Kullanıcı mesaj:Méarchlár

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Méarchlár, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin.. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:26, 4 Mart 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Bu tüm güzel katkıların için. Çalışmaya devam. İyi vikiler. Ömer Berkaymesaj 17:45, 6 Mart 2015 (UTC)

Merhaba. Şablon:AllRovi movie şablonuna bağlantı veren sayfaları Şablon:Allmovie film ile değiştiriyorsun. Bunun için Vikipedi:Botlar/İstekler sayfasını kullanabilirsin. İyi vikiler. --Ömer Berkaymesaj 17:52, 6 Mart 2015 (UTC)

Teşekkür ederim bu önerinizi dikkate alıcam ayrıca sayfama bir yıldız atmıssınız bunun için teşekkür ederim iyi çalışmalar. Méarchlár (mesaj) 18:07, 6 Mart 2015 (UTC)
Birde filmler ile çok ilgilisiniz. Sizi yeni maddeler açarken görmek güzel olur. --Ömer Berkaymesaj 18:27, 6 Mart 2015 (UTC)

Teşekkür ediyorum ileride ilham geldikçe açmayı düşünüyorum Méarchlár (mesaj) 18:32, 6 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Méarchlár. Beyaz listeye alınmışsınız. Sizi tebrik ederim. Bundan sonra değişiklikleriniz otomatik olarak onaylanacak. İyi vikiler. --Ömer Berkaymesaj 10:29, 7 Mart 2015 (UTC)

Bu yetki daha fazla değişiklik ve daha kararlı çalışmamı sağlayacak. Kibele ve sizlere teşekkür ediyorum.Méarchlár (mesaj) 16:21, 7 Mart 2015 (UTC)

selam, değişiklikleri geri alırken gerekçelerden yararlanırsanız çok iyi olur. sadece deneme ve vandalizmleri doğrudan geri çeviriyoruz, diğerlerinde gerekçe belirtiyoruz. kolay gelsin. --kibele 22:08, 10 Mart 2015 (UTC)

Bu konu hakkında bir bilgim yoktu. uyardığınız için teşekkür ederim Méarchlár (mesaj) 22:16, 10 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Méarchlár
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:10, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Hoş geldiniz Méarchlár![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Ömer Berkaymesaj 18:47, 17 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Méarchlár. Devriye başvurusu için teşekkür ederim. Seni devriye olarak görmek güzel olacak. Kullanıcı sayfana {{Kullanıcı beyaz liste}} kutusunu ekleyebilirsiniz. --Ömer Berkaymesaj 19:30, 17 Mart 2015 (UTC)

Bu zamana kadar verdiğiniz destek için size teşekkür ediyorum. kişisel kullanıcı sayfamı şu an oluşturuyorum Méarchlár (mesaj) 19:38, 17 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Méarchlár, görevin hayırlı olsun öncelikle. 3 geri dönüş yaşadığın durumu gözlemledim. Kullanıcının yaptığı aykırı fakat sizden ricam asla 3. geri dönüşü yapmayın, başkasını bekleyin. Artık devriyesiniz, sürümün onayını kaldırsanız yeterli olacaktır 3.GD yerine.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:48, 17 Mart 2015 (UTC)

Evet haklısınız vandalizm dışında bu kuralı uygulamam gerekirdi. uyardığınız için teşekkür ederim Méarchlár (mesaj) 19:55, 17 Mart 2015 (UTC)

Tebrikler, artık devriyesiniz. Katkılarınızın katlanarak devam etmesi dileğiyle. İyi vikiler. --Watermelon juice (mesaj) 20:03, 17 Mart 2015 (UTC)

Sayın Watermelon Juice devriye başvurusundaki desteğiniz için teşekkür ederim. iyi çalışmalar. Méarchlár (mesaj) 20:07, 17 Mart 2015 (UTC)

Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --Watermelon juice (mesaj) 20:12, 17 Mart 2015 (UTC)

Açıkçası değişiklikleriniz beni çok etkiledi. Tebrik ederim--Talipakyuz19 mesaj atın 19:43, 18 Mart 2015 (UTC)

Üzgünüm, ben bu dili konuşan değil.
(İspanyolca) Hola, sobre esta edición. Esa edición fue hecha por un usuario que estaba vandalizando cross-wiki, el está añadiendo a esa persona en un montón de Wikis, así que esa edición es incorrecta. Por favor, dejarla como la deje yo anteriormente. --Matiia (mesaj) 02:49, 7 Nisan 2015 (UTC)

?? --Matiia (mesaj) 21:33, 7 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba, geri aldığım ilgili maddenin 4 nisan 2015 tarihli değişiklik için gerekçe belirtmiştim. Anladığım kadarıyla madde 6 mayıs 2014 tarihinde vandalizme maruz kalmış. Bekleyen değişikliğinizi onaylıyorum. iyi çalışmalarMéarchlár (mesaj) 07:48, 8 Nisan 2015 (UTC)

Değişliği geri almaya onay.[kaynağı değiştir]

Bu kullanıcı yanlış yere yazmış veya vandalizm yapmış. Değişikliklerini geri alabilir misiniz? Özel:Katkılar/YIGIT_TARIK


Pespese devam eden yapilani edileni silme ve vandalizmle suclamadan sonra devriye haklari verilmis Muratero isimli wikipedist hafiyelik yapip google ismimi yazmis orda gorduklerini aleyhime kullanmak ve hedef göstermek gayesi ile tamamen iyi niyetli kurdugum diyaloga karsilik verme curetini gostermistir tarafimin wp faydali olamicagimi cunku turk ve islam sevdalisi olmadigim gibi tuhaf ve wp mevzuatina tamamen zit bi davranis sergilemistir. Geregini arz ederim. Biz wikipedistler, dinli dinsiz ateist kemalist veya ermeni de olabiliriz. Türkce wikipedia beynelmileldir. Su ana kadar olgun mesleki bi davranis icinde oldugumu dusunuyom Tesekkurler a.nailov (mesaj) 19:25, 2 Haziran 2015 (UTC)

Kanal 5 Türkiye Sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba, söz konusu sayfada bulunan bilgiler Kanal 5 ile alakası yok, bilgilerin bazıları FOG TV ile alakalı ki bunlarında bazıları yanlış. Sayfa tamamen silinmeli, teşekkürler.

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Méarchlár, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Méarchlár, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]