Kullanıcı mesaj:Carotisque/Arşiv/2007-2020

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gratuithujonenigma92 tarafından 2 yıl önce Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday! başlığına

Vikipedi'ye hoşgeldin Carotisque/Arşiv/2007-2020! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-) --Dbl2010 20:49, 6 Şubat 2006 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

  • Çok teşekkür ederim. Negatif oylardaki görüşleri de dikkate alacağım. Siz vikipediyi sevenlerin bu işte bana yardımcı olacağına da eminim. Bu güzel projeye içinde sizlerle beraber olmak beim için mutluluk. Sizle de tanıştığıma ayrıca memnun oldum. Fazla Cola içmeyin ama, pek sağlıklı değil :-)--Atacameñoileti 20:53, 11 Mart 2007 (UTC)

Bence ona bakarsan herşey fazla içersen herşey zararlı. Suçu kolaya atmayalım lütfen. Fazla alırsak et, süt, yumurta bile zararlı.

Heroes (dizi) sayfasına göz attığımda oyuncu isimlerinin sayenizde mavi hale geldiğiniz gördüm ve çok sevindim. Çalışmalarınızdan ve katkılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. --Burçin SARIHAN mesaj 08:15, 21 Mart 2007 (UTC) ah sizdemi heroes izliyorsunuz.çok harika bir dizi ama fazla izleme olanağı bulamadım.herneyse sizide yordum kusura bakmayın.iyi çalışmalar.--UANnis 20:38, 30 Mart 2007 (UTC)

Katılım istatistiği[kaynağı değiştir]

herhalde kastettigin bu: [1]. Detayli bilgi icerikte var. Kolay gelsin, Citrat 21:40, 29 Mart 2007 (UTC)


Bence ormancılar derneğinden önce yazılması gereken onca şey var. Ben daha çok zooloji ve botanik konusunda yazı yazmayı seviyorum. Bir orman mühendisi aynı zamanda biyologtur. Ama sizden tıp konusunda yazılar bekliyorum her ne kadar bezgin olsanızda eksiğimiz çok ne yapalım. --Karduelismsj 21:38, 1 Nisan 2007 (UTC)

Hoşgeldin mesajları[kaynağı değiştir]

Merhaba, hoşgeldiniz iletisi için kalıbını kullanabilirsin : {{subst:hoş geldin}} ---UANnis 19:39, 3 Nisan 2007 (UTC)

teşekkürler[kaynağı değiştir]

maddemin beğenilmesine sevindim.bu daha vikideki açtığım ilk madde.johnny cash hayranıyım.--!!suzzy!! 19:16, 10 Nisan 2007 (UTC)

Şablon:Film...[kaynağı değiştir]

Selamlar...

Meslektaşmışız... :-)

Vikipedi tartışma:VikiProje Sinema#Şablon:Sinema filmi >>> Şablon:Film'de Şablon:Film ile ilgili olarak fikir birliği gözüktüğü için, Şablon:Film Künyesi ve Şablon:Film bilgi kutusu kullanılmış maddelerde, onların yerine Şablon:Film'i kullanarak Vikipedi'de tek bir standart film şablonu kullanılmasını sağlayabileceğiz.

Kullanıcı sayfandan görebildiğim kadarıyla, Sinema başlığı altında bulunan maddeleri açarken Şablon:Film Künyesi'ni kullanmışsın. Onları Şablon:Film ile değiştirir ve bundan sonra açacağın maddelerde de Şablon:Film'i kullanırsan, dönüşüm çabamız için önemli bir katkı olur. Ayrıca,elinin değer de başka film maddeleri için de bu dönüşümü yapabilirsen, çok makbule geçer.

Bu arada, Şablon:Film Künyesi'nin genel görünümünü esas alan ama Şablon:Film'in teferruatlı değişkenlerini kullanan bir taslak şablonu kendi taslaklarım arasına koydum. Şu şablon dönüşüm işini bir kotaralım ve filmler için elimizde tek bir bilgi kutusu olsun, bu biçem ile Şablon:Film'in güncel biçemini karşılaştırmaya ve görüşe açan bir tartışma da açacağım.

Kolay gelsin; teşekkürler...

--Doruk Salancıileti 07:30, 15 Nisan 2007 (UTC)


Tanyel, selamlar...

Yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi, Vikipedi'deki film maddelerinde kullanılacak bilgi kutusu şablonlarını bire indirmeye çalışıyoruz ve yine yukarıda verdiğim bağlantılardaki tartışmalar itibarıyla, Şablon:Film kullanımı üzerinde bir fikir birliği var.

Bana yazmış olduğun mesaj üzerine yukarıya yazdıklarımdan sonra Letters from Iwo Jima filminde de "Şablon:Film Künyesi"ni kullandığını görünce, Şablon:Film'i kullanmak istemiyor olabileceğini düşündüm ama eğer öyleyse, VikiProje Sinema'nın tartışma sayfasındaki ilgili tartışmalarda görüş belirtmen iyi olur. Eğer "Şablon:Film"i kullanmaya itirazın yoksa, o zaman yeni açtığın maddelerde "Şablon:Film Künyesi"ni tercih etmemen de iyi olur çünkü "Şablon:Film" dışındaki şablonların kullanıldığı tüm maddelerde "Şablon:Film"e bir dönüştürme yapmamız gerek...

...Bu işle, birkaç yerde ilgililerin dikkatini yardım için çekmeye çalışsam da şu anda tek başıma uğraşıyorum ve günde ancak 5 kadar filmi dönüştürebiliyorum. Söylemek istediğim, sonuçta "Şablon:Film"in kullanılacağı maddelerde başka şablonların kullanılması ciddi bir emek ve zaman kaybıdır.

Kendi başlattığın film maddelerindeki şablon dönüşümünü sağlaman (eğer "Şablon:Film"i kullanmaya itirazın yoksa) bile büyük yardım olacak.

Kolay gelsin...

--Doruk Salancıileti 17:19, 19 Nisan 2007 (UTC)


Tamamdır; çok teşekkürler... --Doruk Salancıileti 18:13, 19 Nisan 2007 (UTC)

Kategori (ülkeye/millete göre filmler)...[kaynağı değiştir]

Selamlar...

Dediğin çok doğru: standart açısından, millete/ülkeye göre kategorilerinden birini tercih etmek lazım. Aslında, fırsat bulamamaktan dolayı VikiProje Sinema'da buna ilişkin istediğim tartışmayı başlatamadım ama bu konu benim de ne zamandır bir sonuca bağlamak istediğim bir şeydi:

  • "ABD filmleri" gibi, filmin yapım ülkesine dayalı kategorilendirme işini zannederim ben başlatmış oldum ve buna benzer kategorileri de "Ülkelerine göre filmler" kategorisi altına soktum.
  • Ancak, "Milletlerine göre filmler" kategorisi zaten varmış.
  • Buna mukabil, ulus bazlı kategorilendirmedense ülke bazlı kategorilendirme bana dahamantıklı geliyor çünkü yapım ülkesi tek olan (örn., Arjantin) bir filmde bile pek çok ulustan insanın çalışıyor olması mümkün. Tabii, burada "yapım ülkesi" derken filmin yapımcılığına soyunanların, yani parayı ortaya koyanların ülkesini kastediyorum.
  • Bir de "Milletlerine göre filmler" kategorisine bakarsan, "Arjantin" ya da "Çin" gibi ülke belirten adlarla "Amerikan" ya da "Hint" gibi ulus belirten adlar bir arada bulunuyor.

Sonuçta,dediğim gibi, "yapım ülkesi" bazlı bir kategorilendirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Buna mukabil, örneğin Türkiye'de yapılmış filmler için "Türkiye filmleri" gibi bir ifade sanki garipmiş gibi durabilir, sanki filmler Türkiye'yi tanıtan filmlermiş gibi. Ama kategorilendirme sistemini tüm ülkeler için uygulayacağımıza göre, bunun sorun olmaması lazım.

Benim görüşlerim böyle. İstersen, VikiProje Sinema'da bir tartışma başlatalım ve bu konuda bir fikir birliğine ulaşıp, onu standart kabul edelim ve sonrasında da hep öyle gitsin. Bu mesajı yazdıktan sonra birkaç saatliğine evde bulunamayacağım; öğleden sonra bu tartışmayı VP:S'ye aktarabilirim. Bu arada, eğer vaktin uygunsa, sen de yapabilirsin.

--Doruk Salancıileti 07:57, 23 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba Tanyel, sorun anlam ayrım sayfasında ki her iki bağlantının aynı sayfaya gitmesindeymiş. Bir de Gerilim (bilim) maddeinde eklenen şablon da anlam ayrım sayfasına yönlendirilmemiş. Gerilim (bilim) ve Gerilim (sanat) olarak düzelttim ve anlam ayrım sayfasını Gerilim yaptım ama uygun değilse yeniden adlandırabilirsiniz. Kolay gelsin --Pinar 11:55, 24 Nisan 2007 (UTC)

JC Bu kullanıcı Johnny Cash dinler.
istersen sayfana koy...--!!suzzy!! 17:05, 25 Nisan 2007 (UTC)

ya msn adresin varsa verirmisin yada ben veriyim sen ekle sarac5506@hotmail.com.ordada konuşuruz ya.ok.byesss:)

TEŞEKKÜRLER[kaynağı değiştir]

Şeytan ve Elm Sokağı Kabusu adlı filmlerin maddelerine yaptığınız yenilemeler için çok teşekkür ediyorum. Çok güzelleştirmişsiniz. İyi çalışmalar. --King-Benji QwEr 18:43, 27 Nisan 2007 (UTC)

teşekkürler[kaynağı değiştir]

çok teşekkür ederim doğumgünümü kutladığınız için.iyi çalışmalar.--!!suzzy!! 14:51, 26 Nisan 2007 (UTC)

Karakter şablonu[kaynağı değiştir]

Tanyel, selamlar...

Böyle bir şablon bizde de var ama Yıldız Savaşları karakterleri için. Tabii, Indiana Jones için de hazırlanabilir. en:'de, "hayal ürünü karakter bilgi kutuları" gibisinden bir kategoriye girecek şekilde pek çok şablon var. Benzer bir kategori bizde de geliştirilebilir.

Benim aklıma ilk olarak genel bir "film karakteri" şablonu hazırlamak geldi. Sonrasında, Star Wars karakterleri ya da benzeri daha özellikli bilgiler isteyen karakterler için genel şablonlar oluşturulabilir. Gün içinde bir şablon geliştirmeye çalışacağım.

--Doruk Salancıileti 06:54, 27 Nisan 2007 (UTC)

Prestij / çift madde[kaynağı değiştir]

Tamam; ilgileneceğim... --Doruk Salancıileti 11:31, 28 Nisan 2007 (UTC)

Lost dizisine ait sayfalardaki kırmızıları mavi yapma çabaların takdire değer..Eline sağlık, kolay gelsin.--Tanyel 22:35, 27 Nisan 2007 (UTC)

Selam. Kullandığım isimden (LostMyMind) ve kullanıcı sayfamdan da anlaşılacağı gibi ben tam bir Lost manyağıyım. O yüzden az bile yaptığım söylenebilir. Aslında İngilizce Lostpedia'da ne var ne yoksa çevirmek ve Türkçe Lost kaynağı oluşturmak isterim ama gücüm yetmez. Elimden geldiğince taslak açtım, zamanla geliştirmek için ve maddeyi birileri görür de geliştirir diye düşündüğüm için. Sevgiler, --LostMyMind 09:13, 30 Nisan 2007 (UTC)

şimdi gördüm; onu bitirince hemen R.Williams'a geçtiğim için farketmemiştim. Katkılarınız için çok teşekkür ederim. Kategorilere eklemeyi bilmiyorum galiba? yoksa biliyor muydum? son günlerde vikipedi başımı döndürüyor, ne, nerede, nasıldı... öğrenir öğrenmez uygulamaya başlarım. (galiba bunlar için biraz yaşlıyım..) saygılar.

Not: bu arada mesaj yazmak için ister istemez kullanıcı sayfanızı açınca tıp dr. olduğunuz dikkatimi çekti. ben de bir hemşire eşiyim; dün vikide doktor ve hastabakıcı maddeleri olmasına karşın, hemşire maddesinin olmadığını gördüm. eklemek istiyorum, araştırmalarım sürüyor. ama eklenecek ve araştırılacak o kadaaaar çok madde var ki.. neyse, iyi geceler. --Levent Abi 21:14, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Şu an hatırladım:[kaynağı değiştir]

Bana yardım edebilirsiniz: mesaj sayfama bakarsanız ALS hastalığı ile ilgili bir yazışmam olmuştu, orayı okursanız anlarsınız. ALS hastası bir HEMŞİRE arkadaşım var :( sizi yormamak için o mesajı kopyaladım buraya ekliyorum:

"İlk sorunuza gelince, sözettiğiniz maddeyi de aynı gerekçeyle silmek durumunda kaldım. Hekimce.com sitesinden doğrudan kopyalanmış bir maddeydi. Sitenin de içeriğinin telif hakları saklıydı. Yine de sorunuzun cevabı şu: Maddenin adı eğer Amyotrofik lateral skleroz ise ve ALS olarak arandığında çıkmasını istiyorsanız, maddenin adını değiştirerek değil, ALS adıyla bir madde açıp içinde Amyotrofik lateral skleroz maddesine yönlendirme yapabilirsiniz. Yani şöyle bir şey oluyor: #REDIRECT Amyotrofik lateral skleroz. Ayrıca wiki içi arama motorunda kullanılan indeks birkaç günde bir güncelleniyor. "

--Levent Abi 21:25, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Daha önce bu maddeyi tanıtmış, ama konuda uzman olmadığım için yorum yapamadan alıntıyla yetinmiştim. Şu anda vikide böyle bir konu var mı, bilgileri yeterli mi bilmiyorum.. sanırım yok. eklemek için araştırma gerek, yorum gerek.. sizin mesleğinizle ilgili olduğundan nasıl yardım edeceğinizi de en iyi siz bilirsiniz sanıyorum. böyle bir hastası ya da yakını olan vikiye başvurduğunda eli boş dönmemeli diye düşünüyorum.. ben hekimce'den aldım ama silindi. ayrıca bir de işin teknik yönü var; ALS harflerini Amyotrofik lateral skleroz maddesine yönlendirmek. Ama sanırım onu biraz uğraşınca halledebilirim. Açıkçası size ne soracağımı bilmiyor ve asansörde karşılaştığı kişinin doktor olduğunu öğrenince "ya benim de şuram ağrıyordu, neden acaba" diye soran vatandaş konumuna düşmek istemiyorum. elinizden ne gelir, gönlünüzden ne koparsa.. esenlik dileğimle. --Levent Abi 21:44, 3 Mayıs 2007 (UTC)

evt nasıl olmuş??--!!suzzy!! 13:35, 4 Mayıs 2007 (UTC)

Daha öncede Şeytan ve Elm Sokağı Kabusu filmine koyduğun film şablonlarının nasıl oluşturulacağını gösteren bir bağlantı verirsen sevinirim. İyi çalışmalar. --King-Benji QwEr 12:29, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:41, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Heroes ile ilgili maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba. Öncelikle Heroes dizisi maddeleri ile ilgili çalışmaların için tebrikler ve teşekkürler. Çok severek takip ettiğim bir dizi. Fakat karakterleri tanıtırken ilk başta çok kısaca bilgi verip spoiler uyarısı ekledikten sonra detaya girersen daha iyi olur. Mesela Hiro Nakamura'nın gelecekteki kendisiyle karşılaşması geçen haftaki bölümde olan birşey. Henüz dizide oraya gelmemiş birisi onu okumamalı, okuyacaksa da uyarıyı görüp bilerek okumalı bence. İyi çalışmalar. Kolay gelsin. --LostMyMind 13:32, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Benim yazdıklarımın VP:KYS ile nasıl bir uyumsuzluğu var? Bilakis ben o konuya dikkat çektim orada.--Tanyel 21:46, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Tanyel, herhalde bu degisikligi kastettin [2]. Yanlisla senin yazin da cikarilmis; kusura bakma geri aldim. Affini dilerim. Citrat 21:58, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba. Şablon imalatı konusunda bilginiz var sanırım. Yönergeleri okumama karşın beceremedim bir türlü. Örneğin en deki [[3]] adresindeki kurgusal karakter şablonundan yapmaya çalıştım ama olmuyor. İşin pratik bir şekli ya da anlatabileceğiniz yöntemi var mı? Kolay gelsin.--Tanyel 07:30, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Selam işin pratik şekli şablonu ingilizcesinden kopyalamak : ))) En azından ben öyle yapıyorum sonra ufak tefek bazı yerleri düzenliyorum renkler gibi ve türkçeleştiriyorum. Yeniden şablon yaratmayı bende beceremiyorum. Örneğin Şablon:Heroes karakteri gibi bir şablon oluşturdum ama henüz tamamını türkçeleştiremedim. Şablonun aslı en:Template:Heroes character box ama Şablon:White eklemek gerekti. İsminin yazıldığı yerde siyah zemin üzerine beyaz yazılabilmesi için. Dilerseniz o rengi değiştirebiliriz. Türkçeleştirmeye çalışacağım birde [4] Kolay gelsin : )))--Sophia 07:59, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Karakter şablonunu yapmaya başlamışsın, eline sağlık. Bitince yerleştirmeye başlarız. Aynısından bir de Lost için yapsan çok zahmet olur mu? Bir de şu ilk görünüş son görünüş olayı var. Ben onun en de bile çoğu kez tam güncellenebildiğini göremiyorum. Sadece ilk görünüşün olması yeterli olmaz mı sence?--Tanyel 08:08, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Bence ikiside olmasa olur : ) Bazen spoiler olabiliyor (John Abruzzi) ingilizcesinde var gerçi ama o bölümü boş bırakırsak zaten şablonda gözükmüyor. Sadece doldurduğun kısım görünüyor. Neyse lost içinde yapabilirim tabii hiç problem değil onunda ingilizcesinde şablonu en:Template:Infobox Lost character. Şablon:Lost karakteri olacak. Tekrar kolay gelsin : )))--Sophia 08:23, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Heroes şablonunda bir sıkıntı var. Örneğin meslek ve canlandıran kısımlarının karşılığı çıkamıyor. Güçler kısmı yazılsa da hiç gözükmüyor. Nedendir dersin? Kolay gelsin...(Not; Birisi kaldırmaz ise ben demo mahiyetinde yine de Hiro Nakamura sayfasına ekledim.)--Tanyel 11:31, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Şablondaki bir büyük-küçük harf anlaşmazlığından kaynaklanıyor. güç(ler) kısmı ise altta güç (ler) diye yazıldığı için öyle : )) düzelttim sanırım oldu --Sophia 11:45, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Eline sağlık. Oldu gibi ama baba ismi yine çıkmamış. Ben bi deniyeyim dedim şablonda ma olmadı yine...--Tanyel 11:49, 10 Mayıs 2007 (UTC)

bu sefer oldu gibi : ) --Sophia 11:55, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Evet.. Eline, emeğine sağlık....:) --Tanyel 12:00, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Hiç önemli değil ne zaman istersen : ))) --Sophia 12:02, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Değerli Vikipedi üyeleri yeni açılan ve gelişmeye muhtaç olan haber organımıza kısa yoldan ulaşmak için babilinize Haber yazın. Şablonu önceden görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katkılarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 17:01, 10 Mayıs 2007 (UTC)


  • Merhaba ; romanlar kategorisinde ki dağınıklığı toplamaya çalışıyorum. Alt kategorileri yerleştireceğim tüm romanları lütfen tekrar romanlar kategorisine eklemeyin. İyi çalışmalar.-Boyalikus 18:02, 10 Mayıs 2007 (UTC)


Şablon:Lost karakteri[kaynağı değiştir]

Selam Tanyel : ) Şablon:Lost karakteri'ini kontrol edebilir misin olmuş mu? Birde Flashback yazan yeri Merkezde Olduğu Bölüm (?) falan mı desek ne yapsak çözemedim ben--Sophia 16:46, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Bilmiyorum olabilir. Merkezde olduğu bölümler ya da Emre'nin dediği gibi ön plana çıktığı bölümler açıklayıcı fakat çok uzun geliyor bana : ))) Yaşamından kesitlerde aslında yaşamından kesitler olan bölüm olması gerekiyor ki yeterli olsun. Çünkü bölüm adları yazılacak oraya. Bilmiyorum birde LostMyMind'e soralım o da çok ilgileniyordu Lost ile. Şablon tartışma:Lost karakteri bilgi kutusu'na yazacağım önerileri bakalım çıkar bişey : ))) --Sophia 10:16, 12 Mayıs 2007 (UTC)

Ön Plana Çıktığı Bölümler gibi aptal bir önerim olacak bunun için bana kızmayın:) Aslında ben bir gün oturup 2-3 kişi daha yanıma alıp önce karakterleri sonra bütün bölümleri girmek istiyorum tek tek.Bir gün yapılır di mi yardım eden birileri çıkar herhalde...Çünkü herkes izliyor ve merak ediyor biliyorum.(Michelle Rodriguez ile Naveen Andrews maddelerini hemen hemen ben yaptım bu arada...:) EmreSeyyal 19:51, 11 Mayıs 2007 (UTC)

Eski diziler[kaynağı değiştir]

Merhaba Tanyel, dizileri girmekten hoslandigini dusundum acaba bu eski dizi maddelerini girmeyi dusunur musun? Citrat 19:17, 12 Mayıs 2007 (UTC)

Selam. Lost'tan Walt'u eklemişsin, ellerine sağlık. Kullanıcı ismimden de anlaşıldığı gibi ben Lost delisiyim :) Eğer sen de fanatik Lost'çuysan babil kulene Lostsever ekleyebilirsin, görmek istersen benim sayfamda babilin en üstünde, ben vikipedi'ye girince eksikliğini hissedip aramıştım, bulamayınca da bunu hazırlamıştım. Sevgiler, --LostMyMind 08:04, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba. en son eklenenlerde en üstte gördüm de onu, yeni eklemişsin diye dedim, heyecanlandım birden :) Centric episode yerine türkçe birşey bulmak da zor gibi hakkaten. "Merkez Bölümleri" veya "Merkezde Olduğu Bölümler" den başka aklıma birşey gelmiyor benim de :( --LostMyMind 08:25, 14 Mayıs 2007 (UTC)
Evet, masmavi olmuş hakkaten :) ellerine sağlık :) Ben de ufak tefek düzeltmeler falan yapıyordum lostla ilgili maddelere göz atarak. Çoğu maddelerimiz taslak olduğu için hepsine tek tek zaman ayırıp geliştirmek lazım senin de dediğin gibi. Kolay gelsin. --LostMyMind 12:08, 14 Mayıs 2007 (UTC)


Selamlar..Lost şablonu ne aşamada? Kolay gelsin...--Tanyel 07:55, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Selam Tanyel : ))) Şu aralar pek boş vaktim olmuyor malesef o yüzden pek ilgilenemiyorum Şimdilik Merkezde olduğu bölümler dedim. Daha iyi fikirlere açığım değiştirebiliriz. Sanırım şu haliyle kullanılabilir. Lost bölümlerini girdiğinizi biliyorum o yüzden genel bir şablon ekledim şu anda kullanıma hazır değil (Şablon:TV dizisi bölümleri bilgi kutusu) Heroes içinde kullanılabilir. Onu da en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım : ))) en:Template:LostNav ve en:Template:Heroes çok hoşuma gitmişti onuda eklemek istiyorum. Hepsini en kısa zamanda yapmaya çalışacağım kolay gelsin : )))--Sophia 08:24, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Şablon problemi[kaynağı değiştir]

Bir diğer şablon problemim daha var. Yardımcı olursan sevinirim. Örneğin [[5]] deki televizyon infobox şablonu sağlıklı değil. Dikkat edersen yönetmenin karşısı boş ama yine sayfada çıkıyor. Ülke diyor ama ülkenin yazılacağı yer yok. Ben biraz kurcaladım ama olmadı. Bi göz atabilirsen sevinirim. Hoşçakal.--Tanyel 08:27, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Evet onu biliyorum : ))) Ufak düzeltmeler yaptım, deneme tahtasında baktım çalışıyor. Ama onun yerine Şablon:Tv-bilgi kutusunu öneririm. Çok daha güzel Rome (dizi) sayfasında kullanmıştım.--Sophia 08:42, 15 Mayıs 2007 (UTC)
şimdi baktım benim yaptığım değişiklikten sonra bu şablonu kullanan tüm diğer sayfalar bozulmuş. o yüzden geri aldım sanırım hepsini Şablon:Tv-bilgi kutusu sayfasındaki şablonla değiştirmemiz gerekecek : ))) Film şablonlarına yapıldığı gibi --Sophia 11:26, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Bu maddeye sil şablonu koyarken bunu ben de düşündüm, ancak taslak kriterini sağlamadan yaratılan bu sayfalar böyle bırakılıyor. Yani aslında bu anonim kullanıcı istekli olmasına rağmen, yeterli içeriği oluşturamıyor. Bu sayfada çalışma sürecek ise şablon konulur ve sil şablonu da kaldırılır. Ben böyle bırakılacağını bildiğimden sil şablonu eklemeyi uygun buldum, elbette siz de haklısınız. Kolay gelsin. --Arinna'l ileti 19:07, 19 Mayıs 2007 (UTC)


Jack Shephard[kaynağı değiştir]

Jack Shephard maddesine bir şablon ekledim. en wikinin aynısı. Oldu mu sence Tanyel?--Sophia 06:10, 20 Mayıs 2007 (UTC)


Yazılılar falan çok yoğundu o yüzden giremedim.Ama GERİ DÖNDÜM:))))))--!!suzzy!! 08:31, 27 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:18, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Şablon:Japonya ili sayfasında çeviremediğim birkaç kelimeyi eğer ingilizce biliyorsanız yardım edermisiniz.--Hiro Nakamura 08:09, 30 Mayıs 2007 (UTC)

teşekkür ederim--Hiro Nakamura 08:59, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Yine şablon[kaynağı değiştir]

Selamlar şablon konusunda tecrübeli arkadaşım. Bir şablonda sıkıntım var. Vaktin varsa göz atabilir misin?...Kolay gelsin..:)[6]

Selam Tanyel iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın : ))) (Şablon:Anatomi bilgi kutusu) Tam olarak nasıl bir sorunun olduğunu söylersen yardım edebilirim. Birde bunu türkçeleştirmek için yardımını istiyeceğim. Ben yapacaktım ama Allah allah böyle bir şablonda en:Grey's Anatomy'nin ne işi demek amerikada çok popüler olmuş derken en:Gray's Anatomy'i görmemle birden beceremeyeceğim duygusu oluştu bende nedense! : )))--Sophia 08:53, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Biraz düzenledim. o açıklamaları başka bir sayfa oluşturup oraya aktarsan en güzeli (en:Template:Infobox Anatomy/doc gibi) ama hiç gerek yok. şu anda problem yok gibi görünüyor birde sen dene istersen : ) --Sophia 11:34, 30 Mayıs 2007 (UTC)

selam selam... : )) aslında temelde bir farkı yok sadece oyuncuların aldığı ödüller (ya da adaylıklar) daha güzel görünüyor. Mesela en:Tom Hanks ya da en:Jack Nicholson. diğer şablonun üstünde oynamayı denedim ama beceremedim. Şablon değişince ona bağlı olan tüm sayfalarda bozuluyordu. o yüzden farklı bir şablon açmak zorunda kaldım. hala nerede yanlış yaptığımı bulmaya çalışıyorum. ikisini birleştirebilirsem daha detaylı hoş bişi çıkacak ama bakalım umutsuzum şu anda : )))) --Sophia 20:23, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Yazsak bile en wikideki gibi görkemli olmuyor : ))) Şablonu kazara tamamladım sorun görünmüyor şu anda... ben kendim bile şaşırdım : ))) en:Maggie Smith'i eklemeye çalışacağım ama ödül kategorilerinin çoğu yok. Akademi Ödülleri başlığı bile çok az bilgi içeriyor. Böyle durumlarda ingilizce wikiyi kıskanıyorum işte... ah ah... neyse kolay gelsin sana --Sophia 20:45, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Onlar zamanla düzeltilir diye umuyorum yani oyuncu ile karakteri ayırırken yazılan as kısmıda öylece duruyor şu anda... dokunmayı planlamıyorum : ))) ama filmi ya da oyuncuyu bilenler düzeltebilir... umarım... : ))) --Sophia 21:42, 30 Mayıs 2007 (UTC)


Doktorcum sayı gire gire beynim allak bullak oldu... Umarım apollolara ömrüm yeter:) ya ben sana vikipedi haberi eklememişim dur ekleyeyim. :) --Elmacenderesi E=mc2 21:26, 30 Mayıs 2007 (UTC)


Selam : ))) Bayanlar tamam sayılır. Henüz tamamını kontrol etmedim maddelerin ama herşeyi ben yapamam değil mi başkalarına da bişiler kalsın hatta işin büyük kısmı onlara kalsın : ))) Aslında adayları falan boşverip direkt kazananları yazmak gözüme şu anda gayet güzel görünüyor. Bazı dillerde öyle yapılmış. Bahsettiğin o küçük, büyük harf olayı için yönlendirme yapmam lazım galiba ancak öyle çözülebilir. En İyi Aktör Oskarı vb. sayfalarıda ilgili maddeye yönlendirmem lazım. Ne kadar iş varmış bu işte ya : )))) Neyse sana kolay gelsin özellikle VP:Hİ'nde. Bu haftanın projesi oldukça ilgi görüyor ne güzel. Bende şu işe bulaşmasaydım birinci kesin ben olurdum biliyorsun : ))) ama dedim kimsenin hevesini kırmaya gerek yok birden 250 madde falan eklersem diğerleri bozulabilir. O yüzden biraz geride duruyorum dikkat edersen. Görüşürüz iyi geceler sana : ))) --Sophia 20:48, 31 Mayıs 2007 (UTC)

Doktorcum eline sağlık... 100 e kadar yolu var heralde... --Elmacenderesi E=mc2 21:32, 1 Haziran 2007 (UTC)

Doktorcum biz tam kafa dengiymişiz... Uzay benim için vazgeçilmezdir!! --Elmacenderesi E=mc2 21:52, 1 Haziran 2007 (UTC)

Merhabalar.Resim kaynak gösterme konusunda bir ricam olacaktı. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f7/Troy_McClure.png şeklinde değilde http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Troy_McClure.png şeklinde kaynak göstermeniz kontrol için daha uygun olacaktır.Tabi wikiler dışındaki sitelerden aldığınız sitelerde de bu şekilde gösterilmesi hatta mümkünse iki şekilde gösterilmesi çok kolaylık sağlayacaktır.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 22:11, 1 Haziran 2007 (UTC)

Nasıl bir şey arıyorsun, yani nereyi gözlemlemek için? Ay kafimi yoksa ben illa gezegenin halkalısını severim cinsinden teleskopmu? --Elmacenderesi E=mc2 22:18, 1 Haziran 2007 (UTC)
Tam mesajımın üstüne geldi. Resim:Big dvd venus.jpg hangi sitenin hangi sayfasından alındı mesela.Genellikle film dvd veya posterleri yüklediğiniz için büyük bir sorun yaratmıyor aslında ama google da aratıp uygun kaynağı bulmak ve resmi düzeltmek zaman alabiliyor.--Machiavelli' msj 22:23, 1 Haziran 2007 (UTC)
Aslında bir önceki mesajımda iki bağlantıyı karşılaştırırsanız tam olarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.Ben gene de bir örnek arayayım.--Machiavelli' msj 22:28, 1 Haziran 2007 (UTC)
Buyrun. Resim:Kankokusu.gif buradaki kaynak olarak gösterilen iki bağlantı gibi demek istiyorum.--Machiavelli' msj 22:30, 1 Haziran 2007 (UTC)
İkisini birden eklemeniz kontroller için gerçekten faydalı olacaktır.Saygılar--Machiavelli' msj 22:37, 1 Haziran 2007 (UTC)
[7],[8], [9], [10] bunlar işini görebilir. --Elmacenderesi E=mc2 22:44, 1 Haziran 2007 (UTC)
Başlamışken bitireyim diyorum ama parmaklarım rakam girmekten bir hal oldu :) Teleskoplara baktınmı? Ben Meade kullanıyorum. Dijital bilgisayar kontrollü. Sendeki nasıl bişey? --Elmacenderesi E=mc2 21:05, 2 Haziran 2007 (UTC)
Bence gittigidiyoru takip edin bazen orada ünlü markalar ucuz fiyata satılıyor.. Anlamayanlar alıyor kullanamıyorlar sonra satıyorlar. Yurt dışından almaya kalkarsanız çok pahalıya mal olabilir. Bizim Türkiyede pek satan yok, olanlarda Çin malı bir işe yaramıyorlar! Ben görürsem size haber veririm... Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 21:11, 2 Haziran 2007 (UTC)
Takım daha yeni kuruldu ve takımda şu an Tıp alanında bize yardımcı olabilecek kimse yok eğer şartları yerine getirmişsen takıma girebilir ve tıp alanındaki düzenlemeleri takım bünyesinde yapabilirsin. 7 tıp maddesi açmışsın 3 tane daha açarsan takımdasın..

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

28 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. Khutuckmsj 20:42, 4 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba Tanyel, tebrikiniz için teşekkürler.

Teşekkürler, hepimize hayırlı olur umarım.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:10, 6 Haziran 2007 (UTC)

Kanatlandınız![kaynağı değiştir]

Havacılık ile ilgili maddeler girerek Havacılık Portalı'na olan atkılarından ötürü bu vikibröve 08/06/2007 de Plenumchamber tarafından verilmiştir.

Sadece çok seçkin havacılık gönüllülerine verilen bu ödülü gerçekten hakkettiniz. Kanatlandınız!!!!.--Plenumchamber 07:40, 8 Haziran 2007 (UTC)

Brövenizi güle güle kullanın lütfen. Bir önerim olacak, Havacılık ile igili girdiğiniz maddeleri Portal:Havacılık/Son eklenen maddeler sayfansına sonuncu üstte olmak kaydıyla ekleyebilirseniz. Tüm Ekibin daha çok haberi olur, ne dersiniz? Kolay gelsin--Plenumchamber 07:58, 8 Haziran 2007 (UTC)

Eğer havacılıkla ilgili girilecek madde bakarsan Kullanıcı:Khutuck/Yapılacak sayfamda bir sürü var :) X Uçakları şablonunu doldurmada yardımın güzel olur mesela, ben daha X-3'e ancak geldim :P En.wiki'de beğendiim havacılık maddelerini ekliyorum bu listeye. Sevgiler, iyi çalışmalar :) Khutuckmsj 20:36, 8 Haziran 2007 (UTC)

Doktorcum, 1 tıp maddesi daha açarsan takıma girebilirsin.. Hadi bekliyorum --Elmacenderesi E=mc2 21:11, 8 Haziran 2007 (UTC)

1 tıp maddesi dahaaaaaaaaaaa --Elmacenderesi E=mc2 15:44, 10 Haziran 2007 (UTC)

Evet, kafayı taktığım bir şeyi bitmeden bırakamama huyum yüzünden, resimleri yerleştirmeye veya kaynaksız lisanssız şablonları eklemeye adadım kendimi, bitti sayılır derdim ama daha çok var, halen bakıyorum, yerleştirilebilecek nitelikte bir şey var mı diye. Sen de oldukça fazla emek sarf ettin. Elimize sağlık :) Sevgiler. Kolay gelsin. --Arinna'l ileti 20:53, 10 Haziran 2007 (UTC)

  • Merhabalar,

Hayır, ne yazık ki o sayfaları elle güncellemek mümkün değil... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 06:35, 12 Haziran 2007 (UTC)


Dün, açtığınız iki kategoriye rastladım. -lı/-li/-lu/-lü eklerinin kendisinden önce gelen sözcükle kesme işaretsiz yani bitişik yazıldığını hatırlatmak isterim. İlginize teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 10:41, 12 Haziran 2007 (UTC)

Çok teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kategorisiz sayfaların kategorilendirilmesi projesindeki üstün katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kategorilendirilmemiş sayfaların güncellenmesi de bir günde bir yapıldığı için bu sayfaları bulmakta biraz zorluk çektik. Bu zorluğa rağmen projeyi üç günde tamamlamış olduk. Aylardır binlerce sayfa kategorisiz duruyordu. Daha önce de bu projenin aynısı yapılmış fakat tüm sayfalar bitirilememişti. Artık her gün ortalama sadece 50 sayfa kategorisiz olacak, ve bunların kategorilendirilmesi çok kolay olacaktır. Bunların çoğu da yeni sayfalar olcağı için gerekli şablonlar (düzenle, sil, yetersiz vb.) da bu sayfalara verilebilecektir. Artık sıradaki projeyi vakit kaybetmeden başlatalım fikri oluştuğu için, yeni projede katkılarınızı beklerim. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ 07:04, 14 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın ödülü[kaynağı değiştir]

Bu çalışkan adam barnstarı 14 Haziran 2007 tarihinde, 11 Haziran 2007 haftasının birinci işbirliği projesindeki en yüksek katılımı için Maderibeyza tarafından Tanyel'e verilmiştir.

Çoktan hakedilmiş bir ödüldü. Bahane bekledim sadece... Sevgiler.. --maderibeyzamsj 08:19, 14 Haziran 2007 (UTC)

Evet, Tanyel bu ödülü sonuna kadar hak ediyor. maderibeyzamsj da söylemiş çoktan hakedilmiş bir ödüldü.--TOBB ETÜ 08:22, 14 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Haftanın işbirliği bölümünde "proje kapsamında yapılan işler" kısmının değiştir sekmesi çalışmıyor ve yapılanlar işlenemiyor. Nedeni hakkında bir bilginiz var mı? Kolay gelsin. --Tanyel 11:52, 14 Haziran 2007 (UTC)

Selam Tanyel, aynı sorun bende de oldu şimdi. İlginç.. Altbaşlıkların yanındaki "değiştir" ler çalışmıyor. Tüm sayfayı "değiştir" çalışıyor ama. Size tavsiyem de o yönde olacak. Sistemin bir yerlerindeki teknik bir problem olsa gerek. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 12:00, 14 Haziran 2007 (UTC)
Merhaba, az önce tekrar baktım, düzelmiş görünüyor. Sevgiler. --Metal Militia ileti 15:20, 14 Haziran 2007 (UTC)

Sophia, Sophia merhabalar, kolay gelsin... Şablon tablo işlerinde mahirsin. Şu haftanın işbirliğindeki yapılan iş sayısı tablosu toplamayı yapmıyor. Elinden düzeltmek gelir mi ki? Bir göz atsan. Eline sağlık....--Tanyel 15:11, 14 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba Tanyel. Tablo toplamayı kendisi mi yapıyormuş : ))) Herkes kendi yaptıklarını yazıp toplama ekliyor galiba. bilmiyorum valla ben topladım en son : ))) bu arada tebrik ederim gerçekten çok faydalı işbirliğindeki çalışmaların. : ))) Kolay gelsin --Sophia 15:54, 14 Haziran 2007 (UTC)

Amyotrofik lateral skleroz maddesini eklediğiniz için (özel nedenlerle) teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:40, 16 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın İşbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Uannismsj 13:18, 22 Haziran 2007 (UTC)


iyi geceler iyiyim sen : )) hangi şablonlar? --Sophia 21:23, 22 Haziran 2007 (UTC)

tamam ama msn adresini herkesin okuyabileceği bir yere yazmamak konusunda uyarıyorum seni : ))) --Sophia 21:28, 22 Haziran 2007 (UTC)

Günaydın henüz tamamlamadım. sana soracaklarım vardı. ( devam ediyorum burda Şablon:Arterler) Hani bu şablonlardan Gray's Anatomy diye bir maddeye bağlantı gidiyor ya onu nasıl türkçe kullanabiliriz şablon içinde. Gray's olmaz herhalde : ))) Diğer Supplies , Source , Branches falan diyor ya onları türkçesini nasıl kullanıyorsunuz? MeSH, Dorlands/Elsevier falan diyor onları hiç söylemiyorum. : ))) --Sophia 05:58, 23 Haziran 2007 (UTC)

Merhabalar The X-Files'da en altta kullanılan galeri hatalı bir kullanım resimleri karakterlerin kendi maddelerinde kullanmanız gerekiyor.Bu tür adil kullanım galerileri sayfadan çıkmalı.Saygılar.--Machiavelli' msj 08:37, 26 Haziran 2007 (UTC)

  • Merhaba, bugün Maggie Simpson hakkında biraz yazdım ama şimdi baktığımda yazının hepsinin aşağı kaymış, Simspon karakteri şablonunun nasıl kullanılacağı kutusu yer alıyor. Sanıyorum şablonda yaptığınız son değişiklikten kaynaklanıyor. Sizce bu durumu nasıl düzeltebiliriz? Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 16:05, 26 Haziran 2007 (UTC)

Ben teşekkür ederim. --Bahar (yine ben!) 16:11, 26 Haziran 2007 (UTC)

haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

  • merhaba, doğrusu, pek ilgilenebildiğim bir konu değil. sanırım ilgilenen arkadaşlarımız buralarda değil. zaman zaman rehavet çökebiliyor böyle. eğer ilginiz ve bilginiz varsa siz de değiştirebilir, yönlendirebilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 20:16, 4 Temmuz 2007 (UTC)


Viki'de kendimce epey bir şeyler yaptığımı "zannediyordum". Katkılarım sayfanızı görünceye kadar tabii "İnsanlık adına" teşekkürler. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. Levent Abi ileti 21:53, 9 Temmuz 2007 (UTC)

yardım isteği[kaynağı değiştir]

selam tanyel, benim biraz yardıma gereksinimim var. Kedi gözü sendromu maddesini vikipediye kazandırmak istiyorum. Ancak tıp terimlerini bilmedigim icin bu sayfadaki yazıyı çevirmekte zorlanıyorum. Interneti de taradım bu konuda Türkçe olarak pek bilgi yok. Senden rica etsem çevirinde yarım kaldığım bir iki parağrafı çevirmemde yardımcı olur musun. Doktorsun diye san geldim. Kolay gelsin.--Plenumchamber 14:29, 13 Temmuz 2007 (UTC)

Cok tesekkur ederim Kedi gözü sendromu olarak maddeyi actim sayende.--Plenumchamber 10:33, 14 Temmuz 2007 (UTC)
  • Doğrusu bu [11]. Yani o esas meshur Brutus.--2ulus 20:23, 15 Temmuz 2007 (UTC)
  • Merhaba Tanyel. mesajını şimdi farkettim.Yaptığın değişikliği anonim bir kullanıcının yaptığı değişiklik olarak algılamış olabilirim.Pardon. Sevgi ve saygılarımla.--Düşünenadam 16:24, 21 Temmuz 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Resim:Davidmorse.jpg resmini David Morse maddesinden ve Resim:Carriemoss.jpg Carrie-Anne Moss maddesinden özet kısmına hatalı adil kullanım yazarak çıkarmıştım. Yaşayan insanların özgür lisanslı bir resmi bulunmasının imkansız olmayacağı için VP:AK politikasına uymuyor. Ancak geri maddelere yerleştirmişsiniz. Sebebini, neden hatalı bir kullanım olmadığını öğrenebilir miyim? Saygılar.--Machiavelli' msj 09:48, 30 Temmuz 2007 (UTC)

Nerelerdesin sevgili yol gösterici kardeşim? Çok olmuş gelmeyeli buralara. Sesimi duyuyorsan ses ver.. Levent Abi ileti 21:14, 24 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler doktor, görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım, Sevgilerimi gönderiyorum... --Elmacenderesi E=mc2 12:01, 26 Eylül 2007 (UTC)

Dönmene sevindim med. dr.  :) Görmeye alıştığım, benimsediğim isimleri özlüyorum buralarda. Viki siz olmadan "öksüz" kalıyor. Hoşgeldin. Hadi bakalım o zaman şuraya iyileştiren sihirli parmaklarını bir değdir. Bu da bir çeşit 'ruhsal sağaltma' sayılmaz mı? Sevgi ve saygılarla.. Levent Abi ileti 19:36, 26 Eylül 2007 (UTC)


İyi bayramlar[kaynağı değiştir]

Nice bayramlara!!!--Sophia 13:53, 12 Ekim 2007 (UTC)

İyi bayramlar. : ))) Kullanıcı sayfan niye pastalar böreklerle dolmamış : ))) --Sophia 13:53, 12 Ekim 2007 (UTC)

Baktım ki bir aya yakın süredir vikiyi ziyaret etmemişsiniz. Doktorlara sadece sağlık kurumlarında değil, ansiklopedilerde de gereksinim var, bunu bildiğinize de eminim. fazla özletmeyin katkı ve emeklerinizi lütfen. vikideki ilk günlerimden gelen dostluğa saygıyla.. Levent Abi ileti 21:26, 28 Kasım 2007 (UTC)

  • Teşekkürler, beklemedeyiz. Sevgi ve saygıyla. Levent Abi ileti 19:04, 2 Aralık 2007 (UTC)
  • Bir gün okuyacağınız umuduyla..
  • Vikipedi'de bugün hala varolmamı; siz ve birkaç arkadaşa borçluyum. Sizi unutmuş değilim. Hala eklediğiniz maddelere bakıp, bir gün yine çoğalmaya devam edeceğini umuyorum: sizin 268 sandığınız ama gerçekte 277 olan sayının.. Hadi lütfen dönün. ara sıra da olsa katkılarınızı görelim. Hele ki tıp alanında benim gibi bir kullanıcı bile madde ekleyebiliyorsa; siz neler yaparsınız kimbilir. Geçen gün bir kullanıcı bir kanser türüyle ilgili bir giriş yapmış. Bizde olmayan bir madde, neydi şimdi unuttum. Anımsadığım kadarıyla şöyleydi: "abim bu hastalığa tutuldu, bir çaresini bilen varsa ne olur söylesin.. hiç bilgi yokmu?" gibi.. onu görünce de aklıma geldiniz. Daha sağlıkla ilgili çok eksiğimiz var. Umarım bir gün girer ve bu mesajı görürsünüz. Levent Abi ileti 21:01, 31 Temmuz 2008 (UTC)
  • Dönmüşsünüz :) biliyordum.. Bari e-postanızı açık tutsanız, size zaman zaman Vikipedi'den haberler iletsek? Umarım o güzel katkılarınız devam eder. Saygıyla.. Levent Abi ileti 19:05, 16 Eylül 2008 (UTC)

Kullanılmayan Resim[kaynağı değiştir]

Onur Kayabaşı Sms 14:45, 11 Nisan 2009 (UTC)

Tanyel, geç cevap verdiğim için özür dilerim, biraz yoğundum, sorun hala devam ediyor mu? Sevgilerimle... --e.c. 22:17, 26 Ekim 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Tanyel,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Emilieravin.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 19:26, 29 Kasım 2010 (UTC)

... Gratuithujonenigma92 (mesaj) 12.33, 6 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Tanyel,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Dimcayi.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:40, 19 Mart 2011 (UTC)

Reality 00:51, 21 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 31. hafta projesi 2009 yılının ilk 6 ayının etiketlenmiş maddelerini düzenleme olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 14:14, 2 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Reality 13:24, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 13:27, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Denizlerin dostluğu için teşekkür[kaynağı değiştir]

Merhaba, Denizlerin Dostu ödülü için çok teşekkürler, çok naziksiniz! --Başak 08:46, 6 Eylül 2011 (UTC)

Katkılarınızı editör olarak sürdürebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:37, 15 Eylül 2011 (UTC)

Teşekkürler...[kaynağı değiştir]

Editörlük oylamasındaki değerlendirmen için teşekkür ederim.--Tanyel 04:11, 17 Eylül 2011 (UTC)

Zaten hak ediyordunuz;) Umarım Vikipediye çok güzel katkıda bulunursunuz. ----Safir yüzüklü Ceklimesaj 06:35, 17 Eylül 2011 (UTC)

Hayırlı olsun[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Editör yetkilerinizi almışsınız, hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 08:46, 17 Eylül 2011 (UTC)

Editörlük oylamasındaki değerlendirmen için teşekkür ederim.

  • Rica ederim :)

--Kadirmesaj sayfam 19:29, 17 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Şurada reklam amaçlı linkler eklenmiş, siz de onay vermişsiniz. Değişiklikleri onaylarken biraz daha dikkatli olmanızı rica edecektim. İyi çalışmalar.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 15:31, 21 Eylül 2011 (UTC)

Reklam amaçlı değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ahzaryamed gerekli uyarıyı yapmış. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:33, 4 Ekim 2011 (UTC)

Reality (mesaj) 13:51, 10 Mayıs 2012 (UTC)

Reality 23:14, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Reality 23:18, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Özel Yıldız içn Teşekkür[kaynağı değiştir]

Özel yıldız için çok teşekkürler. Takdir edilmek güzel!!!--Başak (mesaj) 15:11, 25 Haziran 2013 (UTC)

Sizi özledik Tanyel![kaynağı değiştir]

Tanyel, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:30, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Tanyel
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:14, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Deniz (mesaj) 20:59, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:08, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:39, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:40, 30 Ocak 2017 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 13:58, 6 Ekim 2017 (UTC)