Kullanıcı mesaj:Ucacaksincap/Arşiv/2021 Yaz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Devriyelik görevinde başarılar![kaynağı değiştir]

Merhaba Ucacaksincap,

Devriyelik başvurun başarıyla sonuçlandı. Dolayısıyla hem tebrik etmek hem de yararlı bulabileceğin bazı bilgilendirmelerde bulunmak için yazıyorum. Devriye kullanıcı grubu vandalizmle mücadele etmek için oluşturulmuştur ve devriyelerin vandalizm politikasına hakim olmaları beklenir. Bu nedenle özellikle şu iki bölümü yeniden okumanı rica ediyorum:

Vikipedi:Vandalizm#Vandalizm türleri
Kötü niyetli ve zarar vermeyi amaçlayan değişiklikler, reklam, ısrarlı telif hakkı ihlali, kasıtlı olarak uygunsuz kullanıcı adı seçimi gibi örnekler vandalizmdir.
Vikipedi:Vandalizm#Neler vandalizm değildir
Basit denemeler, Vikipedi'yi öğrenmeye yönelik çabalar, tarafsız bakış açısı sorunları, hatalar, inatla yinelenen değişiklikler ve iyi niyetli sayfa boşaltma işlemleri vandalizm değildir.

Artık geri döndür adlı yeni bir düğmeyi kullanabileceksin. Bu düğmenin yalnızca vandalizm kapsamına giren değişiklikler için kullanılabileceğini, içerik anlaşmazlıklarında diğer kullanıcılara karşı kullanımının devriyelik yetkisinin kötüye kullanımı sayıldığını da belirtmek isterim. Tek tıklamayla kullanılabilen bu güçlü işlevin onay istemiyle çalışmasını istersen aşağıdaki seçeneği etkinleştirebilirsin:

  • Tercihler → Görünüm → Gelişmiş seçenekler → işaretli Geri döndür bağlantısına tıklanınca bir onay istemi göster

Bunun dışında aşağıdaki JavaScript betikleri de vandalizmle mücadele konusunda oldukça yararlı olacaktır:

Sürüm Kontrolü uygulaması kapsamında hiç onaydan geçmemiş sayfalar için İncelenmemiş Sayfalar, bir kez onaylandıktan sonra değişiklik geçiren ve yeniden onay veya ret bekleyen sayfalar için Bekleyen Değişiklikler, uygulama ile ilgili istatistikler için ise Doğrulama İstatistikleri sayfalarından yararlanabilirsin.

Başlangıç için bunlar yeterli olacaktır. Lütfen her türlü sorun için mesaj atmaktan çekinme ve cesur ol! --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22.33, 21 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Teşşekkür ederim @Eren456123. Ucacaksincap (mesaj) 11.38, 22 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla
Çok teşekkür ederim @Pamfilyalı. Elimden geldiğince vandalizme engel olucağım :) Ucacaksincap (mesaj) 22.53, 23 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
24. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Marvel Sinematik Evreni sinema oyuncuları listesindeki kırmızı bağlantıların giderilmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Sinema Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.44, 22 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Sayfa Taşıma[kaynağı değiştir]

Selamlar @Ucacaksincap, Joker (1987 doğumlu müzisyen) sayfasının Mete Erpek (Joker) sayfasına taşınmasının mantıklı olabileceğini düşünüyorum. --Dilasariman (mesaj) 23.06, 23 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Joker (Mete Erpek) sayfasına da taşınabilir emin olamadım. Konuyla ilgilenebilecek başka birine sorsak daha iyi.Ucacaksincap (mesaj) 23.22, 23 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

İyi uçmalar[kaynağı değiştir]

iyi uçmalar--176.236.224.45 07.51, 27 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Zenmariler[kaynağı değiştir]

Selamun aleyküm Zenmariler sayfasını ilk ben yazdım yazdığımda çocuktum şimdi ki hali doğru hali kabilemizin internette verisi yoktur lütfen bilgiyi doğru hale getirmemde yardımcı olun.Vallahi billahi tallahi diyorum herkes Zenmari yazıp yanlış bilgiye bakıp dalga geçiyor siz arap mısınız diyor zamanında trol için yazmıştım lütfen Allah için doğru olarak değiştirdiğimi güncelleyin. Bu imzasız yazı 37.18.97.100 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20.19, 1 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Zenmariler ile ilgili herhangi bir kaynak gösterebilir misiniz? Eğer yoksa maddenin silinmesi en iyi çözüm yolu bu yüzden Vikipedi:SASa taşıyayacağım.Ucacaksincap (mesaj) 20.36, 1 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
25. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Takım sporları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.45, 4 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
26. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Anlam ayrımı sayfalarına verilen bağlantıların temizliği" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 08.23, 7 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
27. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. Şablon:Birleşik Krallık, Britanya Taç Toprakları ve Britanya Denizaşırı Toprakları havalimanları maddelerinin oluşturulması konulu projedeki performansınız sonrasında Ulaşım Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.04, 16 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Bir Yıldız da Senin İçin[kaynağı değiştir]

Çalışkan Yıldızı
Bu yıldızı çoktan hak etmişsin, nasıl kaçmış gözden. Sevgiler :) Melissadilara (mesaj) 12.54, 17 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler :)Ucacaksincap (mesaj) 00.06, 18 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Profiline sabitlenmelik bir haber[kaynağı değiştir]

Profiline sabitlenmelik bir haber :D Bu imzasız yazı Etiseeu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 07.26, 17 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

:D Ucacaksincap (mesaj) 00.12, 18 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Ucacaksincap,
28. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş müzik maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 18.34, 20 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Müzik Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
28. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş müzik maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Müzik Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 18.34, 20 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
29. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş sanatla ilişkili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.34, 27 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

Umarım Uçarsın[kaynağı değiştir]

İnşallah birgün uçarsın :D Sevgiler iyi vikiler! Gollik💬 20.11, 30 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Ucacaksincap,
30. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güvenilir kaynak eksiği olan maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 06.11, 2 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
30. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güvenilir kaynak eksiği olan maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 06.11, 2 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
30. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güvenilir kaynak eksiği olan maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yorulmaz Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 06.33, 2 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
31. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Seçkin ve kaliteli içeriğe aday gösterilmiş/gösterilecek maddelerdeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 06.05, 11 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi Ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
32. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 12.07, 16 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 3.'sü Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Ucacaksincap,
35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer dillere bağlantısı olmayan sayfaların vikiveri bağlantılarını yapma" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.01, 7 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Düzenleme Yıldızı[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer dillere bağlantısı olmayan sayfaların vikiveri bağlantılarını yapma" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.01, 7 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Sosyoloji Vikiprojesine davet[kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.58, 17 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ucacaksincap,
37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kırmızı bağlantıya sahip ana madde şablonu içeren maddelerdeki eksik ana maddelerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 13.26, 21 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla