Galatasaray teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Galatasaray Spor Kulübü teknik direktörleri listesi Galatasaray SK futbol takımının teknik direktör listesidir.

Teknik direktörler[değiştir | kaynağı değiştir]

Galatasaray Teknik Direktörleri

Boris Nikolof (İlk teknik direktör)
Emin Bülent Serdaroğlu (İlk Türk teknik direktör)
Horace Armitage (Şampiyon yapan ilk teknik direktör)
Mustafa Denizli (Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı finale çıkaran teknik direktör)
Fatih Terim (4 kez üst üste lig şampiyonu olan, UEFA Kupası'nı alan ve 6 kez lig şampiyonu olan teknik direktör)
Mircea Lucescu (UEFA Süper Kupası'nı alan teknik direktör)
Hamza Hamzaoğlu (Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak lig şampiyonluğu kazanan teknik direktör)
İsim Milliyet Geliş Gidiş O G B M AG YG Galibiyet% Başarılar Notlar
Nikolof, BorisBoris Nikolof  Bulgaristan 1905 1907 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0000000000000004.0000004 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
Serdaroğlu, Emin BülentEmin Bülent Serdaroğlu  Türkiye 1907 1908 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a)
Armitage, HoraceHorace Armitage  İngiltere 1908 1911 &0000000000000017.00000017 &0000000000000017.00000017 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000070.00000070 &0000000000000010.00000010 &0000000000000100.000000100,000 İstanbul Futbol Ligi (3)
Serdaroğlu, Emin BülentEmin Bülent Serdaroğlu  Türkiye 1911 1914 &0000000000000010.00000010 &0000000000000003.0000003 &0000000000000004.0000004 &0000000000000003.0000003 &0000000000000019.00000019 &0000000000000013.00000013 &0000000000000030.00000030,00
Bey, SadiSadi Bey  Türkiye 1915 1916 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &0000000000000031.00000031 &0000000000000012.00000012 &0000000000000070.00000070,00 İstanbul Futbol Ligi (2)
Yen, Ali SamiAli Sami Yen  Türkiye 1916 1917 &0000000000000009.0000009 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000006.0000006 &0000000000000016.00000016 &0000000000000026.00000026 &0000000000000033.33000033,33
Şahin, NecipNecip Şahin  Türkiye 1919 1921 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000020.00000020 &0000000000000018.00000018 &0000000000000050.00000050,00
Giray, AdilAdil Giray  Türkiye 1922 1923 &0000000000000020.00000020 &0000000000000013.00000013 &0000000000000001.0000001 &0000000000000006.0000006 &0000000000000056.00000056 &0000000000000026.00000026 &0000000000000065.00000065,00 İstanbul Futbol Ligi
Hunter, BillyBilly Hunter  İskoçya 1 Haziran 1924 1 Haziran 1928 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) 5000000000000000000(n/a) İstanbul Futbol Ligi (3) [1]
Bekdik, NihatNihat Bekdik  Türkiye 31 Aralık 1928 1 Nisan 1930 &0000000000000016.00000016 &0000000000000010.00000010 &0000000000000004.0000004 &0000000000000002.0000002 &0000000000000065.00000065 &0000000000000019.00000019 &0000000000000062.50000062,50 İstanbul Futbol Ligi [2]
Limbeck, JulesJules Limbeck  Macaristan 1 Nisan 1930 30 Haziran 1931 &0000000000000016.00000016 &0000000000000012.00000012 &0000000000000003.0000003 &0000000000000001.0000001 &0000000000000056.00000056 &0000000000000012.00000012 &0000000000000075.00000075,00 İstanbul Futbol Ligi [3]
Pegnam, FredFred Pegnam  İngiltere 1 Temmuz 1931 31 Aralık 1932 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0000000000000006.0000006 &0000000000000008.0000008 &0000000000000025.00000025,00
Puddefoot, SydSyd Puddefoot  İngiltere 1 Ocak 1933 30 Eylül 1934 &0000000000000031.00000031 &0000000000000016.00000016 &0000000000000007.0000007 &0000000000000008.0000008 &0000000000000074.00000074 &0000000000000043.00000043 &0000000000000051.61000051,61 İstanbul Kupası [4]
Baar, HansHans Baar  Avusturya 1 Ekim 1934 30 Eylül 1936 &0000000000000036.00000036 &0000000000000028.00000028 &0000000000000002.0000002 &0000000000000006.0000006 &0000000000000129.000000129 &0000000000000038.00000038 &0000000000000077.78000077,78 [5]
Szabo, PeterPeter Szabo  Macaristan 1 Ekim 1936 30 Eylül 1938 &0000000000000048.00000048 &0000000000000029.00000029 &0000000000000007.0000007 &0000000000000012.00000012 &0000000000000148.000000148 &0000000000000087.00000087 &0000000000000060.42000060,42 [6]
Tandler, PeterPeter Tandler  Avusturya 1 Ekim 1938 30 Eylül 1939 &0000000000000032.00000032 &0000000000000022.00000022 &0000000000000005.0000005 &0000000000000005.0000005 &0000000000000095.00000095 &0000000000000041.00000041 &0000000000000068.75000068,75 Millî Küme [7]
n/a, HaymanHayman n/a  İngiltere 1 Ekim 1939 31 Aralık 1939 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0000000000000042.00000042 &0000000000000008.0000008 &0000000000000070.00000070,00 [8]
Baar, HansHans Baar  Avusturya 1 Ocak 1940 28 Şubat 1940 &0000000000000006.0000006 &0000000000000005.0000005 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000031.00000031 &0000000000000001.0000001 &0000000000000083.33000083,33
Zaharczuk, CeslavCeslav Zaharczuk  Polonya 1 Mart 1940 31 Mayıs 1941 &0000000000000030.00000030 &0000000000000018.00000018 &0000000000000006.0000006 &0000000000000006.0000006 &0000000000000093.00000093 &0000000000000038.00000038 &0000000000000060.00000060,00 [9]
Begget, JohnJohn Begget  İngiltere 1 Haziran 1941 30 Eylül 1945 &0000000000000117.000000117 &0000000000000082.00000082 &0000000000000016.00000016 &0000000000000019.00000019 &0000000000000352.000000352 &0000000000000105.000000105 &0000000000000070.09000070,09 İstanbul Kupası (2) [10]
Dimitriyadis, MiçoMiço Dimitriyadis  Yunanistan 1 Ekim 1945 31 Ağustos 1946 &0000000000000014.00000014 &0000000000000004.0000004 &0000000000000006.0000006 &0000000000000004.0000004 &0000000000000018.00000018 &0000000000000015.00000015 &0000000000000028.57000028,57 [11]
Szweng, JosefJosef Szweng  Macaristan 1 Eylül 1946 31 Aralık 1947 &0000000000000033.00000033 &0000000000000015.00000015 &0000000000000012.00000012 &0000000000000006.0000006 &0000000000000067.00000067 &0000000000000046.00000046 &0000000000000045.45000045,45 [12]
Molloy, PatPat Molloy  İngiltere 1 Ocak 1948 30 Nisan 1949 &0000000000000023.00000023 &0000000000000016.00000016 &0000000000000002.0000002 &0000000000000005.0000005 &0000000000000057.00000057 &0000000000000026.00000026 &0000000000000069.57000069,57 İstanbul Futbol Ligi [13]
Lockhead, DonaldDonald Lockhead  İngiltere 1 Eylül 1950 18 Ekim 1952 &0000000000000031.00000031 &0000000000000018.00000018 &0000000000000009.0000009 &0000000000000004.0000004 &0000000000000056.00000056 &0000000000000027.00000027 &0000000000000058.06000058,06 [14]
Kılıç, GündüzGündüz Kılıç  Türkiye 18 Ekim 1952 31 Mart 1953 &0000000000000015.00000015 &0000000000000007.0000007 &0000000000000005.0000005 &0000000000000003.0000003 &0000000000000025.00000025 &0000000000000014.00000014 &0000000000000046.67000046,67 [15]
Székely, LászlóLászló Székely  Macaristan 18 Ekim 1953 30 Ocak 1954 &0000000000000010.00000010 &0000000000000005.0000005 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000026.00000026 &0000000000000011.00000011 &0000000000000050.00000050,00 [16]
Kılıç, GündüzGündüz Kılıç  Türkiye 1 Şubat 1954 30 Haziran 1957 &0000000000000076.00000076 &0000000000000055.00000055 &0000000000000012.00000012 &0000000000000009.0000009 &0000000000000088.00000088 &0000000000000074.00000074 &0000000000000072.37000072,37 İstanbul Futbol Ligi (2)
Sezer, MusaMusa Sezer  Türkiye 1 Temmuz 1957 30 Kasım 1957 &0000000000000010.00000010 &0000000000000008.0000008 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000033.00000033 &0000000000000005.0000005 &0000000000000080.00000080,00 [17]
Dick, GeorgeGeorge Dick  İskoçya 1 Aralık 1957 30 Haziran 1959 &0000000000000057.00000057 &0000000000000040.00000040 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000147.000000147 &0000000000000036.00000036 &0000000000000070.18000070,18 İstanbul Futbol Ligi [18]
Remondini, LeandroLeandro Remondini  İtalya 1 Temmuz 1959 Ocak 1960 &0000000000000019.00000019 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000002.0000002 &0000000000000032.00000032 &0000000000000010.00000010 &0000000000000052.63000052,63 [19]
Özarı, CoşkunCoşkun Özarı  Türkiye Ocak 1960 Nisan 1960 &0000000000000019.00000019 &0000000000000014.00000014 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000042.00000042 &0000000000000013.00000013 &0000000000000073.68000073,68 [20]
Kılıç, GündüzGündüz Kılıç  Türkiye Temmuz 1960 Aralık 1963 &0000000000000151.000000151 &0000000000000096.00000096 &0000000000000036.00000036 &0000000000000019.00000019 &0000000000000293.000000293 &0000000000000102.000000102 &0000000000000063.58000063,58 Süper Lig (2)
Türkiye Kupası
Özarı, CoşkunCoşkun Özarı  Türkiye Ocak 1964 Eylül 1964 &0000000000000029.00000029 &0000000000000015.00000015 &0000000000000008.0000008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000050.00000050 &0000000000000023.00000023 &0000000000000051.72000051,72 Türkiye Kupası
Kılıç, GündüzGündüz Kılıç  Türkiye Ekim 1964 Haziran 1967 &0000000000000113.000000113 &0000000000000053.00000053 &0000000000000041.00000041 &0000000000000019.00000019 &0000000000000179.000000179 &0000000000000110.000000110 &0000000000000046.90000046,90 Türkiye Kupası (2)
Cumhurbaşkanlığı Kupası
Aykaç, EşfakEşfak Aykaç
Eken, BülentBülent Eken
 Türkiye Temmuz 1967 Haziran 1968 &0000000000000040.00000040 &0000000000000018.00000018 &0000000000000011.00000011 &0000000000000011.00000011 &0000000000000060.00000060 &0000000000000042.00000042 &0000000000000045.00000045,00 [21][22]
Kaloperović, TomislavTomislav Kaloperović  Yugoslavya Temmuz 1968 Haziran 1970 &0000000000000082.00000082 &0000000000000042.00000042 &0000000000000022.00000022 &0000000000000018.00000018 &0000000000000105.000000105 &0000000000000052.00000052 &0000000000000051.22000051,22 Süper Lig
Cumhurbaşkanlığı Kupası
[23]
Özarı, CoşkunCoşkun Özarı  Türkiye Temmuz 1970 Haziran 1971 &0000000000000035.00000035 &0000000000000019.00000019 &0000000000000009.0000009 &0000000000000007.0000007 &0000000000000061.00000061 &0000000000000022.00000022 &0000000000000054.29000054,29 Süper Lig
Birch, BrianBrian Birch  İngiltere Temmuz 1971 Haziran 1974 &0000000000000118.000000118 &0000000000000059.00000059 &0000000000000038.00000038 &0000000000000021.00000021 &0000000000000147.000000147 &0000000000000070.00000070 &0000000000000050.00000050,00 Süper Lig (2)
Türkiye Kupası
Cumhurbaşkanlığı Kupası
[24]
Mansell, JackJack Mansell  İngiltere Temmuz 1974 Haziran 1975 &0000000000000036.00000036 &0000000000000020.00000020 &0000000000000007.0000007 &0000000000000009.0000009 &0000000000000042.00000042 &0000000000000027.00000027 &0000000000000055.56000055,56 [25]
Howe, DonDon Howe  İngiltere Temmuz 1975 Haziran 1976 &0000000000000044.00000044 &0000000000000019.00000019 &0000000000000014.00000014 &0000000000000011.00000011 &0000000000000059.00000059 &0000000000000039.00000039 &0000000000000043.18000043,18 Türkiye Kupası [26]
Allison, MalcolmMalcolm Allison  İngiltere Temmuz 1976 Ekim 1977 &0000000000000041.00000041 &0000000000000013.00000013 &0000000000000018.00000018 &0000000000000010.00000010 &0000000000000046.00000046 &0000000000000043.00000043 &0000000000000031.71000031,71 [27]
Demircan, FethiFethi Demircan  Türkiye Ekim 1977 Haziran 1978 &0000000000000031.00000031 &0000000000000015.00000015 &0000000000000011.00000011 &0000000000000005.0000005 &0000000000000042.00000042 &0000000000000023.00000023 &0000000000000048.39000048,39 [28]
Özarı, CoşkunCoşkun Özarı  Türkiye Temmuz 1978 Eylül 1979 &0000000000000039.00000039 &0000000000000018.00000018 &0000000000000009.0000009 &0000000000000012.00000012 &0000000000000053.00000053 &0000000000000033.00000033 &0000000000000046.15000046,15
Şeren, TurgayTurgay Şeren  Türkiye 1 Eylül 1979 1 Mayıs 1980 &0000000000000031.00000031 &0000000000000011.00000011 &0000000000000011.00000011 &0000000000000009.0000009 &0000000000000035.00000035 &0000000000000029.00000029 &0000000000000035.48000035,48 [29]
Kaptan, TamerTamer Kaptan (Geçici)  Türkiye 1 Mayıs 1979 1 Haziran 1980 &0000000000000006.0000006 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000033.33000033,33 [30]
Birch, BrianBrian Birch  İngiltere 1 Haziran 1980 21 Kasım 1981 &0000000000000046.00000046 &0000000000000019.00000019 &0000000000000012.00000012 &0000000000000015.00000015 &0000000000000042.00000042 &0000000000000035.00000035 &0000000000000041.30000041,30 [24]
Kayalar, GünayGünay Kayalar (Geçici)  Türkiye 21 Kasım 1981 6 Aralık 1981 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000050.00000050,00 [31]
Sümer, ÖzkanÖzkan Sümer  Türkiye 6 Aralık 1981 5 Haziran 1983 &0000000000000069.00000069 &0000000000000031.00000031 &0000000000000022.00000022 &0000000000000016.00000016 &0000000000000093.00000093 &0000000000000067.00000067 &0000000000000044.93000044,93 Türkiye Kupası [31]
Kayalar, GünayGünay Kayalar (Geçici)  Türkiye 12 Haziran 1983 19 Haziran 1983 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000050.00000050,00 [31]
Ivić, TomislavTomislav Ivić  Yugoslavya 19 Haziran 1983 30 Haziran 1984 &0000000000000040.00000040 &0000000000000019.00000019 &0000000000000012.00000012 &0000000000000009.0000009 &0000000000000063.00000063 &0000000000000037.00000037 &0000000000000047.50000047,50 [32]
Derwall, JuppJupp Derwall  Almanya 1 Temmuz 1984 30 Haziran 1987 &0000000000000148.000000148 &0000000000000070.00000070 &0000000000000055.00000055 &0000000000000023.00000023 &0000000000000206.000000206 &0000000000000117.000000117 &0000000000000047.30000047,30 Süper Lig
Türkiye Kupası
Cumhurbaşkanlığı Kupası
[33]
Denizli, MustafaMustafa Denizli  Türkiye 30 Haziran 1987 30 Haziran 1989 &0000000000000089.00000089 &0000000000000058.00000058 &0000000000000021.00000021 &0000000000000010.00000010 &0000000000000202.000000202 &0000000000000096.00000096 &0000000000000065.17000065,17 Süper Lig
Cumhurbaşkanlığı Kupası
[34]
Held, SigfriedSigfried Held  Almanya 1 Haziran 1989 31 Mayıs 1990 &0000000000000041.00000041 &0000000000000021.00000021 &0000000000000007.0000007 &0000000000000013.00000013 &0000000000000066.00000066 &0000000000000038.00000038 &0000000000000051.22000051,22 [35]
Denizli, MustafaMustafa Denizli  Türkiye 1 Haziran 1990 30 Haziran 1992 &0000000000000071.00000071 &0000000000000043.00000043 &0000000000000013.00000013 &0000000000000015.00000015 &0000000000000133.000000133 &0000000000000079.00000079 &0000000000000060.56000060,56 Türkiye Kupası
Cumhurbaşkanlığı Kupası
[34]
Feldkamp, Karl-HeinzKarl-Heinz Feldkamp  Almanya 1 Temmuz 1992 30 Haziran 1993 &0000000000000044.00000044 &0000000000000029.00000029 &0000000000000009.0000009 &0000000000000006.0000006 &0000000000000100.000000100 &0000000000000037.00000037 &0000000000000065.91000065,91 Süper Lig
Türkiye Kupası
[36]
Hollmann, ReinerReiner Hollmann  Almanya 1 Temmuz 1993 30 Mayıs 1994 &0000000000000050.00000050 &0000000000000028.00000028 &0000000000000010.00000010 &0000000000000012.00000012 &0000000000000088.00000088 &0000000000000055.00000055 &0000000000000056.00000056,00 Süper Lig
Cumhurbaşkanlığı Kupası
[37]
Saftig, ReinhardReinhard Saftig  Almanya 1 Haziran 1994 15 Mart 1995 &0000000000000038.00000038 &0000000000000021.00000021 &0000000000000007.0000007 &0000000000000010.00000010 &0000000000000078.00000078 &0000000000000044.00000044 &0000000000000055.26000055,26 [38]
Erkasap, MüfitMüfit Erkasap (Geçici)  Türkiye 15 Mart 1995 31 Mayıs 1995 &0000000000000012.00000012 &0000000000000005.0000005 &0000000000000004.0000004 &0000000000000003.0000003 &0000000000000023.00000023 &0000000000000016.00000016 &0000000000000041.67000041,67 [39]
Souness, GraemeGraeme Souness  İskoçya 1 Haziran 1995 31 Mayıs 1996 &0000000000000043.00000043 &0000000000000025.00000025 &0000000000000010.00000010 &0000000000000008.0000008 &0000000000000080.00000080 &0000000000000046.00000046 &0000000000000058.14000058,14 Türkiye Kupası [40]
Terim, FatihFatih Terim  Türkiye 1 Haziran 1996 30 Haziran 2000 &0000000000000204.000000204 &0000000000000131.000000131 &0000000000000046.00000046 &0000000000000027.00000027 &0000000000000465.000000465 &0000000000000204.000000204 &0000000000000064.22000064,22 Süper Lig (4)
Türkiye Kupası (2)
Cumhurbaşkanlığı Kupası (2)
UEFA Kupası
[41]
Lucescu, MirceaMircea Lucescu  Romanya 1 Temmuz 2000 30 Haziran 2002 &0000000000000105.000000105 &0000000000000063.00000063 &0000000000000022.00000022 &0000000000000020.00000020 &0000000000000211.000000211 &0000000000000113.000000113 &0000000000000060.00000060,00 UEFA Süper Kupası
Süper Lig
[42]
Terim, FatihFatih Terim  Türkiye 1 Temmuz 2002 20 Mart 2004 &0000000000000083.00000083 &0000000000000043.00000043 &0000000000000016.00000016 &0000000000000024.00000024 &0000000000000127.000000127 &0000000000000095.00000095 &0000000000000051.81000051,81
Hagi, GheorgheGheorghe Hagi  Romanya 20 Mart 2004 30 Haziran 2005 &0000000000000047.00000047 &0000000000000032.00000032 &0000000000000006.0000006 &0000000000000009.0000009 &0000000000000091.00000091 &0000000000000040.00000040 &0000000000000068.09000068,09 Türkiye Kupası [43]
Gerets, EricEric Gerets  Belçika 1 Temmuz 2005 30 Haziran 2007 &0000000000000089.00000089 &0000000000000049.00000049 &0000000000000021.00000021 &0000000000000019.00000019 &0000000000000176.000000176 &0000000000000100.000000100 &0000000000000055.06000055,06 Süper Lig [44]
Feldkamp, Karl-HeinzKarl-Heinz Feldkamp  Almanya 1 Temmuz 2007 30 Mart 2008 &0000000000000045.00000045 &0000000000000025.00000025 &0000000000000011.00000011 &0000000000000009.0000009 &0000000000000078.00000078 &0000000000000044.00000044 &0000000000000055.56000055,56
Güler, CevatCevat Güler (Geçici)  Türkiye 1 Nisan 2008 30 Haziran 2008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000006.0000006 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000013.00000013 &0000000000000003.0000003 &0000000000000100.000000100,000 Süper Lig [45]
Skibbe, MichaelMichael Skibbe  Almanya 1 Temmuz 2008 22 Şubat 2009 &0000000000000037.00000037 &0000000000000020.00000020 &0000000000000009.0000009 &0000000000000008.0000008 &0000000000000067.00000067 &0000000000000043.00000043 &0000000000000054.05000054,05 Süper Kupa [46]
Korkmaz, BülentBülent Korkmaz  Türkiye 22 Şubat 2009 30 Haziran 2009 &0000000000000016.00000016 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000021.00000021 &0000000000000018.00000018 &0000000000000050.00000050,00 [47]
Rijkaard, FrankFrank Rijkaard  Hollanda 1 Temmuz 2009 17 Ekim 2010 &0000000000000067.00000067 &0000000000000037.00000037 &0000000000000015.00000015 &0000000000000015.00000015 &0000000000000132.000000132 &0000000000000070.00000070 &0000000000000055.22000055,22 [48]
Hagi, GheorgheGheorghe Hagi  Romanya 24 Ekim 2010 18 Mart 2011 &0000000000000024.00000024 &0000000000000008.0000008 &0000000000000006.0000006 &0000000000000010.00000010 &0000000000000026.00000026 &0000000000000028.00000028 &0000000000000033.33000033,33
Ünder, BülentBülent Ünder (Geçici)  Türkiye 18 Mart 2011 30 Haziran 2011 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000012.00000012 &0000000000000012.00000012 &0000000000000050.00000050,00 [49]
Terim, FatihFatih Terim  Türkiye 1 Temmuz 2011 24 Eylül 2013 &0000000000000095.00000095 &0000000000000056.00000056 &0000000000000024.00000024 &0000000000000015.00000015 &0000000000000176.000000176 &0000000000000095.00000095 &0000000000000058.95000058,95 Süper Lig (2)
Türkiye Süper Kupası (2)
Taffarel, CláudioCláudio Taffarel (Geçici)  Brezilya 24 Eylül 2013 30 Eylül 2013 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00 [50]
Mancini, RobertoRoberto Mancini  İtalya 30 Eylül 2013 11 Haziran 2014 &0000000000000046.00000046 &0000000000000024.00000024 &0000000000000013.00000013 &0000000000000009.0000009 &0000000000000082.00000082 &0000000000000037.00000037 &0000000000000052.17000052,17 Türkiye Kupası [51]
Prandelli, CesareCesare Prandelli  İtalya 5 Temmuz 2014 27 Kasım 2014 &0000000000000016.00000016 &0000000000000006.0000006 &0000000000000003.0000003 &0000000000000007.0000007 &0000000000000015.00000015 &0000000000000029.00000029 &0000000000000037.50000037,50 [52]
Taffarel, CláudioCláudio Taffarel (Geçici)  Brezilya 27 Kasım 2014 30 Kasım 2014 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000100.000000100,000
Hamzaoğlu, HamzaHamza Hamzaoğlu  Türkiye 1 Aralık 2014 18 Kasım 2015 &0000000000000052.00000052 &0000000000000033.00000033 &0000000000000009.0000009 &0000000000000010.00000010 &0000000000000116.000000116 &0000000000000060.00000060 &0000000000000063.46000063,46 Süper Lig
Türkiye Kupası
Türkiye Süper Kupası
[53]
Taffarel, CláudioCláudio Taffarel (Geçici)  Brezilya 18 Kasım 2015 23 Kasım 2015 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000005.0000005 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
Denizli, MustafaMustafa Denizli  Türkiye 23 Kasım 2015 1 Mart 2016 &0000000000000022.00000022 &0000000000000011.00000011 &0000000000000006.0000006 &0000000000000005.0000005 &0000000000000041.00000041 &0000000000000029.00000029 &0000000000000050.00000050,00
Atik, OrhanOrhan Atik (Geçici)  Türkiye 1 Mart 2016 16 Mart 2016 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000005.0000005 &0000000000000005.0000005 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00 [54]
Riekerink, Jan OldeJan Olde Riekerink  Hollanda 16 Mart 2016 &0000000000000007.0000007 &0000000000000002.0000002 &0000000000000003.0000003 &0000000000000002.0000002 &0000000000000014.00000014 &0000000000000011.00000011 &0000000000000028.57000028,57 [55]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5100/Billy-Hunter
  2. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5099/Nihat-Bekdik
  3. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5098/Temmuz-Lamberg
  4. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5097/Sidney-Pedeafoot
  5. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5016/Hans-Baar
  6. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5076/Peter-Szabo
  7. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5031/Peter-Tandler
  8. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5015/Hayman
  9. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/5017/Ceslav-Zaharczuk
  10. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4970/John-Baeggett
  11. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4900/Mico-Dimitriyadis
  12. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4898/Josef-Szweng
  13. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4753/Peter-Molloy
  14. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4599/Donald-Lockhead
  15. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2608/Gunduz-Kilic
  16. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2637/Laszlo-Szekelly
  17. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4330/Musa-Sezer
  18. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2610/George-Dick
  19. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2609/Leandro-Remondini
  20. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2599/Coskun-Ozari
  21. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/3258/Bulent-Eken
  22. ^ http://www.galatasaray.org/tarih/pages/tarihteknikdirektor.php
  23. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2606/Toma-Kaloperovic
  24. ^ a b http://www.mackolik.com/Antrenor/2597/Brian-Birch
  25. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2603/Jack-Mansell
  26. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2604/Don-Howe
  27. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2602/Malcolm-Allison
  28. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2600/Fethi-Demircan
  29. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2598/Turgay-Seren
  30. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2605/Tamer-Kaptan
  31. ^ a b c http://www.mackolik.com/Antrenor/3044/Gunay-Kayarlar
  32. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2595/Tomislav-Ivic
  33. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/739/Jupp-Derwall
  34. ^ a b http://www.mackolik.com/Antrenor/441/Mustafa-Denizli
  35. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/332/Siegfried-Held
  36. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1512/Karl-Heinz-Feldkamp
  37. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2594/Reiner-Hollmann
  38. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2593/Reinhard-Saftig
  39. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4655/Mufit-Erkasap
  40. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/137/Graeme-Souness
  41. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/2/Fatih-Terim
  42. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/296/Mircea-Lucescu
  43. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/452/Gheorghe-Hagi
  44. ^ http://www.mackolik.com/Futbolcu/19620/Eric-Gerets
  45. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1714/Cevat-Guler
  46. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1110/Michael-Skibbe
  47. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1216/Bulent-Korkmaz
  48. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/450/Frank-Rijkaard
  49. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/4605/Bulent-Under
  50. ^ http://www.mackolik.com/Futbolcu/7932/Claudio-Taffarel
  51. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/64/Roberto-Mancini
  52. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/69/Cesare-Prandelli
  53. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1839/Hamza-Hamzaoglu
  54. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/1828/Orhan-Atik
  55. ^ http://www.mackolik.com/Antrenor/191/Jan-Olde-Riekerink