Kullanıcı mesaj:Randam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 8 ay önce Energie cottbus logo.png adlı dosya kullanılmıyor başlığına
Ana Sayfa Mesaj Sayfam

 Katkılar

 Ödüller

Vikiproje Spor[kaynağı değiştir]

Sevgili Randam, öncelikle vikipediye hoşgeldin. Futbola merakın var diye tahmin ediyorum. Vikiproje:Spor'a uğrayıp bize yardımcı olursan seviniriz. Vikipedi'de sporla ilgili bir sürü eksik madde var. Kolay gelsin.----Serkansporfcmesaj 10:34, 5 Kasım 2006 (UTC)

Galatasaray Portalı[kaynağı değiştir]

Sevgili Cimbomlular. Takımımız portalı açıldı. Fenerliler, Beşiktaşlılar yaparda biz alta kalırmıyız :). Hepinizden portalın güncel tutulması, geliştirilmesi ve portalda sergilenecek malzeme konusunda yardım bekliyoruz.--Absarileti 15:41, 22 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar. Banknotlara verdiğiniz kaynak bildirimini 1, 10, 25, 50 kuruşlar için yüklediğiniz resimlerede verir misiniz.Onlardada kaynaksız şablonları bulunmakta saygılar.--Machiavelli' msj 20:26, 23 Mart 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Recep Tayyip Erdoğan'ın özgür lisanslı bir resmi bulunmakta. Eğer özgür lisanslı bir alternatif varsa adil kullanım resmi silinir ve özgür olan kullanılır. Adil kullanım resmi VP:AK gereği sadece zorunluluk durumlarında kullanılır. Bu durumda özgür lisanslı bir alternatifi varken telif hakları saklı bir resmi boşuna yüklemeyiniz, silinecektir.Teşekkürler.--Machiavelli' msj 21:37, 10 Temmuz 2007 (UTC)

Kandiliniz mübarek olsun--A-4 kağıt 19:59, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Kolay gelsin Randam. Microsoft Office Excel 2007 kullanarak 2 boyutlu "pie" (dilimli) şeması çizdim --Pinar 05:39, 28 Temmuz 2007 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Takabeg ileti 19:02, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 7 Temmuz 2012

C.başkanlığı şablonu[kaynağı değiştir]

Selam C.başkanlığı seçimi şablonuna itirazım var. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:T%C3%BCrkiye_se%C3%A7imleri 1982 referandumu aynı zamanda C.başkanı'nın belirlenmesi için de bir referandumdur. Kavas (mesaj) 16:58, 14 Temmuz 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Randam![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:28, 19 Aralık 2014 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:02, 20 Mart 2015 (UTC)

2002 Türkiye genel seçimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Randam, illere göre 2002 Türkiye genel seçimleri sonuçlarını gösteren haritada Uşak'ı CHP'nin (kırmızıyla gösterilen) birinci olduğunu göstermişsin, ancak YSK'nın websitesindeki sonuçlarda AKP'nin birinci olduğu bilgisi var [1]. Bu çalışma için sana teşekkürlerimi bildirmekle birlikte sen de teyit edersen hatanın düzeltilmesini rica ediyorum. Değerli katkılarının devamı dileğiyle. İyi çalışmalar.Mirada (mesaj) 20:58, 4 Haziran 2015 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

Dosya:50 Yeni Kuruş.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:50 Yeni Kuruş.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.55, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:50 Yeni Kuruş a.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:50 Yeni Kuruş a.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.55, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:25 Yeni Kuruş b.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:25 Yeni Kuruş b.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.56, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:25 Yeni Kuruş a.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:25 Yeni Kuruş a.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.56, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:10 Yeni Kuruş b.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:10 Yeni Kuruş b.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.57, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:10 Yeni Kuruş a.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:10 Yeni Kuruş a.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.57, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:5 Yeni Kuruş b.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:5 Yeni Kuruş b.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.57, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:5 Yeni Kuruş a.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:5 Yeni Kuruş a.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.58, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:1 Yeni Kuruş b.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:1 Yeni Kuruş b.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.58, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Dosya:1 Yeni Kuruş a.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:1 Yeni Kuruş a.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.58, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.13, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Bir YTL Mikro Yazı.gif adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Bir YTL Mikro Yazı.gif adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.35, 2 Şubat 2023 (UTC)Yanıtla

3. adaylık[kaynağı değiştir]

Erdoğan'ın adaylık konusu yeniden aday olması konusu üzerine değil. Yeniden aday olması derken ilk hakkını kullandı, ikinci defa aday oluyor gibi ilk akla geliyor. Haberlere, hukukçuların konuşmalarına bakınca anayasaya göre meclis seçim kararı almadıkça 3. defa aday olamaz diyorlar. Eğer meclis seçim kararı alsaydı o zaman sıkıntı yoktu. AKPli Meclis Başkanı ve bazı AKPli siyasetçilerin, gazetecilerin anayasanın yoruma açık olmayan maddesinin 2018'de anayasa değişti, kilometre sıfırlandı söylemi mantıksız. Anayasa değişti o mantıkla Türkiye'de tüm insanların hakları, her şey sıfırlansın. Bu mantıkla her 5 senede bir anayasanın bir cümlesi dahi değiştiğinde 2099'a kadar yaşı yeterse Erdoğan görev yapabilir. 31 Mart günü YSK, Erdoğan iki defa seçilme hakkını kullandı, 3. defa aday olamaz derse bunu yeniden diye mi adlandıracağız, 3. defa mı? Saygılar. --Uncitoyenmesaj 19.50, 26 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Mantıklı olsun veya olmasın. Belki bu konudaki kişisel görüşüm sizinkiyle aynıdır.
Vikipedi kullanıcıları olarak buna karar vermek bizim görevimiz değil. (bkz: Vikipedi:Özgün araştırmalara yer vermemek)
Viki başlıkları taraf tutmaktan kaçınmalıdır. Kimsenin gücenmediği bir dille yazılmalıdır.
Tartışma Erdoğan'ın üçüncü, dördüncü, beşinci kez aday olup olmayacağı değil. Tartışmanın özü, Erdoğan'ın tekrar aday olup olamayacağıdır.
3. adaylık demek taraf değildir. Kimi kaynaklarda 3. adaylık diyor kimi kaynaklarda yeniden adaylığı diyor. Genel görüş Erdoğan üçüncü defa aday olabilir, lakin tek şartı ile meclis kararı oldukçadır. Belirtiğiniz kaynaklarda da yorumlar 3. adaylıkla ilgili yapılan yorumlar. Rasyonel olarak 2014'te 1. 2018'de 2. defa seçildi. 2023 seçimleri de 3. adaylığı oluyor. İngilizce Vikipedi dahi başlık olarak değil metin içinde 3. defa aday olamaz demiş. Şimdilik böyle kalsın lakin 3. defa aday olamaz diye karar alınırsa o şekilde değiştirilmesi daha iyi olur. --Uncitoyenmesaj 20.50, 26 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Energie cottbus logo.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Energie cottbus logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  12.22, 25 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla