Kullanıcı mesaj:Xberger

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mesaj Arşivi 1, Mesaj Arşivi 2


merhaba xberger, hizmetli başvurusunda gerekli bağlantıları verdiniz, eleştirinizi yaptınız. ayrıca sizden başka bir çok kişi de benzer konuları gündeme getirdi. ancak mesele artık kişiselleşmeye başladı. lütfen konudan biraz uzaklaşıp bu kişiye yönelik tavrınızı gözden geçirin. teşekkürler, kolay gelsin. --ki bl 10:20, 4 Şubat 2012 (UTC)

merhaba, ben konuya uydugu icin son yorumlari yapmistim. bende kisiselde degil konuyla aglakali yorumlar yaptim. eleman hizmetli olmak istedi bende neden buna uygun olmadigi icin argumanlar getirdim. ama tabi dediginiz gibi olsun. zaten birkac güne kalmaz türkce vikipedide yokum. ondan sonra istenilen düzende devam edebilirsiniz zaten. kolay gelsin.--Xberger 10:25, 4 Şubat 2012 (UTC)
tam da kişiselleştirme budur işte. böyle bir projeyi, bir kişiyle olan ilişkiniz üzerinden değerlendirmek, bu nedenle çalışmayı bırakmak.. size tavsiyem, katkılarınıza yoğunlaşmak, gerginlik yaratan durumlardan uzak durmak, yorulduysanız biraz uzaklaşıp tekrar dönmek olabilir. bu tartışmalar biter gider, geriye sadece ansiklopedinin kendisi kalır. kolay gelsin. --ki bl 10:44, 4 Şubat 2012 (UTC)
bu sizin acinizdan böyle olabilir bence böyle degil. ben olaya olumlu calisma ortami varmi yokmu diye bakiyorum. ben türkce vikipedinin adil yönetilmedigini düsünüyorum. su tartismalara harcadigim zaman icerinse ben en az 200 maca bilirdin, bunada bence siz hizmetlilerin pasiv durmasinda yolcu oldgunu düsünüyorum. rapsar her konuya karisti istedigi degisiklik icin standard vs. gösteremedigi halde herseye engel oldu. tartismaya ac standard belirleyelim ona göre calisalim dedim, istedigi oylamadan gecmeycegini bildigi icin yapmadi tabi. uzlasma cabalarimi görmemezlikten geldi, beni sürekli provake etti. sizde görevinizi yapipda rapsara sinirlarini söylemediginiz. eleman bildiginden sasmadi, uzlasma kelimesini sözlügünden silmiscesine devam etti. son olarak süperyetkin tarafindan engellendim. rapsar ise bir ihtar bile almadi. bu benim icin hizmetlilerdin adaletli davranmayan kisilerin oldugunu gösteriyordi. ben vikipedide madde acmak icin geldim. milletle tartismak icin degil. yaptigim kayitlar actigim maddeler hepsi olumlu 1000 yakin madde acmisin, yani buda planlarimin sadece ilkiydi. Tüm türk futbol tarihini yazmak istiyordum aslinda. bunu görüyorsunuz ve rapsara fazla zorlama, üc yukari bes asagi yaptigi hersey olumlu vs. diyen cikmadi. ben burada bos vaktimde kayit yapiyorum. yani birde rapsar gibi birisiyle ugrasamam, insani canindan bezdiriyor. musallatmi musallat. sizde burada iyi calisma imkani sunamiyorsaniz yada sunmak istemiyorsaniz kusura bakmayin. simdi kendiniz yazip kendiniz yönetirsiniz. 80 milyon nüfüslü ülkeden sadece 180.000 madde cikiyorsa bence bu ilk türkiyenin sosyopolitik yapisi ikinciside türkce vikipedinin iyi yönetilmediginin göstergesidir. hayirli vikiler--Xberger 11:14, 4 Şubat 2012 (UTC)
öncelikle, vikipediyi hizmetliler yönetmez. kullanıcıları uyarmak, vikipedi kurallarını hatırlatmak, davranışlarını ve katkılarını eleştirmek herkesin görevidir. ve rapsar ile ilişkinize gelirsek: her tartışmanın, her anlaşmazlığın iki tarafı vardır. tartışmak istemiyorsanız tartışmazsınız. karşı tarafın üslubunu eleştirirken aynı üslup yanlışlarına düşer, kişisel yorumlar yaparsanız haklı iken haksız duruma düşmeniz kaçınılmaz olur. ben de sizi tam bu konuda aydınlatmak istedim. yanlış giden şeyleri hep başkalarına maletmek, kendi payımızı gözardı etmek ancak kendimize zarar verir. her neyse, her kullanıcı ve her katkı değerlidir şiarından hareketle konuşmak istedim. kararınızı ve kalırsanız da tavrınızı gözden geçirmenizin iyi olacağını söyleyerek bitireyim. iyi çalışmalar. --ki bl 11:26, 4 Şubat 2012 (UTC)
vallah niyeyse hep ben uyarildim bu konuda. rapsar'e kimse bir cift laf etmedi. ben böyle sorunlari sadece rapsar'la yasadim. rapsar bircok kisiyle yasadi. yani burda kimin anormal oldugu aslinda asikardir. tabi bunu görmek istemezsenit görmezsiniz. yanlis anlamayinda siz bana akil verecek durumda degilsiniz. sizin vikipedidede bircok kisi tarafindan istenilmediginiz halde hizmetlilikden ayrilmiyorsaniz. bu son derede düsündürücü bence. biraz koltuk sevdasi varmis gibi süphe veriyor insana. ben olsam madem istemiyorsnuz beni, birakirim deyip giderdim. siz ama Kullanıcı:Koc61 engellemesini sagladiniz. buda kural disi bir engelleme oldu. ama bunuda görmemezlikten gelelim. dedigim gibi. bundan sonra iki üc kisi kendiniz yazip kenidiniz yönetitirsiniz!--11:35, 4 Şubat 2012 (UTC)
VP:KSY konusundaki tavrınızı bir kez daha kanıtladınız. daha dün, yine kişisel bir yorum yaparak hizmetliliğine övgü yaptığınız birine, bugün konuyla alakası olmadan söyledikleriniz, söyleyecek başka söz bırakmıyor. sadece ve sadece kendi söylediklerinize odaklanma konusundaki başarınızı kutluyorum. --ki bl 13:12, 4 Şubat 2012 (UTC)
VP:KSY konusu ve elestiri arasindaki fark cok kücüktür ve yorum meselesidir. Benim söylediklerimi vikipedide bircok kisi düsünüyor, sonucta sizi hizmetci istemeyen bir sürü kullanici cikti. Oylamalarda göründü bu. Bunu söylemek kisisel saldirimi? Sizi bir yerde övüpde bir yerde elestirmem birbirine celiski degilki. Orada hizmetli gibi davrandiniz baska yerde degil. Simdi siz rapsar üzerine yazdigim elestiri noktalarini okuyup rapsar'a bir sey söyledinizmi? Hayir! Benim öne sürdügüm noktalarda hakli oldugum yerler illahki var. Eleman accountunu kullanmayip sadece ip'le girip kockoca Orduspor maddesini siliyor , ben silineni geri aldigim icin bana hakaret ediyor, sonra geri aldigimi trolluk yapti diye sikayet ediyor. Yani beni pusuya düsürüp acimigi ariyor akli sira. Sizden bu davranisa hem cit yok hemde beni suclu görüyorsunuz (isim verecek olursak:Kullanıcı:Süperyetkin). Onun icin türkce vikipediyi yönetenlerin cogunu ciddiye alamiyorum.--Xberger 14:46, 4 Şubat 2012 (UTC)

Rapsar'in hizmetlilik basvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba,

rapsar'in hizmetli basvurusundaki yazdigin seyleri okudum. adaletli yorumundan dolayi sana tesekkür etmek istedim. Bence en büyük sorunu kendi görüsünden bir adim gitmemesi. ben bir önceki basvurusunda önce destek vermistim ve kendisine tek eksiginin uzlasmaya acik olmamasinin oldugnu söyledim. bana tamam bir türlü hallederim diyecegine kiskirtici provake edici yorum yazdi. sonra bende olumlu oyumu olumsuz yaptim. Ben kötü özelligi uzlasmaya acik olmamasi. illaki söyledigi olacak. olmadigi zamanda herkesi rencide edici bir üslüp aliyor.--Xberger 22:12, 29 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Xerberger geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Hepimiz adaletli davrnamak zorundayız. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Ancak bahsettiğiniz kullanıcı sebebiyle ben de katkılarımı kesme kararı almış bulunuyorum. Hoşçakalın.---- Akhilleus ileti 19:23, 5 Şubat 2012 (UTC)

SL adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin liste statüsü alamadı.

Türkiye Millî Futbol Takımı oyuncuları listesi, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin liste olarak seçilemedi. Başka bir listeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin liste adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (tartışma) 21:05, 14 Mart 2012 (UTC)

Reality (tartışma) 15:38, 26 Mart 2012 (UTC)

Muhtemelen yanlış göndermiştir. Kullanıcı:Taysin ile iletişime geçersen sana doğru formatı söyleyebilir. Bu arada emin değilim ama Türkçe Vikipedi'ye gönderse de commons'ta kabul oluyor sanırım illa orada göndermek zorunda değilsin yani.--Reality (tartışma) 15:07, 27 Mart 2012 (UTC)


İrfan Ertürk maddesindeki resimler[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben eski futbolcu İrfan Ertürk ile facebook araciligiyla dostluk kurdum ve kendisi hakkinda su maddeyi yazdim: İrfan Ertürk. Irfan Ertürk kendi arsivinden bana resimler gönderdi, bu resimleri wikicommons'a yükledim ve maddesine ilave ettim. Bu resimler silindi. Bende tekrar yükleyip bu sefer irfan ertürk'e eposta ile Commons:OTRS vermesini söyledim. İrfan Ertürk'de bunu yapti. Buna ragmen resimler tekrar silindi. Silinme protokolü icin tikla. Resimleri birdaha silinmeyecek sekilde nasil yükleyebilirim? Bana yardimci olabilirsen cok sevinirim, cünkü yüklenen fotograflar bircok futbolcu maddesindede kullaniliyordu. selamlar--Xberger (tartışma) 15:33, 27 Mart 2012 (UTC)

Merhabalar Xberger, hızlıca göz attım, resimler gördüğüm kadarıyla Kamu Malı olmayabilir gerekçesiyle silinmiş. Ancak dün sistemde gönderilmiş bir eposta bulamadım. Dilersen resimleri tekrar Commons'a yükle. Resmin ismi aynı olursa sistemden uyarı almana neden olabilir. Daha önceden bu resim silindi gibi bir uyarı. Ardından resmin hak sahibinin bir eposta atması gerekli. permissions-tr@wikimedia.org adresine ingilizce bir eposta atılırsa ben daha sonra epostayı Commons'a taşırım. Eposta içeriği ise ingilizce olarak en yalın haliyle şu şekilde olmalı:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:YüklediğimResimAdresi_1
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:YüklediğimResimAdresi_2
Yüklenen bu resimlerin hak sahibi olarak ben İrfan Ertürk, bu resimleri Creative Commons By-Sa ile lisanslandırıyorum.
Yüklemenin ardından bir mesajda bana bırakabilirsen birkaç güne kalmaz resimler kullanmaya hazır olurdu. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:30, 27 Mart 2012 (UTC)

Tamer Kaptan[kaynağı değiştir]

1984-1985 sezonunun başında Gençlerbirliği Teknik Direktörüydü. Daha sonra istifa etti. 2.Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nun teknik direktörü oldu. 1986 sezonunun sonuna kadar bu takımdaydı. / Tamer Kaptan sayfasının "Tartışma" sayfasına da yazdım. / Yaptığınız bütün eleştirilere katılıyorum... Saygılar Böri (mesaj) 08:07, 10 Mayıs 2012 (UTC)

İkinci engel[kaynağı değiştir]

Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. Superyetkinileti 17:36, 16 Haziran 2012 (UTC)

Sizi özledik Xberger![kaynağı değiştir]

Xberger, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:31, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Xberger
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:16, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Hakan Patırer[kaynağı değiştir]

Sevgili dostum Xberger merhaba, nasılsın? burada Hakan Patırer'i Silinmeye aday sayfalar sayfada Kalsın diye oy oy kullanır mısın rica etsem? Hakanp (mesaj) 18:28, 7 Nisan 2015 (UTC)

Halil Çelik silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Halil Çelik) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Halil Çelik sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Ali Haydar (mesaj) 16.44, 29 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Adanaspor teknik direktörleri listesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Adanaspor teknik direktörleri listesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Adanaspor teknik direktörleri listesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Henrymorgan92 (mesaj) 11.49, 2 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Kemal Canlı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kemal Canlı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kemal Canlı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kemalcan (mesaj) 13.13, 5 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]