Kullanıcı mesaj:Emresulun93

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 12 gün önce Sevgili Emresulun93, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Emresulun93!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 02:00, 17 Nisan 2012 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Mercek maddesinde yaptığınız değişiklerden görüldüğü kadarıyla, Vikipedi formatını daha iyi kavrayabilmeniz için biçem el kitabına bakmanızın yararlı olabileceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar.coolland 19:38, 17 Nisan 2012 (UTC)

Dinamo maddesi[kaynağı değiştir]

Dinamo maddesine üç tane birleş şablonu eklediniz. Diğer bölümlerde de aynı bilgiler mi var? Yoksa siz mi bir maddede toplayacaksınız. MEOGLOBAL (mesaj) 22:44, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Dinamo maddesi[kaynağı değiştir]

dinamo, şarj dinamosu, bisiklet dinamosu, alternatör,jeneratör bunların hepsini elektrik üreteci başlığında toplamayı düşünüyorum. Emresulun93 (mesaj) 04:30, 6 Mayıs 2012 (UTC)Emresulun93Emresulun93 (mesaj) 04:30, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Maddeyi anlam akışlarına göre birleştirmeye dikkat et. Yine de soracağın bir şey varsa buradayım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar. MEOGLOBAL (mesaj) 08:21, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

  • Lütfen yönlendirme sayfalarını bir başka yönlendirme sayfasına değil, doğrudan hedef sayfaya yönlendiriniz. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 15:30, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Kaliteli madde[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu değişikliğinizi görünce bir haber vereyim istedim, o sayfa halihazırda kaliteli madde statüsünde bulunan maddelerde yapılan incelemeler için. Sayfanın bu statüyü alması için Vikipedi:Kaliteli madde adayları sayfasında aday gösterilmesi gerekiyor. Naçizane bir de görüş bildireyim, kaliteli madde olabilmesi için madde içeriğinin tamamının doğrulanabilmesi gerekli, yani tüm bilgiler için <ref>kaynak</ref> biçiminde kaynak gösterilmesi gerekli. Bu şartlar altında seçilebileceğini düşünmüyorum. Herhangi bir sorununuz olursa danışmaktan çekinmeyin. İyi akşamlar... --seksen 19:09, 7 Mayıs 2012 (UTC)

TUSC token 62142987bda3fd835fa8b2cf1dcf27bc[kaynağı değiştir]

I am now proud owner of a TUSC account!

Vikiproje Fizik[kaynağı değiştir]

Merhaba proje, bu sıralar aktif değil, umarım yakın zamanda tekrar canlandırabiliriz. İyi çalışmalar.--Gökhan (mesaj) 01:00, 17 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 06:10, 25 Haziran 2012 (UTC)

Bir çikolatalı kek de sizin için![kaynağı değiştir]

Bu haftanın İşbirliği Projesini gördünüz mü? Belki bir çıkolatalı kek katılmanıza yardımcı olur. Sargon (mesaj) 12:03, 9 Temmuz 2012 (UTC)

merhaba, katkılarınızı editör olarak sürdürebilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 22:43, 18 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Emre,

Hangi engelleme?

Vito Genovese 23:36, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Şurada ki kötü niyetli revize tarafınızdan gerçekleştirilmiş gözükmektedir. Bu konuda bilgili bir vikipedist olarak sizi, yönlendirmek eğilimi sergilemeyeceğim. Ancak, Vandalizm konusunda ki mevcut kuralları bildiğinizi varsayıyor, dikkatli çalışmalar gerçekleştirmenizi rica ediyorum.. Garbino (mesaj) 21:28, 12 Eylül 2012 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Emresulun93
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:02, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Emresulun93, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Emresulun93, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla