yavaşlatıyor. Monobbok'umdan çıkarabilir miyim, nasıl?Levent Abi ileti 18:08, 23 Temmuz 2008 (UTC)
merhaba, önzilemeden kastettiğin pop up ise monobook sayfasından çıkardım, önbelleği temizledikten sonra görünmez sanırım. --Mskyrider ileti 18:27, 23 Temmuz 2008 (UTC)


Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

mesaj sayfam nasıl olmalı Vikipedi yöneticileriyle nasıl ileti atabilitim.Nasıl irtibata geçebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...~Bu imzasız yazı DS648AS (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Re:Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent Abi Akçaköy Burdur ve Akçaköy Yeşilova Var.Bunlar ikiside aynı yer ikiside okursanız görürsünüz.Bunun birini silip Akçaköy Yeşilova Burdur yapsanız daha iyi olur.Linkleri aşağıdadır.Ben birde resim eklemiştim ama eklediğim resmi bulamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ak%C3%A7ak%C3%B6y,_Ye%C5%9Filova http://tr.wikipedia.org/wiki/Ak%C3%A7ak%C3%B6y,_Burdur

Vandalizm konusunda[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Levent Abi arkadaş,

Ülkücülük maddesine eklediğim link'i için uzun uzun konuşmaya gerek yok, fakat zonguldak ülkü ocağı falan fıstık gibi eklenen diğer ülkücü sitelerden farkının (ülkücülük için 'gerçek anlamıyla' bir "dış kaynak" olması)olduğunu vurgulamak istiyorum.

Nasıl ki ülkücü hareketin resmi kaynak sitesi ulkuocakları.org ise, dış kaynağı da yeniden milli mücadele hareketidir. İlla benim eklediğim ancak sizin sildiğiniz site olmasına gerek yok fakat "artık mevcudiyetini sürdürmeyen ve yakın tarihte sağ düşüncenin ilmi altyapısının kurulmasında büyük emeği geçmiş olan" YMM hareketi-okulu ile ilgili farklı bir site yahut kitap adı artık ne olursa, ülkücülük maddesinde (ve dahi çeşitli radikal örgütler dahil şu anda var olan tüm müslüman-milliyetçi-muhafazakar yapıların tanım sayfalarında) dış kaynak olarak belirtilmelidir.

Ancak yönetici sizsiniz, karar sizin, bize saygı duymak düşer.

İyi çalışmalar.

  • vikipediye daha sık gelip aktif rol almak gerek aslında. birbirimizi anladığımıza sevindim, belki ilerleyen günlerde konuyu bilen birileriyle konuşup sadece bu maddede değil, bahsettiğim diğer maddelerde de gerekli düzenlemeyi yapabiliriz.

Re:Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkürler.Resmi nasıl bulabilirim.

Hizmetli[değiştir | kaynağı değiştir]

Hizmetliliğe adaylığımı koymak istiyorum. Daha önce koymuştum. Ama o zamanlar Vikipedi bilgim yeterince yoktu. Şimdi bütün kuralları biliyorum. Bazen yanılgılara düşsem de kendime güveniyorum. Yeniden aday olabilir miyim?--Lord Lєəthєrfəcє ileti 20:57, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Tabi de Vikipedi kurallarının hepsini biliyorum. Belirttiği gibi bir kaç tane bilmediğim vardır. Vandallık yapılmış sayfaları silmek isterdim. Yani gözüme takılan çok oluyor. Sizce olablir miyim? Olayım mı? Bekleyeyim daha sonra mı?--Lord Lєəthєrfəcє ileti 21:03, 23 Temmuz 2008 (UTC)
Peki nasıl aday olabilirim. Önceden olmuştum da. O yüzden kayıtlı. Yeniden aday olamıyorum.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 21:12, 23 Temmuz 2008 (UTC)
Fakat oraya adımı yazınca arşivdeki adaylığım çıkıyor. Ne yapayım?--Lord Lєəthєrfəcє ileti 21:16, 23 Temmuz 2008 (UTC)

yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

mesaj sayfam nasıl olmalı kendimi yoksa bir maddemi tanıtmalıyım

Trabzonspor[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Trabzonspor tartışma sayfasındaki yazınızı okudum. Maddeyle ilgilenenlerin -bu arada benim de- dış bağlantılar politikası hususunda bilgileri eksik. Bu konuda belirleyici kriterler nedir? Örneğin resmi siteler dışında hangileri eklenebilir? Taraftar oluşumlarının siteleri eklenebilir mi? Kolaylıklar.--Xyz... 09:45, 24 Temmuz 2008 (UTC)

Telif ihlali hk..[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. neye istinaden çok telif ihlali yaptığımı anlayamadım. artık telif ihlali yapmamaya gayret gösteriyorum. kötü niyetli bir viki yazarı değilim.

İyi günler Levent Abi Resimleri Ekledim.Dün demiştiniz ilgili maddeyle ilgilenirim diye resim kodları aşağıda.şimdiden teşekkrüler. ilgili madde adresi http://tr.wikipedia.org/wiki/Ak%C3%A7ak%C3%B6y%2C_Ye%C5%9Filova

Akçaköy.jpg birinci resim

Akçaköyde Kış.jpg‎ ikinci resim

şu aşağıdaki resimler gibi küçük olsun iyi çalışmalar.şimdiden teşekürler Bu imzasız yazı DS648AS (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Levent Abi dostça hatır sormanız için teşekkürler. Mesleki çalışmalarımın yoğunluğuna rağman vikipediden kopamadım, galiba ben de vikikolik olmaya başladım. Neyse... Ben iyiyim, sizin de iyi olmanızı dilerim... SDD'de yine rüzgarınızı estiriyorsunuz:)... İyi çalışmalar, sevgi ve saygılarımla...--Düşünenadam 19:40, 24 Temmuz 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Üstad iyi geceler, sırada bir ay var gibi ama gene de sen bilirsin. Kolay gele.. --M. M. ileti 19:52, 24 Temmuz 2008 (UTC)

Zaten mazisi de pek parlak değil. 144.122.*.* grubundan sanırım. Teşekkürler, iyi geceler. --M. M. ileti 19:57, 24 Temmuz 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

slm levent abi ankara üniversitesi spor kulübü sayfasına resim eklemek istiyorum nasıl yapabilirim. Takım logosunu daha doğrusu.. Teşekkür ederim.. Bu imzasız yazı Sheva90 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent Abi. Teşekkür ederim bildirdiğin için. Aslında ben de lisansı olmayan resimlerin silinmesine üzülüyorum, emek harcanıyor sonuçta. Benim resmim dediklerinde uygun lisansı ekleyerek yardım etmek isterdim bilmeyen veya unutan kullanıcılara ama, kendilerinin eklemeleri gerekiyormuş, neyse... İyi çalışmalar Levent Abi, hoşçakal...  Burak ileti 21:49, 24 Temmuz 2008 (UTC)
  • Abi çok yoğunum, kafamı bile kaşımaya vaktim yok ama buraları bıraktım sanmayın... sadece yoğunluktan gelemiyorum, en kısa zamanda buralardayım... e.c. 05:44, 25 Temmuz 2008 (UTC)

Hıyarapol[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben maddenin KDliğini bilgi yetersizliğimden ötürü sorgulayamadım. Size danışayım dedim. Siz o açıdan bir göz atar mısınız? Teşekkürler --Manco Capac 13:27, 25 Temmuz 2008 (UTC)

Vikipedi:Kayda değerlik (tiyatro oyunu)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bazı ufak değişiklikler yaptım. Kayda değerlik kriterlerine ekleme yapılabilir mi diye daha sonra bakacağım. Bir de 3. dipnot için tiyatro ile ilgili birkaç dış bağlantı araştıracağım. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:29, 25 Temmuz 2008 (UTC)

İyi geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Google konusuyla ilgiliyseniz; Googlefight maddesine de bir göz atar mısınız? Belki en alttaki açılıp-kapanır tablolarda yer almãsı gerekiyor olabilir. Doğrudan Google'ın kendisine ait değil ama finans desteğinin olduğu bir site. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:27, 25 Temmuz 2008 (UTC)
  • Merhaba Levent Abi, ben yanlış anlamadıysam,siteye girdiğimde sitede Google'ın desteği yoktur denmekte. Madde de Bu bilgi yanlış olabilir. İnternet'de araştırdım ama destek konulu bir şey de bulamadım.

Eğer olsa bile Google'ın sponsorluğunda organize edilen düzinelerce kayda değer servis var. Bunlarında eklenmesi gerekir. Kısacası ben şablona eklenme taraftarı değilim. --Muratsahinileti 21:52, 25 Temmuz 2008 (UTC)

  • İnterwikiler eklendi ve düzelttim. Kolay gelsin ve iyi akşamlar. --Muratsahinileti 21:59, 25 Temmuz 2008 (UTC)

yardımcı grubu[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben halen kararsızım :) İlk fırsatta kaynak arayacağım. Khutuckmsj 23:24, 25 Temmuz 2008 (UTC)

teşekkürler..[değiştir | kaynağı değiştir]

  • kabul etmek de ne demek.. kişinin vikiyaşı arttıkça hediye işleri de tavsıyor, ama güzel oluyormuş arada böyle.. :) --kibelemesaj 07:58, 26 Temmuz 2008 (UTC)

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Organik gıda adında hazırladığım bölüm dediğiniz gibi olmuştur herhalde, kaynak belirttim ve copy paste değil. --organik 09:05, 26 Temmuz 2008 (UTC)

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

temizlik şirketleri hakkında bilgi sunmak istiyorum silmişsiniz neden birde web sitesi kurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz [1] Bu imzasız yazı Akman1818 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

next eleven[değiştir | kaynağı değiştir]

"next eleven" ingilizce içerikli sayfanın nacizane çevirisini yaptım fakat bu ülkeleri gösteren haritayı aşağıdaki kodla eklemeye çalışınca işe yaramadı.


ingilizce ile türkçe sayfalarda kullanılan resimler ortak değil mi?

tekrar yükleme işlemi nasıl olacak, telif hakkını nasıl tanımlayacağım? tecrübesiz olunca çok vakit alıyor bu işler, bunaldım...Muhayyil 12:16, 26 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Nazik ödülünüz için çok çok teşekkür ederim ^_^ Buraya ufacık da olsa bir katkım oluyorsa; ne mutlu bana... Tekrar çok teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:59, 26 Temmuz 2008 (UTC)

teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yazdığınız bilgileri okudum sonra bir daha okuyacağım, zaten önerileriniz bayağı bir okunması gereken türden olduğu için böyle yapmam gerekir. Sorularıma net yanıtlar verdiğiniz için ayrıca teşekkür..

Elbette böyle bahsettiğiniz uğraşı verince bunun hayatınıza da katkısı oluyordur. Kitap, bilgi, doğru düşünme, tartışma, araştırma, çalışma sonucunda kazanılanlar hiçte yabana atılacak türden değildir.

Araştırmacı bir yanım vardır, ancak herkesin bir kusuru vardır benimkide yabancı dil yoksa birçok bilgiyi aktarmaktan büyük zevk duyardım. Yabancı kaynaklar deli gibi bilgi üretiyor, daha fazla yararlanmak lazım tabiki. Aslında benim için bu sıkıntı değil, yine bilgiyi bir yerden edinmeyi biliyorum. Sorun birçok kaynaktan okuyup anında buraya yansıtamamak, Türkçe kaynak yetersizliği yani.. Ancak insan incelediği, ilgilendiği konularda mutlaka gereken bilgiyi bulacaktır.

Fikirler, özgür düşünceler burada yayınlanmasa bile bununda çaresi vardır. Sizin kadar bu hususta çalışkan olamam ancak, fikirlerimi ve bazı ayrıntıları birçok konuda paylaşmak, tartışmak isterim. Kendi fikirlerimiz doğru bilgiler ışığında kabul edilebilir bir noktaya gelecektir böylelikle. --organik 22:54, 26 Temmuz 2008 (UTC)

Stelyo Kazancidis[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Hello. I can help you only by traslating the article in greek wikipedia into English. Is that OK? I don't have something else about him. You are welcome to ask such kind of help. Perhaps for another article title to have more data to give you.

--Vchorozopoulos 22:56, 26 Temmuz 2008 (UTC)

  • I found those users of greek wikipedia who speek Turkish to help you AlexDoukas, Uannis and Tuluat, The first one speek surely greek too. I'm not sure abouty the others.
  • The link is Stelyo Kazancidis.
  • Of course. Peace for ever.

--Vchorozopoulos 00:34, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Kısa Madde[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar.Bana kısa madde yazmamam için uyarı göndermişsiniz. Ben gönüllü çevirmen grubundayım. Kısa madde dediğiniz madddeler diğer (özellikle İngilizce) vikipedilerdendir. Bu tip maddeler hakkında ya Türkçe az bilgi vardır ya da hiç yoktur. Yani uyardığınız maddeler geliştirilmesi oldukça zor maddelerdir. Eğer bu maddeleri bir liste halinde bana gönderirseniz memnun olurum. Böylece o maddeler hakkında daha çok bilgi toplamaya çalışırım ve en fazla 6 ay içinde Vikipedi'ye daha uygun hale getirmeye çalışırım. Teşekkürler.--Eyalvac 23:34, 26 Temmuz 2008 (UTC)
    • Her şey için teşekkürler. İyi geceler.--Eyalvac 01:18, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Gecelere kadar destekte bulunuyorsunuz bu topluluğa kutlarım. Araştımacı ve çalışkan biri olarak İngilizce hakkında bu durumunuzu düşününce benimkine benzettim, ters geliyor herhalde, ısınılamıyor.. Tek tek çeviriyorum demişsiniz bu kadar araştırıyorsanız bence cümle çevicilerden hatta paragraf çeviricilerden yararlanmalısınız. Bunların çok gelişmişleri paralı sanırım, ama araştırmacı biri için değer. Biliyorsunuzdur belki ama sözlüğüne göre kalitesi değişiyor bu paragraf çeviricilerin, araştırıp kıyaslamak lazım.

iyi çalışmalar.. --organik 12:07, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Akit (gazete) sayfasını Vakit (gazete) sayfasına yönlendirsek,Çünkü hem bir harf hariç logoları da dahil olmak üzere ikisininde herşeyi aynı.Vakit maddesinin girişinde bu konudan bahsediliyor.Hem kaynakta var.--Yürekli 13:07, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Davetiniz için teşekkür ederim. --88.239.62.96 13:23, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Atatürkçülük md. hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam,
Atatürkçülük maddesinde ve bu maddedeki Atatürk resmi altında "Türkiye Cumhuriyeti ve Kemalizm'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk" ifadesi geçmektedir. Ancak, Dr. Eren Akçiçek'in Mustafa Kemal Olmak adlı eserinin (Toplumsal Dönüşüm Yayınları, 1.b., Temmuz 2004, ISBN 975-6448-56-3) 85-86. sayfalarında Atatürk'ün özetle "Ulus, Kemalizmden zarar görür. Ben arkamda kalıplaşmış doktrinler bırakmıyorum." dediği söylenmektedir. Şayet doğruysa -ki yanlış olabileceğine ihtimal vermiyorum-, Atatürkçülük maddesinde değişiklik yapılması gerekecektir. Zira iki görüşten biri doğru olabilir.
Bilginize sunmak istedim. Saygılarımla. -- M. Yalçın Yalhı ileti 13:25, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent Abi. ............................................. şu sayfa ile ilgilenir misiniz?--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:27, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Siz zaten başarılısınız bu konularda kolay gelsin.. --organik 14:57, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Çok teşekürler düşünceniz için, elbette katkılar yapacağım zamanla, sizin kadar olamayacak ama şu sıralar biraz uğraştım, damlaya damlaya göl olur hesabı bir şeyler bulacağım zamanla. Birde merak ettiğim bir konuyu sorayım, diyelim ki bir konu hakkında; mesela bir yazar veya bir kitap hakkında konu sayfasına eklenmeyecek veya eklenmesi uygun olmayan bir bölümü, bilgiyi.. bilgilendirmek maksadıyla konuya yönlendirilmek üzere koyabilirmiyiz. Bu dediğim hiçbir şekilde nezaketten uzak olmayan sadece bilgi maksatlı olarak ek bilgi için düşündüğüm bir konu. Bunun için konu hakkında bilgi için kendi araştırmalarımızı yazdığımız bir alana yönlendirme yapabilir miyiz? Hadi bu yasak diyelim, kullanıcı sayfamıza böyle linkler, bilgiler koyabilirmiyiz. Koyabilirsek bunların boyut sınırı var mı?

--organik 18:27, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Rusya Sosyal Demokrat İşçi Partisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. حزب العمل الإشتراكي الديمقراطي الروسي'yi Rusya Sosyal Demokrat İşçi Partisi maddesine yönlendirmenin gereği ve anlamı var mı? Türkçe vikide doğrudan Arapça iç bağlantı verilmiyordur ve isteyen Arapça Wikiye bakarlar. Bunu yönlendirme maddesini açan kişiye sordum, birde sana sorayım dedim? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 05:47, 28 Temmuz 2008 (UTC)

Wiki davranış psikolojileri maddesinin henüz silinmemesinin bir nedeni var mı? Buraya eğlence için açılmış bir madde olsa gerek--78.188.4.146 05:55, 28 Temmuz 2008 (UTC)
Pardon, Günaydın demeyi unutmuşum. Günaydın. Tabiki varolmayan şeylerden sözetmiyor ama bu tip bir çalışma olsa olsa Vikipedi'nin mizah için açılmış eğlence sayfalarının bir uzantısı olabilir. Bu özgün haliyle madde olması imkansız. Çalışma var şablonu, kalması için neden teşkil etmemeli. Neyse bu benim görüşüm tabi. İyi çalışmalar--78.188.4.146 06:10, 28 Temmuz 2008 (UTC)
Buyrun bu da yenisi. :-)--78.188.4.146 06:22, 28 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkürler Levent Abi istediğiniz zaman cevap verebilirsiniz, bugün yarın bir hafta sonra.. elinde sonunda cevap alıyoruz ya o önemli. Dediklerinizi deneyeceğim. Bayağı bir bilgilendirdiniz beni. Sağolun --organik 08:29, 28 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkürler Levent Abi istediğiniz zaman cevap verebilirsiniz, bugün yarın bir hafta sonra.. elinde sonunda cevap alıyoruz ya o önemli. Dediklerinizi deneyeceğim. Bayağı bir bilgilendirdiniz beni. Sağolun --organik 08:32, 28 Temmuz 2008 (UTC)

Simge, sözden büyüktür.[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkçe Viki'ye, hizmetli olmadan önceki katkılarını, hizmetli olduktan sınra daha da arttırarak sürdüren Levent ABİ'ye derinden sevgi ve saygılarımla, geç kalan bir armağan, kabul buyururlarsa...--Düşünenadam 20:30, 28 Temmuz 2008 (UTC)

AREL silme kayda degerlilik[değiştir | kaynağı değiştir]

Üniversite ve enstitüler gibi yüksek öğrenim kurumları akedemik ve bilimsel çalışma yaptıkları ve bilim adamları barındırdıkları için yukardaki kriterlerin tamamından muaftırlar; Lrzgnr313 21:02, 28 Temmuz 2008 (UTC)

Pirelli[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,ben Pirelli'nin Wikipedia Türkiye sayfasını hazırlıyorum.Sayfada Pirelli'nin ürünlerini ve aktivitelerini yansıtacak görseller kullandım, bunların şirketin bilgisi dahilinde olduğunu da resimleri yüklerken açıklama kısmına yazdım,fakat bu sabah "resimlerin silinmek üzere işaretlendiği" şeklinde bir uyarı geldi.Yetkililerin bizzat Wikipedia'ya mail atması gerekiyormuş.Bu mailin hangi adrese atılacağı ve içeriğinin nasıl olacağı konusunda bana bilgi vermenizi rica edeceğim.--Basak alemdag 10:33, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekür[değiştir | kaynağı değiştir]

Sağolun. İyi çalışmalar.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:22, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Abi selamlar.Aslında konu çok derin.Bir çok kullanıcı sayfasında tarafsızlık ihlali yapıyor ancak hatırlarsın daha önce bu kullanıcı kutularının kaldırılması için bir tartışma yapılmış ve kalmaları yönünde bir fikir ortaya çıkmıştı.Dilersen kullanıcı sayfaları ve kutuları ile tekrar bir tartışma başlatabilirsin topluluğun fikrini almak faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Kolay gelsin.--Eldarion 13:47, 29 Temmuz 2008 (UTC)

İyi Akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi'de herhangi bir kimsenin, e-posta adresimi görmesi mümkün mü? Sonuçta tüm bilgiler sunucuda kayıtlı. İyi çalışmalar... MSTF BKCK 16:28, 29 Temmuz 2008 (UTC)

Bekliyorum[değiştir | kaynağı değiştir]

Biraz önce bir soru sormuştum. Acaba ulaşmadı mı size Levent Abi? En iyisi bir daha tekrarlayım:

Vikipedi'de herhangi bir kimsenin e-posta adresimi görmesi mümkün mü? Sonuçta tüm bilgiler sunucuda kayıtlı. İyi çalışmalar... MSTF BKCK 17:53, 29 Temmuz 2008 (UTC)

.... Rahatsız ettim, Ahlaksız ve eğitimsiz birisi ucuz ve aşağılık şeyler yazıyor deneme tahtasına, bu herkese açık deneme tahtası mı yoksa kişiye özel mi? Ayrıca http://tr.wikipedia.org/wiki/Non_nobis_solum Burdaki kısa bilgiden daha kapsamlısını yazıyorum neden kabul edilmiyor, bakın tayip bölümü. --organik 19:34, 29 Temmuz 2008 (UTC)

--Yürekli 19:56, 29 Temmuz 2008 (UTC)

teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler üstad. Senin güzel katkılarının yanında lafı mı olur bizimkilerin... İyivikiler :) --M. M. ileti 06:46, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Selam, yukarda Metal Militia nında söylediği gibi senin katkılarının yanında bizimkinin lafı mı olur. Açtığım konular,organik ürünler,organik gıdalar,yapay,doğal sonra da tayip ayrıca bazı eksik bilgileri düzelttim siz bunlarıda bulabilirsiniz tabiki, o yüzden saymıyorum. Kutladığınız için teşekkür.. Ayrıca, Deneme tahtası konusunda bilmediğim kişiye özel sandığımdandı, teşekkürler.

Birde bazen uyarılar geliyor ama ne için olduğunu yazmıyorlar. --organik 08:11, 30 Temmuz 2008 (UTC)

OTRS[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Levent Abi, umarım iyisindir. Bir sorum var sana: Telifli bir yazı tüm haklarından vazgeçilerek Vikipedi'de yayınlanabilir mi? Resimler OTRS'yle Vikipedi'ye yüklenebiliyor ama, emin olamadım telifli yazı konusunda. Şurada bir kullanıcı sordu da. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar...   Burak ileti 12:11, 30 Temmuz 2008 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim Levent Abi. Anladım, ben de kullanıcıyı yanlış yönlendirmek istemedim. Eğer o kullanıcı telifli yazıyı burada kullanmaya karar verirse Mach'tan ayrıntılı bilgiyi alırım. Teşekkür ederim yanıt için. Hoşçakal Levent Abi...   Burak ileti 12:22, 30 Temmuz 2008 (UTC)

:-)[değiştir | kaynağı değiştir]

Seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi be Abicim Bazen insan kendi kabuğuna çekilmek, tüm olumsuzluklardan uzaklaşmak ister. Benimkisi de böyle bir şey. Negatif enerjiye alerjim var, ne yapayım? Yinede dozu fazla kaçırmış olabilirim, haklısın. --Pinar 14:20, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Fethullahçı Gladyo[değiştir | kaynağı değiştir]

Fethullahçı Gladyo Maddesi Geri Alınmalıdır[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Silinen maddenin dah önce silindiği söyleniyor ancak daha önceki silinen madde ile ilgisi yoktur.
  • Daha önce Kardelus silmişti geri aldı.
  • Geri alındığında mümkünse biri oradaki hızlı silme etiketini kaldırmalı bunu benim yapmam doğru olmaz bu sefer etiketleri silmkele suçlarlar beni.
  • Eğer silmeyi gerektirebilecek başka bir problem varsa onun gereğinin belirtiniz. Bu imzasız yazı Denereri (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi geceler Takabeg; F~ethullahçı Gladyo maddesini kullanıcı talebi üzerine geri getirip sil şablonunu kaldırdım. DAha önce silinen madde ile aynı olmadığını belirtiyor. Şablonu sen eklediğine göre, bilgine sunuyorum. Levent Abi ileti 18:41, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Daha önce Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Kayıt/2008 Nisan'da silinmiştir. Yani İşçi Partisi Genel Sekreteri Nusret Senem'in Ankara Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda iddia edilen örgüt olduğu için. Şimdi Doğu Perinçek. Belki doğrudur belki değildir. Fakat kanıtlanmamıştır. Bunun gibi maddeler daha var. Örneğin Çiller Özel Örgütü. Bu terimler de İşçi Partisi üretmiştir herhalde. Ben şahsen ansiklopedik olmadığını düşünüyorum. İyi çalışmalar. Görüşürüz. Takabeg ileti 18:48, 30 Temmuz 2008 (UTC)
  • Tamam Takabeg, bilgilendirdiğin için sağol. Daha önce silinen de içeriksizmiş. Aynı olmadığını iddia ediyor, göreceğiz. Levent Abi ileti 18:54, 30 Temmuz 2008 (UTC)
Abi, yanlış hatırlayamıyorsam, eskiden silinmiş madde sadece listeden ibaretti. Sonraki ise tek kaynaklı bir maddeydi. Aynı değildir. SAM göstersek mi? Takabeg ileti 18:57, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Tekrar selam abi. Cidden içeriği şu mu? Daha eski kayıtları yok muydu acaba?

Özellikle İşçi Partisi Genel Sekreteri Nusret Senem'in Ankara Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda iddia edilen örgüt. == Ayıca Bakınız == Fetullah Gülen Gladyo *Aydınlık *İndymedia

Eğer bu içerik ile açıldıysa SAM'a gerek yoktur, M-1 ile hızla silinmelidir. Takabeg ileti 19:12, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Birisi ismini değiştirmiş bu arada içeriğini silmiş, sende tamamen silince bütün geçmişi yeni isim verilen sayfada kaldı. Bu yüzden daha önce şikayet edildiğim için konuyla yakından alakalıyım. Biran önce bir sonucu varılması iyi olur. teşekkürler --Karduelismsj 19:26, 30 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Bey; Ben ODTÜ'nün Bilgisayar labaratuarlarından birinden İnternete Giriyorum. Arkamdaki Kişi Devamlı Sayfalara Zarar vermekle Uğraşıyor. Proxy Kullanıyor. Kendisini Birçok Kez Uyarmama Rağmen Bu Hareketi Tekrarlamakta Israr Ediyor. İsmini Bilmiyorum Ancak e mail adresine kadar elimde mevcut. Ne Yapmamı İstersiniz. Nasıl Yardımcı Olabilirm Bu Konuda.Bu imzasız yazı 144.122.250.146 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İNADINA TEKSAS silinmesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İNADINA TEKSAS basligi ile actigim tanitim sizin tarafindan silinmistir. inadina teksas bir fanzindir ve bunu sizler de varligini gorebilirsiniz. http://www.inadina.net adresinden.. Ansiklopedik olma özelliği yoktur, demenizi anlayamadım. Toplam 4 sayısı çıkmış ve yayınlanmıştır.

Rahatsızlık verici resimler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Rahatsızlık verici resimler konusunda VP politikası nedir? Bu tür resimlere maddelerde yer vermek mümkün mü? Mesela Hz. Muhammed'in resimlerini sayfalara koymak rahatsız edici olmasına karşın buna dikkat edilmemiş. Özellikle Türkçe VP'deki durum nedir? Yardımcı olursanız sevineceğim. Kolaylıklar.--Xyz... 13:42, 31 Temmuz 2008 (UTC)

Online hizmetli bulmak kolay olmuyor. O yüzden, zahmet olmayacaksa araştırmanızı beklemek isterim. Kolaylıklar.--Xyz... 13:55, 31 Temmuz 2008 (UTC)
Kullanıcı:Mach'ın mesajını görmüşsünüzdür diye düşünüp, cevap yazmadım. Kusura bakmayın. Tekrar bir mesaj yazdırıp daha fazla zamanınızı almak istemem ama en azından doğru eksende mi tartışıyoruz diye bir göz atabilir misiniz tartışmalara? Tekrar kusuruma bakmayın. Kolaylıklar--Xyz... 20:47, 31 Temmuz 2008 (UTC)
Anlıyorum. Bir turuncu şerit daha hediye edip sizi mutlu edeyim öyleyse :) Şaka bir tarafa, aslında ben tartışmaya müdahil olmanızı değil de üzerinde tartıştığımız, dayanak teşkil ettiğini düşündüğümüz kuralın(Madde 8 "güçlü bir fikir birliği" oluşmadan maddelere şok edici, vahşet içeren görüntüler eklemeyiniz.) bu konudaki yegane dayanak olup olmadığını, buna eşdeğer bir kuralın var olup olmadığını sormak istemiştim. Yani bu konudaki tartışmamıza yön verecek öneme sahip farklı bir kural var mı diye sormak istedim. Kolaylıklar.--Xyz... 21:02, 31 Temmuz 2008 (UTC)

Çeviriler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Bilim maddesinin kırmızılıklarını gidermeye çalışıyorum bir taraftan çalışırken ^_^ Bakarım bu maddeye de ama şu anda programımda hepsini çevirecek yer yok; yine de isterseniz taslak formatında veya biraz üstünde çevirip ekleyebilirim? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 21:53, 31 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkürler.[değiştir | kaynağı değiştir]

Test sayfası için teşekkürler çoktan beridir zevkle takip ettiğim bu çok güzel ortama bir parçacık katkım [[olabilir mi diye üye olup nacizane çalışmaya başladım kendimce. Aflarına sığınarak; babil kulesinin mantığını Burak Kara arkadaşımızdan, anasayfa - mesaj - mail bağlantıları kısmını Zentuk arkadaşımızın sayfalarından inceleyip bir kısmını kendimce uyguladım eh test sayfasını da sizin sayenizde inceleyip en kısa zamanda genel kullanım ve düzen/düzenleme komutlarına/yöntemlerine aşina olmaya çalışacağım.

Soru sormamış olmama rağmen yapmış olduğunuz yardım ve gerektiğinde destek teklifiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim. (Kendimi geliştirdikçe yardımlarınızı illa ki çok sıkışık olmazsanız eğer isteyeceğim)

İyi çalışmalar (ve kolaylıklar) dilerim. Sentinels 11:23, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Az önce Hula Hoop diye bir madde oluşturmaya çalışıyordum bir baktım ki yazıları girerken sizin tarafınızdan kısa diye silinmiş. Daha üzerinde çalışırken siliniyor. Biraz daha dikkat rica ediyorum... --Erolonz 12:55, 1 Ağustos 2008 (UTC)


Tokyukuk[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Abi. Kullanıcı:CenkX'i ikna eder misin? Tonyukuk maddesinden bir bilgiyi kaldırmak istiyor ve kaldırdı da. Ben konuyu bilen ve ilgilenen arkadaşımıza da soralım demiştim ama duymadı. Yine zarar vermeye başladığını düşünüyorum. Görüşürüz. Takabeg ileti 13:49, 1 Ağustos 2008 (UTC)

  • Kullanıcıyı bilgilendirdim, değişiklik geri alındı, kolay gelsin.Levent Abi ileti 13:53, 1 Ağustos 2008 (UTC)
Teşekkür ederim. Çince wikide bu madde olmadığı için bize başvurup Çince belgeleri okumak isteyenlere yardımcı oluyordu. Yine de Kullanıcı:Tevfik1958 ve Kullanıcı:Erdall'a da mesaj attım. Onlar da gereksiz derlerse ve diğer arkadaşlarımızdan da itiraz yoksa kaldırılabilir. Gerç o durumda okuyucularımız söz konusu bilgiden istifade edemeyecekler. Eline sağlık. Görüşmek üzere. Takabeg ileti 13:57, 1 Ağustos 2008 (UTC)

3geri donusu neye gore hesapliyorsunuz? Benim hesabima gore ucuncu benimki, benden sonra yapilan degisiklik geri alinmali.--CenkX 13:58, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Levent Abi ordaysan şimdi yazdığım bir konu üzerine soru saoracaktım, kaynaktaki bilgi çok uzun ama konuyu anlatan bilgi, fakat uzunluğundan kabul edilmiyor.--organik 14:02, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Eger gecmis sekmesine bakarsaniz benim yaptigim 1 agustos tarihinde yapilmis 3. degisiklik.--CenkX 14:05, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Şablon ve Vito[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Teşekkür ederim Levent Abi, tekrardan ellerine sağlık. Şanslıyım, ben yakaladım çıkıp gitmeden. Tatile çıktığından beri sadece bir kere uğramış bugüne kadar. Yani katkıları öyle gösteriyor. Neyse abim, teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. Hoşçakal...   Burak ileti 21:53, 1 Ağustos 2008 (UTC)
  • İyi geceler Kibele. Hayret yahu, nasıl kaçırmışve farketmemişim "Çoban"ı? Bu sanırım geçen aylardakilerden farklı bir şey. Bir bilgin var mı? Nedir derdi, kimdir? On gündür yorulmak bilmiyor. Levent Abi ileti 22:03, 1 Ağustos 2008 (UTC)
üstelik çok geç kalmış bir durum. aysun kayacı'nın aylar önce söylediği bir cümleye cevap gibi.. ama aslında tam olarak derdinin o olduğu bile şüpheli. her neyse, çoban diye kullanıcı adı alması gerekecek değişiklik yapmak için.. :) iyi geceler. --kibelemesaj 22:07, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Pirelli[değiştir | kaynağı değiştir]

Logo hariç bütün görselleri sayfadan kaldırdım zaten resimleri tutmanıza gerek yok silebilirsiniz Bu imzasız yazı Basak alemdag (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Lincolnu ne yaptının farkındamısın? Bu imzasız yazı 78.167.134.99 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Az önce Hula Hoop diye bir madde oluşturmaya çalışıyordum bir baktım ki yazıları girerken sizin tarafınızdan kısa diye silinmiş. Daha üzerinde çalışırken siliniyor. Biraz daha dikkat rica ediyorum... --Erolonz 12:55, 1 Ağustos 2008 (UTC)

Cem Karaca[değiştir | kaynağı değiştir]

) Tamirci Çırağı'nı kullansan daha bir işe yarayabilirmiş bak.

Vito Genovese 09:03, 2 Ağustos 2008 (UTC)

Bürokrasi[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın hizmetli-bürokrat kardeşim, bir e-posta yazmıştım ama, bürokrasiye mi takıldı acaba? :) Levent Abi ileti 11:49, 2 Ağustos 2008 (UTC)

Selam üstad, postanenin tozlu raflarında kaybolmuş, çıkarttırdım, cevapladım, sevgiler :) --M. M. ileti 12:16, 2 Ağustos 2008 (UTC)

Levent abicim ra 7040 için rahatsız ediyorum.Bu kadar bilgi bulabildim.Hemen geçirdir,imlayı düzeltecektim silinmiş...bir şans verseniz? --Tf-2000 23:48, 2 Ağustos 2008 (UTC)

teşekkürler levent abicim.

özür dilerim daha yeniyim bilemiyorum.Çok teşekkürler... --Tf-2000 23:56, 2 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler...[değiştir | kaynağı değiştir]

Az önceki uyarınız ve yanıtınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Atakan0652 00:02, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Çince meselesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Böyle değişiklikleri yapılmıştır. [2]da görüldüğü gibi geçenlerde açılan amca maddesiyle ilgili olarak şimdilik karar alınmadığı için bir şey yapmamamızın uygun olduğunu Kullanıcı:Math34'e anlatmıştık ya. Ne için görüşleri belirttik? Ne için tartıştık? Sonuçta tartışmaları hiçe sayan bu tür davranışlarının vikiye zarar vereceğini şimdiden söylemek istiyorum. Sana Müdahale edin demiyorum. Kargaşa sevmiyorsundur. Ben de sevmiyorum. Sadece yapılanları unutmayın. derim. Görüşürüz. Takabeg ileti 10:29, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Şaka?[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi. Şu şaka filan mıdır? Yoksa... niyetini anlayamadım da. Göz atarsan sevineceğim. Takabeg ileti 14:47, 3 Ağustos 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

bir probleminiz mi var? faturayla ilgili herkesin bilmesi gerekn önemli şeyler yazıyorum. siz ne hakla insanları bu bilgiden mahrum bırakırsınız! Bu imzasız yazı Florissante (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Eski "hoşgeldin" şablonu yerine yenisini {{subst:HG}} kullansak? Ondan sonra yazılan mesajlar ilk balışta görünmediği için kullanıcı aynı mesaj sanıyor. Levent Abi ileti 15:15, 3 Ağustos 2008 (UTC)
  • Tabiki Levent Abi, zaten yeniye ayak uydurma vakti gelmişti. İyi günler ve kolay gelsin. --Muratsahinileti 15:26, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Selam Levent Abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Abi ben Turkcell Süper Lig sayfasında harikalar yaratmayı planlıyorum.Bazı kısımları da hallettim.Sayfa geçmişinden bakarsan bir hafta içinde bayağı da ilerlettim özellikle kuruluş bölümünü, çok iyi giderse bir SM yapmak istiyorum.Bilgin varsa yardımını beklerim.Neyse Ben o sayfada Süper Lig 2008-09 sezonu başlıklı bölümdeki tabloya takım isimlerinden önce takım logolarını eklemek istiyorum böyle bir şey mümkün mü? (Örneğin: Galatasaray) gibi mesela. cevabını bekliyorum.Kolay Gelsin Bu imzasız yazı E-92 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Abi merhaba. Ben kaynak kullanarak oluşturduğum madde olan Kars belediye başkanları listesini tekrar geriye getirebilir miyiz diye sormak için kapınızı çalıyorum. Madde de daha doğrusu liste de, 1920'den bu yana başkanlık yapmış kişileri kaynak vererek yazmıştım. Vikimizde temizlik amacıyla silinebilecek kaynaksız nice maddeler varken bu maddenin silinmesine üzüldüm gerçekten. Kolay gelsin. Mızrakmsj 17:47, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Levent Abi, kullanıcılarımızdan biri Kars belediye başkanları listesinin silinmesi için şablon koymuş, sonrada aynı isimle bir şablon oluşturmuş. Bu yapılan doğru bir şey mi? Şablon iyi olsada kaynaklı bir liste (bir harita+belediye binası resmi dahil) daha iyi durmuyor mu? Kolay gelsin. Mızrakmsj 22:09, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Levent Abi yazdıklarına hak veriyorum. Bana çok mantıklı geldi. Eğer zahmet olmazsa listeyi tekrar silebilir misin. Teşekkürler ve kolay gelsin. Mızrakmsj 22:23, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Gazeteciler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sayın gazeteci Levent Abi. Gazeteciler maddesi ve şu şablonu incelersen sevineceğim. Takabeg ileti 03:20, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Günaydın[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Takabeg; sözkonusu bağlantıları uzun uzun inceledim. "Davranışsal iz" olarak nitelenen bir duruma net şekilde rastlamadım. Bunun ötesinde yapılacak bir şey, silmeye bir gerekçe göremiyorum. Farketmediğim bir şey varsa belirtir misin? Levent Abi ileti 05:17, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Uzun uzun incelediğin için çok teşekkür ederim. Metne göre linkleri çok fazla olduğu için kafamda soru işareti oluşmuştur sadece. Senin açından sorun yoksa tamamdır. Takabeg ileti 07:21, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Tekrar selam abi. Bu uygunsuz KA değil mi? Takabeg ileti 07:57, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Bu ne incelik[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent Abi;

Evet uzun bir aradan sonra gerçekten "Merhaba". Bu ara o kadar yoğunum ki iletinize ancak bugün rastlayabildim. Bağışlayın. OKS, ardından ÖSS, ve ardından da SBS'nin açıklanması beni fazlası ile meşgul etti. Herkesi de izine gönderdiğim için çok mu çok yoruldum. Bu yoğunluğum iki hafta daha devam edecek. 2. yerleştirmeler, tercih yükseltmeler derken Ağustos'un sonunu dahi bulabilir. her neyse! Madde'nin dış bağlantılarına ufak ama bence önemli bir eklenti yaptım. Uygun görürseniz kalır. Biçimselliğini becerememiş olabilirim. Biçimselliği size ait olsun.

Çok önemli bir madde. "Yeni Gerçekçilik" akımının öncüsü olan bir madde.

İnceliğinize çok teşekkürler. İyi Çalışmalar. Kolay gelsin Kapçak 12:44, 4 Ağustos 2008 (UTC)

???[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi. Trakya Bölgesi (Yunanistan) ve Batı Trakya maddelerine bakar mısın? Gerç çok zayıf bir madde. Kullanıcı (büyük ihtimalle tanıdığımız) doğru yöntem ve işlemi bilmiyor mudur acaba? Mesaj atıp uygun yöntemlere başvurmasını rica ettim. Ama sanırım anlayamamıştır. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 14:13, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Telifli Resimler[değiştir | kaynağı değiştir]

Resim:Ak parti miting.jpg bu resimin telifli olduğu yazıyor benim daha önce eklediğim TGB'nin eylem görüntüleri silinmişti telifli olduğu belirtilerek peki bu dosyanın farkı nedir. Bu konuda bilgilendirebilir misiniz? İyi çalışmalar. Bu tip fotoğrafaro tarihi bir fotoğraf olarak gösterip ekleyebilir miyim? --Denereri 14:25, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Ses Dosyası Şablonları Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent Abi, bir konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim; bir ses dosyası oynatıcısını nasıl sayfanın sağına ekleyebiliriz? Yani şablona ne eklemeliyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, çünkü araştırmama rağmen bulamadım. İyi çalışmalar... Atakan0652 15:28, 4 Ağustos 2008 (UTC)

imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

ben yaratılış atlası sayfasına yazdıklarımın kaynağını ekledim Niye engelleneceğim Bu imzasız yazı Cavit yalçın (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Nasıl bir ihlal var--Cavit yalçın 22:42, 4 Ağustos 2008 (UTC)[değiştir | kaynağı değiştir]

ben oradan değil buradan aldım [1] nasıl bir ihlal var anlayamadım

--Cavit yalçın 22:51, 4 Ağustos 2008 (UTC)

linkleri veriyorum[değiştir | kaynağı değiştir]

http://www.yaratilisatlasiyorumlar.com/haberDetay.php?haberId=57

http://www.yaratilisatlasiyorumlar.com/haberDetay.php?haberId=183

http://www.yaratilisatlasiyorumlar.com/haberDetay.php?haberId=493

http://www.yaratilisatlasiyorumlar.com/haberDetay.php?haberId=780

nasıl olur[değiştir | kaynağı değiştir]

2 üstte verdiğiniz yerden almadım üstte verdiğim 4 linkin içerisinde 3. sıradaki

http://www.yaratilisatlasiyorumlar.com/haberDetay.php?haberId=493 linkinden aldım.--Cavit yalçın 23:06, 4 Ağustos 2008 (UTC)

--Cavit yalçın 23:11, 4 Ağustos 2008 (UTC)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu kaynakları vererek silinen yerleri yayınlıyorum o zaman

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi geceler--Cavit yalçın 23:16, 4 Ağustos 2008 (UTC)