Kullanıcı mesaj:JUSTWIN23

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Kırk Göz Kemeri[kaynağı değiştir]

Hi Justwin. Danke, daß du dich um eine Übersetzung bemühst! Die engl. Version hat übrigens soeben auch "Good article"-Status erhalten. Ich bin optimistisch, daß das dir auch für die türk. Übersetzung gelingen wird! Falls es irgendwelche Fragen gibt, nur zu, ich helfe sehr gerne, wo ich kann. Ich kann dir auch die Originaluntersuchung von Wurster & Ganzert schicken, einfach Ebrief an mich (Benutzerseite: "Werkzeuge" (linke Seite) -> "Email an diesen Benutzer") Liebe Grüße Holiday

Danke für die Mühe! Könntest du noch "Technische Untersuchungen römischer Bauten (Ing.)" übersetzen. Was hältst du davon, deine Übersetzung hier für den Lesenswert-Status vorzuschlagen? Holiday

Selam. Almanca'dan çeviri yaptığını gördüm. Dipnotlu olması yönüyle Vikipedi'de "Seçkin Madde" yapmayı düşündüğüm şu maddeyi çevirebilir misin? Çevireceksen acelesi yok, 1 ya da 2 ayda bile bitse olur...--вяí¢αи76ileti 11:00, 5 Eylül 2009 (UTC)

Selam. Şu anda birkaç maddenin çevirisine başladım, boş vakit buldukça çevirdiğim için biraz sürebilir. Ama ilgilenirim, mutlaka yardım edecek başkaları da bulunabilir. İstersen maddeyi açayım, Almanca'sını kopyalayayım ve girişi çevireyim, etiketleri biraz düzelteyim, daha sonra azar azar tamamlarım/z. --JUSTWIN23 15:05, 5 Eylül 2009 (UTC)

Şimdi ilgili maddenin Vikipedi'deki kaydına baktım. Sence çevrilmesi elzem bir madde mi? Zaten Türkçesi epey geniş ele alınmış, her ne kadar Almanca madde kadar olmasa da. --JUSTWIN23 15:08, 5 Eylül 2009 (UTC)

  • Gastgeber und Austragungsorte başlığı çevrilmiş gibi duruyor, giriş paragrafı da iyi. Bu ikisinin dışında kalanı maç sonuçları ve çeşitli şablonlardan oluşan az yazılı kısımlar. Geri kalan kısımları çevirebilirsin diye düşünüyorum. Almanca bilgim çok az. Başlangıç seviye gibi bir şey. Bu yüzden sen çevirdikten sonra internetten İngilizce kaynaklardan araştırıp dipnot koyacağım. Bu arada çevrilmesini istediğim nedenlerden biri de, maddede dipnotların olması. Maddedeki 30 dipnot ve maddenin tamamı çevrilse bile, SM için yetmeyecektir. Ben, hepsi bittikten sonra, en az 10-15 kaynak daha ekleyeceğim. Biraz uzun sürmesi sorun değil, madde için acelem yok. Fakat, unutulmasını da istemem. Yardım edeceğin için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 20:59, 5 Eylül 2009 (UTC)
Aynı şekilde Mohammad Hussein Fadlallah ve Diokletian'a Kadar Roma Eyaletleri Listesi maddelerinden de şablonu çıkardım...--вяí¢αи76ileti 11:06, 22 Eylül 2009 (UTC)
Fadlullah'ın çevirisi henüz bitmedi... --JusTwin 23:34, 4 Ekim 2009 (UTC)
Tamam, ayrıca Lenkeran Hanlığı'yla da uğraşmana gerek yok, ben halledebilirim, o zamanını bahsettiğim maddeye harcasan süper olur. Sen şu maddenin Gastgeber und Austragungsorte ile giriş paragrafının dışındaki kısımdan haber ver --вяí¢αи76ileti 21:16, 5 Ekim 2009 (UTC)
başladım biraz... yine de diğer çevirmekte olduğum maddeler üzerinde durmazsan memnun olurum. Etiket kaldırman gereksiz bence, sonuçta yavaş da olsa devam eden bir çalışma var... selamlar.--JusTwin 23:10, 5 Ekim 2009 (UTC)
Biraz devam ettim de futbola ne kadar yabancı kaldığımı fark ettim. Yaptıklarımın üzerinden daha sonra bir geç istersen. Anlaşılır sanırım ama yanlış kavramlar kullanmak istemiyorum. Selamlar--JusTwin 21:48, 18 Ekim 2009 (UTC)
Yaptıklarının üzerinden geçiyorum. Şu ana kadar, öyle büyük bir hataya rastlamadım--вяí¢αи76ileti 21:19, 14 Kasım 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfanızdaki yazıyı okudum. Buna binaen istekte bulunmak istedim. Robbie Williams sayfasını yavaş yavaş İngilizce'den çevirmekteyim. Eğer zamanınız olur da yardım ederseniz sevinirim. Böylece daha çabuk biter. Teşekkürler iyi haftalar--koc61mesaj 23:36, 8 Ekim 2009 (UTC)

Bayağı geniş kapsamlıymış. Olabilir, yardımcı olurum. Ancak önümüzdeki günlerde çok yoğun olacağım, belki ancak bir hafta sonra bakabileceğim. Bana birkaç bölüm ayırırsanız, ilgilenirim. Selamlar--JusTwin 00:10, 9 Ekim 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 00:40, 21 Ekim 2009 (UTC)

Dosyayı kendim oluşturdum. Kopyalanmadı yani. Hadi bana yardım edin, kendim oluşturduğum dosyalara hangi lisansı koymam gerektiğini hala kavrayamadım.

Teşekkürler.. --JusTwin 00:58, 21 Ekim 2009 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Selamlar. Zamanınız var mı? bilmiyorum ama, ilgili maddenin bir kısmına sağ olsun Kullanıcı:Bican yardım etti ama daha çevirilecek yazılar var. 1 aya kadar SM adaylığına çıkarmayı planlıyorum da acaba zamanınız varsa elinizi biraz çabuk tutabilir misiniz?--вяí¢αи76ileti 22:41, 20 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba. Kırk Göz Kemeri maddesi de:Benutzer:Holiday'in isteği üzerine kaliteli madde adayıdır. Selamlar, -- Hukukçu 13:41, 21 Ocak 2010 (UTC)

Hi, habe eben dein Profil hier gefunden und entdeckt das Du mehrere Muttersprachen beherrschst. Da ich Artikel auf der deutschsprachigen Wikipedia verfasse und dafür Übersetzer suche, interessiert es mich ob Du Interesse daran hättest diese Aufgabe nach Absprache für die aserbaidschanische, türkische und auch englischsprachige Sprachversion der Wikipedia diese zu übersetzen. Antworten kannst Du mir gerne auf: Benutzer Diskussion:TheAutoJunkie --TheAutoJunkie 21:37, 4 Haziran 2010 (UTC)

Hi! Du hast mir auf meiner Benutzerseite geschrieben. Meine sämtlichen Wikipedia-Beiträge beruhen ohnehin auf Übersetzungen anderssprachiger Wikipedien. Wenn du also einen Tipp hast, wo es sich lohnen würde, einen Eintrag zu übersetzen trage ich gerne dazu bei. Gruß,--JUSTWIN 16:32, 5. Jun. 2010 (CEST)
Ja genau. Meine Artikel befassen hauptsächlich das Thema Automobile. Je nachdem in die Größe der Artikel variierend. Habe da schon einige auf der deutschen Wikipedia erstellt. Manche selbst aus Übersetzungen anderer Wikipedias oder manche auch anhand Recherchen im Internet und Zeitschriften. Wenn Dich das Thema interessiert würde ich es natürlich schon sehr nett finden, wenn Du diese Übersetzungen angehst. Mfg -- TheAutoJunkie 17:02, 5. Jun. 2010 (CEST)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba JUSTWIN23,

Oluşturmuş olduğunuz Tartışma:Değirmenönü, Elazığ adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g12 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

a[.]med»»ileti 17:22, 7 Temmuz 2010 (UTC)

"Biliyor muydunuz?" adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Üzerinde çalışmış olduğunuz Velid Canbolat maddesini, Ana Sayfa'da, Vikipedi:Biliyor muydunuz bölümünde çıkması için aday gösterdim. Maddeye bağlantı veren bilgi cümlesini şurada görebilirsiniz, arzu ederseniz onu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İnfoCan 20:36, 16 Ocak 2011 (UTC)

Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi maddesinin İngilizceden çevrilmesi ve kırmızılıkların açılması için yardımlarınızı bekliyorum. Liste çok uzun ve kırmızılıklar çok fazla. Elinizden geldiğince yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. drgulcuileti 12:59, 3 Şubat 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 2 Temmuz 2012

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. --kibele 11:34, 20 Eylül 2012 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Katkınız olan maddeyi şurada adaylığa çıkardım acaba maddeyi bir de siz kontrol edip yorum yapmak/oy vermek ister misiniz?--Śαвяí¢αи76ileti 11:19, 21 Ağustos 2014 (UTC)

Hoş geldiniz JUSTWIN23![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:24, 19 Aralık 2014 (UTC)