Kullanıcı:Bercaio/Arşiv 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi

*

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Berkay'cığım; arşiv konusunu doğru işlemişsin, o konuda herhangi bir sorun yok. Resim hediyen için de çok teşekkürler, ancakkkkk :) yaşımı söylemeyeceğim; ne kadar ihtiyar olduğumu mu ortaya çıkaracaksın? Viki'nin en yaşlı 4 kullanıcısından biriyim işte. Ama emin ol; hissettiğin yaştasın derler ya; çoook doğru. Sevgiler. Levent Abi ileti 15:37, 7 Ağustos 2008 (UTC)

Şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay, şarkı maddeleri güzel olmuş eline sağlık. Bu tür maddeler çoğunlukla sadece bilgi kutusundan oluşuyor. Bir de bu maddelere yıl kategorisini de (kategori:1991 şarkıları gibi) ekleyebilir misin? Maddeleri ne kadar kategorilersek o kadar iyi olur. Katkıların için teşekkürler, kolay gelsin --Gökhan 21:57, 7 Ağustos 2008 (UTC)

"Bilgi kutusundan oluşuyor" derken içeriksiz demek istedim. Maddeye kategori ekledikten sonra, eğer öyle bir kategori yoksa siz oluşturabilirsiniz. Örneğin kategori:1993 şarkıları diye bir kategori yok, bunu kırmızı bağlantıya tıklayıp siz oluşturabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi bu sayfada yazıyor. Yardım gerekirse sorabilirsiniz. Kolay gelsin--Gökhan 23:40, 7 Ağustos 2008 (UTC)
Bu arada mevcut şarkı kategorileri burada. --Gökhan 23:43, 7 Ağustos 2008 (UTC)
Sanırım yanlış anladınız, ben bunun gibi diğer şarkı maddelerinden söz ediyorum.--Gökhan 00:16, 8 Ağustos 2008 (UTC)

Şablon:Madonna[değiştir | kaynağı değiştir]

Şablonda fazla bir | vardı, çıkarınca sorun kalmadı. Kolay gelsin. --Pinar 11:43, 8 Ağustos 2008 (UTC)

Rica ederim Şablonlar konusunda takıldığınız herhangi birşey olursa bana sorabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar --Pinar 11:56, 8 Ağustos 2008 (UTC)

~

  • Yaa gördün mü, bana demiyecektin "ben de sana yardımcı olabilirim" diye.Bu kadar çabuk beklemiyordun değil mi? :) Bak ~şurada senin katkılarını bekleyen bir madde var. Elin değerse, zamanın olursa.. İyi geceler. Levent Abi ileti 22:07, 8 Ağustos 2008 (UTC)

selam_?[değiştir | kaynağı değiştir]

amma çok şablonun var.. oku oku bitmiyor--zeyza 14:49, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Atakan0652 merhaba, ogg dosyaları yüklediğinizi gördüm ve ben de merak ederek bu konudaki limitlere kabaca baktım. [1] sayfasında örneklerin genellikle 30sn'yi geçmemesi ve Vorbis 0 (~64kbps) kalitesini geçmemesi gerektiği belirtiliyor. Vikipedi'de bir açıklama hatırlamıyorum ama bu ölçüler önemli olacaktır. Bilginize, kolay gelsin. --temaileti 20:21, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Bence tüm örnekleri söz konusu sayfadaki açıklamalara uygun olarak yüklemek gerekir. Adil kullanım da sözkonusu. O sayfa -sanırım- Vikipedi'de henüz yok. Bu arada ben de biraz daha inceliyorum. Kolay gelsin.--temaileti 20:30, 9 Ağustos 2008 (UTC)

==İyi geceler Berkay; hemen sildim. Birisi deneme yapmış, gözden kaçmış, haber verdiğin için 1, Diana Ross maddesi için 2 kez teşekkür ederim. Güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Levent Abi ileti 20:26, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Bu "Şarkı fedayisi ödülü" Müzik ve sanatçı uğraşıları yüzünden Atakan adlı vikipedi sever kişiye verilmiştir. --Muratsahinileti 14:31, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Doğrusu gördüğüm kadarıyla çok iyi gidiyorsun! Janet Jackson'da bir - iki küçük değişiklik yaptım: kitap, eser, film, albüm vb. italik veriyoruz. Aynı başarılarını sürekli görmekten mutluluk duyacağım. Bu arada yine senin ilgi alanına girecek bir madde ekledim, kesin ve mutlak bir bakımdan geçemeye ihtiyacı var , ne zaman boş kalırsan.. Kolay gelsin, sevgiyle kal. Levent Abi ileti 13:46, 11 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kafana göre takıl abicim, zaten İngilizce maddesinde de öyle. Çünkü çok uzun. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 13:54, 11 Ağustos 2008 (UTC)

merak[değiştir | kaynağı değiştir]

yok öyle tesadüfen girdimde şablon çoktu ondan dedim .ben braz acemyim sanırım ondan _? ben yapamadımda :=(--zeyza 16:52, 10 Ağustos 2008 (UTC)


Azeri maddeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kesinlikle haklısın Berkay; ancak sanırım o maddeleri değiştirenler de Azeri Türkçesi kullanıyorlar. Benim bunca zamanlık gözlemlerime göre; eklenmesi gereken (örn.) 50.000 acil madde varsa; onun iki katı kadar düzenlenmesi gereken madde var! Hangi birine nasıl yetişeceğiz? Uğraşıyoruz işte :) İyi geceler. Levent Abi ileti 22:24, 11 Ağustos 2008 (UTC)

İyi geceler Berkay;[değiştir | kaynağı değiştir]

  • (bak artık dalgınlıkla da olsa "Atakan" demiyorum:) ). Kesinlikle çok iyi gidiyorsun; beni utandırmadın, zaten çok iyi işler yapacağına inanıyordum: maddenin ekim 2007'deki mülazımoğlu sürümüne bakınca çok güzel bir iş çıkarmış; epey emek harcamışsın. Eminim, bütün maddelerdeki emeklerimizden yararlanan insanlar, önce kendilerinin, sonra ailelerinin ve ülkenin hatta dünyanın gelişimine katkıda bulunacaklar. Bir gün tarihe geçeceğiz . Şaka bir yana ellerine sağlık. Gözlerinden öptüm. Levent Abi ileti 20:25, 12 Ağustos 2008 (UTC)

İyi akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aslında Madonna turnelerini yazıp yazmayacağım belli değil. Ama Konser turnesi şablonunu kullandığım ilk turnenin de afişinin olmasını istedim. Turnelere pek ilgi yok. Kıt İngilizcemle turnelere ne kadar katkıda bulunabilirim, bilmiyorum :) --Kemal K. 18:23, 13 Ağustos 2008 (UTC)

İyi geceler Atakan[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sanatçının kendi adına olan e-posta adresinden, ya da eğer kendi (resmi) web sitesi varsa (fan club vb. değil) o sitenin olduğu sunucya bağlı bir e-posta adresinden yetkili bir isimden; sana değil, Vikipedi'ye; info-tr@wikimedia.org adresimize; açık ve net bir şekilde ilgili fotoğrafını bizim kullanma iznimizi verdiğini belirten bir e-posta yazması gerekiyor.
Biliyorum karışık ve olanaksız gibi geliyor ama, benim gmail adresim bunun gibi birkaç yüz yazışmayla dolu (inanmzsan Mach'e sor. Sana bu konuda en iyi bilgiyi yine konudan sorumlu olan Mach ya da Yabancı verebilirler. Bu arada hazır ol; yine senin ilgi alanında bir sanatçı maddesi hazırlıyorum; geldi gelecek :) Levent Abi ileti 21:02, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • İnan ki abartmıyorum; şu ana kadar yaptıkların, boyunu - pardon- yaşını aşıyor :) ve bundan çok büyük mutluluk duyuyorum. Ellerine sağlık. Bu gidişle vikikolik olma, önünde başka hedef ve görevlerin olmalı. Gözlerinden öptüm. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. Levent Abi ileti 21:16, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • O küçük not, yanıt vermeye gerek yok anlamındaydı :) Biraz sonra hazırlamaya başlayacağım; bilinen ama türkçe Vikide olmayan bir sanatçı. Biraz zamanımı alacak; sanırım bir saat kadar. İyi geceler. Levent Abi ileti 21:27, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Bak bakalım: şuna? Sanırım şimdi uykuyu hakettim :) İmza "alem levent abin" :P Levent Abi ileti 22:40, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sağolasınnn. Son bir sıgara içeyim, yatacağım. Burada "sıgara" sözünü tv'de olduğu gibi sansürleyemiyorum, idare et. Tabii bu arada sana da iş düşüyor, Sinead ablamızı düzenlemek için. Ama eğer Nothing Compares 2 U'yu ondan dinlemediysen, gerçekten büyük eksiklik. Gözlerinden öptüm, iyi geceler. Levent Abi ileti 22:47, 13 Ağustos 2008 (UTC)

Sınıflandırma[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Öncelikle güzel ve nitelikli katkılarınız için teşekkür ederim. Küçük bir not: Açtığınız Kategori:2001 şarkıları gibi kategorileri Kategori:Yıllarına göre şarkılar üst kategorisine eklerseniz daha iyi olur. Böylece o kategorilere daha kolay ulaşılabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 22:59, 13 Ağustos 2008 (UTC)

Sınıflandırma[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Öncelikle güzel ve nitelikli katkılarınız için teşekkür ederim. Küçük bir not: Açtığınız Kategori:2001 şarkıları gibi kategorileri Kategori:Yıllarına göre şarkılar üst kategorisine eklerseniz daha iyi olur. Böylece o kategorilere daha kolay ulaşılabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 22:59, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Uyarınız için gerçekten teşekkür ederim. Hemen başlıyorum ... İyi çalışmalar. Atakan0652 23:01, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Rica ederim, sadece küçük bir hatırlatmaydı. Not: yanıt yazarak vakit kaybetmenize gerek yok. Bir sürü açılmayı bekleyen şarkı maddeleri var. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 23:04, 13 Ağustos 2008 (UTC)


Merhaba Berkay;[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sinead ablamız böyle çok daha iyi olmuş. Her ne kadar başkaldıran bir yapısı varsa da bizim için önemli olan şudur ki; ayinesi (aynası) iştir kişinin, lafına bakılmaz. Bu atasözü, sanatçıları kim oldukları, ne dedikleri, kişilikleriyle değil, ürettikleri ve sanata olan katkılarıyla değerlendirmemiz gertektiğini en güzel anlatan söz bence. Eline sağlık. Kim olsa bundan iyisini beceremezdi sanırım. Tekrar teşekkürler. Levent Abi ileti 20:58, 14 Ağustos 2008 (UTC)

Harita üzerinde bir nokta[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilmiyorum ancak bağlantısını verdiğiniz sayfadan anladığım kadarıyla, en.wiki'de bulunan Infobox Settlement şablonunun kullanımıyla ilgili bir şey bu. Bence en iyisi, haritalarla yakından ilgilenen bir kullanıcı olan Gökhan'a sormak. Kusura bakmayın, konu bilgim dahilinde olmadığından yardımcı olamadım. Kolay gelsin. --Yabancımsj 21:08, 14 Ağustos 2008 (UTC)

  • Belki şu şablon da işinize yarayabilir: Şablon:Yerleşim bilgi kutusu. Ayrıntılı inceleyemedim ama, sanıyorum Infobox Settlement'ın Türkçeleştirilmiş hali. --Yabancımsj 21:10, 14 Ağustos 2008 (UTC)
  • Rica ederim. Umarım sonuç alabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 21:15, 14 Ağustos 2008 (UTC)

Şablon:Durum[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba şurdaki sayfayı aktardım ama şablon çalışmıyor. İstersen başka birilerinden de yardım alabilirsin. Ben sonra tekrar bakarım yine de sen yardım al ya da kendin bir göz at.--c3mâL 00:19, 15 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba Berkay[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sanırım sende yanlış bir izlenim yarattım; benim İngilizce bilgim öyle iyi falan değil. Genellikle bulduğum Türkçe bilgilerden yararlanıyorum; yetmediği yerlerde tek tek kelime çevirmek yoluyla kısa da olsa bir iki cümleliik bilgi ekleyebiliyorum. Ne yazık ki tümden çeviri yapma şansım yok. Ama bu konuda Vikipedi:Çeviri grubu sanırım yardımcı oluyor. O sayfayı bir incele istersen. Yine de sonuç alamazsan araştırmaya çalışırız. Levent Abi ileti 09:43, 15 Ağustos 2008 (UTC)
  • Güzel kardeşim :) bu işler böyle olmuyor, yöntemin yanlış, yaşımı öğrenemezsin, ağzımdan kaçırmam! Hani rüşvet desen, o da yürümez, onurum önce gelir. Tek bir yöntem kalıyor; işkence! :) Şaka bir yana, evliyim, sanırım senden büyük bir de çocuğum var. Bana "hitap" etmene gelince, işte o hiç ama hiç sorun değil. Burada bilginin yaşı konuşuyor. Hiçbirimizin yaşı önem taşımıyor, o nedenle dilediğin gibi seslenebilirsin. "Arkadaşım", Levent, levent abi.. farketmez. İçindeki insana saygının varlığını ben biliyorum ya o yeter. Öyle olmasa burada insanlara yararlı olmak için karşılıksız emek harcamazdın. Unutmadan; zor durumda falan kalmadım, sadece hemen yardım edememenin sıkıntısı, hepsi o. Ama hiç yardım edemem anlamına gelmiyor tabi bu. Asıl zor durumda kaldığım zamanlar (örneğin dün) hiç ilgi alanıma girmeyen bir konuda -futbol- görüş belirtmemin istendiği zamanlardır. Milli maç bile izleyemiyorum ki Türkcell Süper Lig'le ilgili görüş belirteyim? İstediğin maddeler aklımda. Bakalım, önümüzdeki günlerde el atalım o iki maddeye. Hala bitiremediğim iki dev canavar var önümde. :) İlle de yaşını merak ediyorum diyorsan ve görünüşten yaş tahmin etme yeteneğin varsa; İkinci izmir buluşmasıyla ilgili bir yerlerde fotoğrafım var ama sayfanın yerini başlığını bilmiyorum. İyi geceler Berkay, ışık ve umut dolu olduğuna inandığım gözlerinden öpüyorum. Levent Abi ileti 22:00, 15 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kendini o kadar yorgun ve uykusuz bırakma ki, daha güzel çalışmalarda imzan olsun. (ilk açtığım maddeye imza atmıştım biliyor musun?) Şimdi komik geliyor tabi. Hadi uyu artık, iyi geceler. Levent Abi ileti 22:15, 15 Ağustos 2008 (UTC)
  • Uyumayacaksan söyle bari, tahmin edebildinmi Levent Abi ileti 22:26, 15 Ağustos 2008 (UTC)
  • Ah o yıllar :) Bu gece bendensin. Artık konuyu kapatıyoruzzzz. Levent Abi ileti 22:30, 15 Ağustos 2008 (UTC)
  • Boş ver ya :) (Not: bu arada siz demek zorunda değilsin.) Levent Abi ileti 22:34, 15 Ağustos 2008 (UTC)
  • XP mi kullanıyorsun, Vista mı? Levent Abi ileti 22:38, 15 Ağustos 2008 (UTC)

Seçkin[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu seferde ben diyaloga istemeden tanık oldum Öncelikle Berat Kandilin mübarek olsun.. Bir maddeyi seçkin madde adayı olarak göstermek için bu sayfa sana yardımcı olur. Ancaaakk, bir maddeyi SM adayı olarak göstermek için, öncelikle kriterleri karşıladığına emin olman gerekir. Hangi sayfayı aday göstermek istediğini de merak ettim doğrusu.. Neyse, sen bir de Levent Abi'den gelecek mesajı değerlendirirsin. Kolay gelsin... --Kemal K. 16:09, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Tahmin etmiştim doğrusu :) Donanımlı bir sayfa ve başarılı bir çalışma ama, sayfada kaynak yok. Neyse, sen bir de Levent Abi'yle konuş... --Kemal K. 19:34, 16 Ağustos 2008 (UTC)

Kandil[değiştir | kaynağı değiştir]

Beraat Kandiliniz Mübarek olsun.--Aycanileti 20:17, 16 Ağustos 2008 (UTC)

:)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sağolsun Kemal K., bana iş bırakmamış. Ve tabii ki Janet Jackson iyi bir aday (kendisi değil madde, kendisi için yorum yapmıyorum.) Levent Abi ileti 21:26, 16 Ağustos 2008 (UTC)

  • Bu tür bir araştırma çok zor değil, Google tek başına yeter ama; yine de şunu önerebilirim, hem böylece telif kontrolu yapmış olursun? Karar senin, kaynak belirtme konusu bu durumda önemli tabi :) Levent Abi ileti 22:26, 16 Ağustos 2008 (UTC)
  • Evet bu bizim son değişikliklerde kullandığımız bir "hırsız yakalama aygıtı". Şöyle ki; http://tr.wikipedia.org/wiki/Janet_Jackson bağlantısını aynen oraya yapıştırıp, bu bağlantıdaki bilgilerin hangi sitelerden "aşırma" olduğunu bulabiliyorsun. Neyse sen onu boşver, google kullansan yeter. Biraz fazlaya kaçmış ama Emma Watson'daki kaynaklara bakarsan, nerelerden ne gibi kaynaklar gösterildiğini anlayabilirsin sanırım :) Levent Abi ileti 22:49, 16 Ağustos 2008 (UTC)
  • Günaydın, o yıldızlar, ilgili maddenin o dildeki Vİkipedi'de seçkin madde olduğunu belirtiyor Berkay. Levent Abi ileti 12:06, 17 Ağustos 2008 (UTC)
  • Çok ayrıntılı incelemesem de, yeni bir madde eklediğini görünce açıp en azından bir bakmaya çalışıyorum. Kısaca da olsa göz atıyorum. Ve içten teşekkürler, gerçekten güzel ve önemli katkıların var. eline sağlık :) Levent Abi ileti 13:58, 17 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sen Vikipedi'yi geliştirmeye katkıda bulunmakla topluma (ben de o toplumun bir bireyi olduğuma göre bana da) yardımlarımızın karşılığını veriyorsun zaten. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 14:04, 17 Ağustos 2008 (UTC)

Yönlendirmeler Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Az önce "Kenneth Brian Edmons" ve "Kenneth Edmons" maddelerini Babyface sayfasına yönlendirmiştim. Madde biraz geç bittiği için boşa yönlendirme olarak silinmiş. Zamanınızı boşa harcadığım için gerçekten çok özür dilerim. İyi çalışmalar. Atakan0652 14:09, 17 Ağustos 2008 (UTC)

Rica ederim, özür dilenecek bir durum yok, madde henüz ortada olmadığı için yönlendirmeler de boşa idi, o nedenle silindiler. Size de iyi çalışmalar, kolay gelsin. --M. M. ileti 14:18, 17 Ağustos 2008 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler ödül için.. O tartışmaları, tartışmadan da saymıyorum aslında, benim için sorun değil bunlar. Neyse, her ne kadar hip hop adamı olsam da, bas gitar ters düşmez herhalde Evet, tekrar teşekkürler... İyi çalışmalar sana... (Verdiğiniz ödülün altına tarih atmanız faydalı olacaktır.) --Kemal K. 14:37, 18 Ağustos 2008 (UTC)

İyi geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sorma Berkay; aynı olay hemde birkaç kez benim de başıma geldi. Hele bir tanesi yakın zamanda oldu. Ama geri dönmek o kadar emeğimi boşa harcamak istemediğimden ben de güdük sayılabilecek maddeyi geliştirdim. Artık önce arayıp emin oluyorum, ondan sonra madde hazırlamaya başlıyorum. Gerçi bugünden itibaren işlerim nedeniyle fazla katkıda bulunamayabilirim. Ama gözüm kulağım daha da önemlisi gönlüm buralarda Elbet içim biraz rahat; geride sen ve senin gibi zamanla bizim yerimizi dolduracak genç arkadaşlarımız var. Kullanıcı sayfam için dileğine teşekkürler. Arada bir değişiklik iyidir.. Kolay gelsin, sevgiyle gözlerinden öpüyorum. Levent Abi ileti 21:03, 18 Ağustos 2008 (UTC)

Ses Dosyası Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Acaba ses dosyaları yüklemek için gereken belli bir sınırlama var mı??? Yardımcı olursanız sevinirim, ilgili bilgi bulamadım da... İyi çalışmalar Atakan0652 16:33, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Sanırım MB (ya da GB) olarak bir üst sınır var, fakat ne kadardır bilemiyorum. Bu konuda belki Mach size yardımcı olabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 16:38, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Selamlar, bütün dosya yüklemelerinde üst sınır 20 MB'dir. 20 MB'nin üstünde yer tutan dosyalar yüklenmemeli. Yükleyeceğiniz ses dosyası eğer özgür içerikliyse süre bakımından bir sınırlama yoktur. Ancak telif hakları saklı bir çalışmaysa (Örn: 100 yıl içinde yapılmış bir çalışmaysa, şarkıysa) 30 saniyelik bir bölümünü yükleyebilirsiniz. Bundan fazla olanlar telif hakkı ihlalinden silinirler. En-3 olarak yazmışsınız kullanıcı kutularına o yüzden şu sayfaları vereyim: en:Wikipedia:Music samples, en:Wikipedia:Creation and usage of media files. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 08:59, 21 Ağustos 2008 (UTC)

İyi geceler Atakan[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Şaka şaka, Berkay'cığım, çalıştığım işyerinden kaynaklı olarak sadece geceleri bu saatlerde girebiliyorum o da uzun sürmüyor. Ben de özlüyorum ama.. çare yok. Kendine iyi bak, ben ve benim gibi az girmek zorunda kalan arkadaşlarımızın boşluğunu doldurmak için elinden gelen çabayı göstereceğine inanıyorum Sevgiyle gözlerinden öptüm. Levent Abi ileti 20:29, 21 Ağustos 2008 (UTC)

Kategoride yazım hatası[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kategori:Elayetlerine göre ABD'deki şehirler kategorisinde yazım yanlışı var ama, nasıl düzeltilir bilemedim şimdi. Umarım boş bir zamanınızda bakıp düzenlemeye çalışırsınız (ya da gerekli görürseniz). İyi çalışmalar. Atakan0652 16:52, 21 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar. Kategori:Eyaletlerine göre ABD'deki şehirler olarak düzelttim. Şimdi sorun yok sanırım. Kategori isim değişikliği biraz daha farklı normal maddelere göre. İlk önce yanlış adlandırılmış kategorideki kategorileri ve maddeleri açıp oradan kategorinin ismini değiştirmeniz; sonra açtığınız yeni kategorinin sayfasını oluşturmanız ve son olarak da boşalan kategoriye {{sil|Kategori 1 - Boş kategori}} veya {{sil|Kategori 2 - Yeniden adlandırma kategorisi}} yazısını eklemeniz lazım. Yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 21:29, 21 Ağustos 2008 (UTC)

Hadi bakalım[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bu kez sadece ve sadece zamansızlıktan sana pasladığım ve olması gereken bir başlık: bir prens seni bekliyor :) İyi geceler. Levent Abi ileti 21:30, 22 Ağustos 2008 (UTC)

Doğum günü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili viki dostum Berkay'a doğum günü pastası. Doğum günün kutlu olsun! Nice vikili günlere...--Muratsahinileti 16:12, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Doğum gününüz kutlu olsun... --Kerem 233 09:58, 23 Ağustos 2008 (UTC)

  • Nice 15 senelere Berkay; doğum gününüz kutlu olsun... --DsMuratileti 16:06, 23 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar. Ben de kutlarım doğum gününüzü. Nice senelere...  Burak ileti 16:11, 23 Ağustos 2008 (UTC)
  • Selam Berkay, doğum günün kutlu olsun.. Nice senelere... Sevgiler :) --Kemal K.ileti 16:56, 23 Ağustos 2008 (UTC)
  • Resim için çok teşekkür ederim, fakat resim çıkmadı. Sanırım resmin ismini yanlış girdiniz. --Kerem 233 17:01, 23 Ağustos 2008 (UTC)
düzelttim bile :) Atakan0652 17:06, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Krampon[değiştir | kaynağı değiştir]

Kramponlar için teşekürler. Bunlar benim ayağa bir kaç numara küçük gibi ama --Muratsahinileti 17:14, 23 Ağustos 2008 (UTC)

İyi ki doğdun..[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yapraklara, dallara, yeşillere allara, nice nice yıllara.. Sana büyüüüük bir Viki-pasta; ne de olsa kalabalık bir aileyiz. NOT: Bir süre işim rayına oturana kadar Vikipedi'ye biraz seyrek gireceğim. Bir not daha: Farketmemiştim benzer bir pasta benden önce verilmiş, o zaman Vikipedi'dek ilk doğum günün nedeniyle tek mumlu bu pastayla değiştiriyorum onu :) Levent Abi ileti 21:43, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkür [değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba sevgili Berkay. Bu güzel kuçular için çok çok teşekkür ederim. Çok farklı bir hediye, yaratıcılığın için tebrikler. Merak etme, gözüm gibi bakacağım onlara. Babil Kulesi'ndeki galeride yerlerini aldılar bile. Tekrardan teşekkürler, görüşmek üzere...
  • Eline sağlık Berkay, 8. yy iyi olmuş, ilerde geliştirilmesi mecbur. Yeni vikipedistler kazanmalıyız ki işimiz azalsın. Yoksa bitecek gibi değil :) Levent Abi ileti 23:25, 23 Ağustos 2008 (UTC)
  • Beğenmeme sevinmene sevindim ben de. Bu arada, bana karşı samimi hitap şeklini tercih edebilirsin; şahsen daha mutlu olurum. Tabii sen bilirsin.  Burak ileti 00:27, 24 Ağustos 2008 (UTC)
  • Selamlar, Öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun (yahu doğum gününüzde bilgisayar başında ne işiniz var? gezin tozun eğlenin :D)! 1) İmzanın rengi nasıl değiştirilir? Mesela benimkisi font color="OrangeRed" (bir de yanlarına küçüktür ve büyüktür işaretlerini koyarsanız... ama bunun yerine rengin kodunu yazarak imza renklendirilebilir (internette listelerini bulabilirsiniz). 2) İmzaya nasıl resim eklenir? İmzalara resim eklenmemesi konusunda bir karar alınmıştı. Ama resim yerine gülümseme işaretlerini kullanabilirsiniz. Tercihler ==> İmzalarda gözükmesini istediğiniz isimden ham imzaya tıklamak da yeterli olabilir zira imzanızı oluşturmuşsunuz. İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 09:25, 24 Ağustos 2008 (UTC)
  • Asıl ben teşekkür ederim; adak ağacı ve güzel dileklerin için... Adak ağacına çok çok iyi bakacağım şüphen olmasın Göz kırpma. Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 10:49, 24 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhaba Berkay; Prince maddesine devam edebilirsin: {{çalışma}} ya da {{çalışma var}} şablonlarından birini başa yerleştirirsen sorun olmaz. (ki zaten yapmışsın) Yedi gün süreyle değişiklik yapılmazsa bu şablon çıkarılıyor. Eminim okulda ödevlerinden de iyi notlar alıyorsundur. Durum onu gösteriyor.. İyi geceler. Levent Abi ileti 21:00, 24 Ağustos 2008 (UTC)

Succession box[değiştir | kaynağı değiştir]

Succession box one to two ve two to one şablonlarını eklediğini fark ettim. İngilizce'den geçirirken bu şablonlar bizde olmadığı için zorluk oluyordu. Fazladan uğraşmak gerekiyordu. Eklediğin için teşekkür etmek istedim. İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 11:46, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Paris[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Elinize sağlık. Acele işime şeytan mı karıştı acaba? Az kalsın Paris'i Mulhouse yapacaktım :)) Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 19:15, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Önemli değil ama ben ne yaptığımı anlayamadım. Olaya "Fransız" kaldım kısacası. :P Atakan0652 19:17, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Bu benimki, sizinki Paris. Yine de kırmızı noktayı birazcık kuzeybatıya kaydırmamız gerekiyor. Görüşürüz. Takabeg ileti 19:22, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Çince[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni farkettim. Siz Çince öğreniyorsunuz. Okulunuzda "Çin yazısı"na ne diyorlar? Çin karakteri? Çin yazı karakteri? Çin yazısı? Takabeg ileti 20:40, 25 Ağustos 2008 (UTC)

"Çin yazısı" veya "Çince karakterler" diye geçiyor sınıfta. Ama daha çok "han zi" olarak geçiyor konuşmalarda. Neden sorduğunuzu merak ettim doğrusu. İyi çalışmalar. Atakan0652 20:47, 25 Ağustos 2008 (UTC)
Tekrar selam. Eskiden şimdiye kadar Çin yazısı olarak bildiğim için sordum. Çince karakterler terimini doğru çeviri değil ve yaygın değildir. Türk alfabesine Türkçe alfabesi demiyoruz ya. Hocanıza sormanız mümkün mü? Takabeg ileti 20:58, 25 Ağustos 2008 (UTC)
Tabii ki sorarım ancak yaklaşık 1 ay kadar beklemeniz gerekecek. Yani okulların açılmasını. Ancak bu büyük ihtimalle "Çin Yazısı"dır. Çünkü kulağıma en aşina geleni bu. Size yardımcı olmak isterim, ayrıca internetten bulmaya çalışırım (ne derece doğru olur bilmiyorum)

İyi çalışmalar. Atakan0652 21:06, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. İnternetteki kaynaklara göre basılı kaynaklar daha sağlamdır. Görüşürüz. Takabeg ileti 21:15, 25 Ağustos 2008 (UTC)
Önemli değil, ancak az önce istatistiklere baktım, Romanya Vikipedisi'nin bizi geçmesine 5 madde kalmış. Elimizi çabuk tutmamız lazım Atakan0652 21:20, 25 Ağustos 2008 (UTC)
Hehe. Rumence wikipediasına hayırlı olsun. Takabeg ileti 21:23, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Çin Yazısı Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben söylediğim gibi internette biraz bakındım, ancak sanırım her ikisi de ("çin yazısı" ve "çince karakterler") geçerli bir yazım. Örnek olarak "Türkçe alfabesi" örneğini vermiştiniz, ancak "karakter" ile "alfabe" farklı kuruluma ve farklı niteliklere sahip sözcükler. Kısacası "Çin yazısı" da "çince karakterler" de geçerli sanırım. İyi çalışmalar. Atakan0652 11:20, 26 Ağustos 2008 (UTC)

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ancak bu iş internetteki araştırmayla olmuyor. Çince karakterler teriminin Vikipedi yüzünden yayıldığı düşünüyorum. O yüzden basılı kaynakların daha sağlam olduğunu size yazmıştım. Bu terim dışında da Vikipedi çıkışlı olanlar vardır. Biz burda hata yaptığımızda yada yaygın olmayan kelime kullandığımızda yine sanal dünyasında yaygın hale gelebilir. Bu tehlikeyi önlemek için archive.org faydalıdır (bu aynı zamanda telif ihlali de kontrol edebilir). Okulunuz açıldığında kitaplara bakar ve hocanıza da sorarsanız sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 14:53, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Resim lisans bilgisi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Berkay. Şunu sen mi çektin acaba? {{KM-Kişisel}} ile etiketlemişsin ancak kaynak olarak da İngilizce Vikipedi'yi vermişsin. Ve başka bir kullanıcının yüklediği yazıyor orada. Tezat var şu durumda. Ben de {{belirsiz}} ile etiketledim. Tekrar bir bakabilirsen sevinirim. İpucu: {{KM}} olabilir.  Burak ileti 00:18, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Resme KM şablonunu ekledim. Umarım şimdi olmuştur. Dün uygun şablon bulamadığım için onu seçmiştim. İyi çalışmalar. Atakan0652 08:53, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Olmuş, ellerine sağlık. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 09:00, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Resim:Kensington Park after historic windstorm.JPG[değiştir | kaynağı değiştir]

Yüklediğiniz bu resimdeki lisasn bilgisi yanlış idi onu düzelttim. bu tür GFDL lisasnlarını kaynaktaki lisas ile aynı olacak şekilde yerleştiriyoruz. Ben gerekli düzeltmeyi yaptım. İsterseniz resmi inceleyip farka bakarak bir dahaki sefere daha doğru etiketi bulabilirisniz. Kolay gelsin. --Manco Capac 14:19, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Fransa[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. {{Bilgi kutusu Fransa'nın illeri}} gibi bir şey yok mudur acaba? Takabeg ileti 22:46, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Buldum . Türkçeye çevireceğim. Görüşürüz. Takabeg ileti 22:50, 26 Ağustos 2008 (UTC)
Bitirince haber verirseniz sevinirim. Ben de yazmaya başlamıştım da iller hakkında. İyi çalışmalar Atakan0652 22:52, 26 Ağustos 2008 (UTC)
Bayağı zor b işmiş:) Şimdilik kent kutusu ile idare edelim. 再见 (bunlar ekranında çıkıyor mu?)Takabeg ileti 23:28, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Ardenler[değiştir | kaynağı değiştir]

Tekrar selam. Ardenler kullanımı çok mu yaygın? Takabeg ileti 00:03, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Ardenler daha uygun bir kullanım bence. Maddeyi ben açmadım ama arada sırada böyle kullanımlar çıkabiliyor. Hem yönlendirme de yapılmış. Ardenler daha uygun bence. İyi çalışmalar. Atakan0652 00:08, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Maddeyi okudum. Ardennes ili ayrıymış. Yani Ardennes (department) ya da Ardennes İli maddesinin açılması gerekiyor demek ki. Görüşürüz. Takabeg ileti 00:15, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Ardenler'i siz bilirsiniz. Ancak yeni Fransa şablonu biraz dağınık durmuş. Yani o sayılar her neyse (telefon kodu mu yoksa il kodu mu) onları maddelerin içinde versek daha iyi olur sanki. Yani çok göz yorucu. Ama size kalmış. İyi çalışmalar.Atakan0652 08:13, 27 Ağustos 2008 (UTC)
numarasıdır. Takabeg ileti 08:34, 27 Ağustos 2008 (UTC)

_-_-[değiştir | kaynağı değiştir]

Anlıyorum. Peki o numaraları şablondan çıkarıp her bir maddede versek? Çünkü göz yorucu sanki İyi çalışmalar Atakan0652 08:40, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Hmm. Yine de bence numaralar gereklidir. Maddelerde de yazılmalıdır. Göz yorucu olmasını design'i değiştirerek halletmeye çalışalım. Takabeg ileti 08:57, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Sayfaları boşaltmayınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandallanmışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz. Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz.

Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler. --Eldarion 10:26, 27 Ağustos 2008 (UTC)
Maddeyi adaylıktan çektiğinizi sayfaya yazarsanız kaliteli madde sorumlusu Vikipedist arkadaşımız gerekeni yapacaktır.Sayfa boşaltarak bunu yapamazsınız.Kolay gelsin.--Eldarion 10:29, 27 Ağustos 2008 (UTC)


  • Bugün değil yarın!!!... --Kemal K.ileti 10:50, 27 Ağustos 2008 (UTC)
  • Algı bölünmesine uğradım şimdi. Madem öyle, neyi kutladın?? --Kemal K.ileti 10:55, 27 Ağustos 2008 (UTC)
  • Tek sorun Janet Jackson değil desene.. --Kemal K.ileti 11:04, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Janet Jackson[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Atakan. Janet Jackson maddesini okumadım ancak benimde ilk gözüme çarpan adil kullanım ile ilgili resimler. Janet Jackson ile ilgili Commonstaki resimleri maddeye eklerseniz daha iyi olur. Albüm kapakları sadece albümün anlatıldığı maddede yer alabilir. Kaliteli madde adayı olan bu maddenin adaylıktan çekilmesi iyi bir fikir değil. Önünüze çıkan ilk zorlukta hemen yılmayın. Kullanıcılar madde için yapıcı eleştirilerde bulunmuşlardır. Bu kadar emek gösterdikten sonra vazgeçmemek gerek. İyi düşünün ben bu maddenin adaylığını geri çekmek istemiyorum. Birazdan maddeyi okumaya başlayacağım. Kolay gelsin. Mızrakmsj 13:56, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Monobook[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Berkay Kullanıcı:Atakan0652/monobook.js kullanmıyor musunuz? Benimki Kullanıcı:Takabeg/monobook.js ama orijinal değil. Kullanıcı:Burak Kara/monobook.js'nın içindekilerini kopyalayarak yapıştırdım:) Bu monobook ile hoşgeldiniz etiketi v.s. atabilirsiniz. İsterseniz oluşturun. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:34, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Takabeg'in ricası üzerine Monobooku anlatıyorum. Sayfayı açmışsınız. Tarayıcınızın önbelleğini boşaltmanız lâzım. Tarayıcınızı önbelleğini boşalttıktan sonra size bazı kolaylıklar sağlayacak.--Lord Lєəthєrfəcє mesaj 18:44, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Fransa[değiştir | kaynağı değiştir]

Şu ver. den beğenmediniz mi? Bence daha ansiklopedik ve sistematikti. Diğer arkadaşlarımızın da görüşlerini alalım. Takabeg ileti 19:15, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Söz konusu versiyonunda interwikiler v.s de mevcuttu. Bir incelerseniz iyi olacak. Takabeg ileti 19:17, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Şablon Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Sizi anlıyorum, daha fazla materyal içersin ve doyurucu olsun istiyorsunuz ama bence şablonda fazla bilgi vermemek daha yerinde gibi. Çünkü insanların igisini çeker bu şekilde. Ayrıca Fransızca sürümde bile bu kadarcık eklenti yapılmış.Atakan0652 19:22, 27 Ağustos 2008 (UTC)

Sizi de anlıyorum. Yine de interwikileri çıkarmanızın anlamı yoktur. Yani geri alarak değil inceleyerek değişikliği yapmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 19:33, 27 Ağustos 2008 (UTC)
Berkaycım. Aynı şeyi tekrar söylemek istemiyorum ama. İnterwikileri kaldırmamalısınız. Kolay gelsin. Takabeg ileti 10:49, 28 Ağustos 2008 (UTC)

Doğum günü[değiştir | kaynağı değiştir]

Doğum günümü kutladığın için teşekkür ediyorum. Kolay gelsin... (Çince Vikipedi'deki hesabın hayırlı olsun) --Kemal K.ileti 07:44, 28 Ağustos 2008 (UTC)

Janet[değiştir | kaynağı değiştir]

Hi,

I'm Hungarian and I wrote several Janet Jackson articles in huwiki (all of her albums, singles, etc.) I'm glad your wikipedia has lots of them too :) Keep up the good work! Alensha 18:17, 28 Ağustos 2008 (UTC)

Janet[değiştir | kaynağı değiştir]

Hi,

I'm not Hungarian and I didn't write several articles in huwiki. Moralin bozılmasın Berkaycım. Janet Jacson maddesini geliştirmeye devam edin bence. Zamanla KM belki de SM olabilecek. Resimler konusunda kural öyledir. Lord da resimleri kaldırmak zorunda kaldı biliyorsun. Janet Jackson maddesinin kaynak bölümü şeklen berbat. Ordan düzeltmeye başla bence. Görüşürüz. Takabeg ileti 05:02, 29 Ağustos 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Ne olursa olsun, lütfen moralin bozulmasın, Vikipedi aşkın ölmesin, canım. Sana Vikisevgi gönderiyorum, başkalarıyla paylaş, tamam mı :-)? Runningfridgesrule 19:07, 29 Ağustos 2008 (UTC)