Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu sayfa Ornek11222'nin deneme tahtasıdır.

Günün kaliteli maddesi

Günün Kaliteli Maddesi

Bu yıldız, Vikipedi'deki seçkin içeriği sembolize eder.
Bu yıldız, Vikipedi'deki seçkin içeriği sembolize eder.

Anasayfa, kaliteli maddelerden birinin giriş bölümünün sergilendiği bir bölüme sahiptir. Bu bölümde, okuyuculara Vikipedi'nin ürettiği en başarılı içerik örnekleri sergilenmektedir. Bu ayın anasayfaya çıkan kaliteli madde listesi buradan görülebilir.

Maddenin anasayfaya çıkabilmesi için kaliteli madde statüsünde olması gerekmektedir (herhangi bir maddeyi aday göstermek için bkz: Vikipedi:Kaliteli madde adayları). Kaliteli madde statüsü alan maddeler, seçilme sıralarına göre kronolojik olarak anasayfaya çıkarlar.

Seçkin içerik sorumluları, anasayfaya çıkacak olan maddelerin düzeninden ve sistemin sağlıklı işleyişinden sorumludur. Konuyla ilgili bilgi almak veya herhangi bir sorun bildirmek için lütfen sorumluların sayfasına mesaj bırakın.

Şablon:KMsayfalar

2024:
Bu sayfa için önbelleği boşaltınAnasayfa önbelleğini boşaltın.

Günün kaliteli maddesi

Vikipedi:Günün kaliteli maddesi/18. Hafta 2024

Ertesi günün kaliteli maddesi

Vikipedi:Günün kaliteli maddesi/19. Hafta 2024

Seçkin haberler - Vikihaber

Vikihaber'deki seçkin haberler

Vikihaber'deki seçkin içeriği sembolize eden yıldız
Vikihaber'deki seçkin içeriği sembolize eden yıldız

Seçkin haberler, kullanıcılar tarafından Vikihaber'in en iyileri olarak belirlenen haberleridir. Bu haberler, bu sayfada yer almadan önce, seçkin haber kriterlerine göre kullanışlılık, bütünlük, doğruluk, tarafsızlık ve biçem açısından seçkin haber adayları sayfasında değerlendirilirler. An itibarıyla Vikihaber'de bulunan 606.662 haberin 226 tanesi seçkin haber statüsündedir; yani diğer bir deyişle 2.680 Vikihaber haberine bir seçkin haber düşmektedir. Kriterleri sağlayamayan haberlerin seçkin haber statüsünü geri almak için bir inceleme adaylığı başlatmak mümkündür.

Vikihaber'in mobil olmayan sürümlerinde, bir haber sayfasının sağ üst köşesinde bulunan mavi renkli yıldız (Vikipedi'deki seçkin içeriği sembolize eden yıldız), maddenin seçkin madde statüsünde olduğunu gösterir. Herhangi bir madde başka bir dildeki Vikipedi sürümünde seçkin madde ise, sayfanın solundaki diğer diller bölümünde, o dilin yanında bir yıldız () bulunur.

Seçkin içerik:

Seçkin madde araçları:

İlişkili sayfalar:

İçindekiler

Anasayfa kutu

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi

Türkçe Vikipedi'deki madde sayısı: 606.662

Vikiversite anasayfa

Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Tepe
Hoş geldiniz
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Hoşgeldiniz
Vikiversite'ye katılın
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Katılın
Yönergeler
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Yönergeler
Vikiversite Beta nedir?
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Beta nedir?
Vikiversite hakkında
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Hakkında
İçerik
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/İçerik
Haberler ve duyurular
Kullanıcı:Ornek11222/deneme tahtası/Duyurular
Kardeş projeler
Şablon:Sisterprojects/Tr

İBP başlık önerisi

İş birliği projesi

İş birliği projesi, Vikipedi topluluğunun her hafta belli bir konu üzerinde iş birliği yaparak çalışmasından meydana gelen bir projedir. Her haftanın ilk günü başlayan proje, haftanın son gününde tamamlanır ve proje kapsamında yapılan katkılar, proje sorumluları tarafından değerlendirilerek puanlanır. Yapılan puanlamalar sonucunda kullanıcılar, haftalık ve yıllık olarak Vikipedi içerisinde çeşitli ödüllerin sahibi olurlar ve bu ödüllerle yıllık bir ödül koleksiyonu oluştururlar.

İş birliği projesine katılmak için kullanıcı adınızı katılımcılar ve sıralama kısmına, proje kapsamında yaptığınız değişiklikleri de katkı sayfanıza eklemek yeterli olacaktır. Projeyle ilgili herhangi bir konuda yardım isteyen kullanıcılar, tartışma sayfasına veya proje sorumlularının (Anerka, Vikipolimer ve Vincent Vega) mesaj sayfasına mesaj bırakabilirler. Diğer taraftan, siz de ilerisi için proje önerebilir ya da öneriler için görüş belirtebilirsiniz.


Ödüller (kazananlar)


Haftalık maraton


Bir proje önerin!


Arşiv