Kullanıcı mesaj:Kimek Kuman

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Kimek Kuman. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Hipster (mesaj) 10:37, 17 Haziran 2015 (UTC)

Reality 21:29, 29 Aralık 2015 (UTC)

Reality006 (mesaj) 21:50, 29 Aralık 2015 (UTC)

Reality006 (mesaj) 21:50, 29 Aralık 2015 (UTC)

Sayin Kimek Kuman[kaynağı değiştir]

Pomaklar'in gerçek kimliği ile verdiğiniz bilgiler,bence en doğru bilgilerdrlir,inşAllah wiki bu yazilarin onayini verir ve insanlar doğruyu okur ve paylaşırlar,selâm ve dua ile. Kahya Engin (mesaj) 17:47, 6 Nisan 2016 (UTC)

Yemaek silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yemaek) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yemaek sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 18:59, 15 Haziran 2016 (UTC)

Haziran 2016[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Lütfen silinmeye aday sayfa şablonunu veya diğer kullanıcıların silinmeye aday sayfalar için yaptıkları yorumları, Yemaek adlı sayfada yaptığınız gibi, silmeyiniz. Aksi halde fikir birliği oluşması zorlaşacaktır. Eğer sayfanın silinmesine karşı iseniz tartışmada ilgili sayfa hakkındaki yorumunuzu belirtiniz. Teşekkürler! --evolutionoftheuniverse mesaj 16:05, 16 Haziran 2016 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkılarınız için teşekkürler. Bir tartışmaya katılmanıza sevindim fakat tartışma sayfaları ilgili maddenin içeriğini geliştirmek amacıyla vardır, madde hakkındaki genel veya maddeden bağımsız tartışmalar için değil. Eğer belirli konularda soruların varsa maddelerin tartışma sayfaları yerine Danışma masasında sorularını sorabilirsin. Teşekkürler! --Maurice Flesier message 01:56, 17 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba Kimek Kuman, yaptığınız değişiklikleri geri almam gerekti. İnternette herhangi bir sitede bulduğunuz yazı ve resimleri Vikipedi'ye eklemeyiniz. Çünkü telif hakkı saklı ve belirsiz içeriklerin Vikipedi'de yer almaması gerekir. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:56, 6 Ağustos 2016 (UTC)

Değişiklik için yardım eder misiniz...[kaynağı değiştir]

Pomaklar Maddesi Bu maddelerin kaynağını ben oluşturdum. Uzun bir süre bakılmadığı için herkes küçük değişiklikler yapmıştır ki 20 değişikliğe kadar ulaştı. Her bilginin kaynağını verdim. Uzun araştırmalarım sonucu bu sayfada düzenlemeler yaptım. Teşekkürler... Bu imzasız yazı Kimek Kuman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Pomaklar maddesine baktım. Öncelikle madde kalitesi için saygın kaynaklar kullanmanız önemli. Vikipedi'nin düzen kurallarına da bakarsanız yazı kaliteniz artar ve daha az düzeltme müdahalesi görürsünüz. Madde kaynaklarından "TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Edirne: 2008 / Prof.Dr. İlker Alp Pomak Türkleri [Kuman Kıpçaklar]." gibi kaynakta künye düzeni biraz bozuk. Kaynakça için ya geleneksel "Yazar adı soyadı, yayın adı, basan kurum veya yer, basılan şehir ve baskı yılı" sistemine göre ya APA sistemine göre kaynak yazılmalı. Ve mümkünse kaynağın elektronik yani internet bağlantısı verilmeli. Bu durumda kaynak daha da sağlam ve iş görmüş olur. Vikipedi:Kaynak gösterme maddesine de bakınız; yol gösterici olur. Bunlar dışında yardım talebiniz varsa nedir? Bödöŋtıl ileti 19:12, 28 Ekim 2016 (UTC)

Pomaklar sayfasında değişiklik yaptım.[kaynağı değiştir]

Bakarmısınız? Bu imzasız yazı Kimek Kuman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kimek Kuman merhaba. Madde düzenleme açıklamasına "Bu maddelerin kaynağını ben oluşturdum. Uzun bir süre bakılmadığı..." gibi açıklamalara gerek yok. Ne yapıldığı öz olarak yazılsa yeter. Bunun dışında maddede bir düzenleme kargaşası görünümü var. Yavaşça bakmak gerek. Bödöŋtıl ileti 17:17, 01 Ocak 2017 (UTC)