Rihanna şarkıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Siyah saçlı bir kadın siyah bir kıyafet giymiş.
Rihanna, 2012.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, müzikal kariyeri boyunca yedi stüdyo albümü kaydetti ve çeşitli şarkıcılar ile düet projeleri içinde bulundu. Şubat 2005'te Def Jam Recordings ile sözleşme imzaladıktan sonra, Carl Sturken ve Evan Rogers ile çalışmaya başlayarak ilk stüdyo albümü Music of the Sun'ı hazırladı ve aynı yıl içinde yayımladı.[1][2] Ödüllü şarkı sözü yazarı Diane Warren, albüm ile aynı adı taşıyan şarkının, Grammy Ödülü sahibi şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Deniece Williams "Willing to Wait" şarkısının söz yazımında görev aldı.[3][4] Sturken ve Rogers, kendisinin ikinci stüdyo albümü A Girl like Me'de (2006) yer alan 16 şarkıdan 9 tanesinin söz yazımında ve yapımında görev aldı.[5] Albümün çıkış şarkısı "SOS", Evan "Kidd" Bogart ve J. R. Rotem tarafından yazıldı.[5]

Üçüncü stüdyo albümü Good Girl Gone Bad'i 2007'de yayımladı. Albümde, daha önceden çalıştığı söz yazarları ve bestecilerin yanı sıra birçok yeni söz yazarı ve besteci ile çalıştı. Sturken ve Rogers, albümde yer alan şarkılardan yalnızca iki tanesinin oluşturulmasında görev aldı.[6]

Şarkı listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İçindekiler
Sean Paul, "Break It Off" adlı parçanın yazımında ve vokallerinde eşlik etti.[5]
"Cheers (Drink to That)" adlı parçada Avril Lavigne'in şarkısı "I'm with You"'dan sample kullanıldı. Avril Lavigne bu sayede şarkının söz yazarı olarak yer aldı.[7]
Avusturalyalı şarkıcı söz yazarı Sia, "Diamonds" adlı parçayı yazdı.
"Don't Stop the Music" adlı parça, Michael Jackson'ın "Wanna Be Startin' Somethin'" adlı şarkısından sample içerir. Jackson bu sayede şarkının söz yazarı olarak yer aldı.[6]
A picture of a woman smiling, and waving
"Half of Me" parçası İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Emeli Sandé tarafından kaleme alındı.[8]
A picture of a man with his hair tied back and wearing a white T-shirt
İspanyol pop şarkıcısı David Bisbal, "Hate That I Love You" adlı parçanın Spanglish versiyonunda yer aldı. Şarkı, Good Girl Gone Bad albümünün 2008'deki yeni baskısında yer aldı.[9]
A picture of two men standing next to each other
Maroon 5 üyelerinden Adam Levine (resimde sağdaki) ve James Valentine (resimde soldaki), "If I Never See Your Face Again" adlı parçanın yazımını üstlendi ve Rihanna parçaya konuk vokalist olarak eşlik etti.[6]
A picture of a man wearing a cap and holding a microphone
Eminem "Love the Way You Lie" ve "Love the Way You Lie (Part II)" adlı parçaların yazımında yer aldı.[7][10]
A picture of a woman wearing a black jacket and holding a microphone
Barbadoslu şarkıcı ve söz yazarı Shontelle, reggae-etkileri içeren "Man Down" adlı parçayı yazdı.[7][11]
A picture of a group performing on stage
The Black Eyed Peas'den apl.de.ap (resimde ortada, sağdaki) ve will.i.am (resimde ortada, soldaki), "Photographs" adlı parçanın yazımına eşlik ederken will.i.am konuk vokalist oldu.[12]
A picture of a group performing on stage
Coldplay tarafından yazılan "Princess of China" adlı parçada Rihanna, konuk olarak yer aldı.[13]
A picture of a woman wearing a black outfit with blonde hair singing
Nicki Minaj, "Raining Men" adlı parçanın rap kısmını yazdı ve konuk vokalist olarak yer aldı.[7]
A picture of a man
Justin Timberlake, "Rehab" adlı parçanın sözlerini yazdı ve konuk vokalist olarak eşlik etti.[6]
A picture of a blonde woman looking to her right wearing a black shirt and smiling
"S&M" adlı parçanın remiksinde Amerikan kayıt sanatçısı Britney Spears yer aldı.[14]
A picture of a man sitting in a recording studio
Ne-Yo, "Stupid in Love" adlı parçanın yazımına ve Stargate ile prodüksiyonuna eşlik etti.[12][15] However, the songwriter later revealed that the song was written two days before the event.[15]
A picture of a group performing
The xx grubundan Jamie xx (resimde, en soldaki), Drake'in "Take Care" adlı şarkısının yazımına eşlik etti, Rihanna şarkıya konuk vokalist oldu.[16]
A picture of a man wearing sunglasses singing
Sean Combs, Rihanna'nın "Talk That Talk" adlı parçasını yazdı ve Jay-Z şarkıya eşlik etti.[17]
Rap şarkıcısı Jay-Z, Rihanna ile "Umbrella", "Run This Town" ve "Talk That Talk" gibi şarkılara eşlik etti.[17]
A close up picture of a man
Drake, "What's My Name?" adlı parçayı yazdı ve konuk vokalist olarak yer aldı.[7]
A picture of a man smiling
David Guetta, "Right Now" ve "Who's That Chick?" adlı şarkıları yazdı, Rihanna ise şarkılarda yer aldı.[18]
A picture of a man wearing black shades
Gitarist Slash, "Rockstar 101" adlı şarkıda yer aldı.
A picture of a man wearing black shades and smiling
Yapımcı Tricky Stewart, Rihanna'nın Good Girl Gone Bad adlı albümünden itibaren birçok şarkısının yazımında yer aldı. "Umbrella", "Breakin' Dishes", "Hard" ve "Complicated" gibi hit şarkılarda söz yazarlığı yaptı.
Alman şarkıcı ve söz yazarı Bibi Bourelly, "Bitch Better Have My Money" adlı parçada ve Anti albümünün birçok şarkısında söz yazarlığı yaptı.
Şarkı Söz yazar(lar)ı Albüm(ler) Yıl Kay.
"Ah!" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"American Oxygen" Alexander Grant
Candice Pillay
X Ambassadors
Robyn Fenty
Single olarak yayımlandı 2015
"Answer" Bilinmiyor Talk That Talk albümünden silindi 2018 [20][21]
"As Real as You and Me" Rodney "Darkchild" Jerkins
Alicia Williams
Robyn Fenty
Home 2015
"Bad (Remix)"
Wale ile Rihanna
Olubowale Akintimehin
Tiara Thomas
Kelson Camp
The Gifted 2013 [22]
"Bad Girl"
Rihanna ile Chris Brown
Chris Brown
Darnell Dalton
Eric Florence
Ester Dean
Jamal Jones
Lamar Raynard Taylor
Confessions of a Shopaholic 2009 [23][24]
"Birthday Cake" Earnest Clark
Marcos Palacios
Robyn Fenty
Terius Nash
Talk That Talk 2011 [17]
"Birthday Cake (Remix)"
Rihanna ile Chris Brown
Earnest Clark
Marcos Palacios
Robyn Fenty
Terius Nash
Single olarak yayımlandı 2012 [17]
"Bitch Better Have My Money" Jamille Pierre
Bibi Bourelly
Robyn Fenty
Travis Scott
Single olarak yayımlandı 2015
"Boom Boom"
Cham ile Rihanna
Bilinmiyor Ghetto Story 2006 [25]
"Break It Off"
Rihanna ile Sean Paul
D. Bennett
K. Ford
Robyn Fenty
Sean Paul
A Girl like Me 2006 [5]
"Breakin' Dishes" Christopher "Tricky" Stewart
Terius Nash
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Bring it Back" Bilinmiyor A Girl Like Me albümünden silindi 2006
"Burritos" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2014
"California King Bed" Alex Delicata
Andrew Harr
Jermaine Jackson
Priscilla Renea
Loud 2010 [7]
"Can't Remember to Forget You"
Shakira ile Rihanna
John Hill
Tom Hull
Daniel Alexander
Erik Hassle
Shakira
Robyn Fenty
Shakira 2014 [26]
"Cheers (Drink to That)" Andrew Harr
Avril Lavigne
Chris Ivery
Corey Gibson
Graham Edwards
Jermaine Jackson
Laura Pergolizzi
Lauren Christy
Scott Spock
Stacy Barthe
Loud 2010 [7]
"A Child Is Born" Stephen Vincent Benét Now That's What I Call Christmas! 4 2010 [27]
"Cigarettes & Lipstick" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"Close to You" Brian Seals
James Fauntleroy
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"Cockiness (Love It)" Candice Pillay
D. Loernathy
Robyn Fenty
Shondrae Crawford
Talk That Talk 2011 [17]
"Cockiness (Love It) (Remix)"
Rihanna ile ASAP Rocky
Candice Pillay
D. Loernathy
Rakim Mayers
Robyn Fenty
Shondrae Crawford
Single olarak yayımlandı 2012 [29]
"Cold Case Love" James Fauntleroy II
Justin Timberlake
Robin Tadross
Rated R 2009 [12]
"Complicated" Ester Dean
Christopher "Tricky" Stewart
Loud 2010 [7]
"Consideration"
iSZA ile
Solana Rowe
Tyran Donaldson
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"Coulda Been the One" Carl Sturken
Evan Rogers
A Girl like Me 2006 [5]
"Counterfeit"
Chris Brown ile Rihanna, Kelly Rowland & Wiz Khalifa
Bilinmiyor Before The Party 2015 [30]
"Crazy Little Thing Called Love"
Rihanna ile J-Status
A. Barwise
A. Thompson
B. Barwise
Carl Sturken
D. Virgo
Evan Rogers
O. Stewart
A Girl like Me 2006 [5]
"Cry" Frankie Storm
Mikkel Storleer Eriksen
Tor Erik Hermansen
Good Girl Gone Bad 2008 [6]
"Dancing in the Dark" Mikkel Storleer Eriksen
Tor Erik Hermansen
Ester Dean
Maureen Anne McDonald
Robyn Fenty
Home 2015
"Dem Haters"
Rihanna ile Dwane Husbands
Aion Clarke
Carl Sturken
Evan Rogers
M. Hallim
Michael Flowers
V. Morgan
A Girl like Me 2006 [5]
"Desperado" Krystin "Rook Monroe" Watkins
Mick Schultz
Robyn Fenty
James Fauntleroy
D. Rachel
Anti 2016 [28]
"Diamonds" Benjamin Levin
Mikkel Storleer Eriksen
Sia Furler
Tor Erik Hermansen
Unapologetic 2012 [8]
"Disturbia" Allen Merritt
Brian Kennedy Robert
Chris Brown
Good Girl Gone Bad: Reloaded 2008 [6]
"Do Ya Thang" Robyn Fenty
Terius Nash
Talk That Talk 2011 [17]
"Don't Stop the Music" Michael Jackson
Mikkel Storleer Eriksen
Tawanna Dabney
Tor Erik Hermansen
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Drop That" Bilinmiyor Music removed from the lineup Anti 2015 [19]
"Drunk on Love" Baria Qureshi
Ester Dean
Jamie Smith
Mikkel S. Eriksen
Oliver Sim
Romy Madley Croft
Tor Erik Hermansen
Talk That Talk 2011 [17]
"Fading" Ester Dean
Jamal Jones
Loud 2010 [7]
"Famous"
Kanye West ile Rihanna
The Life of Pablo 2016
"Farewell" Alexander Grant
Alja Jackson
Chauncey Hollis
Ester Dean
Priscilla Renea
Robyn Fenty
Talk That Talk 2011 [17]
"Final Goodbye" Charlene Gilliam
Curtis Richardson
Luke McMaster
A Girl like Me 2006 [5]
"Fire Bomb" Brian Kennedy
James Fauntleroy II
Robyn Fenty
Rated R 2009 [12]
"First Time"
Fabolous ile Rihanna
Bilinmiyor From Nothin' to Somethin' 2007 [31]
"Fly"
Nicki Minaj ile Rihanna
C. Rishad
J. R. Rotem
K. Hissink
Onika Maraj
W. Jordan
Pink Friday 2010 [32]
"Fool in Love" Ester Dean
Henry Walter
Lukasz Gottwald
Talk That Talk 2011 [17]
"FourFiveSeconds"
Rihanna, Kanye West and Paul McCartney
Kanye West
Paul McCartney
Kirby Lauren
Mike Dean
Ty Dolla Sign
Dave Longstreth
Dallas Austin
Elon Rutberg
Noah Goldstein
Single olarak yayımlandı 2015
"G4L" Saul Milton
James Fauntleroy II
Robyn Fenty
Will Kennard
Rated R 2009 [12]
"Garden" Jonathan David Bellion
Robyn Fenty
Stephen David McGregor
Travis Franklyn Mendes
Dwayne Richard Chin-Quee
Yok 2019 [33]
"Get It Over With" Brian Seals
James Fauntleroy
Unapologetic 2012 [8]
"A Girl like Me" Carl Sturken
Evan Rogers
Robyn Fenty
A Girl like Me 2006 [5]
"Good Girl Gone Bad" Lene Marlin
Mikkel S. Eriksen
Shaffer Smith
Tor Erik Hermansen
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Goodbye" Bilinmiyor Yok 2010 [34]
"Goodnight Gotham" Paul Epworth
Florence Welch
Robyn Fenty
C. Boggs
Anti 2016 [28]
"Half of Me" Emeli Sandé
Mikkel S. Eriksen
Shahid Khan
Tor Erik Hermansen
Unapologetic 2012 [8]
"Hard"
Rihanna ile Jeezy
Christopher "Tricky" Stewart
Jay Jenkins
Terius Nash
Robyn Fenty
Rated R 2009 [12]
"Hate That I Love You"
Rihanna ile Ne-Yo
Mikkel S. Eriksen
Shaffer Smith
Tor Erik Hermansen
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Hate That I Love You" (Spanglish version)
Rihanna ile David Bisbal
Mikkel S. Eriksen
Shaffer Smith
Tor Erik Hermansen
Good Girl Gone Bad: Reloaded 2008 [6]
"Hatin' on the Club"
Rihanna ile The-Dream
Bilinmiyor Good Girl Gone Bad albümünden silindi 2009 [35]
"Haunted" Carl Sturken
Evan Rogers
Good Girl Gone Bad 2008 [6]
"Here I Go Again"
Rihanna ile J-Status
Carl Sturken
Evan Rogers
J-Status
Robyn Fenty
Music of the Sun 2005 [2]
"Higher" Ernest Wilson
Bibi Bourelly
Robyn Fenty
James Fauntleroy
Jerry Butler
Kenny Gamble
Leon Huff
Anti 2016 [28]
"Hole in My Head"
Rihanna ile Justin Timberlake
James Fauntleroy II
Justin Timberlake
Robyn Fenty
Rated R 2009 [12]
"The Hotness"
Rihanna ile Shontelle
Bilinmiyor Save the Last Dance 2 2006
"Hypnotized" Carl Sturken
Evan Rogers
Robyn Fenty
Music of the Sun 2005 [2]
"I Hate It" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"If I Never See Your Face Again"
|Maroon 5 ile Rihanna
Adam Levine
James Valentine
Good Girl Gone Bad: Reloaded
ve
It Won't Be Soon Before Long
2008 [6]
"If It's Lovin' that You Want" Jean-Claude Oliver
Lawrence Krisna Parker
Makeba Riddick
Samuel Barnes
Scott La Rock
Music of the Sun 2005 [2]
"If It's Lovin' that You Want (Part 2)"
Rihanna ile Cory Gunz
Jean-Claude Oliver
Lawrence Krisna Parker
Makeba Riddick
Samuel Barnes
Scott La Rock
Alaxsander Mosely
A Girl like Me 2006 [5]
"It Just Don't Feel Like Xmas (Without You)" Bilinmiyor Now That's What I Call Christmas! 3 2006 [36][37]
"James Joint" Robert Shea Taylor
James Fauntleroy
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"Just Be Happy" Marcus Allen
Melvin Sparkman
Shaffer Smith
Promosyon için yayımlandı 2006 [38][39]
"Jump" Elgin Lumpkin
Kevin Cossum
Michael Williams
Mikkel S. Eriksen
Sam Milton
Stephen Garrett
Timothy Mosely
Tor Erik Hermansen
Will Kennard
Unapologetic 2012 [8]
"Just Feel It" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2018 [40]
"Just Stand Up!"
Various artists
Kenneth "Babyface" Edmonds
Ronnie Walton
Hayır kurumu için kaydedildi 2008 [41]
"Kiss It Better" Jeff Bhasker
John Glass
Teddy Sinclair
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"Kisses Don't Lie" Carl Sturken
Evan Rogers
Robyn Fenty
A Girl like Me 2006 [5]
"The Last Song" Ben Harrison
Brian Kennedy
James Fauntleroy II
Robyn Fenty
Rated R 2009 [12]
"The Last Time" Carl Sturken
Evan Rogers
Music of the Sun 2005 [2]
"Lemme Get That" Shawn Carter
Terius Nash
Timothy Mosley
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Lemon"
N.E.R.D. ile Rihanna
Pharrell Williams
RIhanna
Williams
No One Ever Really Dies 2017
"Lemon Drake Remix"
N.E.R.D. ile Rihanna and Drake
Pharrell Williams
RIhanna
Drake
Williams
Single olarak yayımlandı 2018
"Let Me" Carl Sturken
Evan Rogers
Makeba Riddick
Mikkel S. Eriksen
Tor Erik Hermansen
Music of the Sun 2005 [2]
"Let Me In" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"Live Your Life"
T.I. ile Rihanna
B. Dan Mihai
Clifford Harris
J. Smith
Makeba Riddick
Paper Trail 2008 [42]
"Livin' a Lie"
The-Dream ile Rihanna
Carlos McKinney
Christopher "Tricky" Stewart
Terius Nash
Love Hate 2007 [43]
"Lost in Paradise" Ester Dean
Mikkel S. Eriksen
T McKenzie
Tor Erik Hermansen
Unapologetic 2012 [8]
"Love Looks Like Us" Keith Askey
Rachel Derrus
Robyn Fenty
Livvi Franc
Jeffrey Shum
Yok 2019 [44]
"Love on the Brain" Fred Ball
Joseph Angel
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"Love the Way You Lie"
Eminem ile Rihanna
Alexander Grant
Holly Hafermann
Marshall Mathers
Recovery 2010 [10]
"Love the Way You Lie (Part II)"
Rihanna ile Eminem
Alexander Grant
Holly Hafermann
Marshall Mathers
Loud 2010 [7]
"Love the Way You Lie (Part II)" (Piano version) Alexander Grant
Holly Hafermann
Marshall Mathers
Loud 2010 [7]
"Love Without Tragedy / Mother Mary" Carlos McKinney
Terius Nash
Unapologetic 2012 [8]
"Loveeeeeee Song"
Rihanna ile Future
Denisea "Blue June" Andrews
Nayvadius Wilburn
Unapologetic 2012 [8]
"Loyalty"
(Kendrick Lamar ile Rihanna)
Kendrick Duckworth
Dacoury Natche
Mark Spears
Terrace Martin
Anthony Tiffith
Damn 2017
"Mad House" Makeba Riddick
Robyn Fenty
Saul Milton
Will Kennard
Rated R 2009 [12]
"Man Down" Shama Joseph
Shontelle Layne
Theron Thomas
Timothy Thomas
Loud 2010 [7]
"A Million Miles Away" Carl Sturken
Evan Rogers
A Girl like Me 2006 [5]
"The Monster"
Eminem ile Rihanna
Marshall Mathers
Bryan Fryzel
Aaron Kleinstub
M. Athanasiou
Robyn Fenty
Jon Bellion
Bebe Rexha
The Marshall Mathers LP 2 2013 [45]
"Music of the Sun" Carl Sturken
Diane Warren
Evan Rogers
Robyn Fenty
Music of the Sun 2005 [2]
"Needed Me" Dijon McFarlane
Robyn Fenty
Nick Audino
Lewis Hughes
Khaled Rohaim
Te Warbrick
Adam Feeney
Brittany Hazard
Charles Hinshaw
D. Rachel
Anti 2016 [28]
"Never Ending" Chad Sabo
Robyn Fenty
Paul Herman
Dido Armstrong
Anti 2016 [28]
"No Love Allowed" Alexander Izquierdo
Ernest Wilson
Sean Fenton
Steve Wyreman
Unapologetic 2012 [8]
"Now I Know" Carl Sturken
Evan Rogers
Robyn Fenty
Music of the Sun 2005 [2]
"Nobody's Business"
Rihanna ile Chris Brown
Carlos McKinney
Michael Jackson
Terius Nash
Unapologetic 2012 [8]
"Nothing Is Promised"
Mike Will Made It and Rihanna
Michael Williams II
A. Hogan
N. Wilburn
Robyn Fenty
Ransom 2 2016
"Numb"
Rihanna ile Eminem
Aldrin Davis
Connie Mitchell
Kanye West
Marshall Mathers
Warren Felder
Ronald "Flippa" Colson
Sam Dew
Unapologetic 2012 [8]
"Numba 1 (Tide Is High)"
Kardinal Offishall ile Rihanna
Dwayne Chin-Quee
Jason Harrow
John Holt
Not 4 Sale 2008 [46]
"The One"
Memphis Bleek ile Rihanna
Carl Sturken
Charles Jackson
Evan Rogers
Malik Cox
Roosevelt Harrell
534 2005 [46]
"Only Girl (In the World)" Crystal Nicole Johnson
Mikkel S. Eriksen
Sandy Wilhelm
Tor Erik Hermansen
Loud 2010 [7]
"Photographs"
Rihanna ile will.i.am
Allan Pineda
Jean Baptiste
Michael McHenry
William Adams
Rated R 2009 [12]
"Phresh Out the Runway" David Guetta
Giorgio Tuinfort
Robyn Fenty
Terius Nash
Unapologetic 2012 [8]
"Pon de Replay" Carl Sturken
Evan Rogers
Vada Nobles
Music of the Sun 2005 [2]
"Pose" Chauncey Hollis
Bibi Bourelly
Robyn Fenty
Jacques Webster
Anti 2016 [28]
"Pour It Up" Michael Williams
Theron Thomas
Timothy Thomas
Unapologetic 2012 [8]
"Power" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"Precious Time" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"Princess of China"
Coldplay ile Rihanna
Brian Eno
Chris Martin
Guy Berryman
Jonny Buckland
Will Champion
Mylo Xyloto 2011 [13]
"Private Loving" Collin Edwards
Monique Lawrence
Alex Ogunmokun
Yok 2019 [47]
"P.S. (I'm Still Not Over You)" Carl Sturken
Evan Rogers
A Girl like Me 2006 [5]
"Push Up on Me" Cynthia Weil
J. R. Rotem
Lionel Richie
Makeba Riddick
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Put It Up"
Rihanna ile Chris Brown
Yok Bilinmiyor 2015
"Question Existing" Shawn Carter
Shaffer Smith
Shea Taylor
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Raining Men"
Rihanna ile Nicki Minaj
Melvin Hough II
Onika Maraj
Rivelino Wouter
Timothy Thomas
Theron Thomas
Loud 2010 [7]
"Red Lipstick" Saul Milton
Terius Nash
Robyn Fenty
Will Kennard
Talk That Talk 2011 [17]
"Redemption Song" Bob Marley Hayır kurumu için kaydedildi 2010 [48][49][50]
"Rehab" Hannon Lane
Justin Timberlake
Timothy Mosley
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Right Now"
Rihanna ile David Guetta
David Guetta
Giorgio Tuinfort
Mikkel S. Eriksen
Nick Rotteveel
Robyn Fenty
Shaffer Smith
Terius Nash
Tor Erik Hermansen
Unapologetic 2012 [8]
"Roc Me Out" Ester Dean
Mikkel S. Eriksen
Tor Erik Hermansen
Talk That Talk 2011 [17]
"Rockstar 101"
Rihanna ile Slash
Christopher "Tricky" Stewart
Robyn Fenty
Terius Nash
Rated R 2009 [12]
"Roll It"
J-Status ile Rihanna and Shontelle
Sheldon Benjamin
Shontelle Layne
The Beginning 2007 [51]
"Rude Boy" Ester Dean
Makeba Riddick
Mikkel S. Eriksen
Rob Swire
Robyn Fenty
Tor Erik Hermansen
Rated R 2009 [12]
"Run This Town"
Jay-Z ile Kanye West and Rihanna
Alatas Athanasios
Ernest Wilson
Jeff Bhasker
Kanye West
Robyn Fenty
Shawn Carter
The Blueprint 3 2009 [52]
"Rush"
Rihanna ile Kardinal Offishall
Carl Sturken
Evan Rogers
Music of the Sun 2005 [2]
"Russian Roulette" Charles T. Harmon
Shaffer Smith
Rated R 2009 [12]
"S&M" Ester Dean
Mikkel S. Eriksen
Sandy Wilhelm
Tor Erik Hermansen
Loud 2010 [7]
"Same Old Love" Charlotte Aitchison
Ross Golan
Tor Erik Hermansen
Mikkel S. Eriksen
Benjamin Levin
Anti albümünden silindi 2018 [28]
"Same Ol' Mistakes" Kevin Parker Anti 2016 [28]
"Say It" Brian Thompson
Clifton Dillon
Ewart Brown
Makeba Riddick
Quaadir Atkinson
Lowell "Sly" Dunbar
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Scratch"
(Intro for Good Girl Gone Bad Tour)
Tony Bruno Good Girl Gone Bad Live 2007 [53][54]
Selfish
Future ile Rihanna
Nayvadius Wilburn
Noel Fisher
Omar Walker
Robyn Fenty
Hndrxx 2017 [55]
"Selfish Girl" Carl Sturken
Evan Rogers
A Girl like Me 2006 [5]
"Sell Me Candy" Makeba Riddick
Terius Nash
Timothy Mosley
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Sex with Me" Jahron Braithwaite
Matthew Samuels
* Adam Feeney
Anderson Hernandez
Chris Hansen
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"Sexuality" Bilinmiyor Yok 2010 [56]
"Should I?"
Rihanna ile J-Status
Carl Sturken
Evan Rogers
J-Status
Music of the Sun 2005 [2]
"Shut Up and Drive" Bernard Sumner
Carl Sturken
Evan Rogers
Gillian Gilbert
Peter Hook
Stephen Paul David Morris
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Shy Ronnie 2: Ronnie & Clyde"
The Lonely Island ile Rihanna
Andy Samberg
Rihanna, Akiva Schaffer, Jorma Taccone, T. Williams
Turtleneck & Chain 2011 [57]
"Skin" Kenneth Coby
Ursula Yancy
Loud 2010 [7]
Slower To Heal Bilinmiyor Rated R albümünden silindi 2010
"SOS" Ed Cobb
Evan "Kidd" Bogart
J. R. Rotem
A Girl like Me 2006 [5]
"Stay"
Rihanna ile Mikky Ekko
Elof Loelv
Justin Parker
Mikky Ekko
Unapologetic 2012 [8]
"Stranded (Haiti Mon Amour)"
Rihanna with Bono, The Edge and Jay-Z
David Evans
Kasseem Dean
Paul Hewson
Robyn Fenty
Shawn Carter
Hope for Haiti Now 2010 [58]
"Stupid in Love" Mikkel S. Eriksen
Tor Erik Hermansen
Shaffer Smith
Rated R 2009 [12]
"Take a Bow" Mikkel S. Eriksen
Shaffer Smith
Tor Erik Hermansen
Good Girl Gone Bad: Reloaded 2008 [6]
"Take Care"
Drake ile Rihanna
Aubrey Graham
James Smith
Noah Shebib
Take Care 2011 [16]
"Talk That Talk"
Rihanna ile Jay-Z
Anthony Best
Chucky Thompson
Christopher Wallace
Ester Dean
Mikkel S. Eriksen
Sean Combs
Shawn Carter
Tor Erik Hermansen
Talk That Talk 2011 [17]
"Taurus" Bilinmiyor Anti albümünden silindi 2015 [19]
"Te Amo" James Fauntleroy II
Mikkel S. Eriksen
Robyn Fenty
Tor Erik Hermansen
Rated R 2009 [12]
"That La, La, La" Brian George
Curt Bedeau
Dernst Emile
Gerry Charles
Junior Clark
Lucien George Jr.
Paul Anthony
Music of the Sun 2005 [2]
"There's a Thug in My Life"
Rihanna ile J-Status
Carl Sturken
Evan Rogers
E. Jordan
Music of the Sun 2005 [2]
"This Is What You Came For"
Calvin Harris ile Rihanna
Calvin Harris
Taylor Swift
2016
"Throw Your Hands Up"
Elephant Man ile Rihanna
Carl Sturken
Bryan O'Neil
Christopher Birch
Evan Rogers
R. Martin
Robyn Fenty
Let's Get Physical 2008 [59]
"Tip Pon Toe" Bilinmiyor Good Girl Gone Bad albümünden silindi 2008
"Too Good"
Drake ile Rihanna
Aubrey Graham
Robyn Fenty
Paul "Nineteen85" Jefferies
Maneesh Bidaye
Dwayne "Supa Dups" Chin-Quee
Andrew Hershey
Andre Sutherland
A. Martin
Views 2016
"Towards the Sun" Tiago Carvalho
Robyn Fenty
Gary Go
Home 2015
"Turn Up the Music"
Chris Brown ile Rihanna
Bilinmiyor Yok 2012 [60]
"Umbrella"
Rihanna ile Jay-Z
Christopher "Tricky" Stewart
Kuk Harrell
Shawn Carter
Terius Nash
Good Girl Gone Bad 2007 [6]
"Unfaithful" Mikkel S. Eriksen
Shaffer Smith
Tor Erik Hermansen
A Girl like Me 2006 [5]
"Used To (Nobody)"
Rihanna ile Chris Brown
Bilinmiyor Yok 2017 [61]
"Wait Your Turn" James Fauntleroy II
Mikkel S. Eriksen
Robyn Fenty
Saul Milton
Takura Tendayi
Tor Erik Hermansen
Will Kennard
Rated R 2009 [12]
"Watch n' Learn" Alja Jackson
Chauncey Hollis
Priscilla Renea
Robyn Fenty
Talk That Talk 2011 [17]
"We All Want Love" Ernest Wilson
Ester Dean
Kevin Randolph
Steve Wyreman
Talk That Talk 2011 [17]
"We Found Love"
Rihanna ile Calvin Harris
Calvin Harris Talk That Talk 2011 [17]
"We Ride" Makeba Riddick
Mikkel S. Eriksen
Tor Erik Hermansen
A Girl like Me 2006 [5]
"What's My Name?"
Rihanna ile Drake
Aubrey Graham
Ester Dean
Mikkel S. Eriksen
Traci Hale
Tor Erik Hermansen
Loud 2010 [7]
"What Now" Parker Ighile
Olivia Waithe
Nathan Cassells
Unapologetic 2012 [8]
"Where Have You Been" Calvin Harris
Ester Dean
Geoff Mack
Henry Walter
Lukasz Gottwald
Talk That Talk 2011 [17]
"Whip It"
Rihanna ile Megan Thee Stallion
Alicia Michelle Cherry Yok 2019 [62]
"Whipping my Hair" Unknown Good Girl Gone Bad albümünden silindi 2007 [63]
"Who Ya Gonna Run To" Carl Sturken
Evan Rogers
A Girl like Me 2006 [5]
"Who's That Chick?"
David Guetta ile Rihanna
David Guetta
Frédéric Riesterer
Giorgio Tuinfort
Kinda "Kee" Hamid
One Love 2010 [18]
"Wild Thoughts" Jahron Braithwaite
Khaled Khaled
Robyn Fenty
Bryson Tiller
Jerry Duplessis
Wyclef Jean
David Mcrae
High Moore
Carlos Santana
Grateful 2017 [64]
"Willing to Wait" Carl Sturken
Cotton Greene
Deniece Williams
Evan Rogers
Henry Redd
Nathan Watts
Robyn Fenty
Music of the Sun 2005 [2]
"Work" Jahron Braithwaite
Matthew Samuels
Allen Ritter
Rupert Thomas
Aubrey Graham
Robyn Fenty
Monte Moir
Anti 2016 [28]
"Woo" Chauncey Hollis
Jacques Webster
Jeremih Felton
Abel Tesfaye
Robyn Fenty
Terius Nash
D. Rachel
Jean Baptist
Anti 2016 [28]
"Yeah, I Said It" Tim Mosley
Bibi Bourelly
Evon Barnes
Daniel Jones
Chris Godbey
Jean-Paul Bourelly
Robyn Fenty
Anti 2016 [28]
"You da One" Ester Dean
Henry Walter
John Hill
Lukasz Gottwald
Robyn Fenty
Talk That Talk 2011 [17]
"You Don't Love Me (No, No, No)"
Rihanna ile Vybz Kartel
Dawn Penn
Bo Diddley
Willie Cobbs
Music of the Sun 2005 [2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Patterson, Sylvia (26 Ağustos 2007). "Singing in the rain". The Guardian. Guardian News and Media. Erişim tarihi: 24 Eylül 2011. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m n o Music of the Sun (inlay cover). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2005. B000ATITYA. 
  3. ^ Warner, Kara (10 Ocak 2012). "Songwriting Legend And Double Grammy Nominee Diane Warren Dishes On Bieber, Cher and Beyonce". MTV News. Viacom. 29 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2012. 
  4. ^ "Deniece Williams". MTV. Viacom. Erişim tarihi: 23 Şubat 2012. 
  5. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r A Girl Like Me (inlay cover). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2006. 0602517170483. 
  6. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v Good Girl Gone Bad (inlay cover). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2007. 6-009143-327931. 
  7. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q Loud (inlay cover). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2010. B005HWUCMC. 
  8. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Unapologetic (inlay cover). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2012. 
  9. ^ "Good Girl Gone Bad: Reloaded by Rihanna". iTunes (Spain). Apple. 27 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2012. 
  10. ^ a b Recovery (Liner notes). Eminem. Interscope Records. 2010. s. 9. 2739452. 
  11. ^ Cheung, Nadine (25 Nisan 2011). "Rihanna, 'Man Down' – New Song". AOL Music. 29 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2011. 
  12. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Rated R (liner notes). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2009. B002QB1910. 
  13. ^ a b Mylo Xyloto (liner notes). Coldplay. EMI, Capitol Records. 2011. 509990 87553 2 2. 
  14. ^ "ACE Title Search". American Society of Composers, Authors and Publishers. Erişim tarihi: 17 Şubat 2012. 
  15. ^ a b Gardner, Elysa (6 Aralık 2009). "For Rihanna, 'Rated R' doesn't reveal it all". USA Today. Gannett Company. Erişim tarihi: 24 Ocak 2012. 
  16. ^ a b "Take Care – Drake". Allmusic. Credits: Rovi Corporation. 22 Kasım 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2011. 
  17. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q Talk That Talk (inlay cover). Rihanna. Def Jam Recordings, SRP Records. 2011. B0062IAEI2. 
  18. ^ a b One Love (inlay cover). David Guetta. Virgin, EMI France. 2010. B004WMCDIE. 
  19. ^ a b c d e f g h https://hiphop-n-more.com/2019/10/original-tracklist-rihanna-anti-album-revealed-in-book/https://hiphop-n-more.com/2019/10/original-tracklist-rihanna-anti-album-revealed-in-book/
  20. ^ https://www.youtube.com/watch?v=T-UlYVCVoFI&lc
  21. ^ http://2.bp.blogspot.com/-W4fPPzSQewk/TtIkBnfLjBI/AAAAAAAAbSw/mxgqtx8VJ_Q/s1600/11.jpg
  22. ^ "Arşivlenmiş kopya". Itunes.apple.com. 21 Kasım 1984. 9 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2013. 
  23. ^ Rodriguez, Jayson (8 Ocak 2009). "Chris Brown And Rihanna's First Real Duet Leaks". MTV. Viacom. 23 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2012. 
  24. ^ "Bad Girl - ACE Title Search". American Society of Composers, Authors and Publishers. 10 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  25. ^ "Ghetto Story by Cham". iTunes (United States). Apple. 14 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2012. 
  26. ^ Shakira (liner notes). Shakira. Sony Music Latin, RCA Records. 2014. 
  27. ^ "Vol. 4 – Now That's What I Call Christmas". Amazon.com. 12 Ekim 2010. 12 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2012. 
  28. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q Anti (inlay cover). Rihanna. Roc Nation, Westbury Road. 2016. 
  29. ^ "Rihanna - Cockiness (Love It) Remix (feat. ASAP Rocky)". iTunes Store (US). Apple. 7 Eylül 2012. 22 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Eylül 2012. 
  30. ^ Peters, Mitchell (27 Kasım 2015). "Chris Brown Drops Surprise Mixtape 'Before the Party' on Black Friday: Listen". Billboard. 11 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2015. 
  31. ^ "From Nothin' to Somethin' by Fabolous". iTunes (United States). Apple. 26 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2012. 
  32. ^ Pink Friday (inlay cover). Nicki Minaj. Cash Money Records, Young Money Entertainment, Universal Republic Records, Universal Motown. 2010. B0052WKZYC. 
  33. ^ "Garden". BMI. Erişim tarihi: 19 Kasım 2019. 
  34. ^ "New Rihanna Song "Goodbye" Recalls A Good Girl Gone Sad". Idolator.com. Spin Music, Spin Media. 28 Şubat 2010. Erişim tarihi: 14 Eylül 2013. 
  35. ^ Croteau, Lauren (30 Ocak 2009). "New Rihanna Song Leaked : "Hatin On the Club" – Audio". Crushable.com. Alloy Digital. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Eylül 2013. 
  36. ^ http://www.allmusic.com/album/now-thats-what-i-call-christmas%21-vol-3-mw0000559338
  37. ^ https://www.amazon.com/Just-Dont-Feel-Like-Without/dp/B001BKNS4I
  38. ^ "Artists get Happy for Clinique". Billboard. Prometheus Global Meda. 22 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  39. ^ "ACE Title Search (Just Be Happy, Rihanna)". American Society of Composers, Authors and Publishers. 10 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  40. ^ https://twitter.com/bchartsnet/status/1017565042580041728
  41. ^ "BMI – Abroad (Legal Title)". Broadcast Music, Inc. 23 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  42. ^ "ACE Title Search (Live Your Life, Rihanna)". American Society of Composers, Authors and Publishers. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  43. ^ "Love Hate – The-Dream". Allmusic. Credits: Rovi Corporation. Erişim tarihi: 26 Ocak 2012. 
  44. ^ "Love Looks Like Us". BMI. Erişim tarihi: 19 Kasım 2019. 
  45. ^ The Marshall Mathers LP 2 (Liner notes). Eminem. Interscope Records. 2013. 
  46. ^ a b "ACE Title Search (Number 1 (Tide is High), Rihanna)". American Society of Composers, Authors and Publishers. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  47. ^ BMI Repertoire. Type in Private Loving in the field Title.
  48. ^ Smith, Ian K. (25 Mart 2010). "Top 20 Political Songs: Redemption Song – Bob Marley and the Wailers – 1980". New Statesman. Jason Cowley. Erişim tarihi: 27 Ocak 2012. 
  49. ^ Webb, Robert (18 Haziran 2010). "Story of the Song: Bob Marley's Redemption Song". The Independent. Independent Print. Erişim tarihi: 27 Ocak 2012. 
  50. ^ "Rihanna covers Bob Marley's Redemption song while Simon Cowell gathers Brit singers to raise money for ravaged Haiti". Daily Mail. Associated Newspapers. 21 Ocak 2010. Erişim tarihi: 17 Şubat 2012. 
  51. ^ "ACE Title Search (Roll It Gal, Rihanna)". American Society of Composers, Authors and Publishers. Erişim tarihi: 17 Şubat 2012. 
  52. ^ The Blueprint 3 (inlay cover). Jay-Z. Roc Nation. 2009. B002DMJM66. 
  53. ^ "BMI – Scratch (Legal Title)". Broadcast Music, Inc. 16 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  54. ^ Ahmad, Azeem (16 Haziran 2008). "Rihanna – Good Girl Gone Bad Live". musicOMH. 10 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Temmuz 2012. 
  55. ^ "Future Is Dropping His 'HNDRXX' Album on Friday". XXL. 21 Şubat 2017. 11 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Şubat 2017. 
  56. ^ https://www.hotnewhiphop.com/rihanna-sexuality-song.8526.html
  57. ^ "Turtleneck & Chain (CD+DVD) by The Lonely Island". Amazon.ca. 27 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Eylül 2013. 
  58. ^ Reid, Shaheem (22 Ocak 2010). "Jay-Z, U2, Rihanna Team Up For Haiti Telethon". MTV. Viacom. 1 Ekim 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2012. 
  59. ^ "ACE Title Search (Throw Your Hands Up, Rihanna)". American Society of Composers, Authors and Publishers. Erişim tarihi: 10 Mart 2012. 
  60. ^ Conley, Mikaela (22 Şubat 2012). "Rihanna, Chris Brown Collaboration Sparks Outrage". American Broadcasting Company. Erişim tarihi: 23 Şubat 2012. 
  61. ^ https://www.youtube.com/watch?v=VfYDgc2jfNk
  62. ^ "Repertory". SESAC. 8 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ağustos 2019. 
  63. ^ "Archived copy". 2 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2017. 
  64. ^ Grateful (inlay cover). DJ Khaled. Epic Records. 2017.