Kullanıcı mesaj:Nerval: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Sabri76 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Ahmetdemircioglu (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
361. satır: 361. satır:
== İyi Bayramlar ==
== İyi Bayramlar ==
Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--[[Kullanıcı:Sabri76|<font color="green"><b>Sabri76</b></font>]][[User Talk:Sabri76|<font color="teal"><sup>mesaj</sup></font>]] 17:49, 11 Ekim 2007 (UTC)
Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--[[Kullanıcı:Sabri76|<font color="green"><b>Sabri76</b></font>]][[User Talk:Sabri76|<font color="teal"><sup>mesaj</sup></font>]] 17:49, 11 Ekim 2007 (UTC)

[[Resim:Baklavas.jpg|thumb|right|Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --[[Kullanıcı:ahmetdemircioglu|<font color="#27408B">'''ahmetdemircioglu'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:ahmetdemircioglu|<sup><font>''ileti''</font></sup>]] 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)]]

Sayfanın 13.41, 13 Ekim 2007 tarihindeki hâli

Hoşgeldiniz efendim; beni fazla ciddiye almayın ama buyrun derdinizi yazın.

Sevgili `NeRVaL; sana demek isterim ki...

Elisha Cuthbert

Merhaba üç dört gündür İngilizceden bu güzel aktrisin biyografisini tercüme etmekteyim.İlgilinize...Ayrıca biraz da katkınız olursa memnun olurum.İyi Günler... --edebiyataşığı 20:19, 4 Şubat 2007 (UTC)

Test

Çalış kod çalış. Abrakadabra !--`NeRVaLsevgili nerval; 20:21, 1 Şubat 2007 (UTC)

Gel de 7 aylık "herif" gör.--Hasan Sami 01:40, 2 Şubat 2007 (UTC)

Sen öyle san..Tosun'un laptop baktığı falan yok.. Gizli gizli "başka" resimlere bakıyor o.. Şimdi gel de sana da göstersin amcası. Kimin tosunu ki O?--Hasan Sami 02:40, 2 Şubat 2007 (UTC)

Taziye mesajınızla acımı paylaştığınız için çok teşekkürler. Saygılar, sevgiler. --Metal Militia 12:32, 4 Şubat 2007 (UTC)

olmamış bu sayfa beğenmedim çok mavi insanı şizofreniye itiyo (sanki bi itlmediğimiz kalmıştı) madalyayı gördüm şimdi, kardeşim hangi arada koydun onu oraya da ben yeni farkettim ulen var ya sen de az değilsin karda yürüyon iz çıkarmıyon, hani altın örümcekin şumaher vari resmi? sen giyersen öyle takım elbise zıplayıp X halini de alamazssın tabi, neyse çıok uzatmıyim yazıyor madalya içün saolasın. boş bi zamanımda ben de sana verecem benzerindenDelamorenamesaj 10:43, 6 Şubat 2007 (UTC)

sen kimsin ki bana şablon değiştirme falan diyon — Bu imzasız görüş Asdsa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Telif

Eminsin mi?

Bu arada bunlara telifihlal koymana gerek yok eğer birebirse ve geçmişinde temiz sürüm yoksa, direkt sil şablonu koyabilirsin G9'dan.

Vito Genovese 16:27, 18 Şubat 2007 (UTC)

Portal:Zooloji

Sevgili nerval, Portal:Zooloji'ye gönüllü olmana çok sevindim. Diğerleri tarafımdan metazori gönüllüler olarak oradalar:-) Bu durumda sen hakiki gönüllü oluyorsun. Özellikle Bunları biliyor musunuz köşesine çok katkı yapacağına eminim. Kolay gelsin--Atacameñoileti 18:51, 18 Şubat 2007 (UTC)

Cengiz Han

Selamlar üstadım. Cengiz Han maddesinde neden bire-bir kaynak göstermediğini merak ettim.İki yere kaynak gösterimi için işaretimi koydum haberin ola. Son düzenlemeleri yapalımda oyumu kullanayım :) sevgiler.--Machiavelli msj 22:36, 21 Şubat 2007 (UTC)

  • Bu ne hız daha kahvemi bile bitirmedim :) yemişim ingilizleri, senin ellerine sağlık:)--Machiavelli msj 23:07, 21 Şubat 2007 (UTC)
  • Afiyet olsun :). Hocam şöyle bakınırken [[1]] sayfasında Cengiz Han'ın Asya ticareti üzerindeki etkilerini okuyunca aklıma geldi: dünya düzeni üzerindeki etkileri ile ilgili bir alt başlık açılabilir.Asya ticareti, ordu sistemleri vs.--Machiavelli msj 23:44, 21 Şubat 2007 (UTC)

Ana sayfa resim

No worries :-) --Pinar 05:29, 23 Şubat 2007 (UTC)

tşkr

  • Sembol maddesine ve bok böceği maddesine katkılarınız için teşekkürler,sevgiler--Düşünenadam 14:33, 23 Şubat 2007 (UTC)

Bot

  • Selam hocam, benim kullanıcı sayfasını Kullanıcı:Nerval benden başkası değiştirmese çok güzel olur :)
Bot çevrimiçi ise, kullanıcı sayfana senden başkası dokunduğu takdirde geri alır...en azından az önceki denemede öyle oldu.

Bir de merak ettiğim, misal bot online değilken A editledi, sonra B eski haline aldı; bot gelip B'yi silip A haline mi alıyor ? Yoksa hem A hem de B'den öncesine mi alıyor ? Bir de soracaklarım var geliştirme babında :)

Son değişiklikler sayfasına bakıyor. Ve orada B A'dan sonra gerçekleştiğine göre, önce B'yi görecek, ve son hali ile bir önceki halini karşılaştıracak..Burada sorun yok. Daha sonra A halini görecek (gerçi şimdilik sadece ilk 10 değişikliğe bakıyor..) orada da bulunca yine son halini önce indiriyor..yani B'yi.
  1. en:User:AntiVandalBot Bunun özellikleri eklenebilir mi ?
inşallah yaza zaman bulunca bunun gibi akıllı hale getirebilirim.
  1. düzenle şablonu koyulduğunda, onu direk olarak tarihe göre ayarlayabilir mi ? Misal biri Nisan 2006'da düzenle şablonu koymuş ama Nisan 2006 diye belirtmemiş; bot değişmenin Nisan'da olduğunu görüp o düzenle şablonuna Nisan 2006 detayını ekleyebilir mi ?
İki ayrı biçimde ele alınabilir. Örneğin tüm maddeleri tarayıp düzenle kalıbına sahip fakat tarihsiz olanları bulabilir. Ancak sorun bu kalıbın ne zaman eklendiğini saptamak, ve tabi geçmiş sayfasını taraması gerekecek..ama yine de pekala yapılabilir. Diğeri son değişikliklerde düzenle kalıbının tarihsiz eklendiğini görür görmez tarih eklemek ki bu son derece kolay.
  1. Bu tabi uzun vadede olur ama; en:User:Pearle'nin en:Template:Opentask 'de yaptığını; bu bot da yapabilir mi ?
Şu anda böyle bir şey yapmıyor. Fakat yapılabilir olduğu kesin. Bu görev için sanırım ayrı bir bot daha mantıklı.
  1. Özel:Log/newusers Tartışma bölümü mavi olmayan tüm kullanıcılara bir hoşgeldin şablonu ile merhaba diyebilir mi ?
oh yes. - Erhan 09:47, 24 Şubat 2007 (UTC)

Eline sağlık şimdiden :) Bir de köy çeşmesinde de yazdım; tartışma sayfası olmayan maddelerin (maddeler sadece, vikipedi, şablon, kategori vs. dışında tutularak) tartışma sayfasının tepesine tartışma şablonun eklenmesi de olabilir mi ? --`изяvдւ 12:55, 24 Şubat 2007 (UTC)

Yani tüm madde tartışma sayfalarına aynı kalıp..tabi olur. Sadece yazmak için zaman bulmam gerek. - Erhan 13:00, 24 Şubat 2007 (UTC)

yardım

Merhaba Nerval, sayfanda en-4 yazdığı için seni rahatsız ediyorumda, Flyweight, Bantamweight, Featherweight, Welterweight kelimelerinin günlük kullanımlarını bulamadım. Vaktin varsa ana zahmet...--Erdem Şenol 18:37, 27 Şubat 2007 (UTC)

II. Bayezid

Nerval merhaba,

II. Bayezid maddesine biraz ekleme yaptım. Bir baksan iyi olur. Sıfırdan bu hâle sen getirdin maddeyi. Seçkin madde olabilir gibi. Yanlız isim Beyazit olmalı galiba.--Absarileti 15:58, 28 Şubat 2007 (UTC)

Bugün Kullanıcı:Absar bana II. Bayezid maddesi bakmam için mesaj bırakmış ben biraz düzenledim ve ilaveler yaptım. Eğer seçkin madde olabilmesi için acil vakit sınırlaması yoksa daha da yardımcı olabilirim.

--Tarih 21:55, 28 Şubat 2007 (UTC)

Maddenin içinde de yazdım. TDK'ya göre doğru olan Bayezit. Zaten dil devriminden sonra çoğu isimin sonunda ki d harfi t ye çevrilmiş. ÖRN: Ahmed > Ahmet, Abdülhamid > Abdülhamit gibi. Bunun gibi Arapçadan dilimize geçen adlarda yani hem Arapların hemde Türklerin kullanığı adlarda bir Arap için kullnılıyorsa Arapça okunduğu gibi, Türk tarafından kullanılıyorsa Türkçe hâli kullanılırmış. Hâliyle maddenin adı bence Bayezit olmalı.--Absarileti 08:47, 1 Mart 2007 (UTC)

Günün resmi Francesco Hayez

Selam hocam, Francesco Hayez'i şimdi yazdım; linkini ekleyebilirmisin ? :) Sağlıcakla, Onur --`изяvдւ 01:42, 1 Mart 2007 (UTC)

Ayipsin, ve eline saglik. Citrat 03:15, 1 Mart 2007 (UTC)
Nerval, senden bir sayfa rica istesem, tabii eger musaitsen: Human Development Index (HDI). Bunun 2006 listeleri aciklandi ve pek icacici bir durumda degiliz. Saygilar, Citrat 06:18, 1 Mart 2007 (UTC)
nerval, gene eline saglik ama bu basligi gorunce ister istemez guldum: Beşeri Kalkınmışlığın Dağılımı, gerci cok parlak fikirlerim de yok ama insan gelisim indeksi cok mu yapay kaliyor? Citrat 17:49, 1 Mart 2007 (UTC)
Google oyle diyorsa dogrudur; genel de ben bir kac alternatif yonlendirme acarim. Sagolasin, Citrat 18:09, 1 Mart 2007 (UTC)

sevgili nerval

vikipedideki aykırı bakış açısı ile farklı bir açı yaratmasının yanında neşeli ve deli oluşu nedeniyle uyandırdığı hayranlıktan dolayı bu gümüş huniyi ona vermek isterim. (Deliyle deli olacan)Delamorenamesaj 10:17, 1 Mart 2007 (UTC)

açtığın maddelerle alakası yok, sadece vikipediye getirdiğin o müthiş havadan dolayı içimden geldi :)~, bu arada huni maddemiz yok ve deli maddesinde de bi grup var. bilmiyom ilgini çeker mi :)) Delamorenamesaj 10:17, 1 Mart 2007 (UTC)

Delimorena'ya gülmekten katiliyor ve odule bir imza da ben atiyorum. Herkese bir aykiri gerek. Citrat 17:49, 1 Mart 2007 (UTC)
adamın ödülü bile aykırı duruyo baksana, mesaj nerde ödül nerde :))))) Delamorenamesaj 14:53, 10 Mart 2007 (UTC)

Kara

Sağol Nerval, ancak henüz erken daha :). Oylama bir sonuçlansın o zaman salacağım kobrayı. - Erhan 19:36, 1 Mart 2007 (UTC)

Teşekkür

Bana vermiş olduğunuz ödülden dolayı çok teşekkür ederim. Şu anda test olarak faaliyette bulunan Osmanlıca vikinin, idarecisiyim. Hem bu sebepten hem de okul işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır Türkçe vikipediye pek fazla vakit ayıramıyorum. Vaktimin müsaitliği oranında II. Bayezid maddesine ve onun eksik iç bağlantılarının tamamlanmasına yardımcı olmaya çalışacağım.

Kullanıcı ve mesaj sayfanızdaki düzenlemeleriniz tek kelime ile harika sizden bir şey rica edeceğim. Osmanlıca vikinin ana sayfasındaki şu kahve rengi çerçeve çizgisinin en alt kısmı açıkta kaldı onu kapatabilirseniz memnun olurum. Bütün çalışmalarınızda başarılar dilerim.

--Tarih 13:39, 2 Mart 2007 (UTC)

Tesekkurler!

Merhaba Nerval,

Zahmet etmissin, tesekkur ederim el yapimi nisan icin... Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz Vikipedi'de. Aslinda benim cok zamanim olmadigi icin istedigim kadar katkim olamiyor ama ne yapalim yavas yavas!

Selamlar, sevgiler, Brecht 23:42, 9 Mart 2007 (UTC)


Yeni Ana sayfa

Yeni ana sayfa ile ugrastigini biliyorum; hangi asamadin bilmiyorum ama Kategorileri kaldirinca bu baglantiyi eklersek (Vikipedi:Vikipedi gezintisi), yeni gelenlerin konulara ve basliklara ulasmasini kolaylastirmis oluruz gibi geliyor bana. ne dersin?

Bu arada, 50bin calismalarin gercekten cok guzel olmus ama biliyorsun milliyetcilikle ilgili kural oldugundan onlari koyamiyoruz. Daha farkli bir banner ustunde calissan da bugun yarin koysak diyorum? Hani 10bin'inci madde icin oldugu gibi? Umarim ters karsilamamisindir Koy Cesmesindeki tartismalari. Kolay gelsin, Citrat 18:49, 10 Mart 2007 (UTC)

Selam hocam :) Şu aşamadayım şu an, arada bir gelip gidip bir şeyler karalıyorum üstüne. Hafta sonu biraz yoğunum hafta içi olsun ilgileneceğim :) 15 dakikalığına eve uğramıştım o sıra o banner ı yaptım gönderdim çıktım evden :) --`изяvдւ 12:31, 11 Mart 2007 (UTC)
Selam Nerval, bayagi bir yol almissin sayfada ancak ay-yildiz sorunu burada da devam ediyor (objektif degerlendirme); bence biraz fazla gri-beyaz (subjektif degerlendirme). Goz onunde bir yere Vikipedi:Vikipedi gezintisi'ni sikistirisan "VP:Gozat"i da cikarmak mumkun olur ancak iyi ifade etmek gerek. Kisa zamanda yaptigin 50bin amblemi icin tesekkurler bu arada. Su hoca lafi nasil oldu da ODTU'den tum Turkiye'ye yayildi hala anlamis degilim ya neyse :) Kolay gelsin isler, Citrat 16:08, 11 Mart 2007 (UTC)

Türk tarihi

Nerval merhaba,

Türk tarihi ile alakalı var olan maddeleri geliştirmeyi, düzenlemeyi; bunun yanında bulunmayan maddeleride Vikipedi'ye kazandırmayı amaçlayan VikiProje Türk tarihi'ne katılımlarınınzı bekliyoruz. Projemiz dahilinde faaliyet gösteren Türk tarihi Portalı da maddelerizi sergileyek için hazırlanmış portalımızdır.--Absarileti 11:58, 11 Mart 2007 (UTC)

Teşekkür ederim

  • Sevgili Nerval teşekkür ederim. Ama burada bir olayı da çözdüm. Şu an yaptığım işten sadistçe bir zevk alıyorum. O açılmış saçma ve deneme maddelerini silmek vandalizmin ters işlemi işlemi oluyor ama, tıpkı vandalların yaşadığı zevk gibi bir zevk yaşatıyor. O maddelerin kırmızıya dönüştüğünü görmek ve nıhahaha diye gülmek çok zevkliymiş.:-) --Atacameñoileti 17:55, 12 Mart 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği

Haydi iş birliğine!

İş birliği projesi çağrısı!
Vikipedi [[Vikipedi:İş birliği projesi/2016/{{{hafta}}}. hafta|iş birliği projesi]]ne katılın!
Bu haftanın konusu: {{{Konu}}}


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

~~~~


--Absarileti 07:15, 13 Mart 2007 (UTC)

Şablon:VikiProje Türk tarihi Hoş Geldin--Absarileti 12:34, 15 Mart 2007 (UTC)

Cquote

Selamlar,

Öncelikle tarih konusundaki katkılarınız için sizi tebrik ederim. Yanlız sizden bir ricam var. Şablon:Cquote kullanarak II. Bayezid gibi maddelere eklediğiniz diyalogların tek tek kaynaklarla desteklenmesine şiddetle ihtiyaç var. Tırnak içindeki diyalogların harfi harfine doğru olması gerekiyor. Vikipedi:Kaynak gösterme#Birinden Alıntı Yaptığınızda. Bu diyalogları aldığınız kaynakları belirtirseniz, ya da kaynağı zayıf olan diyalogları silerseniz memnun olurum. Genelde 600 yıl önce konuşulmuş diyalogların kaynakları zayıf oluyor. Bazan bunlar sonradan uydurulmuş yakıştırmalardan ibaret oluyor. Bu tür diyaloglara Vikipedi'de yer veremeyiz. Ayrıca diyalogların geneldeVikisöz'e konması gerekiyor. Bu Vikipedi'ye paralel kardeş bir proje. Orada sadece tarihsel konuşmalar, nutuklar ve diyaloglar yer alıyor. Sanıyorum, orada kaynak gösterme zorunluluğu biraz daha esnek. Teşekkürler. Kolay gelsin. ---Vikiyazar 13:49, 15 Mart 2007 (UTC)

Tengricilik

Selam Nervalcim, Tengricilik maddesinde cok zahmet etmissin, cok güzel olmus. Eline saglik# kolay gelsin. --Erdall 18:58, 15 Mart 2007 (UTC)

Teşekkür!

Ödülün için teşekkür ederim. SD'de gördüm ama o an çalışma hızım kesilmesin diye anında teşekkür edemedim özür dilerim kardeşim. Yalnız senden yakın zamanda işlerin uygun olursa bazı detay harita gereksinimlerimiz için destek alabilir miyiz diye kendi kendime kulaklarını çınlatırken sende ödülü vermişsin. Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.--Etrüsk 04:16, 17 Mart 2007 (UTC)

Teşekkürler

Sevgili Nerval, sayfamı düzenleyip bir de ödül koyman beni çok onurlandırdı. Çok teşekkür ederim. Ben de senin sanat adına yaptığı güzel çalışmalara teşekkür mahiyetinde Oh Kondor bebek! Kondor bebek! İnkalı kardeşlerimle yaşamak istiyorum:-) maddesini sana ithafen açıldığını bilmeni isterim. İnanmıyorsan maddenin geçmişine bakabilirsin:-) Tekrar teşekkürler--Atacameñoileti 09:42, 17 Mart 2007 (UTC)

Köyler (İller) için desteğin gerek

Sevgili Nerval, eğer zaman olarak uygun olursan bizim wikipedia için Kars ve Adıyaman maddelerine eklediğim tek renkli harita biçiminde idari taksimat haritalarına gereksinim duyacağız yada İbrahimbeyli maddesinde yer alan Ankara haritası gibi çok renkli... Eğer yapabileceksen hazır köyleri girerken yeni haritalarla girelim ilerde uğraşıp harita ekleyende olmaz köylere ama yazı katkısı çok olacaktır. Selam ve sevgilerle.--Etrüsk 04:01, 19 Mart 2007 (UTC)


Lehçe Vikipedi'de mesajlarını sizin gibi yanıtlayan bir kullanıcı daha. :-) (Sayfanın çeyreğine doğruki resme bakınız.) http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Julo İyi akşamlar, --Bahar (yine ben!) 18:00, 22 Mart 2007 (UTC)

Günaydın

Notunu aldım ilerleyen günlerde zamanım olursa dediklerini de yapacağım :))--Etrüsk 05:13, 23 Mart 2007 (UTC)

II. Bayezid

Merhaba Nerval, II. Bayezid maddesine emek verdiğini gördüğüm için sana yazıyorum. Madde içindeki Türkçe ifadelerden henüz tam anlamıyla tatmin olamıyorum; -yor, -dı, -yordu, -mıştı, -mış, -tı, vs şeklinde çok karmaşık ve bütünlük arzetmeyen bir anlatım tarzı var ve bu da beni maddeyi SM yapma konusunda tereddüt ettiriyor. Viki'nin politikası, tüm fiil çekimlerinin geçmiş zaman olması yönünde, ki normali de bu tabii. Eğer müsaitsen, bu dediğim konuda maddeye şöyle esaslı bir şekilde eğilebilir misin? Aynı notu, Vikiyazar, Absar ve Tarih'e de atacağım. Umarım onlar da ilgilenirler. Sevgiler. --Metal Militia ileti 13:33, 23 Mart 2007 (UTC)

3 Boyutlu odul resmi

Dosya:Altin Orumcek 3d.gif
Nerval, sonunda elim vardi da odulun GIF animasyonunu yapabildim ve bu resmi de, izin verirsen, degerli katkilarin icin sana hediye etmek istiyorum (boyut olarak biraz ufak oldu ama ugrasirim dersen orjinal resimleri sana yollayabilirim). Umarim begenirsin, Citrat 02:59, 24 Mart 2007 (UTC)

Askerlik

Önümüzdeki hafta sınava giriyorum, ondan sonraki hafta da ya 6 ay ya da 12 ay askere gidiyorum :) Bu akşam İzmir'e gideceğim kız arkadaşımın yanına bir haftalığına, geri döndüğümde de bir hafta boyunca herkese hoşçakal demeyle geçireceğim vakti. Bu vesile ile Vikİ'ye de artık ara vermiş oluyorum sanırım :) Olur da askerde beni bir bilgisayar başına falan oturturlarsa tekrar gelirim sanırım, aksi takdirde bir süre yokum. :) Sağlıcakla ve sevgiyle kalın. --`изяvдւ 13:28, 24 Mart 2007 (UTC)

Şanlı türk ordusunda iyi şanslar.

Nerval abi askere gitmişin.İyi şanslar abicim.--Simon Bolivar 13:29, 24 Mart 2007 (UTC)

En büyük asker bizim asker. Artık dönüşüne bol bol askeri içerikli maddeler bekliyoruz. - Erhan 13:31, 24 Mart 2007 (UTC)
  • Hayırlı tezkereler Nerval (Neğval okunur) --Mskyrider ileti 13:33, 24 Mart 2007 (UTC)
  • Şimdi fark ettim. Tez zamanda hayırlı tezkereler ve vukuatsız bir askerlik dilerim--Atacameñoileti 13:36, 24 Mart 2007 (UTC)
  • Biraz geç oldu kusura bakma. Hayırlı tekereler (En büyük asker bizim asker). Darısı bizim başımıza. --Absarileti 11:16, 2 Nisan 2007 (UTC)

Türk Tarihi

Türk Tarihi maddesinin seçkin madde olabilmesi için temelleri attım.Yardım lütfen!(Bu tüm türk tarihi projesi üyelerine yollanmıştır.)--Simon Bolivar 17:19, 25 Mart 2007 (UTC)

Sevgili Nerval, SR olması için önerdiğin çizgili baykuş resmi Vikipedi topluluğunca SR olmaya layık görüldü. Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. (Bu arada, hayırlı tezkereler :)) --Metal Militia ileti 21:29, 30 Mart 2007 (UTC)

Günaydın Asker!

Hayırlı tezkereler kardeşim.--Etrüskileti 05:31, 2 Nisan 2007 (UTC)

Tatışma şablonu

Selam Nerval. Geçenlerde Köy Çeşmesi'nde {{tartışma}} şablonunun gereksiz kullanılmaması konusunda yazışılmıştı [2] Senin de tartışma olmayan (ve muhtmelen olmayacak) sayfalara bu şablonu koyduğunu farkettim de... Eğer aksi görüşü savunarak bu şablonu kullanıyorduysan bu mesele hakkında topluluk tarafından bir karar alınana kadar beklemen sanırım en iyisi olur. --İnfoCan 11:09, 2 Nisan 2007 (UTC)

"Nervaliste" mi desem, "nervaleuse " mü ... :)

Nerval'i bana anlatır mısın ... — Bu imzasız görüş 88.229.41.20 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Gerard de Nerval --`NeRVaL 09:15, 9 Nisan 2007 (UTC)

Hayırlı tezkereler

Gülegüle git gülegüle gel. Hayırlı tazkereler.--Machiavelli msj 17:59, 9 Nisan 2007 (UTC)

Hayırlı tezkereler diliyorum. Çabucak git gel :) --Metal Militia ileti 18:18, 9 Nisan 2007 (UTC)

Hayirli tezkereler Nerval! Sayili gun cabuk gecer derler... (Benim amcam da Ezurum Palandoken'de yapmisti). BrechtProscenium 11:02, 12 Nisan 2007 (UTC)

Heyy kaçak!

  • Hey dostum öyle sessizden "sıvışmak" var mı? En büyük asker bizim asker diye seni göklere atıp yerlere düşmeden tutmak varken.. Davul zurna çalmadan.. Cep harçlığı vermeden.. uyduruk da olsa gözleri yaşartmadan..
Kaçıyorsan nereye kadar, gidiyorsan ne zamana kadar? Yerini yurdunu yaz ki Nizamiye'ye dayanıp, bizim Nerval'den n'aber? diye soralım.. Gerçi sivil halini şöyle bir gördük amma bir de traşsız, sakalsız (tüysüz) halini görelim bir..
Bu kadar kendini özletmek için suyuna şerbet mi kattılar.. Dost dedik bağrımıza bastık, yaptığın işe bak.. 6 ay veya 12 aymış.. Ne kolay telaffuz ediyorsun bu süreyi..
Uzatmayayım, sen de uzatma ve hayırlısı ile git gel.. En büyük asker bizim asker, var mı yan bakan? --Hasan Sami 18:29, 9 Nisan 2007 (UTC)
Askerlik geçer gider biter.OepidusJoKeR 12:45, 10 Nisan 2007 (UTC)
Sevgili Nerval, Seçkin Madde olması için önerdiğin II. Bayezid maddesi, Vikipedi topluluğunca Seçkin Madde olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:15, 13 Nisan 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği

Haydi iş birliğine!

İş birliği projesi çağrısı!
Vikipedi [[Vikipedi:İş birliği projesi/2016/{{{hafta}}}. hafta|iş birliği projesi]]ne katılın!
Bu haftanın konusu: {{{Konu}}}


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

~~~~


--Absarileti 10:46, 16 Nisan 2007 (UTC)

anasayfa

slm nerval seni buralarda görmek ne güzel diyor ve başlıyorum.anasayfa taraımına şunuda yerleştirsen nasıl olur?Şablon:Türkvikipedidenemeleri.iyi çalışmalar.iyi görevler.şanlı nerval:)--Uannismsj 19:41, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Gel tezkere

Hayırlı tezkereler abi çabuk gel sensiz olmuyor buraları :) --Berk879mesaj 11:11, 24 Mayıs 2007 (UTC)

Selam

Nerval,

Kacirmisim. Boyle 4 ayda bir bakinca mesaj sayfasina ancak bu kadar oluyor :). Turkiye'ye dondum. Istanbul'dayim. Ugrarsan haber et...

-volkan

Teşekkürler

Sevgili Nerval, Seçkin Madde olması için önerdiğin Cengiz Han maddesi, Vikipedi topluluğunca Seçkin Madde olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:55, 13 Haziran 2007 (UTC)

İstanbul Buluşması

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin (Vatani görevini bırakıp gelmeni beklemiyoruz tabi. Ama seni es geçmek olmazdı:):) --maderibeyzamsj 06:20, 21 Haziran 2007 (UTC)

Hoşgeldin:) --maderibeyzamsj 10:05, 26 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba

Ben wikipedia ya yeni katıldım. Pek katkım da yok. Aynı konuda birden fazla fotograf eklemek istiyorum. Ne yapabilirim. Bil gi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hola Nerval, soy española

y acabo de abrir un artículo dedicado a un gran arquitecto turco [3], casi desconocido en mi país, necesito una foto de alguno de sus bellos edificios en Estambul o en Ankara para el artículo, o una foto de Sedad Eldem. ¿Puedes conseguirme una? Muchas gracias y muchos saludos desde Burgos. Mi nombre en Wikipedia es Monnicca, mi nombre real Mónica, y esta es mi página en Wikipedia: [[4]]. Puedes responderme aquí.


Sıktın artık

Gel gari..--Hasan Sami 04:12, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba Nerval

İstanbul buluşmasına katılmak için lütfen ilgili sayfaya girip siz de tarih ve yer konusunda fikir belirtiniz. --Mefistofales Messaggio 03:10, 30 Ağustos 2007 (UTC)

hart isyanı

keşke bu tür yazıları yazarken birde oralarda araştırsanız yalancı peygamer yalan

Şikayet

Kibele'nin yaptığı ikiyüzlülüğü şikayet sayfasında görebilirsiniz.

Lütfen ilgili şahıslar için gereğini yapınız

Hoşgeldin...

Selamlar Nerval, şafağı sıfırladın mı yoksa? Seni bu sayfalarda tekrar görmek çok güzel :) --Metal Militia ileti 06:51, 9 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba

Hoşgeldin özlettin kendini nerval (yazılır neğval okunur). --Mskyrider ileti 07:27, 9 Eylül 2007 (UTC)


Hoş geldin asker! (2 gün misafir ettiğin için teşekkürler; Torunumu geri alıyorum)--Hasan Sami 15:57, 15 Eylül 2007 (UTC)

Hoşgeldin

  • Bu kez sanırım temelli dönüş yaptın. Geçmiş olsun. Hoşgeldin:) --maderibeyzamsj 11:57, 17 Eylül 2007 (UTC)

Sevgili `NeRVaL; sana demek isterim ki...

Kopyaladığım için isim majiskül-miniskül çıktı. Yoksa öyle yazmıyorum. Aslında, tümü büyük harfle yazılan bir yazıdansa, normal tümce düzeninde yani ilk ve özel harflerin büyük, diğerlerinin küçük yazıldığı tümcelerin daha çok dikkat çekip daha rahat okunduğunu biliyorum.

Başlangıcımın "merhaba" olması gerekliydi ya, sanırım bu biraz da şiir sevmekten kaynaklı, şiirsel dil kullanmak güzel; merhaba burada yer alsa da olur . Elbette maddeleri yazarken şiirsel dil kullanamıyorsunuz. Merhaba.

Siz yokken ara sıra sayfanıza bakardım. Eminim siz de benimkini inceleyeceksiniz; hoşlandığınız, hoşlanmadığınız şeyler olacak. Ama yine de sanırım burada bir şekilde barış içinde, hoşgörü temelinde "bişeyler yapmaya çalışacağız".

Bir tanışma iletisinin bitişidir. Sevgiler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 19:15, 17 Eylül 2007 (UTC)

Rampapa 100

Nerval, hos gelmissin, saglicakla gelmissin. 100bin'e girmeden de yetismissin. Bir 100bin dizayni alalim mi senden asker? Citrat 19:20, 17 Eylül 2007 (UTC)

Hoşgeldin

Selam devrem, nasılsın? Ben de 315 olarak yaptım bitirdim askerliğimi :) -Tembelejderha 16:18, 19 Eylül 2007 (UTC)

315 lilein rütbeli kıdemlisi olarak selam devrem sen de hoşgeldin. Atğm. delimorena :)Delamorenamesaj 19:21, 20 Eylül 2007 (UTC)

Çağrı

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 21:43, 21 Eylül 2007 (UTC)

Hosgeldin

Merhaba, yeni fark ettim cok sik girip cikmiyorum. Seni yeniden buralarda gormek ne guzel... Sivil hayata hosgeldin BrechtProscenium 23:42, 2 Ekim 2007 (UTC)

geçmiş olsun

Bitti mi askerlik?--Volkan 21:51, 7 Ekim 2007 (UTC)

Memlekete döndüm

İstanbul'dayım artık... --Volkan 17:44, 8 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..Sahi, askerlik bitmiş miydi? Ortalarda yoksun da...) --Hasan Sami 06:09, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 17:49, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)