Kullanıcı mesaj:Kutu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

TOBB ETÜ Hakkında Önemli[kaynağı değiştir]

TOBB ETU başlıklı sayfada yaptığınız değişiklik ısrarlarınıza ragmen geri alınmıştır. Çünkü topluluk isimleri ve linkleri örneklerindeki gibi yazılmış ve resmin doğrudur. Bağlıntılı linkler ise kendi web sitesinden açıklamadaki gibi doğrudur. Bu imzasız yazı Kutu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar yukarıdaki yazdıklarınıza istinaden şunları yazıyorum. Lütfen okuyunuz. Aynı üniversitede okuyoruz herhalde öncelikle kendimi tanıtayım. Daha sonra tanışırız isterseniz. Ben Recep Tunca Can Türk Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Fen-Edebiyat Fakültesi temsilcisi ve TOBB ETÜ Öğrenci Konseyi genel sekreteriyim. Yani bahsettiğiniz toplulukların yönetildiği yer olan Öğrenci Etkinlikleri Komitesi'nin tabii üyesiyim. O toplulukların yer aldığı sayfayı o şekilde ilk olarak yaklaşık bir sene önce ben düzenledim. O hâle ben getirdim. Öğrenci etkinlikleri ile ilgili bir resim istedim. Çünkü bir sene önce topluluklarla ilgili bir dergi ve/veya e-dergi çıkarılması projesi için görevlendirilmiştim. Bazı olaylar sebeiyle bu işi bıraktım. Ancak bu süreç içinde gerek ÖEK gerek topluluk başkanlarından gerekli onlarca bilgi, resim topladım ve sadece bir giriş olarak o bölümü hazırladım. O bölüm hazırlandığı zaman resmî olarak 42 topluluk vardı. Bunlardan birçoğu değişti, ya da adı var kendi yok. Ya da yeni topluluklar kuruldu. Ancak bunların eklenmesi hoş değil. Ne kadar ulaşabildiğim, bildiğim doğru bilgileri yazsam da siz veya başkaları ısrarla yeni toplulukları ekliyor. Referans olarak gösterdiğiniz ÖEK internet sitesi ise orada çalışanların ilgisizliğinden dolayı yaklaşık 1 senedir güncellenmiyor. Mesela oradaki en son haber iftar yemeği:) Lütfen bu şekilde devam etmeyiniz. Aksi halde bu kısımı diğer Vikipedistlerle tartışmaya açarak kaldırılmasını talep edeceğim. Toplulukların o sayfadan kaldırılmasını isteyeceğim. Nihayetinde ansiklopedik olup olmadıkları meçhul durumda. Bu arada Vikipedi'de gönderdiğimiz mesajların sonuna ~~~~ bu şekilde dört tane tilde koyuyoruz. Ya da değiştire tıklayınca üstte soldan onuncu kutucuğa tıklıyoruz ki kimin mesaj attığını bilelim. Hoşçakalın. Kolay gelsin.--TOBB ETÜ'lü geri döndü. 16:41, 16 Mart 2008 (UTC)

Are you student of TOBB University ? I'm also in Ankara now. I'm writing on Polish Wikipedia Mcdrwal [Polish Mcdrwal] 20:05, 4 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba, daha önce hiç VikiProje yaptınızmı?Ben bir VikiProje yapmayı düşünüyorum.Sizde bu fikirdeyseniz bana mesej atın, mutlaka bakarım. Eğer cevap verirseniz sevinirim ve birde hangi konuda VikiProje düşündüğünüz iletirseniz... Can 09:30 31 Mayıs 2012

Hoş geldiniz Kutu![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 07:58, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba Kutu, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 07:58, 28 Aralık 2014 (UTC)

ToprakM  12.53, 27 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]