Kullanıcı mesaj:Berk879

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Telif Hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye kamu malı olmayan veya lisansı GÖBL olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! -- kibelemesaj 13:35, 16 Aralık 2006 (UTC)

İyiki Doğdun![kaynağı değiştir]

Nerval abim biraz gecikti bu doğumgünü tebriği ama olsun kabul edersin heralde. Hepi Börtdey Tu Yu derken pastanı kargoyla yollamanı temenni ederim. (yüzsüz beni) Ha unutmadan yeni yılını kutlarım bol wikili günler. 11:37, 3 Ocak 2007 (UTC) Berk879

Yeni yılın senin de kutlu olsun da :) benim doğum günüm nisan ayında :) --`NeRVaLsevgili nerval; 15:32, 3 Ocak 2007 (UTC)
Ayy inanmıyorum kendime çok pis salaklık yapmışım :( . Yukarda Mutlu Yıllar! yazıyodu, bende onu nice senelere gibi algıladım heralde ondan şey ettim. Vallahi inanmıyorum kendime erken çıktım hastaneden (bakırköy) ondandır. İnanmıyorum kendime, bu salaklıktan ötürü sayfanıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Berk879mesaj

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 05:29, 21 Haziran 2007 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen diğer kullanıcıların sayfalarında herhangi bir değişiklik yapmayınız. Uygun olmayan bir içerik görürseniz bunu bir hizmetli'ye bildiriniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 13:19, 29 Eylül 2008 (UTC)