Vikipedi:Devriyelik başvurusu

Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
15.49, 13 Mart 2017 tarihinde Vito Genovese (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 18294249 numaralı sürüm (→‎Kullanıcı:TmY e12: yapıldı)

Son yorum: Cem Rize tarafından 7 yıl önce Kullanıcı:TmY e12 başlığına



Kullanıcı:TmY e12


Vandalizmle mücadele konusunda katkı sağlamak gayretindeyim. Her Vikipedi sayfasında belli bir düzen olması için elimden gelen desteği göstermeye çabalıyorum. Uygun görürseniz devriye olarak katkılarıma devam etmek isterim. Saygılar.

--TmѰ e12 14:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcı her başvuru yapışında kendisine yapılan yorumları göz önüne alıyor ve aynı hataları bir daha yapmamaya özen gösteriyor (Örnek olarak robot çeviri). Genç bir vikipedist olması gelecekte vikipedinin temelini oluşturan kullanıcılardan biri olabileceği izlenimini veriyor. Gördüğüm kadarıyla iletişime açık ve aktif bir kullanıcı. Ama devriye ile beyaz listeyi ayıran vandalizmle mücadele adına gereği kadar değişiklik yaptığını düşünmüyorum. Ayrıca maddelerle alakalı daha fazla değişiklik yapması gerektiğini tavsiye ediyorum. Şimdi olmasa bile yakın gelecekte devriye olabileceğini düşünüyorum. --Cem 53 İletişim için buraya tıklayın! 20.07, 24 Şubat 2017 (UTC)Yanıtla
Bana aktif demişsiniz ama uzun bir süredir sınavlarıma hazırlandığım için doğru düzgün Vikipedi'ye katlı sağlayamıyordum ama yinede görüşünüzü paylaştığın için teşekkür ederim :) --TmѰ e12 20:34, 24 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Devriyeliğine olumsuz bakıyorum. Hızlı hareket eden ve tecrübelerden pek yararlanmayan bir tarafı olduğunu fark ettim kullanıcının. Henüz erken. Vitruvian (mesaj) 22:21, 27 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının birçok olumlu katkısını gördüm. Eksikler, görev bilinci ile giderilir. Önemli olan görev arzusu, isteğidir. Görüşüm olumludur. thecatchercintherye Mesaj 09:29, 25 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcıya güveniyorum bu görevin üstesinden gelebilir düşüncem Olumlu --By erdo can • msj 10:15, 25 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının tecrübesi gayet iyi.Bu görevi yerine getireceğini düşünüyorum.Görüşüm olumlu --King EdizS! Efendim? 10:06, 26 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Arkadaşımıza devriyelik haklarının verilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Görüşüm "Olumlu"--Muratero 10:22, 26 Şubat 2017 (UTC)
  • Kullanıcının kayda değerlik yonergelerini bilmemek gibi bir sorunu var. Olumsuz bakıyorum.--Kingbjelica (mesaj) 21:07, 26 Şubat 2017 (UTC)
@Kingbjelica Birkaç örnek verebilir misiniz? Bir de kayda değerlik yönergelerini bilmemek devriyeliğe engel değildir. Değil devriyeler, hizmetliler ve bürokratlar bile kayda değerlik konusunda yanılabiliyorlar. SAS'ta bunun örneklerini görebilirsiniz. Önemli olan kullanıcının temel politikaları kavraması, telifi ve vandalizmi bilmesidir. Bilmediği konularda elbette diğer kullanıcılardan yardım alacaktır. --Zaitsév 08:59, 27 Şubat 2017 (UTC)
SAS'ta görünüyor dediğiniz örnekler polikaları bilmemezlikten çok istenilen şekilde yorumlamaktır ve bunun kötü sonuçlarını hep beraber görüyoruz. Bu kullanıcının tecrübesi ve davranışları tek SAS üzerinden anlaşılabilir. Oradaki Kibele yorumlarına ve özellikle de yukarıdaki adayla alakalı verdiği bağlantı dikkate değer. --Kingbjelica (mesaj) 09:31, 27 Şubat 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının maddelerin kayda değer olup olmaması hakkında bilgi ve tecrübe yetersizliği var. Görüşüm olumsuz.--HKN DRN MesajKatkılar 16:47, 2 Mart 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum İletişime açık, ilgili bir kullanıcı olduğunu düşünüyorum. Gerek SAS'larda, gerek HS'lerde her kullanıcımız hata yapabilir, yeterki amaç katkı vermek olsun, ilişkilerdeki üslup düzgün olsun... Tecrübe edinebilir, eksikliklerini giderecektir. Devriye olamayacak kadar büyük bir hatasına rastgelmedim, gözümden kaçmışsa ikaz edebilirsiniz. Aday hakkında olumlu yönde düşünüyorum. chansey Mesaj 17:25, 2 Mart 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Kendisini Pablo Escobar maddesinde gördüm. Twinkle kullanıyor. Biraz daha kavraması lazım Twinkle aracını. Onun dışında burayı sevip geliştirmeye çalıştığı aşikar. Çok hevesli bir kullanıcı. Vikipedi üstüne koyma işidir. Kullanıcı da üstüne koya koya gidecektir. Görüşüm olumlu. Bunun dışında bir şeye değinmek istiyorum; mevzubahis SAS henüz kapanmış değil. Kapanmadan bu tür yorumlar çok gereksiz. Eğer sayfa silinmezse olumsuz yönde görüş kullanmış bütün devriyeler, devriyeliği bırakmalı mıdır? Devriyeler sayfa silmezler, bu yüzden SAS kurallarını bilmeleri şart değildir. Bir matematik öğretmeni, Türkçe konularını eksiksiz bilmek zorunda değildir. Bilse iyi olur hani ama bilmek zorunda değildir. Ne zaman Türkçe öğretmenliği yapmayı düşünür o zaman öğrenmek zorundadır. Devriyelik başvurusunda devriye olmak isteyen birisini SAS kurallarını bilmemek ile suçlayan kullanıcının okumasını tavsiye ederim. Tekrar TmY e12 kullanıcısı için konuşacak olursak, görüşümü belirtmiştim. Kendisine hem sınavında hem de devriyelik görevinde başarılar dilerim.--Tuğkan (mesaj) 18:53, 2 Mart 2017 (UTC)
Merhaba Tuğkan, evet Twinkle aracını tam kavrayamadım (zaten dün kullanmaya başladım :)). Yorumun için teşekkürler --TmѰ e12 19:01, 2 Mart 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Çalışkan bir kullanıcı ben destekliyorum. --Ryan O'Reily (mesaj) 11:40, 5 Mart 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Devriye olmaya istekli bir arkadaşımız. Bence devriye yetkisi verilmeli kendisine. Vikipedi'ye yararlı olacağını düşünüyorum. --Gray Budgie (mesaj) 12:16, 9 Mart 2017 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı İyi niyetli, çalışkan ve iletişime açık oluşunu göz önünde bulundurarak; telif hakları ve bazı politikalar konusundaki deneyim eksikliği ve hafif bir tezcanlılığı da not düşerek. :) Bir hata yaparsa alacağı geribildirime göre gerekli düzeltmeleri yapacağına inancım tam.--Vito Genovese 15:48, 13 Mart 2017 (UTC)