Kullanıcı mesaj:Nyxaros: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Fatihcelen (mesaj | katkılar)
Fatihcelen (mesaj | katkılar)
232. satır: 232. satır:




Merhaba. Yeni üyeyim ve ingilizce çeviri ile katkıda bulunmak istiyorum. Kafama göre takılabiliyor muyum ? veya öncelikle bilmem gereken birşeyler var mı? Teşekkürler. [[Kullanıcı:Fatihcelen]] [[Kullanıcı mesaj:Fatihcelen|msg]] 17:34, 27 Aralık 2016 (UTC)
Merhaba. Yeni üyeyim ve ingilizce çeviri ile katkıda bulunmak istiyorum. Kafama göre takılabiliyor muyum ? veya öncelikle bilmem gereken birşeyler var mı? Teşekkürler. [[Kullanıcı:Fatihcelen|Fatihcelen]] [[Kullanıcı mesaj:Fatihcelen|msg]] 17:34, 27 Aralık 2016 (UTC)


== ''Five Nights at Freddy's 2'' ==
== ''Five Nights at Freddy's 2'' ==

Sayfanın 14.35, 27 Aralık 2016 tarihindeki hâli

Eski KA: Rettelo

Yardım

Merhaba. Bir Slayerette olarak sizden yakında çevirisine başlayacağım Sarah Michelle Gellar maddesi için yardım isteyecektim. Yardım ederseniz çok minnettar olurum. İyi günler, sağlıcakla kalın! Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 20:52, 29 Ağustos 2016 (UTC)

Tabi ki yardım ederim. Ben de çeviri yapabilirim yani isterseniz. :) ~ HastaLaVi2 (mesaj) 20:56, 29 Ağustos 2016 (UTC)

Ne var, ne yok

Merhaba!

İyi olmana sevindim. Evet, uzun zamandır konuşamıyoruz. Ben de tatilimin son demlerini yaşıyorum. Yakında okul açılacak ama bu sene daha kolay olmasını umuyorum, görünen o. Ama bildiğin gibi bu dileklerim hep lafta kalıyor. Hayırlısı. Bir süredir Vikipedi'de katkılar yapıyorum. Devam etmesini istiyorum. Fakat bu yıl tez araştırması yapacağım için boşluk oluşan vakitlerim arşivde veya belge kovalarken geçecek. Kiralık Aşk sayfasında yaptığın düzenlemeler çok yerinde olmuş. Tanışmamıza vesile olan bu sayfa için umarım güzel şeyler olur. Aslında çok eksiği var, çok popüler bir sayfa olmasına rağmen katkılar biraz fan fanatizmi şeklinde ve fevri oluyor. Bölümlerin sayfası da biraz cılız kaldı. Umarım bir şekilde gelişir. Yeni bir sayfaya geçiyormuşsun. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Bir de naçizane tavsiyem, mesajlarını silme, arşivle. Yani takdir elbette senin ama mesaj ve kullanıcı sayfalarımız bile Vikipedi'nin :) Arşivlemek daha faydalı olur.

Kolaylıklar diliyorum. Günlerin aydın olsun. İyi günler. Esenlikler.--Narsilien (mesaj) 12:05, 2 Eylül 2016 (UTC)

Şöyle bir liste oluşturdum ama bir de sen bakabilir misin? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 17:33, 3 Eylül 2016 (UTC)

Ayva tatlısı

Dosya:Ayva and Turkish tea.jpg
Ayva and Turkish tea

Selam. Siz resim düzeltme işlerinden anlar mısınız? Commons'taki şu resimden "şişe" bölümünü silebilir misiniz? Şimdi resmi tümden silin diye talep etsem inadına silmezler. Oysa aynı kategoride yine benim çektiğim kaç tane güzel resim var. Peşin teşekkürler, ilginize. --E4024 (mesaj) 14:42, 6 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba. Alttaki şise kısmını sildim ama üstteki de silincek ise resim bozulur, belirteyim. İsterseniz bu haliyle de yükleyebilirim. İyi günler. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 15:06, 6 Eylül 2016 (UTC)
Yahu üstte de mi şişe varmış? Ne korkunç resim çekmişim, yeni farkediyorum. Nasıl bilirseniz öyle yapın lütfen. Sağolun. --E4024 (mesaj) 15:21, 6 Eylül 2016 (UTC)
Yok o şişe değil bardakmış. Şişeyi herhalde resimde çıkmasın diye sehpanın altına koymuşum ama o yine de bir yolunu bulup çıkmış! Hiç böyle kötü resim çektiğimi hatırlamıyorum. Ünlem ünlem üzerine... --E4024 (mesaj) 15:26, 6 Eylül 2016 (UTC)
Değiştirdiğim dosya png olarak kaydedildiği için şimdilik yüklenemedi maalesef :(. Bi' ara tekrar uğraşırım. Ve evet ben de cevap verdikten sonra farkettim. Sebastian James -Rettelo- (mesaj)
Değmez yorulmaya, unutun gitsin.--E4024 (mesaj) 17:50, 6 Eylül 2016 (UTC)

Zahmet verdim

Ayva peltesi

Bir de tatlı vereyim bari. (Bunu yapalı çok oldu ama resmi biraz önce yükledim.) Tatlı yeyip tatlı konuşalım. --E4024 (mesaj) 15:23, 6 Eylül 2016 (UTC)

Şimdi farkettim, bunda da fuzuli bir çatal var. Belki de o yüzden zamanında yüklememişim bu resmi. Neyse... --E4024 (mesaj) 15:28, 6 Eylül 2016 (UTC)

Aşk ve Gurur

Abi Aşk ve Gurur sayfasını elimden geldiğince bitirdim. Peki biz bu sayfayı seçkin ya da kaliteli sayfa haline nasıl getirebiliriz. Bu imzasız yazı Bilal rec (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yardım

Merhaba Sebastian James, Five Nights at Freddy's maddesinin İngilizce sürümündeki "Reception" başlığını çevirir misiniz? Tabi zahmet olmazsa. --Turgut46 07:53, 15 Eylül 2016 (UTC)

İyi bayramlar, iyi günler. Kolay gelsin. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 12:33, 15 Eylül 2016 (UTC)
Teşekkür ederim. --Turgut46 13:49, 15 Eylül 2016 (UTC)

IMDb'de film

Düzeltildi, teşekkürler. --Superyetkinileti 18:34, 22 Eylül 2016 (UTC)

Soru

Şunu ne olarak çevirebiliriz? Turgut46 13:33, 23 Eylül 2016 (UTC)

Parantez içindeki kısımları anlayamadım. Genç yıldız mı yazacağız, en iyi genç oyuncu şeklinde falan mı? Yoksa bu ödülün bir kategorisi yok mu? Teşekkürler. --Turgut46 15:02, 23 Eylül 2016 (UTC)

IMDb

Merhabalar, IMDb'deki bilgiler ne ölçüde güvenilirdir? Bilgi eklenirken kaynak da belirtiliyor mu? Turgut46 11:49, 24 Eylül 2016 (UTC)

Çok bilinen bir film olduğunu düşünmüyorum. --Turgut46 12:26, 24 Eylül 2016 (UTC)
Maalesef o değil. Yoko'dan bahsediyorum. --Turgut46 13:38, 24 Eylül 2016 (UTC)
Teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. --Turgut46 14:26, 24 Eylül 2016 (UTC)

Haydi Ekim 2016 İşbirliğine!


VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak" olarak belirlenmiştir.

Kamboçya ile ilgili bilgiler Türkçe Vikipedi'de sınırlı seviyede. Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konulara dair birçok madde oluşturulmayı beklemekte. Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak suretiyle ansiklopedimize katkıyı hedefliyoruz. Bu kapsam İngilizce kategori sayfası yardımcı olabilir. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Ahmet Turhan (mesaj) 06:55, 2 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 01:05, 8 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset - Ekim 2016 işbirliği projesi devam ediyor

Merhabalar.

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Ekim 2016 - Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesi halen devam etmekte. İşbirliği projesine ait konulardaki eksiklerin planlı bir şekilde giderilme hedefi halen devam etmekte. Proje Kamboçya'a dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsamaktadır. Madde ve kategori açmakta bir sınır veya kota yoktur. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.

İşbirliği projesi için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Proje bitiş tarihi olan 31 Ekim 2016 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:00, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sinema'ya Davetlisiniz!

VikiProje Sinema Seni Bekliyor!
Merhaba!
Sizi, sinema ile ilişkili film, dizi, festival, ödül, kişi, kuram, film yapımı gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sinema projesine davet ediyoruz.

Aramıza katılmak ve projeye katkı sağlamak için katılımcılar listesine isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında, güncel istekler kısmına Vikipedi'de eksik olduğunu düşündüğünüz maddeleri yazarak veya buradaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturarak sinemaseverler ile birlikte hareket edin. Bununla birlikte, yakında oluşturulacak iş birliği projelerine katılarak projenin gelişmesine, büyümesine katkıda bulunun.

Tüm bunların yanında, eklenmesi ve düzenlenmesi gerekli kategorileri inceleyebilir, düzenleyebilir veya yakında başlatacağımız haftalık ve aylık iş birliği projesine öneri ve oylamalarınızla katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Turgut46 03:53, 19 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 26 Nisan 2024 Cuma, 08.25 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

Ayın İşbirliği'nde Son 1 Hafta!

VikiProje Sinema Ayın İşbirliği'nde Son Hafta!
Merhaba!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

MediaWiki message delivery (mesaj) 00:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

Vikiproje Siyaset İşbirliği projesinde son 3 gün!

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Kamboçya ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesinde son 3 gün!

Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsayan proje 31 Ekim 2016 günü sona eriyor. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı!

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:59, 28 Ekim 2016 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için!

Pomaklar Maddesi için yardım edermisiniz? Bu maddelerin kaynağını ben oluşturdum. Uzun bir süre bakılmadığı için herkes küçük değişiklikler yapmıştır ki 20 değişikliğe kadar ulaştı. Her bilginin kaynağını verdim. Uzun araştırmalarım sonucu bu sayfada düzenlemeler yaptım. Teşekkürler... Kimek Kuman (mesaj) 17:52, 28 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

Rica

Rica etsem şu kısmı çevirebilir misiniz? Turgut46 07:50, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

Selam

Merhaba! Bir halini hatrını sorayım dedim. Umarım iyisindir. Uzun süredir Vikipedi'ye sık giremiyorum ama mümkün oldukça bakınıyorum. Ben de iyiyim. Koşuşturuyorum. Umarım daha sıkça ve iş birliği ile geri dönebilirim. Kolay gelsin. Sağlıcakla kal.--Narsilien (mesaj) 16:12, 13 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba

Merhaba.Ben "&nbsp"'nin ne anlama geldiğini öğrendim.Bunların düzeltilmesine gerek yok tabii normal sayfada görünmüyorsa.Çünkü &nbsp boşluk anlamına geliyor.Bunda bir sakınca yok.İyi çalışmalar :) King EdizS! Efendim? 19:40, 14 Kasım 2016 (UTC)


Merhaba. Yeni üyeyim ve ingilizce çeviri ile katkıda bulunmak istiyorum. Kafama göre takılabiliyor muyum ? veya öncelikle bilmem gereken birşeyler var mı? Teşekkürler. Fatihcelen msg 17:34, 27 Aralık 2016 (UTC)

Five Nights at Freddy's 2

Benim için şu bölümü çevirmeniz mümkün mü? Turgut46 12:25, 19 Kasım 2016 (UTC)

Giriş kısmındaki şu cümleyi de tam olarak çeviremedim: The game was released on Steam on November 10, 2014, earlier than its two planned dates of sometime in 2015 and December 25, 2014, respectively, with the latter due to issues with releasing the demo. --Turgut46 17:52, 19 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta!


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

185.137.19.115

Merhaba. 185.137.19.115 adındaki IP kullanıcısını engellemenizi isteyecektim zira kendisi deneme tahtası ve deneme tahtasının tartışma sayfası dahil değişiklik yaptığı sayfalarda argo içeren değişiklik özetleriyle birlikte vandalizm yapmaya çalışıyor. İyi günler, iyi çalışmalar. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 13:25, 27 Kasım 2016 (UTC)

Hizmetlilere başvurmalısınız.iazak (mesaj) 13:39, 27 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

The Last of Us

Merhabalar. The Last of Us sayfasında "After the game's release, Naughty Dog released several downloadable content additions; The Last of Us: Left Behind added a new single-player campaign, taking place both before and during the main story, featuring Ellie and her best friend Riley." cümlesini çevirirken cümle sırasında hata yaşadım. Sizden bu konuda yardım isteyecektim. Yaptığım değişiklikte de hatalar varsa ve düzeltirseniz minnettar olurum. İyi günler, sağlıcakla kalın. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 21:46, 3 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. PS4 olmayınca böyle güzel yapımları da oynayamadığımdan üzülüyorum, o yüzden güncelleyesim de gelmemişti pek :( "Oyunun piyasaya sürülmesinin ardından Naughty Dog, birkaç indirilebilir içerik yayınladı. Ellie ile en iyi arkadaşı Riley'nin yer aldığı The Last of Us: Left Behind, konusu ana hikâye öncesi ve sırasında geçen yeni bir tek oyunculu kısmı oyuna eklemişti." şeklinde bir çeviri yapılabilir. Siz tamamlayın ben de bakarım bir kez daha :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 22:44, 3 Aralık 2016 (UTC)

Haydi Vikiproje Siyaset Aralık 2016 İşbirliğine!

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Aralık 2016 iş birliği projesi "siyaset kategorisinde yer alan kaynaksız veya kaynağı zayıf maddelere kaynak ekleme ve kaynakları düzenleme" olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:08, 6 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)