Kullanıcı mesaj:Mhmt91

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Shark-death sayfasından yönlendirildi)

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Mhmt91. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Kumul 14:38, 21 Eylül 2010 (UTC)


Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 10:33, 24 Eylül 2010 (UTC)

Albüm kapakları[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, albüm kapaklarının yeni versiyonunu yüklemek istiyorsanız farklı adda dosya yüklemek yerine, mevcut dosya sayfasındaki "Dosyanın yenisini yükleyin" seçeneğini kullanmanız daha doğru olur.--Oğuzhan 12:28, 26 Eylül 2010 (UTC)
  • Albüm kapağı hakkındaki öneriniz için teşekkür ederim. Size bir şey soracaktım. Mesela albüm sanatçılarının resimlerini eklediğimde hep silindi. Neden acaba? / Shark-death 12:40, 26 Eylül 2010 (UTC)
Muhtemelen telif hakkı ihlali nedeniyle silinmiştir. Sayfalarda yalnızca özgür lisanslı resimler kullanılabiliyor. Telifli resimler ise yalnızca belirli koşullarda kullanılabiliyor. Mesela telif hakkı saklı olan albüm kapağı resimleri tanıtım amacıyla yalnız o albümün maddesinde kullanılabiliyor. Eğer hayatta olmayan bir sanatçının özgür lisanslı fotoğrafı yoksa yalnızca biyografi sayfasında kullanmak için telifli resim yüklenebiliyor. Ama kişi yaşıyorsa ve telifsiz resmi yoksa maddesi fotoğrafsız kalacak demektir.
Daha fazla bilgi için şu sayfaları okuyabilirsiniz:

Albümleri {Albüm bilgi kutusu} şablonuyla değiştirmek istiyorum neden diye sorarsanız. Daha düzenli duruuyor gibi diğer şablona göre. [[1]] Ama (| Parça sayısı =) kısmına ne yazarsam yazayım çıkmıyor nasıl kullanılır (| Parça sayısı =) kısmı

Şablonda bir sorun olabilir. Şablon kodlarından pek anlamıyorum. Danışma masası veya köy çeşmesine yazarsanız yardımcı olabilirler.--Oğuzhan 13:10, 26 Eylül 2010 (UTC)
Ayrıca Orhan Gencebay maddesinin tartışma sayfasında geçmişte bir karar alınmış. Gencebay'ın müzik türü arabesk olarak nitelenmiyor. Türk müziği gibi daha genel bir kavram kullanılabilir.--Oğuzhan 14:00, 26 Eylül 2010 (UTC)

Merhaba Shark-death, bu yükleme sayfasından Bir albüm ya da single kapağı nı seçin. Ardından aşağıda:

  • {{subst:Albüm_kapağı_AK
  • |Madde_adı=
  • |Kaynak=
  • }}

bölümünde Madde_adı bölümüne resmi kullanacağınız maddenin adını yazın. Kaynak kısmınada sitenin linkini yazın. Ardın aşağıda Licensing kısmındaki menüden albüm ve single ı seçin o zaman resim düzgün yüklenecektir. Kumul 23:54, 26 Eylül 2010 (UTC)

Sağolun. Benim albüm kapaklarında sorunum yok da. Mesela sanatçı resimlerini hangi yükleme & lisans tipini seçmem gerekiyor? / Shark-death 23:58, 26 Eylül 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba mesajınızı buraya taşıdım yanlış yere yazmışsınız. Şimdi cevaplayacağım. Kumul 00:25, 27 Eylül 2010 (UTC)
  • Merhaba. {{Albüm bilgi kutusu}} şablonunda istediğiniz değişiklik yapılmıştır. Parça sayısı parametresi bundan böyle görünür olacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 01:14, 27 Eylül 2010 (UTC)
Teşekkür ederim. / Shark-death 13:31, 27 Eylül 2010 (UTC)

sanatçı fotoğrafları[kaynağı değiştir]

  • Mesela sanatçı resimlerini hangi yükleme & lisans tipini seçmem gerekiyor? Bundan önce yüklediklerimde kaynak ve lisans belirtmeme rağmen bir yerde yanlış yapıyorum ki siliniyor. Shark-death 00:56, 27 Eylül 2010 (UTC)
  • Merhaba Shark-death, Kişilerin fotoğraflarını eklemek için burayı okumanızı tavsiye ediyorum. Oradaki örneklere bakın özellikle. Vikipedi'ye internetten aldığınız fotoğrafları eklemek biraz zorludur. Bir çok şartı sağlaması gerekmekte. Eğer hala bu şartları sağladığını düşünüyorsanız kullanıcı:Eldarion'a danışmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca {{Albüm bilgi kutusu}} parametremerinide Superyetkin halletmiş bile. Böyle başka hatalar görürseniz bildirin. Ayrıca imzayı alışkanlık haline getirin :) Kolay gelsin. Kumul 12:20, 27 Eylül 2010 (UTC)

Albüm bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

  • Evet {{Albüm bilgi kutusu}}'nu Superyetkin düzeltmiş. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Bir kaç sorum daha olacak;

Buradaki

  • | Kaydedilme =
  • | Biçim =

Ne işe yarıyor? / Shark-death 12:37, 27 Eylül 2010 (UTC)

  • Kaydedilme = Albümün nerde ve ne zaman kaydedildiği

Biçim ise henüz kullanılmıyor. Orada gözüküyor ama kodları eklemeyi unutmuşlar. O şablonda çok hata var. En kısa sürede bizzat bakacağım. Kumul 12:41, 27 Eylül 2010 (UTC)

Tamam sağolun. Artık genel olarak albümlerde bu şablon kullanıcak değil mi? / Shark-death 12:43, 27 Eylül 2010 (UTC)
  • Evet bu şablon en iyi Albüm şablonu, bunu kullanın. Sizden bir ricam daha olacak parametreleri kullanırken buradakileri kullanın. Aşağıdaki parametrelerin çoğu çalışmıyor ve hatalı. Düzeltene kadar sadece bunları kullanın. Kolay gelsin. Kumul 12:46, 27 Eylül 2010 (UTC)
Dosya silindi. Kolay gelsin. --Eldarion 13:49, 27 Eylül 2010 (UTC)
Silindi. --Eldarion 14:13, 27 Eylül 2010 (UTC)
Bu tip grupların moderatörleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Bu oluşum Vikipedi'den bağımsızdır. --Eldarion 14:16, 27 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba Shark-death, e-posta yerine mesaj sayfama mesajınızı yazarsanız sevinirim. Ayrıca facebook ile ilgili sorunuzu anlayamadım ama neyse cevabı Eldarion vermiş galiba. Kolay gelsin. Kumul 18:30, 27 Eylül 2010 (UTC)
Adil kullanım politikasına göre; Eğer fotoğrafın konusu halen mevcudiyetini koruyorsa, özgür lisanslı bir fotoğrafı çekilebilir. Bu nedenle örneğin yaşayan kişilerin, mevcut otomobil ve uçak modellerinin ya da binaların telif hakkı saklı resimleri veya fotoğrafı çekilebilecek yerleşim yerleri ya da coğrafî nesnelerin telif hakkı saklı yazılımlar tarafından üretilmiş fotoğrafları adil kullanım kapsamına girmez. Ayrıca istediğiniz çeviriler için bu sayfayı kullanabilirsiniz. --Eldarion 05:38, 28 Eylül 2010 (UTC)

Merube 89msj 20:54, 26 Haziran 2011 (UTC)

Reality 22:24, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Kategori:16 Haziran 2014 tarihinden beri sorunlu dosyalar'da sizin yüklediğiniz bir resim de var. İlgilenmek isterseniz bir bakın derim. İyi geceler.--Veryaz bana 22:12, 15 Haziran 2014 (UTC)


Merhaba, ben Myxomatosis57. Oluşturduğun Ege Vakti maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6: kayda değerlik" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Myxomatosis57 14.01, 1 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]