Kullanıcı mesaj:Shedai

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Shedai!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 23:44, 15 Nisan 2012 (UTC)

Arama Algoritmaları[kaynağı değiştir]

Yüklediğiniz dosyanın tam adı nedir acaba. Ayrıca gördüğünüz bilgi yanlışlarını direk düzeltin. <ref>siteismi.com/ </ref> şeklinde kaynak da gösterebilirsiniz. Kolay gelsin '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 00:41, 17 Nisan 2012 (UTC)

Arama Algoritmaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, Arama algoritmaları başlığındaki sadece ağaç üzerinde arama anlamına gelen DFS ve BFS başlıklarına graf üzerinde aramayı da açıklayan resim ve açıklama eklemiştim ancak sanırım geri almışsınız, acaba eklemede bir hata mı var? Ekleme geçmişte geri alınmış olarak görülüyor. Shedai (mesaj) 01:46, 17 Nisan 2012 (UTC) Teşekkürler

Merhabalar. Aşağıya eklediğiniz bağlantı ansiklopedik olarak güvenilir değil gördüğüm kadarıyla. Vikipedi benzeri, blog benzeri herkesin değiştirebileceği bir bir yer. Ek olarak eklediğiniz metinde kullandığınız üslup ve ifadeler ("Arana düğümün başlangıca uzak olması durumunda, hedefe ulaşmadan önce bütün grafı dolaşmak zorunda olması gibi bir dezavantajı vardır" gibi) hem ansiklopedik ifadeden uzak hem de kişisel yorum içeriyor (evrensel değil) gibi geldi. Yaptığınız değişikliklerde bu gibi noktalara dikkat ederseniz onaylamada bir sıkıntı olmayacaktır. Sorunuz varsa başka sorabilirsiniz. İyi günler.--RapsarEfendim? 08:51, 17 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba, Weka başlıklı maddeyi henüz tamamlamadan kaydetmiştim (benim hatam). Maddeyi "kayda değer" hale getirdiğimi düşünüyorum. En azından en:Weka (machine learning) maddesinden daha kapsamlı hale geldi. Yeniden değerlendirirseniz sevirim. Yanlışlık için de özür dilerim.Bu imzasız yazı Shedai (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, madde onaylanmıştır. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:49, 6 Temmuz 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Kaynak Yıldızı
Türkçe kaynağın yok denecek kadar az olduğu bu madde için teşekkürler. Drrekes (mesaj) 21:25, 13 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Shedai![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:28, 19 Aralık 2014 (UTC)

Devriye Yetkisi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Devriye yetkinizi tanımladım. Vikipedi'de vandalizme karşı uğraşımıza hoşgeldiniz :) --Khutuckmsj 19:02, 22 Aralık 2014 (UTC)

Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Görevinize başlaman önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları tekrardan okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriye ya da hizmetli arkadaşımıza sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız 48 güne kadar bekleyen tam 4.042 maddeyi Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiz. Anlamadığınız emin olamadığınız bir değişliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanın bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilicek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olması :)

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni değişiklerinide canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program değişiliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Olumlu değişilik yapanlara ise hoş geldiniz mesajı gönderiyor. "Patroling" yani devriyelik özelliği çalışmıyor. Değişliği olumlu olarak onaylarsanız bu Vikipedi'yi etkilemiyor. Tarayıcıdan girip onaylamanız gerekiyor. Yakın zamanda bu da düzelir diye umuyorum. En güzel programda sag alt taraftan açık olan kullanıcılar ile chat yapabiliyorsunuz :)

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --Mavrikantmsj 20:31, 22 Aralık 2014 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:40, 5 Eylül 2015 (UTC)

Vikiproje Bilişim İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 14.05, 9 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 14.05, 9 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/35. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 14.05, 9 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan yapılar kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 09.08, 12 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "LGBT yazarlarının listesinde yer alan kırmızı bağlantıların giderilmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.26, 20 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Edebiyat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "LGBT yazarlarının listesinde yer alan kırmızı bağlantıların giderilmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Edebiyat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.26, 20 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

LGBT Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/37. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "LGBT yazarlarının listesinde yer alan kırmızı bağlantıların giderilmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında LGBT Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.26, 20 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.16, 28 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Gelişmiş Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.16, 28 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.16, 28 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.16, 28 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

30 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 30 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.16, 28 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/38. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kimyagerler listesindeki eksik maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Kimya Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 07.16, 28 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

VectorVoyager (mesaj) 21.23, 30 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

IBM madalyası[kaynağı değiştir]

VectorVoyager (mesaj) 21.26, 30 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/39. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer viki sürümlerinde yer alan, Türkçe Vikipedi'de silinmiş maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 09.11, 3 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Shedai,
2023/39. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Diğer viki sürümlerinde yer alan, Türkçe Vikipedi'de silinmiş maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 09.11, 3 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Shedai, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Shedai, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]