Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Özgürlük Dünyası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 13:50, 7 Ekim 2017 (UTC)

Özgürlük Dünyası[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bir yıldır kayda değerilk etiketi ile duruyor. Kanun hükmünde kararname ile kapatılması ile ilgili haberlerde yer alan "isim alıntısı" dışında sadece yayıncı kuruluş Evrensel'in referansları var. Burada kararlaştırılsın. --Maurice Flesier message 10:43, 28 Eylül 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin bağımsız ve güvenilir kaynaklar tarafından kayda değerliği ispat edilemediği için silinmeli. --Maurice Flesier message 10:44, 28 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kaynak taraması yaptım ama dişe dokunur bir şey bulamadım. --Mecnun (mesaj) 10:59, 28 Eylül 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Tartışma sayfasında yazmış, bağlantılar vermiştim. Akademik geçerliliği olan bir dergi olması ve içeriği bakımından üniversitelerin aboneliği bulunması gibi ilginçliğini de katarsak kalması gerektiğini düşünüyorum. --Kingbjelica (mesaj) 14:17, 28 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğunu ispat edecek bağımsız ve güvenilir kaynaklar yok (üstteki gerekçe ise yönergelerimize dayandırılamayan bir gerekçe değil, bunun açıklamasını da tartışma sayfasında belirtmişim).--RapsarEfendim? 16:00, 28 Eylül 2017 (UTC)
  • Atıflarla ansiklopedi maddesi yazılmaz. Yaptığım aramada dergiyi kayda değerliğe yetecek biçimde konu alan bağımsız kaynaklara rastlayamadım. Silinsin veya uygun bir madde varsa aktarılsın. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22:09, 28 Eylül 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum öğrenim gördüğüm üniversitenin web adresinde yer alan akademik bir makalenin sonunda adım ve soyadım atıf alıyor. O halde kendi biyografimi kayda değer kabul edip madde olarak açayım, iyi fikir :) --Maurice Flesier message 22:15, 28 Eylül 2017 (UTC)
  • KD olmadığı kanaatiyle silinsin. chanseyMesajYaz 21:37, 29 Eylül 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.