Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hedef 2023 (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Zaitsév 15:23, 12 Şubat 2016 (UTC)

Hedef 2023[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

kayda değerliği parti maddesiyle birlikte değerlendirilmeli. daha önceki adaylık hızlı kalsın 2, kalsın 2, aktarılsın 8, hızlı silinsin 1, silinsin 3 şeklinde sonuçlanmış ancak fikir birliğine varılamamıştır diye kapatılmıştır. bu nedenle ve aradan makûl bir süre geçtiği için yeniden değerlendirilmesi iyi olur. bu bağlamda 'aktarılsın' oylarının sonuç değerlendirmesinde oynadığı rol hakkında da gerekli yerlerde konuşulmasında yarar var. --kibele 08:36, 1 Şubat 2016 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın ya da Silinsin Silinsin AKP maddesine.. gerçi o maddedeki içerik dışında kalanlar kaynaksız ve doğrudan bu slogana bağlanabilecek şeyler değil bu açıdan tamamının aktarılmasına da gerek yok. --kibele 08:36, 1 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Herkese 2 anahtar, Hilalkart, Merkez Türkiye gibi sayfalar olmadığı için bu sayfa silinmelidir. Ayrıca propaganda sayfası olduğu aşikar ansiklopedik şekilde yazılmamış. Ιβο (mesaj) 08:40, 1 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tek tek maddeler sayılmadan ya da sayılarak AKP maddesi içinde bir özet geçilmesi daha iyi olur. --Kudyaz 01:13, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin bence silinmeli. siyasal parti manifestosuna hiç gerek yok.--Fikirmsj 08:17, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Siyasi parti vaatleri ayrı madde açılacak kadar kayda değer değildir. --Eldarion 08:32, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın "Çapulcu" diyen de aynı kişi veya anlayış; "Hedef 2023" diyen de aynı kişi veya anlayış... Fark eden ne? Diğeri ne kadar Kd ise, bu da o kadar Kd dir. Bence çifte standarda gerek yok..Buradan da siyasi yandaşlık yaptığım anlamı sakın çıkartılmasın. 'Hedef 2023' ifadesi, şuan ki hali ile toplumda zaten bir kavrama dönüşmüş durumda. Öyle olmasaydı,sanırım madde de açılmazdı..--Eğitmenmsj 15:37, 2 Şubat 2016 (UTC)
Cumhuriyetin 100. yılı için planlanan etkinliklerle Soykırımın 100. yılı için planlanan etkinlikler arasında çok bir fark göremiyorum. İkisi de birer 100. yıl sayfası. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?--Kudyaz 15:46, 2 Şubat 2016 (UTC)
@Kudelski Konu bu değil. Bunun ilgili yerde tartışılması daha doğru olur. SAS'ları ilgisiz yerlere çekmemeliyiz --Zaitsév 15:54, 2 Şubat 2016 (UTC)
Merhaba Zaitsev. Benzer tartışmalarda farklı oylar verildiğini gördüğüm için burada sormam doğal bence. Kullanıcı olaya diğer açıdan da bakıp oyunu değiştirebilir mesela. --Kudyaz 15:56, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Önceki adaylıktaki yorumum geçerli, maddenin kalması durumunda her partiye hatta her bağımsız adaya her seçimde hedefleri hakkında madde açma hakkı doğar. Bu durum da Vikipedi'yi boş vaatler çöplüğüne çevirir. Her seçim için söylenen vaatleri ana maddeye eklemek de pek ansiklopedik gözükmüyor. --Pinkmlover - mesaj 15:48, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Oyum silinmesi yönünde ancak silinmemesi gerektiğini düşünen varsa Adalet ve Kalkınma Partisi - Hedef 2023 alt başlığı altına ekleyebilir. Öterbülbül 21:44, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik olmadığına dair yukarıda belirtilen görüşlere katılarak. Dr. Coalmesaj 21:47, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Yeteri kadar kaynak tarafından konu edilen "herhangi" bir konu, aklınıza ne gelirse artık, kayda değer kabul edilmekte. Size İngilizce Vikipedi'den öyle "saçma" örnekler gösterebilirim ki bu maddeyle kıyaslanamazlar bile. Vaat deyin hayal deyin hedef deyin fark etmez, bu madde bariz bir biçimde kayda değerdir, zira yeteri sayıda bağımsız ve güvenilir kaynak tarafından konu edilmiştir. Ayrıca bunlar yalnızca vaat değil, seçim kampanyası, tıpkı şu madde gibi. O madde var diye bu da olmalı demiyorum, ikisi de benzer konuyu anlatıyor ve kayda değerlikleri kaynaklarla ispat edilmiş.--RapsarEfendim? 17:50, 3 Şubat 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Ak Parti'nin vizyonu ile alakalı olması sebebiyle aktarılması daha uygun olacaktır. Ayrıyeten bir madde olmasına gerek yok diye düşünüyorum. --Mecnun (mesaj) 18:47, 3 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Rapsar'a katılıyorum. Bir konu kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, birden çok ikincil kaynaklarca içerik edilmiş veya kapsanmışsa kayda değerdir. Ancak maddedin geliştirmeye açık olmadığını düşünüyorum.-- Hakan·IST 22:48, 3 Şubat 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Madde bu haliyle içeriği fazla geliştirmeye yönelik olmayan seçim beyannamesi kıvamında görünüyor. Mevcut içerik ile AKP maddesindeki ilgili başlık geliştirebilir.--Śαвяí¢αи76ileti 10:25, 4 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin İlgili siyasi parti maddesinde alt başlıkta yer alabilir fakat önceki benzer maddeleri de referans alarak tek başına ve bu haliyle ansiklopedik nitelikte olmadığı düşüncesindeyim. Saygılarımla,  Nukteolog  Kullanıcı | Mesaj 23:47, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Çekimser Çekimser - Siyasi görüşlerimiz bizi oylamada etkilememeli. Maddenin kayda değerliği kesindir. Ancak madde içeriği ansiklopedik olmasından çok şu sayfaya benziyor. Oyumu kararsız olarak kullanıyorum. McAang 15:11, 10 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın-- Kayda değerlik kayda değerlik yönergelerine göre belirlenir. Kullanıcıların kendi siyasi görüş ve yönelimlerine göre değil. Buna sansür uygulamak, nacizane abesle iştigalden başka bir şey de değildir. Jumpeax (mesaj) 22:04, 10 Şubat 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.